madohora 21.07.12, 23:47 zamknięty - Oglądałeś wczoraj mecz? - Tak do pierwszej w nocy - Ale skończył się o wpół do jedenastej - A piwo jeszcze zostało Link Obserwuj wątek
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej 21.07.12, 23:48 zamknięty - Kochana, nie płacz. Co się stało - Moi rodzice nie zgadzają się na nasz ślub.... - Tylko to? Nie martw się tak mała. Znajdę sobie inną dziewczynę Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej 21.07.12, 23:51 zamknięty Stoję sonie na chodniku. Podchodzi mały chłopaczek - cwaniaczek: - Masz może fajki? Dałem mu papierosa - A zapalniczkę? - Pożyczyłem mu zapalniczkę. On żartem: - A masz może jeszcze gumę do żucia? Podałem mu listek i mówię: - Jestem dżinem a ty właśnie głupio przetraciłeś trzy życzenia.... Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej 21.07.12, 23:52 zamknięty Wchodzi dyrektor na budowę. Z jednego z baraków słyszy: - Panowie, jeszcze po 100 gram i straczy Wzburzony pyta stróża: - Co tam się dzieje? Robotnicy pewnie piją wódkę?! - Nieeeee.....Krasnoludku sztangą ćwiczą Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej 21.07.12, 23:53 zamknięty Dyżur w szpitalu: - Siostro, co to za zamieszanie i awantura w ósemce? - A to ten połamany pływak bredzi coś od trzech godzin o basenie Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej 21.07.12, 23:54 zamknięty Szef ma pretensje do pracownika: - Ależ ty jesteś upierdliwy. Już szósty miesiąc z rzędu męczysz mnie o pensję! Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej 21.07.12, 23:56 zamknięty U fryzjera: - Cholera! Ale mnie pan ostrzygł! Przecież nikt mnie nie pozna! - Będzie pan bogaty! Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej 21.07.12, 23:56 zamknięty Mąż wchodzi do łóżka i szepcze żonie do ucha: - Nie mam slipek - Jutro ci wypiorę Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej 22.07.12, 00:00 zamknięty Lekcja zoologi w szkole. Temat ssaki. Pani stara się jak może przez całą lekcję wytłumaczyć dzieciom istotę rzeczy. - Czy teraz wszyscy zrozumieli to co powiedziałam? Klasa jednogłośnie: - Taaakkkk! - Dobrze, to teraz może ktoś poda przykład bezzębnego ssaka Jaś podnosi rękę i nie czekając na pozwolenie woła: - Moja babcia! Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej 22.07.12, 00:02 zamknięty Jaś mówi do mamy: - Jak dorosnę to się nie ożenię - Dlaczego? - pyta mama - Bo zostanę Batmanem, a on na te sprawy nie ma czasu Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej 22.07.12, 00:03 zamknięty W sklepie z komputerami: - Ten komputer wykona za pana połowę roboty - W takim razie poproszę dwa Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej 22.07.12, 00:04 zamknięty - Małgosiu, pożycz mi 10 zł - Nie pożyczę - Dlaczego? - Bo mi nie oddasz - A skąd wiesz? - Bo ci nie pożyczę Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej 22.07.12, 00:05 zamknięty - Jasiu, co to jest kąt? - Kąt to najbrudniejsza część mojego pokoju! Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej 22.07.12, 00:09 zamknięty Salcia z łoża śmierci woła męzą: - Mosze, ty chodź tutaj i posłuchaj! Ja teraz umieram, za parę dni ty będziesz musiał iść pod rękę w najlepszej zgodzie z moją mamą, a twoją teściową....Ja wiem, że ty jej nie cierpisz, ale ja ciebie proszę zrób to dla mnie - Salcie, jeżeli ty mnie prosisz, to ja to dla cienie zrobię, ale ja ci powiem tylko tyle, ja nie będę mieć z tego pogrzebu żadnej przyjemności! Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej 22.07.12, 00:11 zamknięty Nauczyciel do małego Icka: - Pożyczyłem do twego ojca sto złotych i po tygodniu oddałem dwadzieścia. To ile jestem mu dłużny? - Sto złotych! - Cóż to? Jesteś Żydem a na rachunkach się nie znasz? - Na rachunkach to ja się nam, ale pan nie zna mojego ojca! Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej 22.07.12, 00:12 zamknięty Młody człowiek zwraca się di szadchena z pretensją po wizycie u proponowanej narzeczonej: - Co mi pan proponujesz, przecież ona kuleje - Ale tylko kiedy chodzi! Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej 22.07.12, 00:15 zamknięty Przychodzi Żyd do rabina i mówi: - Rebe moja żona próbuje mnie otruć - Nie może być! - mówi rebe - Tobie na pewno tylko się tak wydaje - Ależ rebe, to prawda, ona naprawdę chce mnie otruć! - Słuchaj - mówi rebe - Ja z nią porozmawiam i zobaczymy co jest grane Po tygodniu Żyd wraca do rabina - No i co rebe? - Słuchaj, ja do niej telefonowałem i rozmawialiśmy trzy godziny.... - No i co? - Wiesz co, ty wypij tę truciznę... Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej 23.07.12, 11:05 zamknięty Mąż myśliwy telefonuje do domu: - Kochanie, już za dwie godziny będę w domu. - A jak tam łowy? - Jakby ci to powiedzieć. kochana....przez miesiąc nie kupujemy mięsa... - A co upolowałeś? Jelenia? Dzika? - dopytuje się kobieta - Nie....przepiłem całą pensję... Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej 23.07.12, 11:08 zamknięty W Afrykańskim buszu na gorącym uczynku złapano mrówkę, która zabiła słonia. Za swój podły czyn mrówka wkrótce stanęła przed sądem. Sędzia zapytał ją: - Dlaczego to zrobiłaś? A na to mrówka: - No cóż, takie jest prawo dżungli!!! Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej 23.07.12, 11:09 zamknięty Żona do męża: - Dostaliśmy pamiątkę z wakacji - Taaak? A jaką - dopytuje mąż - Zdjęcie z fotoradaru i mandat za przekroczenie szybkości! Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej 23.07.12, 11:12 zamknięty Lekcja geografii w szkole. Nauczyciel opowiada dzieciom o dzikich plemionach. - Wiecei, dzicy mogą mieć kilka żon. To się nazywa poligamia. Natomiast w naszej kultirze mężczyzna może mieć tylko jedną żonę. Może ktoś z was wie jak to się nazywa? Nikt? Podpowiem...Mono.... Jaś podnosi w górę rączkę i mówi: - Monotonia! Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej 23.07.12, 11:16 zamknięty Mama wypytuje swojego syna, który całkiem niedawno się ożenił: - I jak ci się teraz żyje, Jasiu? - U, fatalnie, wolałbym być dzieckiem - skarży się młodzieniec - Dlaczego? - Bo nic ta żona o mnie nie dba. Jak byłem mały i chciałem herbatę to dostawałem herbatę. Jak chciałem kompot dostawałem. Chciałem wody dostawałem. A teraz? Cały dzień mogę płakać, krzyczeć i nikt mi piwa nie przyniesie! Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej 23.07.12, 11:17 zamknięty Dwóch dobrych kumpli rozmawia przy piwie w barze: - Staszek a ty wiesz, dlaczego twoja żona przed okresem gotuje bigos w dwóch wielkich garach - Nie wiem, a dlaczego? - Bo tak! Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej 23.07.12, 11:19 zamknięty Do mieszkania Kowalskiej wtargnął akwizytor sprzedający odkurzacze. Szykuje się do prezentacji, rozrzucił śmieci, papierków, resztki jedzenia i mówi: - Zjem, każdą rzecz której nie wciągnie ten rewelacyjny odkurzacz - No to smacznego - śmieje się Kowalska - Od wczroaj mamy awarię prądu Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej 23.07.12, 11:20 zamknięty Jasiu rozbił szybę w samochodzie sąsiada - Jasiu, co pan powiedział gdy zobaczył tę szybę - pyta mama - A mam ominąć brzydkie wyrazy - Oczywiście - To nic nie powiedział Link