Dodaj do ulubionych

kto za serbami niech sie tu wpisze!

19.03.04, 19:48
ja popieram slowianskich braci i zycze im powrotu do serbskiego kosowa
Obserwuj wątek
    • Gość: miodrag wojna przeciw serbom jest hanba calego swiata IP: *.dip.t-dialin.net 19.03.04, 19:49
      • Gość: jarek-nudziasz Juz to,ze sie zaczyna nazywac rzeczy po ich IP: *.fastres.net 19.03.04, 21:44
        wlasciwym imieniu , jest wynikiem walki Busha z terroryzmem ( islamskim).
      • neceser za serbami poslalbym Patriot(yczne) rakiety 19.03.04, 21:53
        dla przypomnienia. Chca powtorzenia historii? Zaden problem!!!!
        • kokieteczka Serbia! 19.03.04, 21:59
          Co Pan tu wieprza pieprzy, proszę Pana, przecież bez pieprzu wieprz jest
          lepszy! Kosowo to Serbia. Prawdę mówiąc Serbia zaczęła być Serbią właśnie w
          Kosowo. Że przegrali tam Turkom to wstyd. Że wstyd, to hańba, a hańba to, to
          fakt! Ale Albańczycy tam są najeźdzcami, jak ktoś tego nie rozumie, to napewno
          syjamista i lubi muzułmanów. Ja tam ani za jednym ani za drugim paskudztwem
          nie przepadam, ale prawdę trzeba trąbić przez patefon. Kosowo to Serbia!
        • beznarodowiec [...] 21.03.04, 00:58
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • karrhe Re: A wy przegrane polskie żydy chcecie powtórki 21.03.04, 14:37
            beznarodowiec napisał:

> z historii? Holocaust, '68, do wyboru do koloru. Czy może wystarczy wam że
            tyle
            >
            > waszego ścierwa wala sie po ulicach izraelskich miast dzięki palestyńskim
            > bombkom :))))))))))))))))

niech żyje serbia precz z islamizmem i średniowieczną kultutą Albańczyków
            • Gość: J.K.2 dzieki Albanczykom narkotyki sa tansze i dostepne IP: 195.70.208.* 21.03.04, 14:44
              juz w Polsce.
              • janosik6 popieram serbow w ich nierownej walce z amerykano- 21.03.04, 23:36
                wasalami.
                Niech Zyje Serbia...
                • maniekxxx Re: popieram serbow w ich nierownej walce z amery 22.03.04, 00:12
                  alez tys glupi-z kim walcza jak nie z UE pod wodza
                  socjialistow.Popieram serbow gdyz sa slowianami- i zostali
                  wpieprzeni w bagno dzieki UE i Clintonowi.
        • beznarodowiec A ja za tobą bojówki neonazistowskie. 26.03.04, 17:28
    • rzewuski1 Re: kto za serbami niech sie tu wpisze! 22.03.04, 00:02
      chyba bliski jest podział kosowa
      mysle niestety ze jest jedyna mozliwa operacje do przeprowadzenia
      tak wiec czesc północna kosowa powinna przypasc serbii(ta najbogatsza
      oczywiscie)
      mieszkajacy tam albanczycy powinni zostac wysiedlini a a ich miejsce nalezy
      sprowadzic serbów z południa kosowa i uchodzców z kosowa którzy schronli sie w
      serbii
      jestem peiwen ze jest jedyne wyjscie
      niech zyją nasi slowianscy bracia
      • fredzio44 Re: kto za serbami niech sie tu wpisze! 22.03.04, 15:24
        rzewuski1 napisał:

> chyba bliski jest podział kosowa

Jedyny podzial Kosowa ktory moge poprzec, to taki sam jak podzial "zachodniego
        brzegu": Wszystkich Albanczykow oddzielic od Serbow - przesiedlic ich na
        ojczyzne do Albanii! Wszystkich Palestynczukow na joczyzne do Jordanii!
    • Gość: Travel ZIVELA SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 22.03.04, 00:14
      Jestem sercem z Wami Słowiańscy Bracia Serbowie!!!!
      • Gość: Travel Re: ZIVELA SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 22.03.04, 21:43
        up.
    • kontrkultura Re: kto za serbami niech sie tu wpisze! 22.03.04, 15:19
      wpisuje sie
    • boruch_goldstein Re: kto za serbami niech sie tu wpisze! 22.03.04, 15:26
      wpisuje sie
      • radulamen Re: kto za serbami niech sie tu wpisze! 22.03.04, 15:41
        Jestem za !!!!! Walczcie z pomiotem albańskim!!!!
        • Gość: ufi Re: kto za serbami niech sie tu wpisze! IP: 213.77.99.* 26.03.04, 17:37
          ja też jestem za
          • Gość: kalinowska halina calym sercem jestem za Serbami IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.04, 17:41
            w ich nierownej walce z reszta zglobalizowanego tzw. wolnego swiata
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka