Dodaj do ulubionych

Ż łobek 21 ul.Marusarzówny 9

06.11.07, 19:49
686-24-19
Obserwuj wątek
    • maja-255 Re: Ż łobek 21 ul.Marusarzówny 9 01.02.08, 20:32
      witam, własnie mam zamiar od marca zapisac moje dziecko do żłobka na
      Marusarzówny. Odwiedziłam ten żłobek i jestem jak na razie bardzo
      zadowolona. No cóż to dopiero pierwsza wizyta ale P. Kierowniczka i
      panie opiekunki na najmłodszej grupie zrobiły na mnie bardzo dobre
      wrażenie. dzieci było niewiele, ale to nawet dobrze bo takie maluchy
      wymagają pewnie wielkiej uwagi. Pierwsze kroki już poczyniłam i mam
      nastawienie jak najbardziek na "tak". Pierwsze dni w żłobku napewno
      opowiem na forum!!!
      • 30doris Re: Ż łobek 21 ul.Marusarzówny 9 01.02.08, 22:00
        Droga Maju
        Nie zastanawiaj sie nad tym zlobkiem tylko zapisuj tam swoja pocieche , moje
        dziecko chodzi do tego zlobka juz drugi rok. Ja jestem zadowolona i moja corka
        tez, fachowa porada, swietna opieka, panie sa super i kierowniczka bardzo mila,
        proponuje ten zlobek kazdemu kto ma male dziecko. Wiem, ze te panie maja duzo
        pracy z naszymi dziecmi, a mimo to sa zawsze usmiechniete i chetnie odpowiadaja
        na kazde pytanie. Super zlobek, super opieka i chyle nisko czolo dla wszyskich
        pracownikow tej placowki, brawo oby tak dalej..........
    • 1krzysiekx Re: Ż łobek 21 ul.Marusarzówny 9 01.02.08, 22:45
      Jestem tatą ślicznej córeczki, mojej księżniczki i oczka w głowie, które uczęszcza do żłobka na ulicy Marusarzówny w Łodzi. Kiedy moja żona powiedziała, że wraca do pracy, dla mnie był to szok, pomyślałem sobie a co z naszym skarbem? Moja żona stwierdziła, że żłobek, a ja myślę sobie zwariowała, moja mała księżniczka w żłobku, szok! Poszliśmy razem na pierwsze spotkanie, zdziwiło mnie to, że mogliśmy wejść na grupę, posiedzieć, pobawić się z dzieckiem, porozmawiać z paniami opiekunkami, było miło i na prawdę sympatycznie. Mała przychodziła przez pierwszy tydzień albo ze mną albo z żoną na grupę, mieliśmy czas na przyzwyczajenie się do otoczenia, życia jakie panuje w żłobku, dostaliśmy z żoną od pań wiele porad i wskazówek, było naprawdę bardzo sympatycznie, nie spodziewałem się tak fachowej opieki ze strony żłobka. Obecnie moja córka chodzi do tego żłobka już 1,5 roku i jestem bardzo zadowolony, dziecko jest zawsze uśmiechnięte czyste i wiele się uczy. Żłobek jako placówka wiele zyskał w moich oczach i jestem bardzo wdzięczny wszystkim paniom i kierowniczce za opiekę i wkład w wychowanie mojego oczka w głowie. Teraz z dumą mogę powiedzieć, że moja córcia jest żłobkowiczem.
    • marki0 Re: Ż łobek 21 ul.Marusarzówny 9 01.02.08, 23:52
      Dopisuje sie do pochwał.Ja juz drugiego skarba edukuję w tym żłobku i od lat jets tam super.Panie przesympatyczne zawsze miłe i życzliwe, a kierowniczka to po prostu boska babka!A do tego lekarz. Moje sa alergikami i na bardzo ścisłych dietach, maja specjalnie osobno przygotowywane posiłki, czasem coś donosze i nikt mi nie robi z tym problemu. A panie naprawde na diete uważaja.Generalnie to 50% maja takich na dietach.W sali wisi kartka które czego nie może i panie tego pilnują. A podkreślam to ze dyrektorka jest lekarzem, bo w sprawach zdrowia naprawde dobrze sie z nia rozmawia bo ma inne podejscie niż normalnu człowiek, nie po medycynie.
    • red-kameron Re: Ż łobek 21 ul.Marusarzówny 9 10.02.08, 22:21
      Moje szczere uznanie!!!!!!!!
      Dla całego wykwalifikowanego personelu, jestem bardzo zadowolona z tego żłobka,
      moje dziecko jest zawsze czyste i szczęśliwe wychodząc z tej placówki. Brawo
      wszystkie panie i dziękuję serdecznie za wspaniałą opiekę nad moim dzieckiem.
      Mogę tylko życzyć satysfakcji i zadowolenia ze współpracy z dziećmi i lepszych
      zarobków, bo z tego co wiem to są kiepskie.
    • andzia_0 Re: Ż łobek 21 ul.Marusarzówny 9 10.10.08, 11:14
      Moje dziecko też tam chodzi i choć nie mam porównania do innych placówek, to
      jestem bardzo zadowolona.

Po pierwsze wspaniała opieka, panie słuchają wszystkich sugestii i się do nich
      stosują, zero problemów żywieniowych czy z odpieluszaniem, dzieci awansują do
      starszych grup jak panie widzą, że w obecnych się nudzą, przemiła pani kierownik.

Widzę jak dużo żłobek daje mojemu dziecku, po przyjściu do domu sobie śpiewa i
      tańczy, bardzo rozwija mowę i śmiałość do dzieci.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka