madohora 24.04.09, 12:14 zamknięty Na wyspie ludożerców dzieci rzucają się czaszkami, Widzi to wódz i mówi: - Dzieci, to bardzo nieładnie rzucać w siebie ogryzkami Link Obserwuj wątek
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 24.04.09, 12:16 zamknięty Przychodzi Jasiu do lekarza: - Co ci doelga? - Kuleję z matematyki! Odpowiedz Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 24.04.09, 12:17 zamknięty - Co robi Japończyk gdy chce dostać podwyżkę? - Pracuje dwa razy lepiej niż dotychczas - A co robi Polak, gdy chce dostać podwyżkę? - Przestaje pracować! Odpowiedz Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 24.04.09, 12:18 zamknięty - Jaki jest sczyt niegospodarności? - Wydać ostatnie pieniądze na portfel Odpowiedz Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 24.04.09, 12:20 zamknięty - Jakie jest najlepsze zdjęcie Rasiaka? - Zdjecie Rasiaka z boiska Odpowiedz Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 24.04.09, 12:21 zamknięty - Czym różni się przejechana teściowa od przejechanego kota? - Przed kotem widać ślady hamowania Odpowiedz Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 24.04.09, 12:21 zamknięty - Kiedy na teściową patrzymy z przymróżeniem oka? - Gdy do niej celujemy! Odpowiedz Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 24.04.09, 12:24 zamknięty Dwie koleżanki rozglądają się w sklepie za ciuchami. Podchodzi ekspedientka: - W czym mogę pomóc? - Szukam jakiejś ciekawej sukienki na lato - Jakie ma pani wymiary? - 170 cm, 50 kg, 90/60/90 - No co ty Kaśka?! Nie jesteś na Gadu Gadu! Odpowiedz Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 24.04.09, 12:29 zamknięty Spotykają się dwaj informatycy. jeden do drugiego mówi: - Wczoraj w nocym klubie poznałem świetną blodnynkę! - Och, ty szczęściarzu! - Zaprosiłem ją do siebie, wypiliśmy trochę, zacząłem ją dotykać... - I co? I co?.... - No a ona mówi: "Rozbierz mnie" - Nie może być! - Zdjąłem z niej spódniczkę, majteczki, położyłem obok laptopa... - Ożesz w mordę!!! Kupiłeś nowego laptopa? a procesor jaki? Odpowiedz Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 24.04.09, 12:32 zamknięty Turysta pyta bacę podczas przejażdżki kolejką linową: - Baco! A co by było gdyby ta lina pękła?! - A to by było ze trzeci raz w tym tygodniu Odpowiedz Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 24.04.09, 12:34 zamknięty Ojciec po dość długiej i jednostronnej dyskusji z teściową kieruje prośbę do syna: - Jasiu przynieś proszę babci krem do ust - Tato - pyta syn - a który to jest? - Ten z napisem "kropelka" Odpowiedz Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 24.04.09, 12:37 zamknięty Na rozprawie rozwodowej: - A pan jekie ma zastrzeżenia do żony? - Wysoki sądzie, ta cholerna baba żyć mi nie daje. Ciągle czegoś chce! - Prosimy o jakieś przykłady! - Ależ bardzo proszę! - W sobotę wpadli kumpe na piwko, siedzimy na tarasie, gadamy, słonko świeci bo to kwiecień a ta jak znowu nie zacznie: - Wyrzuć tę choinkę, wyrzuć tę choinkę Odpowiedz Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 24.04.09, 12:38 zamknięty Blondynka wchodzi do księgarni - Chciałabym kupić jakąś książkę - Pani zapewne chce coś lekkiego - W zasadzie wszystko mi jedno. Przyjechałam samochodem. Odpowiedz Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 24.04.09, 12:40 zamknięty Jasiio pyta ojca: - Tato jak się nazywa jak ktoś ma dwie żony? - Poligania - A jak ktoś ma jedną? - Monotonia... Odpowiedz Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 24.04.09, 12:41 zamknięty Wchodzi chłopak do żeńskiego akademika: - A ty do kogo, młody człowieku? - pyta portierka - A którą by mi pani poleciła? Odpowiedz Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 24.04.09, 12:42 zamknięty - Po czym poznać pana młodego na weselu w Wołominie? - Ma na pewno najładniejszy dres Odpowiedz Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 24.04.09, 12:43 zamknięty Dawniej wszystkie prace na roli wykonywano ręczne prszy pomocy wołów Odpowiedz Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 24.04.09, 12:44 zamknięty Czym różni się uczeń dobry od złego? Złego leją rodzice, dobrego koledzy Odpowiedz Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 24.04.09, 20:57 zamknięty Francuski pisarz i filozof Michael de Montaingne zauważył kiedyś: - Wydaje mi się, że najsprawiedliwiej na świecie rozdzielony jest rozum - Z czego pan to wnioskuje? - Bo nikt nie skarży się na jego brak! Odpowiedz Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 24.04.09, 20:59 zamknięty Wnuczka pyta babcię: - Babciu, a ty woerzysz w horoskopy? - Ależ skąd, dziecko. My koziorożce stąpamy twardo po ziemi! Odpowiedz Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 24.04.09, 21:02 zamknięty Dozorca na cmentarzu przychodzi do biura kierownika i gwałtownie domaga się podwyżki: - Ale za co? Dlaczego? - pyta przełożony - Bo to cholery można dostać! Gdziekolowiek nie pójdę - "Tu spi", "Tu leży...", "Tu odpoczywa..." - A ty człowieku haruj! Odpowiedz Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 24.04.09, 21:10 zamknięty Przed powrotem w domowe pielesze Kowalski prosi kochankę: - Elu daj mi trochę alkoholu, bo jak moja żona poczuje zapach perfum to nie da mi żyć Skropiony przychodzi do domu, wita się z żoną a ona go bach! - Ależ serce, za co?! - Myślałeś, że jak się skropisz perfumami, to ja nie poznam, że byłeś na wódce?! Odpowiedz Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 24.04.09, 21:12 zamknięty - Chciałabyś mieć dwójkę dzieci? - pyta kangurzyca kangurzyćę - Chciałabym ale to nie na moją kieszeń! Odpowiedz Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 26.04.09, 23:05 zamknięty Jechałam autobusem, który w soboty jeździ co dwie godziny. I gdy ktoś nie zdąży ma naprawdę wielki problem. Na którymś z przystanków jeszcze w Bytomiu do autobusu wsiadły dwie starsze panie. Gdy ten odjeżdżał już z przystanku do autobusu dobiegał starszy pan. Kierowca był na tyle uprzejmy, że zatrzymał się i otworzył drzwi. W tym momencie jedna z pań z wyraźnym westchnieniem ulgi powiedziała na cały autobus: - Ech, Jak to dobrze że dziadkowi stanął!!! Uwierzcie, przez piętnaście minut chowałam nos w gazecie Odpowiedz Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 27.04.09, 00:35 zamknięty Wczoraj podczas imprezy malutki, czteroloetni synek moich znajomych za wszelką cenę chciał zwrócić moją uwagę. Oczywiście udawało mu się to ale jednak na jakąś chwilę odrywałam od niego wzrok. W pewnym momencie wszedł na niewielki kamień, pod którym (niestety) rosły pokrzywy. Stanął wyprostowany na samym środku kamienia, uważnie katem oka obserwując czy na pewno na niego patrzę. Upewniwszy się podniósł ręce w górę, mówiąc: - Jestem Mateo. Super Bohater…. I w tym momencie wylądował wiadomą częścią ciała w samym środku pokrzyw. Niestety super- bohatera musiała pocieszyć mama. Odpowiedz Link