madohora 26.08.08, 08:50 Teściowa do zięcia: - Przez ciebie umrę ze zgryzoty Na to zięć: - Tym lepiej! Przynajmniej nie znajdą narzędzia zbrodni Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madohora Re: Na wesoło anegtody, dowcipy i coś więcej... 26.08.08, 08:50 Żona do męża: - Kochanie!!! - Tak? Czego znowu ode mnie chcesz? - Któregoś dnia kupiłam książkę i nie mogę jej znaleźć. Przypominasz sobie, była zatytułowana „Jak dożyć stu lat” Co z nią zrobiłeś? - Wyrzuciłem ją - Jak śmiałeś. Dlaczego ją wyrzuciłeś - Ponieważ zobaczyłem, że twoja mama zaczyna ją czytać Link
madohora Re: Na wesoło anegtody, dowcipy i coś więcej... 26.08.08, 08:51 - Jasiu, jesz jak prosiak! Wiesz, kto to jest prosiak? - Tak, syn świni! Link
madohora Re: Na wesoło anegtody, dowcipy i coś więcej... 26.08.08, 08:51 - Jasiu 12 butelek wina po 6 franków ile to będzie - W domu trzy dni, proszę pani Link
madohora Re: Na wesoło anegtody, dowcipy i coś więcej... 26.08.08, 08:51 Jasiu przechodzi obok kościoła i widząc nowożeńców pyta: - Mamo, dlaczego panna młoda jest ubrana na biało? - Ponieważ to jest najpiękniejszy dzień w jej życiu - W takim razie dlaczego pan młody jest ubrany na czarno? Link
madohora Re: Na wesoło anegtody, dowcipy i coś więcej... 26.08.08, 08:52 Tata Jasia zdenerwowany krzyczy: - Jasiu, widziałeś swoje oceny? To żałosne, chciałbym wiedzieć czy twój kolega Ernest przynosi niedostateczne, mierne… - Nie, ale on to co innego, jego rodzice są inteligentni Link
madohora Re: Na wesoło anegtody, dowcipy i coś więcej... 26.08.08, 08:52 Jasiu wraca ze szkoły po pierwszym dniu i mama go pyta: - Jasiu, dużo nauczyłeś się dziś w szkole? - Niewystarczająco, w każdym razie chcą żebym wrócił tam jutro Link
madohora Re: Na wesoło anegtody, dowcipy i coś więcej... 26.08.08, 08:52 Powiedzcie mi…lubicie, kiedy ktoś ociera się o was? Lubicie czuć oddech drugiej osoby na waszej twarzy lub szyi, próbować nowych pozycji, wchodzić od produ lub od tyłu, wkładać i wyjmować, wchodzić zimnym i wychodzić rozgrzanym…Tak!!! Podoba wam się? To korzystajcie z komunikacji miejskiej! Link
madohora Re: Na wesoło anegtody, dowcipy i coś więcej... 26.08.08, 08:52 Dlaczego cyganie trzymają swoje gitary pionowo? A próbowaliście grać kiedyś w dwudziestu w przyczepie? Link
madohora Re: Na wesoło anegtody, dowcipy i coś więcej... 26.08.08, 08:53 Dwóch Japończyków spotyka się na ulicy w Tokio. Jeden właśnie wrócił z wakacji. Drugi pyta go: - Jak spędziłeś czas? - Nie wiem, jeszcze nie wywołałem zdjęć Link
madohora Re: Na wesoło anegtody, dowcipy i coś więcej... 27.08.08, 15:38 Dziennikarz pyta akrobatę cyrkowego: - Proszę mi zdradzić jak osiągnął pan tak olbrzymi sukces w swoim zawodzie? - To proste, gdy rano wstaję od razu wypijam buteleczkę wódki tzw. "Małpeczkę", i po obiadku jeszcze jedną. Wieczorem przed samym występem jeszcze jedną "Małpeczkę" i jak już jestem na arenie, to wszystkie te małpeczki ze mnie wychodzą! Link
madohora Re: Na wesoło anegtody, dowcipy i coś więcej... 27.08.08, 15:39 Kowalski wraca z pracy i biegnie do telewizora - Jaki wynik? - pyta żonę - 5 - Ale kto wygrywa? - Jak to kto? Ci co strzelili więcej bramek! Link
madohora Re: Na wesoło anegtody, dowcipy i coś więcej... 27.08.08, 15:41 Do banku w Szwajcarii wchodzi klient i mówi szeptem: - Chcę wpłacić pieniądze, w tej torbie jest cztery miliony euro Na to bankier z uśmiechem: - Proszę nie ściszać głosu, bieda to żaden wstyd. Link
madohora Re: Na wesoło anegtody, dowcipy i coś więcej... 28.08.08, 15:30 - Czyś ty stary oszalał? Naszym ślubnym serwisem trenujesz rzut dyskiem? Link
