Dodaj do ulubionych

Republikanie przegrali ważne głosowanie w spraw...

IP: 207.181.167.* 14.07.04, 19:07
60 NA 100 GLOSOW TO WCALE NIE JEST 'PRZEGRANA' PANIE MICHNIK !
A 67 JEST POTRZEBNYCH ABY PRZELAMAC TZW FILIBUSTER, CZYLI BLOKADE !
Obserwuj wątek
    • Gość: p.. Republikanie przegrali ważne głosowanie w spraw... IP: *.utc.com 14.07.04, 19:11
      nie szkodzi, ale sam fakt przeciwstawienia sie gejowskiej "ukladance" w
      senacie przysporzy Bushowi wyborcow..Moj glos jest z nim!
      • Gość: BOLIGLOWA FAGOTT I LISBIJE TO 80 % ZARAZENIA AIDS IP: *.sympatico.ca 14.07.04, 19:52
        W Stanach nie ma juz takiego entuzjazmu do lewakow i do dziwakow. Sa juz owoce
        z tego zakazanego drzewa wszelkich chorob. Dawanie przywilejow pedalom/fagott
        to dawna przeszlosc. AIDS mnozy sie jak kroliki (miedzy fagott-ami nie
        wystepuje bariera immunoligiczna). Podobno Stany sa poza granica eksplozji
        epodiomologicznej. Dzis Stany nie sa wielbicilami pomyslow dr. Kovorkin. W
        kraju ostania afera z MEDYCYNA HEBRAISKA,psychiatria polozyla tame na leczenie
        dzieci i doroslych za pomoca trzepania jezykie. Dr.Monstrum, psycholog oczekuje
        w wiezieniu na proces.
        • Gość: PRO PUBLICO BONO OBSZAR BIZNESOW FAKTUROWYCH IP: *.sympatico.ca 14.07.04, 20:01
          4 mln ZYDOW chce wrocic do Polski. Tak mowia prakseolodzy. Przyszly Prezydent
          BONAWENTURA SOLSKI nie pozwoli na szczucie. RADIO MARYJA -polska Al Dzazira. OD
          RYDZYK za pieniadze wiernych nie glosi POKORY. Tu pisza o limuzynie MAYBACH a
          to slowo HEBRAJSKIE. MASONI wiedza o czym pisze i synowie milicjantow tez.
          • Gość: . http://openmind.desk.pl ekstrema dla każdego ! IP: *.crowley.pl 14.07.04, 22:15
            straszne do się dzieje na świecie :(

koniec świata ...
        • Gość: Podbipieta Polska homofobia 100% glupoty! IP: 152.75.124.* 14.07.04, 21:21
          • Gość: Lutek Re: Polska homofobia 100% glupoty! IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 14.07.04, 23:13
            Nawet w Polsce już zaczyna działać tzw. poprawność polityczna - w jednej z firm
            amerykańskich okazało się, że teraz moja żona już nie jest moją żoną lecz "moim
            PARTNEREM!!!! Świat zwariował. Niedługo okaże się, jakaś pani nie będzie miała
            psa tylko partnera.
            • Gość: ZaniZwilczurem A CO Z MALZENSTWAMI ZOOFILISTYCZNYMI ????!!!!!! IP: 207.68.98.* 15.07.04, 21:32
              Gość portalu: Lutek napisał(a):

> Nawet w Polsce już zaczyna działać tzw. poprawność polityczna - w jednej z firm
              >
              > amerykańskich okazało się, że teraz moja żona już nie jest moją żoną lecz "moim
              >
              > PARTNEREM!!!! Świat zwariował. Niedługo okaże się, jakaś pani nie będzie miała
              > psa tylko partnera.

no wlasnie !
              czy juz doroslismy do tego stopni tolerancji ??

przciez zwierzeta to czesto czlonkowie rodzin
              i wierni partnerzy !!!
              • Gość: PaniZwilczurem Re: A CO Z MALZENSTWAMI ZOOFILISTYCZNYMI ????! IP: 207.68.98.* 15.07.04, 21:34
                Gość portalu: Lutek napisał(a):

> Nawet w Polsce już zaczyna działać tzw. poprawność polityczna - w jednej z firm
                >
                > amerykańskich okazało się, że teraz moja żona już nie jest moją żoną lecz "moim
                >
                > PARTNEREM!!!! Świat zwariował. Niedługo okaże się, jakaś pani nie będzie miała
                > psa tylko partnera.

no wlasnie !
                czy juz doroslismy do tego stopni wyzszej tolerancji ??

przciez zwierzeta to czesto czlonkowie rodzin
                i najwierniejsi partnerzy !!!
        • Gość: BOLIGLOWA SLUB TO NIE LICENCJA PEDALOW I LISBIJ IP: *.sympatico.ca 15.07.04, 02:33
          Te pare slow pod zdleciem jest mylace. To odbywa sie w urzedach gdzie
          rejestruja biznesy, wydaja licencje samochodowe i znajduje sie biuro rzeczy
          znalezionych. Pedala latwo znalezc, ale trudno sie go pozbyc. W sklepach
          jubilerskich odebrali czesc bizuteri przeznaczona dla kobiet. To byl poczatek
          konca. Kobitki wziely sie twardo za obrone swoich praw. Pedalstwo sromotnie
          przegralo. Dziewne ale lisbije nie chca dawac sobie prezentow. W takich
          sytuacjach jedna na druga bykiem patrzy. Przyzwyczajenie do dobrego sie odzywa.
          • Gość: pedro Re: SLUB TO NIE LICENCJA PEDALOW I LISBIJ IP: *.dyn.optonline.net 15.07.04, 06:17
            postukaj sie w glowe ty kretynie. oczywiscie moglbym nie uzywac obelg, ale sie
            nie da ... precz za zascianek cepie
          • Gość: zielińska Re: SLUB TO NIE LICENCJA PEDALOW I LISBIJ IP: *.246.208.165.tisdip.tiscali.de 15.07.04, 11:43
            Wybacz, ale z mejla na mejla bredzisz coraz mocniej. Proponuję, byś najpierw
            zapisał sobie w punktach w notesie co chcesz powiedzieć, potem przeczytał
            uważnie raz jeszcze i dopiero wtedy wyrzucił w cholerę, bo nawet po trzech
            poprawkach nadal będzie to tylko smutne pobekiwanie. Skup się na czymś innym:
            maluj, zbieraj zioła, uprawiaj wspinaczke wysokogórską, pal nawet. Tylko nie
            pisz więcej.
        • Gość: pedro Re: FAGOTT I LISBIJE TO 80 % ZARAZENIA AIDS IP: *.dyn.optonline.net 15.07.04, 06:37
          tos powiedzial cos wiedzial ... czy ty w ogole wiesz, o czym piszesz? "zakazene
          drzewo wszelkich chorob", jakie to orwellowskie. powies sie dziwaku, pedaly
          maja taka sama wolnosc jak ty. a aids mnozy sie glownie przez
          heteroseksualistow cwoku, a takze brak podstawowej wiedzy. nie moge pozbyc sie
          checi ublizania tobie. napisz cos wiecej. pojezdze sobie po tobie z mila
          checia. a propos', kiedy stany byly wielbicielami dra kevorkian? moze cos ci
          sie popier***lo z holandia. ty mule, potrzep sobie to, co sobie trzepiesz na co
          dzien i w niedziele. i nie mam na mysli jezyka bynajmiej. ty zafatajdna,
          antysemityczna, antypedalistyczna cioto. nic nie boli od twojego gadania poza
          dupa, ciezko sie sra po czytaniu takich kawalkow (bloga glowa). a entuzjazm do
          lewakow to sie wlasnie zaczyna. masel tov!
          • Gość: paulus Re: FAGOTT I LISBIJE TO 80 % ZARAZENIA AIDS IP: *.115.203.62.cust.bluewin.ch 15.07.04, 09:41
            >powies sie dziwaku, pedaly maja taka sama wolnosc jak ty.
            Slusznie IMVHO maja az za duzo wolnosci. I po cholere te idiotyczne te
            idiotyczne marsze...

> a aids mnozy sie glownie przez heteroseksualistow cwoku, a takze brak
            podstawowej wiedzy.
            Teraz juz tak. Nie zmienia to faktu, ze po swiecie pierwsi rozwlekli go
            homosekualisci. Wynika to z wielu powodow: od kultury seksualnej srodowiska, po
            latwiejsze zaraznie partnera biernego w stosunku analnym.

>Kiedy stany byly wielbicielami dra kevorkian? moze cos ci sie popier***lo z
            holandia.
            O ile sie nie myle, dzialal raczej w USA a nie w Holandii. A onegdaj bylo o nim
            glosno. Poza tym przedmowca wkazywal, ze traci juz popularnosc.

>ty zafatajdna, antysemityczna, antypedalistyczna cioto.
            "ciota" chyba nie moze byc antypedal.... bo przeczyloby by to jego naturze

>a entuzjazm do lewakow to sie wlasnie zaczyna.
            Sposob wyrazania wzrastajacego entuzjazmu zacheca wprost do glosowania na
            skrajna prawice. Wiecej takich listow, (moze jeszcze by tak rozplakatowac?) a
            zwyciestwo prawicy murowane. Ilosc epitetow po prostu udowadnia nedze intelektualna.
        • Gość: zielinska Re: FAGOTT I LISBIJE TO 80 % ZARAZENIA AIDS IP: *.246.208.165.tisdip.tiscali.de 15.07.04, 11:38
          Stary, nic dziwnego, że cię głowa boli. Przy takim natłoku myśli, z których
          każda jest bardziej zakręcona od poprzedniej nawet święty dostałby migreny. I
          jeszcze jedno: mała uwaga lingwistyczna - nie "fagott" tylko "faggot". Jak jurz
          urzywasz, to pżynajmniej uwarzaj co piszesz.
      • Gość: alex Republikanie przegrali? IP: 140.247.126.* 14.07.04, 22:23
        ...nie szkodzi, ale sam fakt przeciwstawienia sie gejowskiej "ukladance" w
        > senacie przysporzy Bushowi wyborcow..Moj glos jest z nim!

Moj tak samo. Inicjatywa Busha ostatecznie przkonala mnie (jak
        rowniez moich innych znajomych) do glosowania na GWB w listopadowych
        wyborach. Agresji i bezczelnosci gejow/lesbijek nalezy powiedziec
        kategoryczne nie
        • Gość: L Re: Republikanie przegrali? IP: *.p-s-inter.net 14.07.04, 23:14
          bush to prymityw, chlał jak gąbka do 40 urodzin, to i w głowie mu się
          poprzestawiało. fajnego macie idola, chłopaki. Moralnie czysty jak łza. Oprócz
          tego, że wybory wygrał zdobywając mniej głosów niz kontrkandydat, że większa
          częśc zycia chlał i ćpał, od wojska sie wykręcił (ale organizuje wojenki),
          kłamał jak z nut w sprawie iraku. Fajnego macie idola, spadam stąd, dobranoc.
          • Gość: mona Re: Republikanie przegrali? IP: *.upc.chello.be 14.07.04, 23:31
            spadaj nie ma nic z ciebie.
            • jersey_guy Re: Republikanie przegrali? 14.07.04, 23:45
              > spadaj nie ma nic z ciebie.

Typowy argument prawiczkow wobec niewygodnych faktow: "Spieprzaj, dziadu" w
              Warszawie, "Go fuck yourself" w Waszyngtonie... Nawet sie nie dziwie.
      • Gość: dsf Re: Republikanie przegrali ważne głosowanie w spr IP: 212.180.161.* 14.07.04, 23:58
        A moj przeciwko durnemu bushowi. niech zyja prawa gejow!!!
      • Gość: Roxxx PRZEGRALI 48-50 IP: *.ny325.east.verizon.net 15.07.04, 13:51
        Nauczcie sie czytac, zas-ane bushatka.
    • Gość: BOLIGLOWA SAKRAMENT MALZENSKI rzecz swieta. IP: *.sympatico.ca 14.07.04, 19:14
      Tak zapisane jest w prawie boskim. Czlowiek
      MARNY zmienic tego nie jest wladny. A i zwierzeta w parach zyja. Nawet Zydzi
      tez. Dlatego wiara ISLAMSKA nie jest wiara SWIETA. Tam wiele zon miec mozna.
      Na kazdy dzien tygodnia inna. Nasze kobiety chca na branki. Ja to rozumiem bo
      te ich kobiety jak kozy wlochate. A nasze jednak inne, nawet i Zydowki.
      Ojciec moj nieboszczyk w Zydowkach gustowal, ale tylko rudych. Im bardziej
      ognista, tym on bardziej. Zyd arendarz nawet farbowac probowal, ale Ojciec
      zawsze poznal. Choc juz pod osiemdziesiatke mu bylo i niedowidzial. Mowil ze
      zapach inny maja. Korzenny, jak gozdziki tureckie.
      • Gość: ZZZ holy sh*t, ale masz wynurzenia! IP: 208.253.130.* 14.07.04, 19:36
        Bush bushem, idiotyczne posty idiotycznymi postami, ale tej pedalskiej szopki
        mam dosc - nie chce nikomu zagladac co robi w swoich czterech scianach, ale
        niech sie zboczeni nie wybijaja ponad normalnych za ich kase!
      • Gość: OPINIAPOLLPRESSAGE FILOZOFIA STAROZYTNA JEST TOLERANCYJNA IP: *.sympatico.ca 14.07.04, 20:41
        W IV wieku pne i jeszcze wczesniej rozumiano te sprawy. W Rzymie Nerona i
        Kaliguli powstala nowa cywilizacja. Demokracja atenska uznawala zasade IN
        RECTUM CACTUS. Katolikowi oswieconemu nie wolno szczuc. BONAWENTURA SOLSKI
        przyszly Prezydent.
      • Gość: m Re: SAKRAMENT MALZENSKI rzecz swieta. IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 14.07.04, 21:36
        dobre:-)

• Gość: ciekawy Re; Tatulo Zydowki lubil... IP: *.ri.ri.cox.net 14.07.04, 23:02
        E, tam zapach - No i co? Mialy w poprzek czy nie
      • Gość: ewangelik małżeństwo nie musi być sakramentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 10:57
        W kościołach ewangelickich małżeństwo NIE JEST sakramentem. Istnieją dwa
        sakramenty: Sakrament Chrztu i Sakrament Ołtarza (Wieczerzy Pańskiej). Inne
        sprawy to tylko błogosławieństwa, obrządki.
      • Gość: zielińska Re: SAKRAMENT MALZENSKI rzecz swieta. IP: *.246.208.165.tisdip.tiscali.de 15.07.04, 11:46
        Wszystko jasne. Stary, kiedy ty ostatnio rozmawiałeś ze swoim lekarzem? Nie
        chcę wieszczyć, ale twój stan się od tamtej pory solidnie pogorszył. Korzenne
        powiadasz... Papa nieboszczyk... Jak kozy włochate... Na czym ty jedziesz?
    • Gość: bob John McCain popularny wsrod demokratow. IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 14.07.04, 19:32
      John McCain popularny wsrod demokratow, a nie republikanow. Widac, ze autor
      tego artykulu nie ma zielonego pojecia o polityce!!
    • jersey_guy Homofob, rasista i NIEUK 14.07.04, 20:27
      Po pierwsze, Republikanie zdolali zgromadzic 48 glosow, a nie 50 jak podaje
      Wybiorcza ani 60 jak ty bredzisz.

Po drugie, do przelamania filibusteru potrzeba 60 glosow a nie 67.

Po trzecie, to JEST kleska buszystow, chyba ze pracujesz dla ich propagandy
      sukcesu. Nawet Senator McCain skrytykowal swoich Republikanskich kolegow za
      chorobliwa homofobie.

Homofobia to choroba, idz sie leczyc.
      • Gość: Yao Re: Homofob, rasista i NIEUK IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.07.04, 20:51
        A może zmień nicka na jersey_gay? Na szczęście w Polsce nie mamy
        tylu "postepowców" - tutaj jeszcze nazwanie kogoś pedałem nie spotyka się z
        oporem "tolerancyjnego" i "postępowaego" społeczeństwa. Jeśli to ma być jednym
        z wyznaczników ciemnogrodu to niech żyje ciemniactwo!
        • jersey_guy Re: Homofob, rasista i NIEUK 14.07.04, 20:57
          Na szczescie nie zyje w Polsce, wiec ci tylko wspolczuje ciemniaku.
          • Gość: Yao Re: Homofob, rasista i NIEUK IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.07.04, 21:03
            Ale to JA mam szczęście, że nie żyjesz w Polsce:)) Dla Was, homosiów, to jestem
            nawet za eutanazją:))))
            • jersey_guy Dla nas?? 14.07.04, 21:08
              Kto ci Jajo powiedzial o mojej orientacji? Idz pocieszac manka-triple-x bo
              ostatnio cos z nim krucho.
              • Gość: Yao Re: Dla nas?? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.07.04, 21:12
                jersey_guy napisał:

> Kto ci Jajo powiedzial o mojej orientacji? Idz pocieszac manka-triple-x bo
                > ostatnio cos z nim krucho.

To co się tak irytujesz, skoro niby nie jesteś pedziem:)????
          • Gość: jaszczurka Re: Homofob, rasista i NIEUK IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 23:11
            > Na szczescie nie zyje w Polsce, wiec ci tylko wspolczuje ciemniaku.

To My mamy szczęście, że takie dupodaje jak Ty jersey_gay (celowo przekręciłem
            Ci nicka, bo pedalstwem mi zalatujesz na odległość) oraz inna zboczona banda
            żyją i podnoszą swój bezczelny i pyskaty łeb daleko od nas.
            I jeszcze jedno - nazywanie rzeczy po imieniu, to nie jest NIETOLERANCJA.
            Pedała będę nazywał pedałem, tak jak złodzieja nazwę złodziejem, pijaka
            pijakiem, konia koniem, samochód samochodem, a murzyna murzynem. To po prostu
            nazywanie rzeczy i zjawisk. A to jaką wartość emocjonalną zawierają one w
            sobie, to już inna sprawa - ale to wciąż nie jest NIETOLERANCJA
        • Gość: Europejczyk Jersey- Guy jest szczęśliwszy od Ciebie Yao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 21:02
          A widać to po Twoich zalosnych postach,emitowanych z"Katolandu"
          • Gość: Yao Re: Jersey- Guy jest szczęśliwszy od Ciebie Yao IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.07.04, 21:09
            Gość portalu: Europejczyk napisał(a):

> A widać to po Twoich zalosnych postach,emitowanych z"Katolandu"

Z pewnością. Ty "emitujesz" swoje posty pewnie z jakiegoś bardziej postępowego
            kraju, gdzie geje zawierają "małżeństwa":)) Tylko czemu korzystasz z usług
            TPSA??
        • Gość: L Re: Homofob, rasista i NIEUK IP: *.p-s-inter.net 14.07.04, 23:11
          na szczęscie już się spotyka i to o wiele częsciej, niz twierdza faszyści z
          lpr. Nie bój nic, nie wszyscy Polacy sa tak ciemni jak ty.
      • Gość: Sieg Re: Homofob, rasista i NIEUK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 21:23
        Od kiedy to upośledzony decyduje co jest a co nie jest chorobą?
        • Gość: Europejczyk Upośledzony, to jestes Ty !!Sieg!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 21:41
          Ach Mensch!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Sieg Re: Upośledzony, to jestes Ty !!Sieg!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 21:51
            A co gejofilku, może mi jakoś udowodnisz, dlaczego homo i hetero powinni mieć
            równe prawa?
            • Gość: Europejczyk Re: Upośledzony, to jestes Ty !!Sieg!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:01
              Tobie napewno, niczego udowadnial nie bedę,za pózno!!!!verstehst Du???
              • Gość: Sieg Bo nie masz argumentów, geniuszu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:08
                I dlatego nie chcesz odpowiedzieć.
                • Gość: Europejczyk Nie, bo musial bym zniżac się do Twojego poziomu, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:12
                  Inwektyw!!!
                  • Gość: Sieg Nie geniuszu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:16
                    Wbrew temu co sądzisz potrafię przyznać komuś rację gdy ma lepsze argumenty. Po
                    prostu uważam, że w tej kwestii zwolennicy równouprawnienia homoseksualistów
                    nie mają racji, więc nie obrażaj się i udowodnij, że jest inaczej...
                    • Gość: Europejczyk Dobranoc!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:29
                      Tak sie zlożylo, że przeczytalem wiekszość Twoich postow, a są one agresywne i
                      aroganckie,i pelno w nich inwektyw,jak się zresztą domyslasz, jestem gejem, a
                      nie gejofilem, i dlatego nie mam ochoty byc poraz "iksty" opluwany,i
                      ponizany ,to są wasze argumenty, jedyne zreszta,My mamy prawo do związków
                      partnerskich, (a nie ślubów)!!gwarantuje nam to europejskie demokratyczne
                      panstwo, jakim jest Polska, tak mniemam,Jeszcze raz dobranoc,
                      • Gość: Sieg Powiem ci jedno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:39
                        Ja wcale nie mam pretensji o to, że będąc gejem walczysz o swoje prawa. Źle by
                        to świadczyło o twojej inteligencji, gdybyś tego nie robił. Ja "jadę"
                        na "postępowych" heteroseksualistów, którzy nie mają żadnych argumentów i
                        rzucają "ciemnogrodami".
      • Gość: cierpliwy Re:Homofobia to choroba?... IP: *.ri.ri.cox.net 14.07.04, 23:07
        A homoseksualizm to normalka, co? Nawet nie choroba, tylko zle pojete poczucie
        wolnosci - po prostu zboczenie lub odreagowanie przez tych nieudacznikow,
        ktorym nie wychodzi z plciom przeciwnom. Kropka
      • Gość: Lutek Re: Homofob, rasista i NIEUK IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 14.07.04, 23:18
        Chorobą to jest homoseksualizm, a w najlepszym przypadku ślepą uliczką
        ewolucji. Inaczej ludzkość romnażałaby się przez pączkowanie. W przyrodzie
        obowiązuje jedno podstawowe prawo - prawo zachowania gatunku - jak się do niego
        ma homoseksualizmm?
        • jersey_guy Zszedles juz z drzewa? 14.07.04, 23:49
          Ludzkosci naal grozi przeludnienie, co dekade przybywa miliard nowych ludzi,
          wiec nie piernicz mi tu o zachowaniu gatunku.
          • Gość: wania z komsomolu Re: Zszedles juz z drzewa? IP: 68.144.232.* 15.07.04, 06:32
            tzn odpowiedzia na przeludnienie jest pedowalenie??

Czy pedalska glupota i bezczelnosc ma jakies granice?
          • Gość: drzewo wiadomosci Re: Zszedles juz z drzewa? IP: *.115.203.62.cust.bluewin.ch 15.07.04, 09:57
            Z wyjatkiem postepowej Europy ktorej grozi raczej wymarcie. Natura nie znosi
            prozni po prostu zdrowo rozmnazajace sie miliardy zaleja Europe i tyle.

jersey_guy napisał:

> Ludzkosci naal grozi przeludnienie, co dekade przybywa miliard nowych ludzi,
            > wiec nie piernicz mi tu o zachowaniu gatunku.
            >
            • jersey_guy Re: Zszedles juz z drzewa? 15.07.04, 21:55
              > po prostu zdrowo rozmnazajace sie miliardy zaleja Europe i tyle.

I co w tym zlego? Widze ze boisz sie nie tylko gejow ale imigrantow tez?
        • Gość: niegej np. Lutek i cierpliwy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.04, 00:09
          To wiedzcie, że różne zwierzęta mają ze sobą stosunki homosekseksualne (co was
          zdziwi - psy np. - macie swojego futrzaka? Ja jestem żonaty i mam kumpla - nie
          omieszkam powiedzieć - pedała. I co? I nic. Jest moim kumplem i tyle (jakbyście
          mieli wątpliwości - wygląda, jak facet i nie chciał mnie nigdy zerżnąć) Zgodnie
          z waszą "darwinowską" teorią to teraz dres albo inny chuj powinien panować.
          Silny? Silny. Rucha i rozdaje za darmo swoje nasienie? Da. No więc - bij zabij.
          I bez kitu - wolałbym (czy z babą czy z facetem, czy kimkolwiek innym bo go
          kurwa znam), żeby wziął dzieciaki, które np "rodzice" w beczkach pochowali. No
          tyle
          • Gość: ikar Re: np. Lutek i cierpliwy IP: 195.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 00:13
            i po co te nerwy i te bluzgi?
      • Gość: as Re: Homofob, rasista i NIEUK IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 15.07.04, 00:38
        > Po drugie, do przelamania filibusteru potrzeba 60 glosow a nie 67.

Fakt,jest to mozliwe od 1975. Tyle tylko, ze filibuster to metoda na
        blokowanie glosowania (dotad dokad trwa debata nie wolno glosowac). A wiec
        gdyby Demokraci usilowali zablokowac glosowanie za poprawka uzywajac
        filibustera, to potrzebowali by 60 glosow na to by skonczyc debate na forum
        senatu.

Tu jednak nie wchodzilo to w gre bo NIE BYLO WIEKSZOSCI GLOSOW ZA POPRAWKA.
    • Gość: Europejczyk Brawo, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 20:33
      Bylo do przewidzenia,!tak samo przegra ciemnogrod w Polsce!!!!
      • Gość: Yao Re: Brawo, IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.07.04, 20:53

> Bylo do przewidzenia,!tak samo przegra ciemnogrod w Polsce!!!!

Co mówiąc Europejczyk rzucił się w objęcia swego przyszłego męża:))))
        • Gość: Europejczyk Zazdrościsz????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 20:55
          Gwoli ścislosci, partnera!!
          • Gość: Yao Re: Zazdrościsz????? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.07.04, 21:02

> Gwoli ścislosci, partnera!!

Nie:) Uważam, że obnoszenie się z homoseksualizmem jest po prostu tandetne i
            beznadziejnie obsceniczne. Zazdrościć komuś że jest homoseksualistą to tak
            jakby zazdrościć zepsutych zębów lub czegoś równie pociągającego. A tyle
            fajnych babek po ziemi chodzi, tylko heterofoby się brzydzą hahahahahaha:)
            • Gość: Europejczyk Nikt w Polsce nie obnosi się zhomo,!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 21:13
              To wy, homofoby polskie, ten problem wywolaliscie, zdecydowaly o tym względy
              polityczne (kampania wyborcza),a dolączyl się do tego także kościól, którego,
              notowania spadają!!!!!!!!!!
              • Gość: Yao Re: Nikt w Polsce nie obnosi się zhomo,!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.07.04, 21:15

> To wy, homofoby polskie, ten problem wywolaliscie, zdecydowaly o tym względy
                > polityczne (kampania wyborcza),a dolączyl się do tego także kościól, którego,
                > notowania spadają!!!!!!!!!!

A Ty jesteś zagranicznym (w domyśle - lepszym, bardziej cywilizowanym)
                heterofobem, tak?
              • Gość: Pawel Re: Nikt w Polsce nie obnosi się zhomo,!!! IP: *.115.203.62.cust.bluewin.ch 15.07.04, 09:59
                a parady i wiece?
            • Gość: niegej Do Yao IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.04, 00:44
              Wyraź swoją myśl. Jesteś np. z kobietą, którą kochasz, czy łazisz na kurwy?
              Nawet tej drugiej nie nazwałbym śmierdzeniem zębów (moim zdaniem obywie powinny
              nazwać cię dupkiem i tyle - ale się produkuj, produkuj..., tak..., taaaaaaak.
              Dupek - znasz jakiegoś pedała, hę? Dziewczyny - z dupkiem się nie zaajemy;)
      • Gość: Sieg Być może durniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 21:21
        Jest to prawdopodobne, że przegramy. Durniów jest coraz więcej, którym
        termin "postęp" myli się z degeneracją.
    • jersey_guy BRAWO DLA MCCAINA I DEMOKRATOW!!!! 14.07.04, 20:35
      Powstrzymali oni buszystow-faszystow przed dokonaniem zamachu na konstytucje.
      NIGDY jeszcze w historii USA zadna poprawka do konstytucji nie odbierala
      obywatelom praw, tylko je im dawala... Buszystowska poprawka bylaby pierwsza w
      historii poprawka represyjna, odbierajaca gejom rownouprawnienie malzenskie.

WIEKSZOSC Amerykanow jest PRZECIWNA tej faszystowskiej poprawce i bardzo sie
      ciesze ze odchodzi ona do lamusa historii. Fantastyczna kleska buszystowskich
      fundamentalistowskich psychopatow :))))
      • Gość: Europejczyk "busz"scinany na calym froncie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 20:39
        Jeszcze raz brawo!,teraz przyszla "krycha na giertycha"
      • Gość: wuk Re: BRAWO DLA MCCAINA I DEMOKRATOW!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 20:43
        Brawo! I u nas kiedyś przyjdzie kryska na wsteczniaków! Niech sobie jeżdżą z
        ryngrafem do Pinocheta, niech jeżdżą do źródeł leczniczych na kuracje
        antyhomofobiczne, ale niech porządnym ludziom dadzą spokój!
      • Gość: Sieg Re: BRAWO DLA MCCAINA I DEMOKRATOW!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 21:17
        A co, nie lubimy faszystów? Bo oczyszczają społeczeństwo ze zboków jak ty?
      • Gość: Yao Re: BRAWO DLA MCCAINA I DEMOKRATOW!!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.07.04, 21:20
        jersey_guy napisał:

> Powstrzymali oni buszystow-faszystow przed dokonaniem zamachu na konstytucje.
        > NIGDY jeszcze w historii USA zadna poprawka do konstytucji nie odbierala
        > obywatelom praw, tylko je im dawala... Buszystowska poprawka bylaby pierwsza
        w
        > historii poprawka represyjna, odbierajaca gejom rownouprawnienie malzenskie.

A przypomnij może wszystkim forumowiczom, gdzie w konstytucji jest napisane, że
        homosie mogą zawierać "małżeństwa" z osobami swej płci? Może potem obniżyć
        dopuszczalny wiek małżonków, żeby pedofile nie byli dyskryminowani względem
        homosiów, co?
        • jersey_guy Re: BRAWO DLA MCCAINA I DEMOKRATOW!!!! 14.07.04, 21:38
          A gdzie jest napisane ze heteroseksualisci moga?
      • Gość: as Re: BRAWO DLA MCCAINA I DEMOKRATOW!!!! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 15.07.04, 19:09
        > NIGDY jeszcze w historii USA zadna poprawka do konstytucji nie odbierala
        > obywatelom praw, tylko je im dawala... Buszystowska poprawka bylaby pierwsza
        w
        > historii poprawka represyjna,

Ladna teoria tyle, ze nieprawdziwa:

Poprawka 11: zakazujaca obywatelom skarzyc sadownie rzady stanowe (1795).

Poprawka 16: dajaca prawo kongresowi do zbierania podatkow od kazdego obywatela
        (income tax) - 1913.

Poprawka 18: zakazujaca produkcji, sprzedazy i transportu alkoholu
        (prohibicja), ustanowiona w 1919 zniesiona poprawka 23 w 1933.

Poprawka 22: ograniczajaca kadencje prezydenta USA do 2 prezydentur.

Ale tak poza tym, zgoda ze ten jajnowszy pomysl poprawki jest idiotyczny -
        szczegolnie w formie ktora miala byc przyjeta.
        • jersey_guy Poprawki 15.07.04, 22:11
          Chodzilo mi o prawa obywatelskie, wiec 22. Poprawka nie ma tu nic do rzeczy.

16. Poprawka nie odbiera zadnych praw obywatelskich tylko daje Kongresowi prawo
          nakladania podatkow dochodowych.

Jedyne dwie poprawki ktore teoretycznie moglyby odbierac prawa obywatelskie to
          11. i 18. Ale przeciez 18. Poprawka zostala uniewazniona przez 21. Poprawke
          wiec nie jest juz czescia Konstytucji.

Jesli chodzi o Jedenasta, to rzeczywiscie, odbiera ona obywatelom prawo
          skarzenia rzadow stanowych, wiec musze ci przyznac pol racji. Nalezy jednak
          pamietac ze zostala ona przyjeta zaledwie w 8 lat po napisaniu Konstytucji i
          sluzyla aby "ulepszyc" niescisly drugi paragraf Trzeciego Artykulu (Art. III,
          Sec. 2). Faktem bylo ze Kongres trafil szlag gdy Sad Najwyzszy zezwolil
          mieszkancowi innego stanu podac do sadu rzad stanu Georgia (Chisholm v.
          Georgia), wiec szybko uchwalil on poprawke zeby zalatac te dziure w
          Konstytucji.
    • Gość: MM Re: Republikanie przegrali ważne głosowanie w spr IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 14.07.04, 20:40
      50 a nie szescdziesiat, jak glosi artykul. Trzeba dokladniej czytac.

A co do tematu, sam juz nie wiem. Jedno jest pewne - bzdurne jest gadanie, ze
      zwiazki lesbijek czy homosow zagrazaja malzenstwu. Wrecz przeciwnie. Mojemu
      malzenstwu, na przyklad, zagrozic moga raczej tylko heteroseksualni mezczyzni
      albo jak najbardziej heteroseksualne kobiety ;o)
    • Gość: GP Re: Republikanie przegrali ważne głosowanie w spr IP: 62.233.231.* 14.07.04, 20:47
      nie 60, a 50 i nie na 100, a na 104, czyli mniejszość więc PORAŻKA.
    • elfhelm "tego" nie można nazwać małżeństwem!!!!!!!!! 14.07.04, 21:13
      ja jestem bardzo tolerancyjny i bez problemu zaakceptowałbym legalizację
      związków partnerskich (prawa i obowiązki podobne jak w małżeństwie, może trochę
      luźniejsze)

ale "to" się nie może nazywać małżeństwem
      • Gość: Yao Re: "tego" nie można nazwać małżeństwem!!!!!!!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.07.04, 21:23
        elfhelm napisał:

> ja jestem bardzo tolerancyjny i bez problemu zaakceptowałbym legalizację
        > związków partnerskich (prawa i obowiązki podobne jak w małżeństwie, może
        trochę
        >
        > luźniejsze)
        >
        > ale "to" się nie może nazywać małżeństwem

Tylko zwróć uwagę na mały drobiazg - takie rzeczy to "postępowcy" załatwiają
        zawsze od kuchni (dosłownie i w przenośni) i małymi kroczkami. Najpierw
        legalizacja "związków", potem zmiana nazwy związków na "małżeństwa" potem
        dopuszczalne będą małzeństwa z nieletnimi, potem ze zwierzętami - nikt w mysl
        postępowych zasad nie może być dyskryminowany, nieprawdaż?
        • Gość: Sieg Re: "tego" nie można nazwać małżeństwem!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 21:29
          Problem tych baranów polega na tym, że im się postęp z degeneracją myli. Nawet
          korpofilię by uznali za postępowe, gdyby tak kazała im Bruksela.
          • Gość: irka Re: "tego" nie można nazwać małżeństwem!!!!!!!!! IP: 195.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 00:17
            człowieku, taki postęp istnieje już od tysięcy lat, tylko jakoś zawsze był na
            marginesie ....
    • Gość: koala idiotyczny tytul / konstytucja IP: *.ljcrf.edu 14.07.04, 21:13
      Rozumiem ze zniesienie niewolnictwa "Gazeta" skomentowala by nastepujaco:
      "Triumf czarnuchow!"

Poza tym to cala ta zabawa jest o zmiane konstytucji -> cos w stylu wpisu "o
      wieczystej przyjazni ze Zwiazkiem Radzieckim" w konstytucji PRLu.
      Wybitnie rzygliwe.

