leminka 03.12.08, 22:07 Byłabym wdzięczna za opinie na temat w/w żłobka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
channnelka Re: Żłobek 19, Tatrzańska 118 30.12.08, 18:42 odradzammmmmmmmmm!!!moje dziecko chodziło tam w 2 grupach w najstyarszej znalazłą się Pani Ania(starsza siwa kobieta)kótra biła dzieci m.in moje dziecko, które było po wstrząśnieniu mózgu, uderzyłą je w głowe!!!!minął rok a moje dziecko nadal to pamięta:- (((dziecko w nocy się budziło, płakało i na sam widok żłobka dostawało spazmów:-(Natomiast młode dziewczyny, które tam pracują sa bardzo symatyczne!!najgorsze są tes tarsze,które pamiętają czasy dyrektorki, która sama je biła!! leminka napisała: > Byłabym wdzięczna za opinie na temat w/w żłobka. Odpowiedz Link
leminka Re: Żłobek 19, Tatrzańska 118 25.01.09, 11:55 Bardzo dziekuje! To b.cenna informacja! Odpowiedz Link
zanusi Re: Żłobek 19, Tatrzańska 118 19.02.09, 22:59 Ja bardzo polecam ten żłobek i zapewniam ,ze tam nikt nikogo nie bije. No chyba że sam rodzic bije a zrzuca na opiekunki. Moje dziecko chodzi do starszej grupy ,żnam pania Anię i jest naprawdę super. Dla mnie i innych rodziców żłobek super ,personel też no i fajna konkretna kierowniczka.Ale dostać się tam jest niełatwo. pozdrawiam Odpowiedz Link
zniesmaczona31 Re: Żłobek 19, Tatrzańska 118 31.07.09, 22:26 ZANUSI to ta cała smieszna kierowniczka żłobka , ludzie!!!nie dajcie sobą manipulować i nie czytajcie jej kretyńskich wypowiedzi!!!! proponuję wpaśc do żłobka i zobaczyć jak ta "pani" się ubiera.kurza klatka piersiowa obsciśnieta push-up, tyłek wystający spod mini.po prostu zart. do tego niemoralne propozycje wobec ojców, ale wojna sie zaczeła i nie popuszcze!!!!!!!!! Odpowiedz Link
zniesmaczona31 Re: Żłobek 19, Tatrzańska 118 31.07.09, 22:30 fajna konkretna ***** sami wiecie Odpowiedz Link
zniesmaczona31 Re: Żłobek 19, Tatrzańska 118 31.07.09, 22:42 interesuję sie ta pania od paru tygodni -osrzegam , ze nie ma ona ZADNEGO doświadczenia i wykształcenia w kierunku pegagogicznym!!!!!!!!!!!NIGDY zawodowo nie zajmowała sie dziecmi, mozna sprawdzic u Pani dyrektor -Haliny Mazur,Pomyslcie drodzy rodzice , w jaki sposob taka osoba moze decydowac o planie dnia, stylu wychowywania dzieci.a pomyslcie co by sie stalo , gdyby ktos z personelu nagle nie zjawil sie w pracy i ona mialaby pomoc.istna katastrofa!!!!!! Odpowiedz Link
ewa5678 Re: Żłobek 19, Tatrzańska 118 04.02.10, 21:58 Pani Halina kolei prowadzi ciekawa polityke .uciela pracownikom premie , a dla siebie i kierowniczek zorganiozowala z okazji 18 lecia zepolu zlobkow wielki bal z alkoholem w gastronomiku dla siebie i kierwniczek.wysysk!!! Odpowiedz Link