madohora Re: Na wesoło anegtody, dowcipy i coś więcej... 28.08.08, 15:31 Rozmawiają dwaj wędkarze: - Biorą? - pyta pierwszy - Słabo...-mówi drugi - Złapał Pan coś? - Tak, jednego, ale wrzuciłem do wody - A chociaż duży był? - Jak Pan i też mnie drażnił Link
madohora Re: Na wesoło anegtody, dowcipy i coś więcej... 28.08.08, 15:32 Wpada chłopiec do sklepu: - Ble blebuuuu bleble PEPSI.. - Dwie butelki czego? - pyta sprzedawca Link
madohora Re: Na wesoło anegtody, dowcipy i coś więcej... 28.08.08, 15:35 - Gdy byłem młodszy, nigdy nie lubiłem ślubów - zwierza się kolega koledze - A dlaczego - A, bo zawsze taka starsza ciotka podchodziła do mnie, klepała mnie po ramieniu i mówiła "Będziesz następny" - A teraz - Teraz już tak, bo przestała jak podszedłem do niej na jakimś pogrzebie i powiedziałem jej to samo... Link
madohora Re: Na wesoło anegtody, dowcipy i coś więcej... 28.08.08, 16:40 Scenka w barze: - Ile razy mam panu powtarzać, że my nie jesteśmy dwaj geje, ktorzy się kochają, tylko że pan się tak upił że już widzi podwójnie!!! Link
madohora Re: Na wesoło anegtody, dowcipy i coś więcej... 29.08.08, 13:22 Idzie wędkarz przez las z dwoma wiadrami pełnymi ryb, gdy nagle spotyka strażnika: - Udany połów, mam nadzieję, że ma pan kartę wędkarza? - Nie mam, ale to są moje rybki z akwarium - Rybki z akwarium? - Wpuszczam rybki do wiaderka, idę nad jezioro, wypuszczam je żeby sobie popływały i kiedy klasnę dwa razy wracamy do domu. Strażnik nie uwierzył, idą więc oboje nad jeziorko. Wędkarz wypuszcza rybki a strażnik zniecierpliwiony pyta: - No i co? Niech je pan woła! - Kogo? - Rybki! - Jakie rybki? Link
madohora Re: Na wesoło anegtody, dowcipy i coś więcej... 29.08.08, 13:23 Dwóch tragarzy niesie ciężkie meble na 20 piętro i nagle jeden mówi: - Mam dla ciebie dobrą i złą wiadomość, którą chcesz najpierw - Zacznij od tej dobrej - Jesteśmy już na 12 pietrze - Dobra, a ta zła - To nie jest ten blok! Link
madohora Re: Na wesoło anegtody, dowcipy i coś więcej... 01.09.08, 17:40 Hrabia ciągnie na sznurku kalosz - Co pan hrabia ciągnie na sznureczku? – pyta lekarz - To jest piesek - Śliczny! A jak ma na imię? - Titi - A jak się pisze Titi? - Tak jak gówno, tylko przez „rz” – odpowiada hrabia Link
madohora Re: Na wesoło anegtody, dowcipy i coś więcej... 01.09.08, 17:40 Blondynka wpadła w kłopoty finansowe i postanowiła porwać dziecko dla okupu. Poszła więc do parku dorwała jakiegoś małego chłopczyka i zaciągnęła go w zarośla. Napisała na karteczce: „Porwałam państwa synka, proszę położyć jutro rano za dużym drzewem w parku 100 000 dolarów w papierowej torbie. Blondynka” Potem przypięła karteczkę agrafką do kurteczki chłopczyka i wysłała go prosto do domu. Następnego dnia znajduje za dużym drzewem w parku brązową papierową torbę ze 100 000 dolarów i karteczkę: „Tu są pani pieniądze. Nie mieści mi się w głowie, że blondynka może zrobić coś takiego innej blondynce” Link
madohora Re: Na wesoło anegtody, dowcipy i coś więcej... 01.09.08, 17:41 Dlaczego Pan Bóg najpierw stworzył Adama a dopiero potem Ewę? Bo chciał spokojnie pracować a nie bez przerwy słuchać jak to się robi Link
madohora Re: Na wesoło anegtody, dowcipy i coś więcej... 01.09.08, 17:41 Do pracy zwykle są dzionki A niedziele dla małżonki Link
madohora Re: Na wesoło anegtody, dowcipy i coś więcej... 01.09.08, 17:42 Członkowie pewnej ekspedycji przedzierają się przez afrykańską dżunglę. Nagle wychodzą na polanę i dostrzegają białego człowieka przybitego do pnia strzałami. - Żyje! – wykrzykuje pierwszy. Podbiegają do niego - Nieszczęśnik musi strasznie cierpieć – konstatuje drugi - Co, boli pana? – pyta ze współczuciem trzeci – Boli bardzo? Na to tamten: - Boli ale tylko jak się śmieję Link