Gość: homofob i rasista IP: 207.181.167.* 14.07.04, 19:07 60 NA 100 GLOSOW TO WCALE NIE JEST 'PRZEGRANA' PANIE MICHNIK ! A 67 JEST POTRZEBNYCH ABY PRZELAMAC TZW FILIBUSTER, CZYLI BLOKADE ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: p.. Republikanie przegrali ważne głosowanie w spraw... IP: *.utc.com 14.07.04, 19:11 nie szkodzi, ale sam fakt przeciwstawienia sie gejowskiej "ukladance" w senacie przysporzy Bushowi wyborcow..Moj glos jest z nim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOLIGLOWA FAGOTT I LISBIJE TO 80 % ZARAZENIA AIDS IP: *.sympatico.ca 14.07.04, 19:52 W Stanach nie ma juz takiego entuzjazmu do lewakow i do dziwakow. Sa juz owoce z tego zakazanego drzewa wszelkich chorob. Dawanie przywilejow pedalom/fagott to dawna przeszlosc. AIDS mnozy sie jak kroliki (miedzy fagott-ami nie wystepuje bariera immunoligiczna). Podobno Stany sa poza granica eksplozji epodiomologicznej. Dzis Stany nie sa wielbicilami pomyslow dr. Kovorkin. W kraju ostania afera z MEDYCYNA HEBRAISKA,psychiatria polozyla tame na leczenie dzieci i doroslych za pomoca trzepania jezykie. Dr.Monstrum, psycholog oczekuje w wiezieniu na proces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRO PUBLICO BONO OBSZAR BIZNESOW FAKTUROWYCH IP: *.sympatico.ca 14.07.04, 20:01 4 mln ZYDOW chce wrocic do Polski. Tak mowia prakseolodzy. Przyszly Prezydent BONAWENTURA SOLSKI nie pozwoli na szczucie. RADIO MARYJA -polska Al Dzazira. OD RYDZYK za pieniadze wiernych nie glosi POKORY. Tu pisza o limuzynie MAYBACH a to slowo HEBRAJSKIE. MASONI wiedza o czym pisze i synowie milicjantow tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . http://openmind.desk.pl ekstrema dla każdego ! IP: *.crowley.pl 14.07.04, 22:15 straszne do się dzieje na świecie :( koniec świata ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podbipieta Polska homofobia 100% glupoty! IP: 152.75.124.* 14.07.04, 21:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lutek Re: Polska homofobia 100% glupoty! IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 14.07.04, 23:13 Nawet w Polsce już zaczyna działać tzw. poprawność polityczna - w jednej z firm amerykańskich okazało się, że teraz moja żona już nie jest moją żoną lecz "moim PARTNEREM!!!! Świat zwariował. Niedługo okaże się, jakaś pani nie będzie miała psa tylko partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZaniZwilczurem A CO Z MALZENSTWAMI ZOOFILISTYCZNYMI ????!!!!!! IP: 207.68.98.* 15.07.04, 21:32 Gość portalu: Lutek napisał(a): > Nawet w Polsce już zaczyna działać tzw. poprawność polityczna - w jednej z firm > > amerykańskich okazało się, że teraz moja żona już nie jest moją żoną lecz "moim > > PARTNEREM!!!! Świat zwariował. Niedługo okaże się, jakaś pani nie będzie miała > psa tylko partnera. no wlasnie ! czy juz doroslismy do tego stopni tolerancji ?? przciez zwierzeta to czesto czlonkowie rodzin i wierni partnerzy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaniZwilczurem Re: A CO Z MALZENSTWAMI ZOOFILISTYCZNYMI ????! IP: 207.68.98.* 15.07.04, 21:34 Gość portalu: Lutek napisał(a): > Nawet w Polsce już zaczyna działać tzw. poprawność polityczna - w jednej z firm > > amerykańskich okazało się, że teraz moja żona już nie jest moją żoną lecz "moim > > PARTNEREM!!!! Świat zwariował. Niedługo okaże się, jakaś pani nie będzie miała > psa tylko partnera. no wlasnie ! czy juz doroslismy do tego stopni wyzszej tolerancji ?? przciez zwierzeta to czesto czlonkowie rodzin i najwierniejsi partnerzy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOLIGLOWA SLUB TO NIE LICENCJA PEDALOW I LISBIJ IP: *.sympatico.ca 15.07.04, 02:33 Te pare slow pod zdleciem jest mylace. To odbywa sie w urzedach gdzie rejestruja biznesy, wydaja licencje samochodowe i znajduje sie biuro rzeczy znalezionych. Pedala latwo znalezc, ale trudno sie go pozbyc. W sklepach jubilerskich odebrali czesc bizuteri przeznaczona dla kobiet. To byl poczatek konca. Kobitki wziely sie twardo za obrone swoich praw. Pedalstwo sromotnie przegralo. Dziewne ale lisbije nie chca dawac sobie prezentow. W takich sytuacjach jedna na druga bykiem patrzy. Przyzwyczajenie do dobrego sie odzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: SLUB TO NIE LICENCJA PEDALOW I LISBIJ IP: *.dyn.optonline.net 15.07.04, 06:17 postukaj sie w glowe ty kretynie. oczywiscie moglbym nie uzywac obelg, ale sie nie da ... precz za zascianek cepie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielińska Re: SLUB TO NIE LICENCJA PEDALOW I LISBIJ IP: *.246.208.165.tisdip.tiscali.de 15.07.04, 11:43 Wybacz, ale z mejla na mejla bredzisz coraz mocniej. Proponuję, byś najpierw zapisał sobie w punktach w notesie co chcesz powiedzieć, potem przeczytał uważnie raz jeszcze i dopiero wtedy wyrzucił w cholerę, bo nawet po trzech poprawkach nadal będzie to tylko smutne pobekiwanie. Skup się na czymś innym: maluj, zbieraj zioła, uprawiaj wspinaczke wysokogórską, pal nawet. Tylko nie pisz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: FAGOTT I LISBIJE TO 80 % ZARAZENIA AIDS IP: *.dyn.optonline.net 15.07.04, 06:37 tos powiedzial cos wiedzial ... czy ty w ogole wiesz, o czym piszesz? "zakazene drzewo wszelkich chorob", jakie to orwellowskie. powies sie dziwaku, pedaly maja taka sama wolnosc jak ty. a aids mnozy sie glownie przez heteroseksualistow cwoku, a takze brak podstawowej wiedzy. nie moge pozbyc sie checi ublizania tobie. napisz cos wiecej. pojezdze sobie po tobie z mila checia. a propos', kiedy stany byly wielbicielami dra kevorkian? moze cos ci sie popier***lo z holandia. ty mule, potrzep sobie to, co sobie trzepiesz na co dzien i w niedziele. i nie mam na mysli jezyka bynajmiej. ty zafatajdna, antysemityczna, antypedalistyczna cioto. nic nie boli od twojego gadania poza dupa, ciezko sie sra po czytaniu takich kawalkow (bloga glowa). a entuzjazm do lewakow to sie wlasnie zaczyna. masel tov! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulus Re: FAGOTT I LISBIJE TO 80 % ZARAZENIA AIDS IP: *.115.203.62.cust.bluewin.ch 15.07.04, 09:41 >powies sie dziwaku, pedaly maja taka sama wolnosc jak ty. Slusznie IMVHO maja az za duzo wolnosci. I po cholere te idiotyczne te idiotyczne marsze... > a aids mnozy sie glownie przez heteroseksualistow cwoku, a takze brak podstawowej wiedzy. Teraz juz tak. Nie zmienia to faktu, ze po swiecie pierwsi rozwlekli go homosekualisci. Wynika to z wielu powodow: od kultury seksualnej srodowiska, po latwiejsze zaraznie partnera biernego w stosunku analnym. >Kiedy stany byly wielbicielami dra kevorkian? moze cos ci sie popier***lo z holandia. O ile sie nie myle, dzialal raczej w USA a nie w Holandii. A onegdaj bylo o nim glosno. Poza tym przedmowca wkazywal, ze traci juz popularnosc. >ty zafatajdna, antysemityczna, antypedalistyczna cioto. "ciota" chyba nie moze byc antypedal.... bo przeczyloby by to jego naturze >a entuzjazm do lewakow to sie wlasnie zaczyna. Sposob wyrazania wzrastajacego entuzjazmu zacheca wprost do glosowania na skrajna prawice. Wiecej takich listow, (moze jeszcze by tak rozplakatowac?) a zwyciestwo prawicy murowane. Ilosc epitetow po prostu udowadnia nedze intelektualna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielinska Re: FAGOTT I LISBIJE TO 80 % ZARAZENIA AIDS IP: *.246.208.165.tisdip.tiscali.de 15.07.04, 11:38 Stary, nic dziwnego, że cię głowa boli. Przy takim natłoku myśli, z których każda jest bardziej zakręcona od poprzedniej nawet święty dostałby migreny. I jeszcze jedno: mała uwaga lingwistyczna - nie "fagott" tylko "faggot". Jak jurz urzywasz, to pżynajmniej uwarzaj co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Republikanie przegrali? IP: 140.247.126.* 14.07.04, 22:23 ...nie szkodzi, ale sam fakt przeciwstawienia sie gejowskiej "ukladance" w > senacie przysporzy Bushowi wyborcow..Moj glos jest z nim! Moj tak samo. Inicjatywa Busha ostatecznie przkonala mnie (jak rowniez moich innych znajomych) do glosowania na GWB w listopadowych wyborach. Agresji i bezczelnosci gejow/lesbijek nalezy powiedziec kategoryczne nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Republikanie przegrali? IP: *.p-s-inter.net 14.07.04, 23:14 bush to prymityw, chlał jak gąbka do 40 urodzin, to i w głowie mu się poprzestawiało. fajnego macie idola, chłopaki. Moralnie czysty jak łza. Oprócz tego, że wybory wygrał zdobywając mniej głosów niz kontrkandydat, że większa częśc zycia chlał i ćpał, od wojska sie wykręcił (ale organizuje wojenki), kłamał jak z nut w sprawie iraku. Fajnego macie idola, spadam stąd, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Republikanie przegrali? IP: *.upc.chello.be 14.07.04, 23:31 spadaj nie ma nic z ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
jersey_guy Re: Republikanie przegrali? 14.07.04, 23:45 > spadaj nie ma nic z ciebie. Typowy argument prawiczkow wobec niewygodnych faktow: "Spieprzaj, dziadu" w Warszawie, "Go fuck yourself" w Waszyngtonie... Nawet sie nie dziwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsf Re: Republikanie przegrali ważne głosowanie w spr IP: 212.180.161.* 14.07.04, 23:58 A moj przeciwko durnemu bushowi. niech zyja prawa gejow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roxxx PRZEGRALI 48-50 IP: *.ny325.east.verizon.net 15.07.04, 13:51 Nauczcie sie czytac, zas-ane bushatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOLIGLOWA SAKRAMENT MALZENSKI rzecz swieta. IP: *.sympatico.ca 14.07.04, 19:14 Tak zapisane jest w prawie boskim. Czlowiek MARNY zmienic tego nie jest wladny. A i zwierzeta w parach zyja. Nawet Zydzi tez. Dlatego wiara ISLAMSKA nie jest wiara SWIETA. Tam wiele zon miec mozna. Na kazdy dzien tygodnia inna. Nasze kobiety chca na branki. Ja to rozumiem bo te ich kobiety jak kozy wlochate. A nasze jednak inne, nawet i Zydowki. Ojciec moj nieboszczyk w Zydowkach gustowal, ale tylko rudych. Im bardziej ognista, tym on bardziej. Zyd arendarz nawet farbowac probowal, ale Ojciec zawsze poznal. Choc juz pod osiemdziesiatke mu bylo i niedowidzial. Mowil ze zapach inny maja. Korzenny, jak gozdziki tureckie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ holy sh*t, ale masz wynurzenia! IP: 208.253.130.* 14.07.04, 19:36 Bush bushem, idiotyczne posty idiotycznymi postami, ale tej pedalskiej szopki mam dosc - nie chce nikomu zagladac co robi w swoich czterech scianach, ale niech sie zboczeni nie wybijaja ponad normalnych za ich kase! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPINIAPOLLPRESSAGE FILOZOFIA STAROZYTNA JEST TOLERANCYJNA IP: *.sympatico.ca 14.07.04, 20:41 W IV wieku pne i jeszcze wczesniej rozumiano te sprawy. W Rzymie Nerona i Kaliguli powstala nowa cywilizacja. Demokracja atenska uznawala zasade IN RECTUM CACTUS. Katolikowi oswieconemu nie wolno szczuc. BONAWENTURA SOLSKI przyszly Prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: SAKRAMENT MALZENSKI rzecz swieta. IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 14.07.04, 21:36 dobre:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re; Tatulo Zydowki lubil... IP: *.ri.ri.cox.net 14.07.04, 23:02 E, tam zapach - No i co? Mialy w poprzek czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewangelik małżeństwo nie musi być sakramentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 10:57 W kościołach ewangelickich małżeństwo NIE JEST sakramentem. Istnieją dwa sakramenty: Sakrament Chrztu i Sakrament Ołtarza (Wieczerzy Pańskiej). Inne sprawy to tylko błogosławieństwa, obrządki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielińska Re: SAKRAMENT MALZENSKI rzecz swieta. IP: *.246.208.165.tisdip.tiscali.de 15.07.04, 11:46 Wszystko jasne. Stary, kiedy ty ostatnio rozmawiałeś ze swoim lekarzem? Nie chcę wieszczyć, ale twój stan się od tamtej pory solidnie pogorszył. Korzenne powiadasz... Papa nieboszczyk... Jak kozy włochate... Na czym ty jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob John McCain popularny wsrod demokratow. IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 14.07.04, 19:32 John McCain popularny wsrod demokratow, a nie republikanow. Widac, ze autor tego artykulu nie ma zielonego pojecia o polityce!! Odpowiedz Link Zgłoś
jersey_guy Homofob, rasista i NIEUK 14.07.04, 20:27 Po pierwsze, Republikanie zdolali zgromadzic 48 glosow, a nie 50 jak podaje Wybiorcza ani 60 jak ty bredzisz. Po drugie, do przelamania filibusteru potrzeba 60 glosow a nie 67. Po trzecie, to JEST kleska buszystow, chyba ze pracujesz dla ich propagandy sukcesu. Nawet Senator McCain skrytykowal swoich Republikanskich kolegow za chorobliwa homofobie. Homofobia to choroba, idz sie leczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yao Re: Homofob, rasista i NIEUK IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.07.04, 20:51 A może zmień nicka na jersey_gay? Na szczęście w Polsce nie mamy tylu "postepowców" - tutaj jeszcze nazwanie kogoś pedałem nie spotyka się z oporem "tolerancyjnego" i "postępowaego" społeczeństwa. Jeśli to ma być jednym z wyznaczników ciemnogrodu to niech żyje ciemniactwo! Odpowiedz Link Zgłoś
jersey_guy Re: Homofob, rasista i NIEUK 14.07.04, 20:57 Na szczescie nie zyje w Polsce, wiec ci tylko wspolczuje ciemniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yao Re: Homofob, rasista i NIEUK IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.07.04, 21:03 Ale to JA mam szczęście, że nie żyjesz w Polsce:)) Dla Was, homosiów, to jestem nawet za eutanazją:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jersey_guy Dla nas?? 14.07.04, 21:08 Kto ci Jajo powiedzial o mojej orientacji? Idz pocieszac manka-triple-x bo ostatnio cos z nim krucho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yao Re: Dla nas?? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.07.04, 21:12 jersey_guy napisał: > Kto ci Jajo powiedzial o mojej orientacji? Idz pocieszac manka-triple-x bo > ostatnio cos z nim krucho. To co się tak irytujesz, skoro niby nie jesteś pedziem:)???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczurka Re: Homofob, rasista i NIEUK IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 23:11 > Na szczescie nie zyje w Polsce, wiec ci tylko wspolczuje ciemniaku. To My mamy szczęście, że takie dupodaje jak Ty jersey_gay (celowo przekręciłem Ci nicka, bo pedalstwem mi zalatujesz na odległość) oraz inna zboczona banda żyją i podnoszą swój bezczelny i pyskaty łeb daleko od nas. I jeszcze jedno - nazywanie rzeczy po imieniu, to nie jest NIETOLERANCJA. Pedała będę nazywał pedałem, tak jak złodzieja nazwę złodziejem, pijaka pijakiem, konia koniem, samochód samochodem, a murzyna murzynem. To po prostu nazywanie rzeczy i zjawisk. A to jaką wartość emocjonalną zawierają one w sobie, to już inna sprawa - ale to wciąż nie jest NIETOLERANCJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Jersey- Guy jest szczęśliwszy od Ciebie Yao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 21:02 A widać to po Twoich zalosnych postach,emitowanych z"Katolandu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yao Re: Jersey- Guy jest szczęśliwszy od Ciebie Yao IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.07.04, 21:09 Gość portalu: Europejczyk napisał(a): > A widać to po Twoich zalosnych postach,emitowanych z"Katolandu" Z pewnością. Ty "emitujesz" swoje posty pewnie z jakiegoś bardziej postępowego kraju, gdzie geje zawierają "małżeństwa":)) Tylko czemu korzystasz z usług TPSA?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Homofob, rasista i NIEUK IP: *.p-s-inter.net 14.07.04, 23:11 na szczęscie już się spotyka i to o wiele częsciej, niz twierdza faszyści z lpr. Nie bój nic, nie wszyscy Polacy sa tak ciemni jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sieg Re: Homofob, rasista i NIEUK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 21:23 Od kiedy to upośledzony decyduje co jest a co nie jest chorobą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Upośledzony, to jestes Ty !!Sieg!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 21:41 Ach Mensch!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sieg Re: Upośledzony, to jestes Ty !!Sieg!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 21:51 A co gejofilku, może mi jakoś udowodnisz, dlaczego homo i hetero powinni mieć równe prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Re: Upośledzony, to jestes Ty !!Sieg!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:01 Tobie napewno, niczego udowadnial nie bedę,za pózno!!!!verstehst Du??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sieg Bo nie masz argumentów, geniuszu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:08 I dlatego nie chcesz odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Nie, bo musial bym zniżac się do Twojego poziomu, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:12 Inwektyw!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sieg Nie geniuszu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:16 Wbrew temu co sądzisz potrafię przyznać komuś rację gdy ma lepsze argumenty. Po prostu uważam, że w tej kwestii zwolennicy równouprawnienia homoseksualistów nie mają racji, więc nie obrażaj się i udowodnij, że jest inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Dobranoc!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:29 Tak sie zlożylo, że przeczytalem wiekszość Twoich postow, a są one agresywne i aroganckie,i pelno w nich inwektyw,jak się zresztą domyslasz, jestem gejem, a nie gejofilem, i dlatego nie mam ochoty byc poraz "iksty" opluwany,i ponizany ,to są wasze argumenty, jedyne zreszta,My mamy prawo do związków partnerskich, (a nie ślubów)!!gwarantuje nam to europejskie demokratyczne panstwo, jakim jest Polska, tak mniemam,Jeszcze raz dobranoc, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sieg Powiem ci jedno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:39 Ja wcale nie mam pretensji o to, że będąc gejem walczysz o swoje prawa. Źle by to świadczyło o twojej inteligencji, gdybyś tego nie robił. Ja "jadę" na "postępowych" heteroseksualistów, którzy nie mają żadnych argumentów i rzucają "ciemnogrodami". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cierpliwy Re:Homofobia to choroba?... IP: *.ri.ri.cox.net 14.07.04, 23:07 A homoseksualizm to normalka, co? Nawet nie choroba, tylko zle pojete poczucie wolnosci - po prostu zboczenie lub odreagowanie przez tych nieudacznikow, ktorym nie wychodzi z plciom przeciwnom. Kropka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lutek Re: Homofob, rasista i NIEUK IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 14.07.04, 23:18 Chorobą to jest homoseksualizm, a w najlepszym przypadku ślepą uliczką ewolucji. Inaczej ludzkość romnażałaby się przez pączkowanie. W przyrodzie obowiązuje jedno podstawowe prawo - prawo zachowania gatunku - jak się do niego ma homoseksualizmm? Odpowiedz Link Zgłoś
jersey_guy Zszedles juz z drzewa? 14.07.04, 23:49 Ludzkosci naal grozi przeludnienie, co dekade przybywa miliard nowych ludzi, wiec nie piernicz mi tu o zachowaniu gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania z komsomolu Re: Zszedles juz z drzewa? IP: 68.144.232.* 15.07.04, 06:32 tzn odpowiedzia na przeludnienie jest pedowalenie?? Czy pedalska glupota i bezczelnosc ma jakies granice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzewo wiadomosci Re: Zszedles juz z drzewa? IP: *.115.203.62.cust.bluewin.ch 15.07.04, 09:57 Z wyjatkiem postepowej Europy ktorej grozi raczej wymarcie. Natura nie znosi prozni po prostu zdrowo rozmnazajace sie miliardy zaleja Europe i tyle. jersey_guy napisał: > Ludzkosci naal grozi przeludnienie, co dekade przybywa miliard nowych ludzi, > wiec nie piernicz mi tu o zachowaniu gatunku. > Odpowiedz Link Zgłoś
jersey_guy Re: Zszedles juz z drzewa? 15.07.04, 21:55 > po prostu zdrowo rozmnazajace sie miliardy zaleja Europe i tyle. I co w tym zlego? Widze ze boisz sie nie tylko gejow ale imigrantow tez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niegej np. Lutek i cierpliwy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.04, 00:09 To wiedzcie, że różne zwierzęta mają ze sobą stosunki homosekseksualne (co was zdziwi - psy np. - macie swojego futrzaka? Ja jestem żonaty i mam kumpla - nie omieszkam powiedzieć - pedała. I co? I nic. Jest moim kumplem i tyle (jakbyście mieli wątpliwości - wygląda, jak facet i nie chciał mnie nigdy zerżnąć) Zgodnie z waszą "darwinowską" teorią to teraz dres albo inny chuj powinien panować. Silny? Silny. Rucha i rozdaje za darmo swoje nasienie? Da. No więc - bij zabij. I bez kitu - wolałbym (czy z babą czy z facetem, czy kimkolwiek innym bo go kurwa znam), żeby wziął dzieciaki, które np "rodzice" w beczkach pochowali. No tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar Re: np. Lutek i cierpliwy IP: 195.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 00:13 i po co te nerwy i te bluzgi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Homofob, rasista i NIEUK IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 15.07.04, 00:38 > Po drugie, do przelamania filibusteru potrzeba 60 glosow a nie 67. Fakt,jest to mozliwe od 1975. Tyle tylko, ze filibuster to metoda na blokowanie glosowania (dotad dokad trwa debata nie wolno glosowac). A wiec gdyby Demokraci usilowali zablokowac glosowanie za poprawka uzywajac filibustera, to potrzebowali by 60 glosow na to by skonczyc debate na forum senatu. Tu jednak nie wchodzilo to w gre bo NIE BYLO WIEKSZOSCI GLOSOW ZA POPRAWKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Brawo, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 20:33 Bylo do przewidzenia,!tak samo przegra ciemnogrod w Polsce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yao Re: Brawo, IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.07.04, 20:53 Gość portalu: Europejczyk napisał(a): > Bylo do przewidzenia,!tak samo przegra ciemnogrod w Polsce!!!! Co mówiąc Europejczyk rzucił się w objęcia swego przyszłego męża:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Zazdrościsz????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 20:55 Gwoli ścislosci, partnera!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yao Re: Zazdrościsz????? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.07.04, 21:02 Gość portalu: Europejczyk napisał(a): > Gwoli ścislosci, partnera!! Nie:) Uważam, że obnoszenie się z homoseksualizmem jest po prostu tandetne i beznadziejnie obsceniczne. Zazdrościć komuś że jest homoseksualistą to tak jakby zazdrościć zepsutych zębów lub czegoś równie pociągającego. A tyle fajnych babek po ziemi chodzi, tylko heterofoby się brzydzą hahahahahaha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Nikt w Polsce nie obnosi się zhomo,!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 21:13 To wy, homofoby polskie, ten problem wywolaliscie, zdecydowaly o tym względy polityczne (kampania wyborcza),a dolączyl się do tego także kościól, którego, notowania spadają!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yao Re: Nikt w Polsce nie obnosi się zhomo,!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.07.04, 21:15 Gość portalu: Europejczyk napisał(a): > To wy, homofoby polskie, ten problem wywolaliscie, zdecydowaly o tym względy > polityczne (kampania wyborcza),a dolączyl się do tego także kościól, którego, > notowania spadają!!!!!!!!!! A Ty jesteś zagranicznym (w domyśle - lepszym, bardziej cywilizowanym) heterofobem, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Nikt w Polsce nie obnosi się zhomo,!!! IP: *.115.203.62.cust.bluewin.ch 15.07.04, 09:59 a parady i wiece? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niegej Do Yao IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.04, 00:44 Wyraź swoją myśl. Jesteś np. z kobietą, którą kochasz, czy łazisz na kurwy? Nawet tej drugiej nie nazwałbym śmierdzeniem zębów (moim zdaniem obywie powinny nazwać cię dupkiem i tyle - ale się produkuj, produkuj..., tak..., taaaaaaak. Dupek - znasz jakiegoś pedała, hę? Dziewczyny - z dupkiem się nie zaajemy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sieg Być może durniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 21:21 Jest to prawdopodobne, że przegramy. Durniów jest coraz więcej, którym termin "postęp" myli się z degeneracją. Odpowiedz Link Zgłoś
jersey_guy BRAWO DLA MCCAINA I DEMOKRATOW!!!! 14.07.04, 20:35 Powstrzymali oni buszystow-faszystow przed dokonaniem zamachu na konstytucje. NIGDY jeszcze w historii USA zadna poprawka do konstytucji nie odbierala obywatelom praw, tylko je im dawala... Buszystowska poprawka bylaby pierwsza w historii poprawka represyjna, odbierajaca gejom rownouprawnienie malzenskie. WIEKSZOSC Amerykanow jest PRZECIWNA tej faszystowskiej poprawce i bardzo sie ciesze ze odchodzi ona do lamusa historii. Fantastyczna kleska buszystowskich fundamentalistowskich psychopatow :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk "busz"scinany na calym froncie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 20:39 Jeszcze raz brawo!,teraz przyszla "krycha na giertycha" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuk Re: BRAWO DLA MCCAINA I DEMOKRATOW!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 20:43 Brawo! I u nas kiedyś przyjdzie kryska na wsteczniaków! Niech sobie jeżdżą z ryngrafem do Pinocheta, niech jeżdżą do źródeł leczniczych na kuracje antyhomofobiczne, ale niech porządnym ludziom dadzą spokój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sieg Re: BRAWO DLA MCCAINA I DEMOKRATOW!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 21:17 A co, nie lubimy faszystów? Bo oczyszczają społeczeństwo ze zboków jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yao Re: BRAWO DLA MCCAINA I DEMOKRATOW!!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.07.04, 21:20 jersey_guy napisał: > Powstrzymali oni buszystow-faszystow przed dokonaniem zamachu na konstytucje. > NIGDY jeszcze w historii USA zadna poprawka do konstytucji nie odbierala > obywatelom praw, tylko je im dawala... Buszystowska poprawka bylaby pierwsza w > historii poprawka represyjna, odbierajaca gejom rownouprawnienie malzenskie. A przypomnij może wszystkim forumowiczom, gdzie w konstytucji jest napisane, że homosie mogą zawierać "małżeństwa" z osobami swej płci? Może potem obniżyć dopuszczalny wiek małżonków, żeby pedofile nie byli dyskryminowani względem homosiów, co? Odpowiedz Link Zgłoś
jersey_guy Re: BRAWO DLA MCCAINA I DEMOKRATOW!!!! 14.07.04, 21:38 A gdzie jest napisane ze heteroseksualisci moga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: BRAWO DLA MCCAINA I DEMOKRATOW!!!! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 15.07.04, 19:09 > NIGDY jeszcze w historii USA zadna poprawka do konstytucji nie odbierala > obywatelom praw, tylko je im dawala... Buszystowska poprawka bylaby pierwsza w > historii poprawka represyjna, Ladna teoria tyle, ze nieprawdziwa: Poprawka 11: zakazujaca obywatelom skarzyc sadownie rzady stanowe (1795). Poprawka 16: dajaca prawo kongresowi do zbierania podatkow od kazdego obywatela (income tax) - 1913. Poprawka 18: zakazujaca produkcji, sprzedazy i transportu alkoholu (prohibicja), ustanowiona w 1919 zniesiona poprawka 23 w 1933. Poprawka 22: ograniczajaca kadencje prezydenta USA do 2 prezydentur. Ale tak poza tym, zgoda ze ten jajnowszy pomysl poprawki jest idiotyczny - szczegolnie w formie ktora miala byc przyjeta. Odpowiedz Link Zgłoś
jersey_guy Poprawki 15.07.04, 22:11 Chodzilo mi o prawa obywatelskie, wiec 22. Poprawka nie ma tu nic do rzeczy. 16. Poprawka nie odbiera zadnych praw obywatelskich tylko daje Kongresowi prawo nakladania podatkow dochodowych. Jedyne dwie poprawki ktore teoretycznie moglyby odbierac prawa obywatelskie to 11. i 18. Ale przeciez 18. Poprawka zostala uniewazniona przez 21. Poprawke wiec nie jest juz czescia Konstytucji. Jesli chodzi o Jedenasta, to rzeczywiscie, odbiera ona obywatelom prawo skarzenia rzadow stanowych, wiec musze ci przyznac pol racji. Nalezy jednak pamietac ze zostala ona przyjeta zaledwie w 8 lat po napisaniu Konstytucji i sluzyla aby "ulepszyc" niescisly drugi paragraf Trzeciego Artykulu (Art. III, Sec. 2). Faktem bylo ze Kongres trafil szlag gdy Sad Najwyzszy zezwolil mieszkancowi innego stanu podac do sadu rzad stanu Georgia (Chisholm v. Georgia), wiec szybko uchwalil on poprawke zeby zalatac te dziure w Konstytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Republikanie przegrali ważne głosowanie w spr IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 14.07.04, 20:40 50 a nie szescdziesiat, jak glosi artykul. Trzeba dokladniej czytac. A co do tematu, sam juz nie wiem. Jedno jest pewne - bzdurne jest gadanie, ze zwiazki lesbijek czy homosow zagrazaja malzenstwu. Wrecz przeciwnie. Mojemu malzenstwu, na przyklad, zagrozic moga raczej tylko heteroseksualni mezczyzni albo jak najbardziej heteroseksualne kobiety ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GP Re: Republikanie przegrali ważne głosowanie w spr IP: 62.233.231.* 14.07.04, 20:47 nie 60, a 50 i nie na 100, a na 104, czyli mniejszość więc PORAŻKA. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm "tego" nie można nazwać małżeństwem!!!!!!!!! 14.07.04, 21:13 ja jestem bardzo tolerancyjny i bez problemu zaakceptowałbym legalizację związków partnerskich (prawa i obowiązki podobne jak w małżeństwie, może trochę luźniejsze) ale "to" się nie może nazywać małżeństwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yao Re: "tego" nie można nazwać małżeństwem!!!!!!!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.07.04, 21:23 elfhelm napisał: > ja jestem bardzo tolerancyjny i bez problemu zaakceptowałbym legalizację > związków partnerskich (prawa i obowiązki podobne jak w małżeństwie, może trochę > > luźniejsze) > > ale "to" się nie może nazywać małżeństwem Tylko zwróć uwagę na mały drobiazg - takie rzeczy to "postępowcy" załatwiają zawsze od kuchni (dosłownie i w przenośni) i małymi kroczkami. Najpierw legalizacja "związków", potem zmiana nazwy związków na "małżeństwa" potem dopuszczalne będą małzeństwa z nieletnimi, potem ze zwierzętami - nikt w mysl postępowych zasad nie może być dyskryminowany, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sieg Re: "tego" nie można nazwać małżeństwem!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 21:29 Problem tych baranów polega na tym, że im się postęp z degeneracją myli. Nawet korpofilię by uznali za postępowe, gdyby tak kazała im Bruksela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Re: "tego" nie można nazwać małżeństwem!!!!!!!!! IP: 195.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 00:17 człowieku, taki postęp istnieje już od tysięcy lat, tylko jakoś zawsze był na marginesie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala idiotyczny tytul / konstytucja IP: *.ljcrf.edu 14.07.04, 21:13 Rozumiem ze zniesienie niewolnictwa "Gazeta" skomentowala by nastepujaco: "Triumf czarnuchow!" Poza tym to cala ta zabawa jest o zmiane konstytucji -> cos w stylu wpisu "o wieczystej przyjazni ze Zwiazkiem Radzieckim" w konstytucji PRLu. Wybitnie rzygliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Zadnego glosowania nad poprawka nie bylo IP: *.nyc.rr.com 14.07.04, 21:17 Zacznijmy od tego, ze artykul w GW jest niczym innym niz stekiem bzdur. Nie bylo zadnego glosowania nad poprawka do konstytucji. Demokraci zalozyli tzw. filibuster czyli niekonczaca sie debate, do ktorej przelamania (cloture) potrzeba 60 glosow. Te 60 glosow natychmiastowo konczy debate i musi odbyc sie glosowanie nad ustawa. Rzeczone glosowanie mialo na celu przelamanie debaty. Jeden z forumowiczow napisal o 104 glosach. Niestety w senacie jest tylko 100 senatorow wobec czego nie moze byc 104 glosow. Jedynym przypadkiem kiedy moze byc wiecej niz 100 glosow jest sytuacja, kiedy po glosowaniu rezultat wynosi 50:50. Wtedy wiceprezydent jako przewodniczacy senatu oddaje glos i ustawa przechodzi lub upada stosunkiem 51:50. Jedna z przyczyn dla, ktorych nie zabieram glosu w sprawach niemieckich, francuzkich czy tez polskich jest fakt, ze nie mam o nich pojecia. Odnosze wrazenie, ze wielu z was powinmno pojsc moim sladem i przestac wypowiadac sie autorytatywnie o sprawach amerykanskich jako, ze wiecie o nich tyle co ja o niemieckich. pozdrawiam panstwa beznamietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jwj Brawo felusiak! IP: *.111.26.33.ptr.us.xo.net 14.07.04, 21:30 Bawi mnie nieslychanie ta troska Polskich Katoli o nasz amerykanski zywot. Niech ze sobie ta wsadza ryje w w te Maryjne Radyjko, niech ze przygladna sie do lusterka wstecznego w Maybach'u Ksiedzyka-Rydzyka i zobacza oblude wlasnego rozumowania. Jak dlugo jeszcze beda doic te glupie stare polskie baby z tych resztek ich groszy by napawac sie wlasnym glosem kretynskiej propagandy ! KK wywija wlasnie orla na wlasnym gownie, tysiace wazniejszych problemow biedna Polska ma...niz znecanie sie nad homoseksualistami. Cala ta propaganda sluzy wylacznie dla odwrocenia uwagi spoleczenstwa, spolaryzowania go i zbicia wlasen kasy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elm Re: Brawo felusiak! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.07.04, 23:12 Bawi mnie nieslychanie ta troska Polskich Katoli o nasz amerykanski zywot. Niech ze sobie ta wsadza ryje w w te Maryjne Radyjko, niech ze przygladna sie do lusterka wstecznego w Maybach'u Ksiedzyka-Rydzyka i zobacza oblude wlasnego rozumowania. Jak dlugo jeszcze beda doic te glupie stare polskie baby z tych resztek ich groszy by napawac sie wlasnym glosem kretynskiej propagandy ! KK wywija wlasnie orla na wlasnym gownie, tysiace wazniejszych problemow biedna Polska ma...niz znecanie sie nad homoseksualistami. Cala ta propaganda sluzy wylacznie dla odwrocenia uwagi spoleczenstwa, spolaryzowania go i zbicia wlasen kasy ... Dzięki Bogu debilu, że nie mieszkasz już w Polsce, nie wracaj tu nigdy tłoku ziejący nienawiscią do ludzi, którzy maja inne poglądy niż ty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jwj Re: Brawo felusiak! IP: *.111.26.33.ptr.us.xo.net 14.07.04, 23:33 Tak, prawda w oczy kole!! Wiec nazwales mnie debilem, tlukiem ziejacym nienawiscia.... he ...he... napisz jescze ze jestem pewnie Zydem, Masonem i kim tam chcesz jeszcze tylko dla tego ze mam inne poglady niz Twoje !! Na zadne argumenty Cie nie stac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Brawo felusiak! IP: *.gdynia.mm.pl 14.07.04, 23:57 Gość portalu: jwj napisał(a): > Tak, prawda w oczy kole!! Wiec nazwales mnie debilem, tlukiem ziejacym > nienawiscia.... he ...he... napisz jescze ze jestem pewnie Zydem, Masonem i kim > > tam chcesz jeszcze tylko dla tego ze mam inne poglady niz Twoje !! > Na zadne argumenty Cie nie stac.. *********************** Masz mentalność aktywisty radiomaryjnego. Konkretny światopgląd ma tu znaczenie drugorzędne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jwj Re: Brawo felusiak! IP: *.111.26.33.ptr.us.xo.net 15.07.04, 00:16 Tak, zupelnie zapomnialem, ze jeszcze mentalnosc (oprocz przynaleznosci do grup etnicznych czy tez poziomu umyslowego) mozna wypomniec komus z kim sie nie zgadzamy ...zastapi to kazdy argument Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regie Re: Brawo felusiak! IP: 195.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 00:19 co za chamstwo, jakie emocje - człowieku, napij się melisy albo walnij kilka piw, to Cię trochę uspokoi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: Zadnego glosowania nad poprawka nie bylo IP: *.ljcrf.edu 14.07.04, 21:38 Masz racje, glosowanie bylo nad przelamaniem filibuster Demokratow. Nie zmienia to faktu ze cala debata byla nad poprawka do konstytucji. Zobacz: msnbc.msn.com/id/5436558/ "But, from the beginning, Senate GOP leaders have faced hurdles, mathematical and political. For one, they needed two-thirds of the Senate — 67 votes if everyone is present — to send the amendment to the states for ratification. Then, they needed 60 votes (no matter how many senators were present) to shut off the kind of endless "filibuster" debates foes can use to delay any Senate action. They got just 48 on Wednesday." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: Zadnego glosowania nad poprawka nie bylo IP: *.nyc.rr.com 15.07.04, 01:14 Nad czym byla debata nie ma tu znaczenia gdyz glosowanie bylo proceduralne. Gdyby natomiast doszlo do glosowania nad sama poprawka do konstytucji istniala realna szansa na jej uchwalenie. Innymi slowy glosy cloture nie pokrywaja sie z glosami za ustawa. Niedawno nie dalo sie przelamac filibustera w sprawie zatwierdzenia sedziego, ktory gdyby nie filibuster zostalby zatwierdzony co najmniej 68 glosami. Cala heca jest jednak o wymuszenie jakiegokolwiek glosowania w tej sprawie w kontekscie zblizajacych sie wyborow. I to w zasadzie osiagnieto. Ponadto procedura wprowadzenia poprawki do konstytucji jest daleko bardziej skomplikowana niz jej uchwalenie w Senacie. Nastepnie musi ja ratyfikowac 3/4 legislatur stanowych (38 stanow) aby mogla stac sie prawem. Istnieje tez proces oddolny kiedy to 2/3 legislatur stanowych moze zwolac konwencje konstytucyjna omijajac w ten sposob senat. Najprosciej jednak wprowadzic poprawke do konstytucji moze sad a nawet jeden sedzia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niegej Re: Zadnego glosowania nad poprawka nie bylo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.04, 01:20 stawiam na 3/4 legislatora - co mu ucinamy ?(i tak podział będzie znowu na prawicę i lewicę:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala cloture IP: *.ljcrf.edu 15.07.04, 01:58 nowego slowka musialem sie nauczyc -> nawet kolega Amerykanin byl bezradny... cloture - The only procedure by which the Senate can vote to place a time limit on consideration of a bill or other matter, and thereby overcome a filibuster. Under the cloture rule (Rule XXII), the Senate may limit consideration of a pending matter to 30 additional hours, but only by vote of three-fifths of the full Senate, normally 60 votes. Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Takie sobie kpiny 14.07.04, 21:19 <<Propozycja poprawki do konstytucji USA zakazującej małżeństw gejów przepadła w głosowaniu w Senacie.>> A co z lesbijkami? Autor nic nie wspomina, czyżby były niegodne uwagi? A może kryje się za tym jakieś uprzedzenie? <<To bolesna porażka Republikanów i prezydenta Busha>> Niezupełnie. Wczoraj pisano w przekaźnikach, że konserwatyści mogą liczyć na najwyżej 40 głosów, jest 50. Więc można chyba mówić o sukcesie. Na marginesie - prezydent Bush też jest republikaninem. <<Przed środowym głosowaniem odbyła się dwudniowa gorąca debata. - Republikanie próbują zmienić temat przed wyborami, odwrócić uwagę od wojny w Iraku i gospodarki - oskarżał senator z Illinois Dick Durbin. - To tylko i wyłącznie polowanie na czarownice! - mówił senator Frank Lautenberg z New Jersey.>> Czy mam z tego wnioskować, że geje są czarownicami czy to moja nadinterpretacja? A co z lesbijkami? Ani słowa o nich w CAŁYM tekście. Chyba przestanę czytać Waszą Gazetę, jakimiś półsłówkami ostatnio operujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Takie sobie kpiny IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 14.07.04, 23:27 No bez przesadzy, lesbijki nikomu nie przeszkadzaja. A i milo popatrzec jak sie bawia ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berylka Re: Takie sobie kpiny IP: 195.205.228.* 15.07.04, 08:14 Bo "gay" oznacza i kobietę i mężczyznę homoseksualistów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keepon Dodano niecenzuralną opinię. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.07.04, 21:27 Takie komunikaty dostaję w wp-niezrozumiałe i od rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patton Jest zasadnicza roznica miedzy homofobia a ... IP: *.union01.nj.comcast.net 14.07.04, 21:50 sprzeciwem wobec legalizacji instytucji malzenstwa homoseksualnego. Osobiscie nie mam nic przeciwko homoseksualistom, co sobie robia to ich brozka, natomiast malzenstwo ma inny cel. Wynika on z samej nazwy.Sprawy spadkowe mozna zalatwic za zycia jako darowizne.Wzajemna reprezentacja partnerow homoseksualnych (np.w wizytach szpitalnych lub codziennej opiece) moze odbywac sie za pomoca upowaznienia notarialnego. Zaden problem. Zas slub koscielny to juz zaden problem. Slub w Kosciele Katolickim jest wylacznie, jak wskazuje sama nazwa, slubowaniem sobie wzajemnym wiernosci i milosci. Nie musi przy tym byc ksiadz. Jezeli wiec dwoch panow lub dwie panie tak sobie slubuja, to dokonuja wlasnie aktu slubu. Slub jest umowa cywilna dwojga ludzi wobec Boga, Kosciol moze najwyzej swoim autorytetem to potwierdzic! Po co wiec caly ten wrzask? Po to, zeby kilku cwaniaczkow tworzacych jakies tam stowarzyszenia gejowskie znowu nachapalo sie darmowej kasy. Poza tym sprawa jest autentycznie niesmaczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sieg Co ty powiesz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 21:54 Ale "postępowe" i "nowoczesne" społeczeństwo i tak cię uzna za homofoba i ciemnogrodzianina, choćby nie byli w stanie podać jednego kontrargumentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś ReTo jest porażka cywilizacji barany z wybiórczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:05 Ton tego artykułu jest żenujący i tendencyjny. To Busch jest zły a homo takie dobre. Zresztą wybiórcza to kurw. i nie ma o czym dyskutować. Pozdrawiam normalnych homo którzy nie robią z siebie idiotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta nie chcemy dewiacji w meskiej ubikacji IP: *.proxy.aol.com 15.07.04, 02:50 nie chcemy dewiacji w meskiej ubikacji Odpowiedz Link Zgłoś
jersey_guy Kto tu mowi o slubie koscielnym??? 14.07.04, 22:26 W przeciwienstwie do Klechistanu, w USA mozna zawierac slub w Urzedzie Miasta albo powiatu. Nic mnie nie obchodzi co sobie pedofile katoliccy decyduja, mnie tylko chodzi o to zeby rzad federalny nie zabranial stanom decydowac czy mozna zawierac w ich jurysdykcji sluby. Slub nie jest umowa cywilna wobec boga tylko wobec stanu w ktorym mieszkasz. Bush chce odebrac stanom prawo decydowania kim beda mogli wydawac licencje malzenskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klecha Re: Kto tu mowi o slubie koscielnym??? IP: 195.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 00:24 jeżeli Klechistan to RP, to wbrew Twoim majaczeniom tutaj także można brać tzw. ślub cywilny, np. w Urzędzie Miasta. Nienawiść zaślepia Cię zupełnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieszcz kastracja i praca zboczenca nawraca IP: *.proxy.aol.com 15.07.04, 02:52 God created Adam and Eve not Adam and Steve Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wysmiewaczek Re: kastracja i praca zboczenca nawraca IP: *.vnburn01.mi.comcast.net 15.07.04, 04:05 Wieszczu jestes genialny, przyznaje! Z ust mi wyjeles te sentencje.Obie bardzo mi sie podobaja, bo zawieraja esencje tego, o czym tu mowa. Brawo Wieszczu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macko homofobia - najlepszy sposob przeciw AIDS IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 22:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: homofobia - najlepszy sposob przeciw AIDS IP: 140.247.126.* 14.07.04, 22:33 Zdaniem wielu seksuologow, wstret do homoseksualizmu/sodomii u osobnikow hetero jest rownie naturalny, jak pociag seksualny do plci przeciwnej. Jesli wiec ktos dostaje odruchow wymiotnyc na widok obejmujacych sie homo, jest to absolutnie naturalne. I normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jwj Re: homofobia - najlepszy sposob przeciw AIDS IP: *.111.26.33.ptr.us.xo.net 14.07.04, 22:54 Podobnie ja dostaje odruchow wymiotnych widzac zapijaczone mordy niektorych naszych homofobow i pedofili i uwazam ze to jest odruch naturalny i normalny jako ze ja od wodeczki stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Republikanie przegrali ważne głosowanie w spr IP: *.p-s-inter.net 14.07.04, 23:08 no ale przynajmniej wprost mówisz kim jestes. Za takimi pomysłami sa homofoby i rasisci, czyli faszysci mówiąc krótko. I z kim tu dyskutowac? to nie dyskutuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz A CO NA TO RADIO MARYJA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 23:31 www.radiomaryja.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radio Re: A CO NA TO RADIO MARYJA? IP: *.proxy.aol.com 15.07.04, 03:18 Radio sie zgadza. Tylko jak bedzie brzmiec slubowanie 'malzenskie'? Radio proponuje: Ja dewiant biore sobie ciebie dewianta za dewianta .... A na koncu zaloza sobie kolczyki tam gdzie sie im zachce i wymienia wirusy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: A CO NA TO RADIO MARYJA? IP: *.cable.wanadoo.nl 15.07.04, 09:31 Ty sobie kretynie najpierw poczytaj na temat wirusow a potem sie wypowiadaj. AIDS przestal byc problemem homoseksualistow (nb. kobiety pozostajace w zwiazkach homoseksulanych stanowia grupe najmniejszego ryzyka a stal sie problemem malzenstw, bo wiekszosc mezczyzn nie potrafi przyjac do wiadomosci tak prostego pojecia jak wiernosc jednej kobiecie. No chyba, ze wolisz przyjac taka wersje jak moj przewodnik w Ghanie :"to kobiety sprowadzily na nas AIDS, bo robili TO z malpami" Najlepiej byscie wszyscy zrobili nie zagladajac innym ludziom do lozka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulus Re: A CO NA TO RADIO MARYJA? IP: *.115.203.62.cust.bluewin.ch 15.07.04, 09:54 Gość portalu: Misiek napisał(a): > Ty sobie kretynie najpierw poczytaj na temat wirusow a potem sie wypowiadaj. > AIDS przestal byc problemem homoseksualistow (nb. kobiety pozostajace w > zwiazkach homoseksulanych stanowia grupe najmniejszego ryzyka Tak jak mezczyzni w srodowiskach homoseksualnych rozwlekli po swiecie epidemie. Ze lesbijki to inna historia... cuz musialbys zrozumiec roznice anatomiczna miedzy mezczyczna a kobieta... no i do tego pomyslec ze stosunek analny przebiega odrobine inaczej... >a stal sie > problemem malzenstw, bo wiekszosc mezczyzn nie potrafi przyjac do wiadomosci > tak prostego pojecia jak wiernosc jednej kobiecie. Do czego jak najbardzie zacheca Kosciol i a nawet Radio. Srodowiska postepowe raczej nie. > No chyba, ze wolisz przyjac taka wersje jak moj przewodnik w Ghanie :"to > kobiety sprowadzily na nas AIDS, bo robili TO z malpami" Rozumiem ze wlasnie dorabia do stypendium bo pisze doktorat z epidemiologii. Mimo wszytsko jednak zapoznal bym sie z opiniami wiekszej ilosci ludzi na ten temat. Darmowe bramki Medline sa dostepne na internecie. > Najlepiej byscie wszyscy zrobili nie zagladajac innym ludziom do lozka. Mnie nie obchodzi to co ktos TO robi z kaloryferem czy z psem sosiada, dopoki nie zaczyna manifestowac, afirmowac i zadac specejalnych praw. A przez malzenstwo spoleczestwo daje dwojgu dodatkowe prawa by samo moglo dalej istniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Republikanie przegrali ważne głosowanie w spr IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 15.07.04, 00:29 Homofob i rasista wie ze dzwonili ale nie wie gdzie i po co. Po pierwsze glosy byly co nastepuje: 48 za poprawka, 50 przeciw. A wiec nie bylo nawet normalnej wiekszosci glosow. Po drugie: poprawka do konstytucji wymaga 67 glosow za w senacie (2/3 glosow). Tylko wtedy mozna oddac poprawke do ratyfikacji stanom, gdzie musi znalezc poparcie 3/4 wiekszosci. Po trzecie: filibuster jest metoda na blokade glosowania i jest dopuszczalny tylko w senacie. Poniewaz glosuje sie po zakonczeniu debaty senator wychodzi na forum i zaczyna gadac dotad az wszyscy sie rozejda do domow. W efekcie glosowania nie ma. Po czwarte: byla to ogromna przegrana Busha - ktorej sie zreszta musial spodziewac - bo nie tylko nie potrafil zebrac 2/3 glosow, nie potrafil nawet zebrac wiekszosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe mazepa Malżeństwa homoseksalne to żonżeństwa i małmeństwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 00:34 Malżeństwa homoseksualne są z definicji niemożliwe. Małżeństwo, jak sama nazwa wskazuje, to związek małżonka i żony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Sprawdz w slowniku slowo "Filibuster", durniu! IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.07.04, 01:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieszcz fraszka na zboczenca IP: *.proxy.aol.com 15.07.04, 02:39 Nasz dewiancik w kibelku 'mieszka' oj zle nawyki ma ten kolezka! Z czlonkiem na wierzchu przez cale ranki naraza ludzi na niespodzianki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GORDON Re: fraszka na zboczenca IP: *.devs.futuro.pl 15.07.04, 10:33 SUPER OBOK REYA STANOWI NIEZŁY WKŁAD W LITERATURE. POWINNO UCZYC SIE DZIECI OD PRZEDSZKOLA ZE ZBOCZENCOW NALEZY TEPIC A NIE TOLEROWAC POZDRAWIAM WIERSWZOKLETE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz TOLERANCJA Re: Republikanie przegrali ważne głosowanie w spr IP: *.pbi.bellsouth.net 15.07.04, 02:59 I niechze tak zostanie, przeciez tez jestesmy ludzmi z PRAWEM DO SCZESCIA. LUKASZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryla.. Re: Gdyby głosowal Episkopat to tez by przepadlo IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 15.07.04, 03:22 Teraz to bardzo antybabskie staly sie te chlopy. Az wstyd patrzec na te typki bredzace cos o humanizmie, tolerancji itp. Szkoda gadac, co za czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek TO JUZ OSTATNIE KOPNIAK W DEMOKRACJE IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 15.07.04, 04:20 i instytucje malzenstwa w USA. Jakim sposobem 2-3% deviatow ma tak duze poparcie w instytucjach panstwa? Zla wiadomosc dla i tak juz podupadajacej Ameryki. Odpowiedz Link Zgłoś