ewaq8 Re: Żłobek 3 ul. Warneńczyka 5/17 15.04.08, 15:59 błagam o opinie nt tego żłobka bo tam planuję zapisać córcię kiedyś gdzieś słyszałam coś dobrego o tym żłobku ale jeszcze wtedy nie interesowałam się tak bardzo żłobkami wiem że mają piękny ogróg i skansen ale jak z opieką ???? Odpowiedz Link
leminka Re: Żłobek 3 ul. Warneńczyka 5/17 10.01.09, 21:57 Czy znajdą się jakieś Mamy, które zdecydowały się na ten żłobek?? Byłabym wdzięczna za pomoc! Odpowiedz Link
kubusiowa-puchatkowa Re: Żłobek 3 ul. Warneńczyka 5/17 29.01.09, 22:30 I ja jestem bardzo ciekawa opinii na temat tego żłobka. Odpowiedz Link
matylda.fm Re: Żłobek 3 ul. Warneńczyka 5/17 08.02.09, 12:55 Mój starszak chodzi tam od czerwca, a młody dołączy za miesiąc. Jestem zadowolona z opieki, wyżywienia itd ale jest jedno ale, które coraz bardziej mnie uwiera. Absolutna niechęć pań opiekunek do wychodzenia z dziećmi na dwór. Praktycznie nigdy z nimi nie wychodzą mimo próśb Odpowiedz Link
leminka Re: Żłobek 3 ul. Warneńczyka 5/17 31.08.09, 08:35 Moja dwójka dzieci tam chodzi. Starszak ktory obecnie ma 2,10 i junior 10 m-cy. Ja jestem bardzo zadowolona. Dzieci mam b.alergiczne, niewiele moga jesc wiec Pani kucharki gotuja dla nich calkowicie oddzielne obiady bez najmniejszych problemow. Dzieci wychodza na dwor latem dzien w dzien. Przynajmniej starszak. Jak sa brzydkie pogody to sie nie dziwie ze nie wychodza. Ubierz 30 dzieci, ten siku, ten kupa, tu but, tu czapka, kurta, sweter. Ubrania takiej gromadki to min 40 min z roznymi przygodami. A na spacer maja niewiele ponad godzine. Poza tym sztuką jest zapanowanie nad dziećmi w budynku, aranżacja zabaw, ćwiczeń i innych atrakcji. A to rozwija. Na podwórku to dzieci biegają i Panie mają je z głowy. Z tego punktu widzenia - dla mnie ten żłobek jest super! Odpowiedz Link
kaba81 Re: Żłobek 3 ul. Warneńczyka 5/17 07.09.09, 22:07 Ja też zamierzam zapisac tam moje dziecko, sama tam swego czasu uczęszczałam i też chętnie poczytam opinie osób, które mają do czynienia z tym żłobkiem. Leminka - a dzieci Twoje super często chorują odkąd chodzą do żłobka, czy nie ma z tym większego problemu. Bo jakoś tego się boję najbardziej. Odpowiedz Link
omniszka Re: Żłobek 3 ul. Warneńczyka 5/17 14.04.13, 14:50 witam! Chciałabym poprosić o opinię mamy które obecnie prowadzają dzieci do tego żłobka. Słyszałam różne opinie na jego temat, ale od osób postronnych, chciałabym poznać opinię mam które z niego korzystają. Zamierzam tam posłać od wrzesnia swojego Maluszka, a jak byłam złożyć podanie to wydawał mi się taki "niesympatyczny":( Z góry wszystkim dziękuję za odpowiedzi:) Odpowiedz Link