• Gość: felusiak Zadnego glosowania nad poprawka nie bylo IP: *.nyc.rr.com 14.07.04, 21:17
      Zacznijmy od tego, ze artykul w GW jest niczym innym niz stekiem bzdur.
      Nie bylo zadnego glosowania nad poprawka do konstytucji.
      Demokraci zalozyli tzw. filibuster czyli niekonczaca sie debate, do ktorej
      przelamania (cloture) potrzeba 60 glosow. Te 60 glosow natychmiastowo konczy
      debate i musi odbyc sie glosowanie nad ustawa.
      Rzeczone glosowanie mialo na celu przelamanie debaty.
      Jeden z forumowiczow napisal o 104 glosach. Niestety w senacie jest tylko 100
      senatorow wobec czego nie moze byc 104 glosow. Jedynym przypadkiem kiedy moze
      byc wiecej niz 100 glosow jest sytuacja, kiedy po glosowaniu rezultat wynosi 50:50.
      Wtedy wiceprezydent jako przewodniczacy senatu oddaje glos i ustawa przechodzi
      lub upada stosunkiem 51:50.

Jedna z przyczyn dla, ktorych nie zabieram glosu w sprawach niemieckich,
      francuzkich czy tez polskich jest fakt, ze nie mam o nich pojecia.
      Odnosze wrazenie, ze wielu z was powinmno pojsc moim sladem i przestac
      wypowiadac sie autorytatywnie o sprawach amerykanskich jako, ze wiecie o nich
      tyle co ja o niemieckich.

pozdrawiam panstwa beznamietnie.
      • Gość: jwj Brawo felusiak! IP: *.111.26.33.ptr.us.xo.net 14.07.04, 21:30
        Bawi mnie nieslychanie ta troska Polskich Katoli o nasz amerykanski zywot.
        Niech ze sobie ta wsadza ryje w w te Maryjne Radyjko, niech ze przygladna sie
        do lusterka wstecznego w Maybach'u Ksiedzyka-Rydzyka i zobacza oblude wlasnego
        rozumowania. Jak dlugo jeszcze beda doic te glupie stare polskie baby z tych
        resztek ich groszy by napawac sie wlasnym glosem kretynskiej propagandy !
        KK wywija wlasnie orla na wlasnym gownie, tysiace wazniejszych problemow biedna
        Polska ma...niz znecanie sie nad homoseksualistami. Cala ta propaganda sluzy
        wylacznie dla odwrocenia uwagi spoleczenstwa, spolaryzowania go i zbicia wlasen
        kasy ...
        • Gość: elm Re: Brawo felusiak! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.07.04, 23:12
          Bawi mnie nieslychanie ta troska Polskich Katoli o nasz amerykanski zywot.
          Niech ze sobie ta wsadza ryje w w te Maryjne Radyjko, niech ze przygladna sie
          do lusterka wstecznego w Maybach'u Ksiedzyka-Rydzyka i zobacza oblude wlasnego
          rozumowania. Jak dlugo jeszcze beda doic te glupie stare polskie baby z tych
          resztek ich groszy by napawac sie wlasnym glosem kretynskiej propagandy !
          KK wywija wlasnie orla na wlasnym gownie, tysiace wazniejszych problemow biedna
          Polska ma...niz znecanie sie nad homoseksualistami. Cala ta propaganda sluzy
          wylacznie dla odwrocenia uwagi spoleczenstwa, spolaryzowania go i zbicia wlasen
          kasy ...

Dzięki Bogu debilu, że nie mieszkasz już w Polsce, nie wracaj tu nigdy tłoku
          ziejący nienawiscią do ludzi, którzy maja inne poglądy niż ty!!!
          • Gość: jwj Re: Brawo felusiak! IP: *.111.26.33.ptr.us.xo.net 14.07.04, 23:33
            Tak, prawda w oczy kole!! Wiec nazwales mnie debilem, tlukiem ziejacym
            nienawiscia.... he ...he... napisz jescze ze jestem pewnie Zydem, Masonem i kim
            tam chcesz jeszcze tylko dla tego ze mam inne poglady niz Twoje !!
            Na zadne argumenty Cie nie stac..
            • Gość: maruda Re: Brawo felusiak! IP: *.gdynia.mm.pl 14.07.04, 23:57
              Gość portalu: jwj napisał(a):

> Tak, prawda w oczy kole!! Wiec nazwales mnie debilem, tlukiem ziejacym
              > nienawiscia.... he ...he... napisz jescze ze jestem pewnie Zydem, Masonem i kim
              >
              > tam chcesz jeszcze tylko dla tego ze mam inne poglady niz Twoje !!
              > Na zadne argumenty Cie nie stac..

Masz mentalność aktywisty radiomaryjnego. Konkretny światopgląd ma tu znaczenie
              drugorzędne.

• Gość: jwj Re: Brawo felusiak! IP: *.111.26.33.ptr.us.xo.net 15.07.04, 00:16
                Tak, zupelnie zapomnialem, ze jeszcze mentalnosc (oprocz przynaleznosci do grup
                etnicznych czy tez poziomu umyslowego) mozna wypomniec komus z kim sie nie
                zgadzamy ...zastapi to kazdy argument
        • Gość: regie Re: Brawo felusiak! IP: 195.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 00:19
          co za chamstwo, jakie emocje - człowieku, napij się melisy albo walnij kilka
          piw, to Cię trochę uspokoi
      • Gość: koala Re: Zadnego glosowania nad poprawka nie bylo IP: *.ljcrf.edu 14.07.04, 21:38
        Masz racje, glosowanie bylo nad przelamaniem filibuster Demokratow. Nie zmienia
        to faktu ze cala debata byla nad poprawka do konstytucji. Zobacz:

msnbc.msn.com/id/5436558/
        "But, from the beginning, Senate GOP leaders have faced hurdles, mathematical
        and political. For one, they needed two-thirds of the Senate — 67 votes if
        everyone is present — to send the amendment to the states for ratification.
        Then, they needed 60 votes (no matter how many senators were present) to shut
        off the kind of endless "filibuster" debates foes can use to delay any Senate
        action. They got just 48 on Wednesday."
        • Gość: felusiak Re: Zadnego glosowania nad poprawka nie bylo IP: *.nyc.rr.com 15.07.04, 01:14
          Nad czym byla debata nie ma tu znaczenia gdyz glosowanie bylo proceduralne.
          Gdyby natomiast doszlo do glosowania nad sama poprawka do konstytucji istniala
          realna szansa na jej uchwalenie. Innymi slowy glosy cloture nie pokrywaja sie z
          glosami za ustawa.
          Niedawno nie dalo sie przelamac filibustera w sprawie zatwierdzenia sedziego,
          ktory gdyby nie filibuster zostalby zatwierdzony co najmniej 68 glosami.

