Dodaj do ulubionych

Żłobek 13 ul.Rogozińskiego 2

06.11.07, 20:18
684-06-09
Obserwuj wątek
    • meesje Re: Żłobek 13 ul.Rogozińskiego 2 15.09.08, 15:13
      Czy ktoś zna ten żłobek? Zależy mi bardzo na opiniach osób które korzystały.
      • leminka Re: Żłobek 13 ul.Rogozińskiego 2 10.01.09, 21:59
        Także czekam na opinie o tym żłobku!
        Byłabym wdzięczna!
        • meesje Re: Żłobek 13 ul.Rogozińskiego 2 18.02.09, 20:53
          My już testujemy ten żłobek, na razie mała chodzi na godzinkę dziennie żeby się
          oswoić (ma tylko 6 miesięcy...). Jest nieźle, miła atmosfera, personel
          pozytywnie nastawiony. Co dziwne, nie miałam dużych problemów ze znalezieniem
          miejsca w żłobku (zapisałam ją we wrześniu). Z tego co wiem w innych żłobkach są
          większe problemy. Urządzony jest w miarę przytulnie, chociaż łóżeczka w sypialni
          trochę przygnębiające - takie szpitalne, metalowe z jednym bokiem opuszczanym...
          Sensowna pani kierownik.
          • olcia029 Re: Żłobek 13 ul.Rogozińskiego 2 05.08.09, 15:26
            Mój starszy synek chodził do tego żłoba. Gorąco polecam. Jestem bardzo
            zadowolona. Zanim zaczął chodzić bałam się chorób itp, ale gorąco polecam
            instytucję żłobka w ogóle i rzeczywiście miejsce szybko się znalazło:)pani
            kierownik i kadra spoko :)
            • sky81 Re: Żłobek 13 ul.Rogozińskiego 2 05.09.13, 09:16
              Moja córka chodziła do tego żłobka ponad 2 lata. Córka uwielbiała żłobek, my też mamy same pozytywne wspomnienia. bardzo polecam. Przykro nam było w lipcu, że to już koniec jej żłobkowej kariery, że przechodzi do innej placówki.

Fajna atmosfera, sensowna dyrekcja, podczas adaptacji gdy córka miała rok i 2 mce i płakała była noszona, przytulana przez panie. Nie ma problemu z codziennym kontaktem z opiekunkami. Do tego 2 grupy prowadzone są z elementami metody Montessori i coraz więcej opiekunek ze żłobka ma ukończony kurs więc maja fajne pomysły i nieco inne spojrzenie. Corka akurat chodzila do "zwyklej" grupy ale przez rok opiekowała się nią pani, która przez poprzedni rok była w grupie Montessori i pojawiły się zabawy w przelewanie, nawlekanie, stały kubki z makaronem, fasola itd.

Dzieciaki wykonują fajne prace plastyczne, które potem wieszane są w szatni, mają świetne zajęcia z rytmiki, nikt ich nie zmusza do spania, jedzenia.

Choć wiadomo że dużo zależy od kadry a ta się od czasu do czasu zmienia. Np. z najmłodszej grupy pod koniec roku kojarzyłam już tylko jedna panią, która się wcześniej opiekowała córką.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka