madohora Re: Horoskop 01.02.11, 14:04 zamknięty BARAN Choć najbliższe dni zapowiadają "klęskę" Nie musisz wykazywać się męstwem Wystarczy tylko przeczekać huragan I możesz zabierać się do swoich zadań Link
madohora Re: Horoskop 01.02.11, 14:22 zamknięty BYK Teraz niech cię nie odciągają żadne "głupoty" Tylko weź się ostro do roboty Bo tylko jeden krok by osiągnąć cele Nie zmarnuj go, bo włożyłeś w to zbyt wiele Link
madohora Re: Horoskop 01.02.11, 14:27 zamknięty BLIŹNIĘTA Teraz jest Twój dzień by zabłysnąć w zawodzie W końcu pracowałeś na to prawie co dzień Lecz proszę cię na laurach jeszcze nie osiadaj Pamiętaj, że to moja dobra rada Link
madohora Re: Horoskop 01.02.11, 14:32 zamknięty RAK Raku ty zawsze taki "poukładany" Nagle będziesz musiał zmienić plany Lecz że ci się to będzie opłacić Już niebawem chyba zobaczysz Link
madohora Re: Horoskop 01.02.11, 14:36 zamknięty LEW Nie wiem co z tego zrobić do końca się uda Lecz twoim życiem nie będzie rządzić nuda Bo tak wiele będziesz miał teraz pracy Że chyba nie wyrobisz się nawet do wakacji Link
madohora Re: Horoskop 01.02.11, 14:40 zamknięty PANNA Dla ciebie nie będzie się liczyć nic co inne Będziesz chciał(a) spędzić życie rodzinnie I będzie to wieczór na pewno dość miły Co więcej to doda ci nie lada siły Link
madohora Re: Horoskop 01.02.11, 14:44 zamknięty WAGA Uważaj teraz na swoich kolegów Bo może z tego nie wyjść nic dobrego Na szczęście twoja rodzina otacza cię opieką Korzystaj więc z tego człowieku Link
madohora Re: Horoskop 01.02.11, 14:47 zamknięty SKORPION Teraz o nic nie będzie bolała cię głowa I...na sercowe uniesienia będziesz gotowa A jak wszystko dobrze zaplanujesz To nawet się za dużo nie napracujesz Link
madohora Re: Horoskop 01.02.11, 14:52 zamknięty STRZELEC Przed tobą otwierają się nowe możliwości I wszystko będzie ci przychodzić prościej Możesz sobie w spokoju pogratulować Bo tylko sobie masz za to dziękować Link
madohora Re: Horoskop 01.02.11, 14:56 zamknięty KOZIOROŻEC Nagle zechcesz być filantropem Tylko zastanawiam się co będzie potem Bo słomiany zapał to twoja słaba strona Więc mnie chyba jakoś do "zmiany" nie przekonasz Link
madohora Re: Horoskop 01.02.11, 14:59 zamknięty WODNIK Teraz będziesz w pracy wprowadzał nowych Lecz nie wiem czy jesteś na to już gotowy Lecz chyba właśnie o to chodzi Że dzięki temu poczujesz się młodziej Link
madohora Re: Horoskop 01.02.11, 15:02 zamknięty RYBY Przed tobą teraz dużo pracy Lecz to zaowocuje - zobaczysz A gdy w końcu trafi się wolne Spędzisz je na spacerze. Spokojnie. Link