Cala heca jest jednak o wymuszenie jakiegokolwiek glosowania w tej sprawie w
          kontekscie zblizajacych sie wyborow. I to w zasadzie osiagnieto.
          Ponadto procedura wprowadzenia poprawki do konstytucji jest daleko bardziej
          skomplikowana niz jej uchwalenie w Senacie. Nastepnie musi ja ratyfikowac
          3/4 legislatur stanowych (38 stanow) aby mogla stac sie prawem.
          Istnieje tez proces oddolny kiedy to 2/3 legislatur stanowych moze zwolac
          konwencje konstytucyjna omijajac w ten sposob senat.
          Najprosciej jednak wprowadzic poprawke do konstytucji moze sad a nawet jeden
          sedzia.
          • Gość: niegej Re: Zadnego glosowania nad poprawka nie bylo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.04, 01:20
            stawiam na 3/4 legislatora - co mu ucinamy ?(i tak podział będzie znowu na
            prawicę i lewicę:((
          • Gość: koala cloture IP: *.ljcrf.edu 15.07.04, 01:58
            nowego slowka musialem sie nauczyc -> nawet kolega Amerykanin byl bezradny...

cloture - The only procedure by which the Senate can vote to place a time limit
            on consideration of a bill or other matter, and thereby overcome a filibuster.
            Under the cloture rule (Rule XXII), the Senate may limit consideration of a
            pending matter to 30 additional hours, but only by vote of three-fifths of the
            full Senate, normally 60 votes.

• freemason Takie sobie kpiny 14.07.04, 21:19
      <<Propozycja poprawki do konstytucji USA zakazującej małżeństw gejów przepadła
      w głosowaniu w Senacie.>>

A co z lesbijkami? Autor nic nie wspomina, czyżby były niegodne uwagi? A może
      kryje się za tym jakieś uprzedzenie?

<<To bolesna porażka Republikanów i prezydenta Busha>>

Niezupełnie. Wczoraj pisano w przekaźnikach, że konserwatyści mogą liczyć na
      najwyżej 40 głosów, jest 50. Więc można chyba mówić o sukcesie.

Na marginesie - prezydent Bush też jest republikaninem.

<<Przed środowym głosowaniem odbyła się dwudniowa gorąca debata. - Republikanie
      próbują zmienić temat przed wyborami, odwrócić uwagę od wojny w Iraku i
      gospodarki - oskarżał senator z Illinois Dick Durbin. - To tylko i wyłącznie
      polowanie na czarownice! - mówił senator Frank Lautenberg z New Jersey.>>

Czy mam z tego wnioskować, że geje są czarownicami czy to moja
      nadinterpretacja? A co z lesbijkami? Ani słowa o nich w CAŁYM tekście. Chyba
      przestanę czytać Waszą Gazetę, jakimiś półsłówkami ostatnio operujecie.
      • Gość: MM Re: Takie sobie kpiny IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 14.07.04, 23:27
        No bez przesadzy, lesbijki nikomu nie przeszkadzaja.

A i milo popatrzec jak sie bawia ;o)
      • Gość: Berylka Re: Takie sobie kpiny IP: 195.205.228.* 15.07.04, 08:14
        Bo "gay" oznacza i kobietę i mężczyznę homoseksualistów?
    • Gość: keepon Dodano niecenzuralną opinię. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.07.04, 21:27
      Takie komunikaty dostaję w wp-niezrozumiałe i od rzeczy.
    • Gość: Patton Jest zasadnicza roznica miedzy homofobia a ... IP: *.union01.nj.comcast.net 14.07.04, 21:50
      sprzeciwem wobec legalizacji instytucji malzenstwa homoseksualnego. Osobiscie
      nie mam nic przeciwko homoseksualistom, co sobie robia to ich brozka, natomiast
      malzenstwo ma inny cel. Wynika on z samej nazwy.Sprawy spadkowe mozna zalatwic
      za zycia jako darowizne.Wzajemna reprezentacja partnerow homoseksualnych (np.w
      wizytach szpitalnych lub codziennej opiece) moze odbywac sie za pomoca
      upowaznienia notarialnego. Zaden problem.
      Zas slub koscielny to juz zaden problem. Slub w Kosciele Katolickim jest
      wylacznie, jak wskazuje sama nazwa, slubowaniem sobie wzajemnym wiernosci i
      milosci. Nie musi przy tym byc ksiadz. Jezeli wiec dwoch panow lub dwie panie
      tak sobie slubuja, to dokonuja wlasnie aktu slubu. Slub jest umowa cywilna
      dwojga ludzi wobec Boga, Kosciol moze najwyzej swoim autorytetem to
      potwierdzic! Po co wiec caly ten wrzask? Po to, zeby kilku cwaniaczkow
      tworzacych jakies tam stowarzyszenia gejowskie znowu nachapalo sie darmowej
      kasy. Poza tym sprawa jest autentycznie niesmaczna!
      • Gość: Sieg Co ty powiesz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 21:54
        Ale "postępowe" i "nowoczesne" społeczeństwo i tak cię uzna za homofoba i
        ciemnogrodzianina, choćby nie byli w stanie podać jednego kontrargumentu.
        • Gość: miś ReTo jest porażka cywilizacji barany z wybiórczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:05
          Ton tego artykułu jest żenujący i tendencyjny. To Busch jest zły a homo takie
          dobre. Zresztą wybiórcza to kurw. i nie ma o czym dyskutować. Pozdrawiam
          normalnych homo którzy nie robią z siebie idiotów
        • Gość: poeta nie chcemy dewiacji w meskiej ubikacji IP: *.proxy.aol.com 15.07.04, 02:50
          nie chcemy dewiacji w meskiej ubikacji
      • jersey_guy Kto tu mowi o slubie koscielnym??? 14.07.04, 22:26
        W przeciwienstwie do Klechistanu, w USA mozna zawierac slub w Urzedzie Miasta
        albo powiatu. Nic mnie nie obchodzi co sobie pedofile katoliccy decyduja, mnie
        tylko chodzi o to zeby rzad federalny nie zabranial stanom decydowac czy mozna
        zawierac w ich jurysdykcji sluby.

