rzewuski1 19.03.04, 19:48 ja popieram slowianskich braci i zycze im powrotu do serbskiego kosowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miodrag wojna przeciw serbom jest hanba calego swiata IP: *.dip.t-dialin.net 19.03.04, 19:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-nudziasz Juz to,ze sie zaczyna nazywac rzeczy po ich IP: *.fastres.net 19.03.04, 21:44 wlasciwym imieniu , jest wynikiem walki Busha z terroryzmem ( islamskim). Odpowiedz Link Zgłoś
neceser za serbami poslalbym Patriot(yczne) rakiety 19.03.04, 21:53 dla przypomnienia. Chca powtorzenia historii? Zaden problem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kokieteczka Serbia! 19.03.04, 21:59 Co Pan tu wieprza pieprzy, proszę Pana, przecież bez pieprzu wieprz jest lepszy! Kosowo to Serbia. Prawdę mówiąc Serbia zaczęła być Serbią właśnie w Kosowo. Że przegrali tam Turkom to wstyd. Że wstyd, to hańba, a hańba to, to fakt! Ale Albańczycy tam są najeźdzcami, jak ktoś tego nie rozumie, to napewno syjamista i lubi muzułmanów. Ja tam ani za jednym ani za drugim paskudztwem nie przepadam, ale prawdę trzeba trąbić przez patefon. Kosowo to Serbia! Odpowiedz Link Zgłoś
beznarodowiec [...] 21.03.04, 00:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
karrhe Re: A wy przegrane polskie żydy chcecie powtórki 21.03.04, 14:37 beznarodowiec napisał: > z historii? Holocaust, '68, do wyboru do koloru. Czy może wystarczy wam że tyle > > waszego ścierwa wala sie po ulicach izraelskich miast dzięki palestyńskim > bombkom :)))))))))))))))) niech żyje serbia precz z islamizmem i średniowieczną kultutą Albańczyków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K.2 dzieki Albanczykom narkotyki sa tansze i dostepne IP: 195.70.208.* 21.03.04, 14:44 juz w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 popieram serbow w ich nierownej walce z amerykano- 21.03.04, 23:36 wasalami. Niech Zyje Serbia... Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: popieram serbow w ich nierownej walce z amery 22.03.04, 00:12 alez tys glupi-z kim walcza jak nie z UE pod wodza socjialistow.Popieram serbow gdyz sa slowianami- i zostali wpieprzeni w bagno dzieki UE i Clintonowi. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: kto za serbami niech sie tu wpisze! 22.03.04, 00:02 chyba bliski jest podział kosowa mysle niestety ze jest jedyna mozliwa operacje do przeprowadzenia tak wiec czesc północna kosowa powinna przypasc serbii(ta najbogatsza oczywiscie) mieszkajacy tam albanczycy powinni zostac wysiedlini a a ich miejsce nalezy sprowadzic serbów z południa kosowa i uchodzców z kosowa którzy schronli sie w serbii jestem peiwen ze jest jedyne wyjscie niech zyją nasi slowianscy bracia Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio44 Re: kto za serbami niech sie tu wpisze! 22.03.04, 15:24 rzewuski1 napisał: > chyba bliski jest podział kosowa Jedyny podzial Kosowa ktory moge poprzec, to taki sam jak podzial "zachodniego brzegu": Wszystkich Albanczykow oddzielic od Serbow - przesiedlic ich na ojczyzne do Albanii! Wszystkich Palestynczukow na joczyzne do Jordanii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Travel ZIVELA SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 22.03.04, 00:14 Jestem sercem z Wami Słowiańscy Bracia Serbowie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Travel Re: ZIVELA SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 22.03.04, 21:43 up. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrkultura Re: kto za serbami niech sie tu wpisze! 22.03.04, 15:19 wpisuje sie Odpowiedz Link Zgłoś
boruch_goldstein Re: kto za serbami niech sie tu wpisze! 22.03.04, 15:26 wpisuje sie Odpowiedz Link Zgłoś
radulamen Re: kto za serbami niech sie tu wpisze! 22.03.04, 15:41 Jestem za !!!!! Walczcie z pomiotem albańskim!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufi Re: kto za serbami niech sie tu wpisze! IP: 213.77.99.* 26.03.04, 17:37 ja też jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinowska halina calym sercem jestem za Serbami IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.04, 17:41 w ich nierownej walce z reszta zglobalizowanego tzw. wolnego swiata Odpowiedz Link Zgłoś