Slub nie jest umowa cywilna wobec boga tylko wobec stanu w ktorym mieszkasz.
        Bush chce odebrac stanom prawo decydowania kim beda mogli wydawac licencje
        malzenskie.
        • Gość: klecha Re: Kto tu mowi o slubie koscielnym??? IP: 195.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 00:24
          jeżeli Klechistan to RP, to wbrew Twoim majaczeniom tutaj także można brać tzw.
          ślub cywilny, np. w Urzędzie Miasta. Nienawiść zaślepia Cię zupełnie ...
          • Gość: wieszcz kastracja i praca zboczenca nawraca IP: *.proxy.aol.com 15.07.04, 02:52
            God created Adam and Eve
            not Adam and Steve
            • Gość: Wysmiewaczek Re: kastracja i praca zboczenca nawraca IP: *.vnburn01.mi.comcast.net 15.07.04, 04:05
              Wieszczu jestes genialny, przyznaje! Z ust mi wyjeles te sentencje.Obie bardzo
              mi sie podobaja, bo zawieraja esencje tego, o czym tu mowa. Brawo Wieszczu!
    • Gość: macko homofobia - najlepszy sposob przeciw AIDS IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 22:12
      • Gość: alex Re: homofobia - najlepszy sposob przeciw AIDS IP: 140.247.126.* 14.07.04, 22:33
        Zdaniem wielu seksuologow, wstret do homoseksualizmu/sodomii u osobnikow
        hetero jest rownie naturalny, jak pociag seksualny do plci przeciwnej.
        Jesli wiec ktos dostaje odruchow wymiotnyc na widok obejmujacych sie homo,
        jest to absolutnie naturalne. I normalne.
        • Gość: jwj Re: homofobia - najlepszy sposob przeciw AIDS IP: *.111.26.33.ptr.us.xo.net 14.07.04, 22:54
          Podobnie ja dostaje odruchow wymiotnych widzac zapijaczone mordy niektorych
          naszych homofobow i pedofili i uwazam ze to jest odruch naturalny i normalny
          jako ze ja od wodeczki stronie.
    • Gość: L Re: Republikanie przegrali ważne głosowanie w spr IP: *.p-s-inter.net 14.07.04, 23:08
      no ale przynajmniej wprost mówisz kim jestes. Za takimi pomysłami sa homofoby i
      rasisci, czyli faszysci mówiąc krótko. I z kim tu dyskutowac? to nie dyskutuję.
    • Gość: zzz A CO NA TO RADIO MARYJA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 23:31
      www.radiomaryja.de
      • Gość: Radio Re: A CO NA TO RADIO MARYJA? IP: *.proxy.aol.com 15.07.04, 03:18
        Radio sie zgadza. Tylko jak bedzie brzmiec slubowanie 'malzenskie'?
        Radio proponuje:
        Ja dewiant biore sobie ciebie dewianta za dewianta ....
        A na koncu zaloza sobie kolczyki tam gdzie sie im zachce i wymienia wirusy.
        • Gość: Misiek Re: A CO NA TO RADIO MARYJA? IP: *.cable.wanadoo.nl 15.07.04, 09:31
          Ty sobie kretynie najpierw poczytaj na temat wirusow a potem sie wypowiadaj.
          AIDS przestal byc problemem homoseksualistow (nb. kobiety pozostajace w
          zwiazkach homoseksulanych stanowia grupe najmniejszego ryzyka a stal sie
          problemem malzenstw, bo wiekszosc mezczyzn nie potrafi przyjac do wiadomosci
          tak prostego pojecia jak wiernosc jednej kobiecie.
          No chyba, ze wolisz przyjac taka wersje jak moj przewodnik w Ghanie :"to
          kobiety sprowadzily na nas AIDS, bo robili TO z malpami"
          Najlepiej byscie wszyscy zrobili nie zagladajac innym ludziom do lozka.
          • Gość: paulus Re: A CO NA TO RADIO MARYJA? IP: *.115.203.62.cust.bluewin.ch 15.07.04, 09:54
            Gość portalu: Misiek napisał(a):

> Ty sobie kretynie najpierw poczytaj na temat wirusow a potem sie wypowiadaj.
            > AIDS przestal byc problemem homoseksualistow (nb. kobiety pozostajace w
            > zwiazkach homoseksulanych stanowia grupe najmniejszego ryzyka
            Tak jak mezczyzni w srodowiskach homoseksualnych rozwlekli po swiecie epidemie.
            Ze lesbijki to inna historia... cuz musialbys zrozumiec roznice anatomiczna
            miedzy mezczyczna a kobieta... no i do tego pomyslec ze stosunek analny
            przebiega odrobine inaczej...

>a stal sie
            > problemem malzenstw, bo wiekszosc mezczyzn nie potrafi przyjac do wiadomosci
            > tak prostego pojecia jak wiernosc jednej kobiecie.
            Do czego jak najbardzie zacheca Kosciol i a nawet Radio. Srodowiska postepowe
            raczej nie.

> No chyba, ze wolisz przyjac taka wersje jak moj przewodnik w Ghanie :"to
            > kobiety sprowadzily na nas AIDS, bo robili TO z malpami"
            Rozumiem ze wlasnie dorabia do stypendium bo pisze doktorat z epidemiologii.
            Mimo wszytsko jednak zapoznal bym sie z opiniami wiekszej ilosci ludzi na ten
            temat. Darmowe bramki Medline sa dostepne na internecie.

> Najlepiej byscie wszyscy zrobili nie zagladajac innym ludziom do lozka.
            Mnie nie obchodzi to co ktos TO robi z kaloryferem czy z psem sosiada, dopoki
            nie zaczyna manifestowac, afirmowac i zadac specejalnych praw. A przez
            malzenstwo spoleczestwo daje dwojgu dodatkowe prawa by samo moglo dalej istniec.
    • Gość: as Re: Republikanie przegrali ważne głosowanie w spr IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 15.07.04, 00:29
      Homofob i rasista wie ze dzwonili ale nie wie gdzie i po co.

Po pierwsze glosy byly co nastepuje: 48 za poprawka, 50 przeciw. A wiec nie
      bylo nawet normalnej wiekszosci glosow.

Po drugie: poprawka do konstytucji wymaga 67 glosow za w senacie (2/3 glosow).
      Tylko wtedy mozna oddac poprawke do ratyfikacji stanom, gdzie musi znalezc
      poparcie 3/4 wiekszosci.

Po trzecie: filibuster jest metoda na blokade glosowania i jest dopuszczalny
      tylko w senacie. Poniewaz glosuje sie po zakonczeniu debaty senator wychodzi
      na forum i zaczyna gadac dotad az wszyscy sie rozejda do domow. W efekcie
      glosowania nie ma.

Po czwarte: byla to ogromna przegrana Busha - ktorej sie zreszta musial
      spodziewac - bo nie tylko nie potrafil zebrac 2/3 glosow, nie potrafil nawet
      zebrac wiekszosci.
    • Gość: pepe mazepa Malżeństwa homoseksalne to żonżeństwa i małmeństwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 00:34
      Malżeństwa homoseksualne są z definicji niemożliwe. Małżeństwo, jak sama nazwa
      wskazuje, to związek małżonka i żony.
    • Gość: Marek Sprawdz w slowniku slowo "Filibuster", durniu! IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.07.04, 01:42
    • Gość: wieszcz fraszka na zboczenca IP: *.proxy.aol.com 15.07.04, 02:39
      Nasz dewiancik w kibelku 'mieszka'
      oj zle nawyki ma ten kolezka!
      Z czlonkiem na wierzchu przez cale ranki
      naraza ludzi na niespodzianki
      • Gość: GORDON Re: fraszka na zboczenca IP: *.devs.futuro.pl 15.07.04, 10:33
        SUPER OBOK REYA STANOWI NIEZŁY WKŁAD W LITERATURE. POWINNO UCZYC SIE DZIECI OD
        PRZEDSZKOLA ZE ZBOCZENCOW NALEZY TEPIC A NIE TOLEROWAC POZDRAWIAM WIERSWZOKLETE
    • Gość: Lukasz TOLERANCJA Re: Republikanie przegrali ważne głosowanie w spr IP: *.pbi.bellsouth.net 15.07.04, 02:59
      I niechze tak zostanie, przeciez tez jestesmy ludzmi z PRAWEM DO SCZESCIA.
      LUKASZ
    • Gość: maryla.. Re: Gdyby głosowal Episkopat to tez by przepadlo IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 15.07.04, 03:22
      Teraz to bardzo antybabskie staly sie te chlopy. Az wstyd patrzec na te typki
      bredzace cos o humanizmie, tolerancji itp. Szkoda gadac, co za czasy.
    • Gość: lolek TO JUZ OSTATNIE KOPNIAK W DEMOKRACJE IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 15.07.04, 04:20
      i instytucje malzenstwa w USA. Jakim sposobem 2-3% deviatow ma tak duze poparcie
      w instytucjach panstwa?
      Zla wiadomosc dla i tak juz podupadajacej Ameryki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka