Gość: Tom Re: Władze Rosji: czarne skrzynki zostały uszkodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 03:30 To, ze Rosjanie klamia, to nic nowego. Ciekawsze, ze rosyjskie klamstwa sa prymitywne , jak toporem ciosane, obliczone na kompletnych idiotow przezartych bimbrem- czyli na rosyjski "rynek wewnetrzny". Vide: "Polacy? Chyba uciekli do Mandzurii", jak twierdzil Stalin, by ukryc Katyn. Zniszczone czarne skrzynki- smiechu warte! Obie! Przypominam, ze zasadnicza, a wlasciwie jedyna misja takiej skrzynki jest to, ze NIE ULEGAJA ZNISZCZENIU w czasie "zwyklej" katastrofy. No, ale moze sa one wytworem przodujacej radzieckiej techniki i samospalaja sie od potrzasniecia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basec Re: Władze Rosji: czarne skrzynki zostały uszkodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:14 > Zniszczone czarne skrzynki- smiechu warte! Obie! Przypominam, ze zasadnicza, a > wlasciwie jedyna misja takiej skrzynki jest to, ze NIE ULEGAJA ZNISZCZENIU w > czasie "zwyklej" katastrofy. No, ale moze sa one wytworem przodujacej > radzieckiej techniki i samospalaja sie od potrzasniecia? nie obie tylko 5 sztuk 3 sztuki z Tu 154 i 2 sztuki z Tu 134...to przypadek po prostu..a wybory w Czeczeni niedługo...a trzeba udowodnić że to oni..i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: us? ruscy przynajmniej maja szczatki IP: *.client.comcast.net 27.08.04, 06:30 w usa samolot porwany przez terrorystow w 2001 co sie rozbil w pensylanii na polu nie zostawil po sobie nieczgo tylko ogromny lek w ziemi, czy to mozliwe? zadnych szczatek, kawalka skrzydla, niczego? po prostu dziura w ziemi, i amerykanie uwierzyli oficjalnej wersji ze samolot sie rozbil. wedlug mnie zostal zestrzelony, a dziura w ziemi zrobiona na pokaz przez druga rakiete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Nie powtarzaj paranoicznych twierdzen UFO-ludkow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:22 Kolo AFB w Roswell w Nowym Meksyku do dzis sa szczatki UFO, ktory sie tam rozbil w koncu lat 50tych (UFO ZAWSZE rozbjaja sie w poblizu amerykanskich baz lotniczych!). Sami kosmici (niektorzy przezyli mimo braku C2H5OH w atmosferze) trzymani sa w Area 51 w Nevadzie niedaleko od slynnej Nellis AFB! Tam tez wiezieni sa (bezprawnie!!) pasazerowie samolotu, ktory rozwalil sie o mur Pentagonu, zeby nie mogli oopowiedziec mediom jak to amerykanski F-16 zestrzelil ich maszyne przy pomocy rakiety AARM. Znalezione na ziemi ich szczatki, w tym porfele, notatki a nawet dyktafony- zostaly podrzucone przez FBI, by zakamuflowac straszliwa prawde! A wszystko po to, zeby prez. Bush zostal wybrany na druga kadencje! :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basec Re: ta ta ... zalały się kawą .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:22 raczej sypaną,czyli po turecku(czeczeńsku),bo po rozpusczalnej np. Nescafe to skrzynki są do odtworzenia...*nie dotyczy Rosji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globtroter To mogła być elektryczosć atmosferyczna nie piorun IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.08.04, 07:00 Wprawdzie burze ustały,ale mogła z jakiś względów utrzymywać sie wysoka elektryzacja która doprowadziła do uszkodzeń(moja hipoteza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo ponoc potwornie zmasakrowanych cial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 07:06 a jak maja wygladac ciala ludzi po katastrofie lotniczej?. co to jest za tekst panie redaktorze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glob HAARP jest pewnie przyczyna IP: *.dyn.iinet.net.au 27.08.04, 08:18 Czytajcie jak najwiecej o HAARP-ie. Na polskie strony trzeba wystukac w wyszukiwarce "HAARP bron" Dla ludzi co znaja jezyk angielski mam strone www.haarp.net/#lenews Czytajcie o tym i nigdy nic zlego nie mowcie tylko na Rosje. Mam przekonanie, ze Rosja zna przyczyne, tylko sie zastanawia, czy wreszcie ujawnic swiatu ten sekret. Rosja tez miala taka bron. Wiem, ze zaprzestala doswiadczen z ta bronia w latach 90-tych. Nie wiem, czy wznowila proby z ta bronia. Jest to bron oparta na falach radiomagnetycznych polaczona z laserem. Reszte czytajcie. Badzcie wreszcie madrym Narodem Polacy !!! Nie wolno bladzic i wypisywac bzdur. Czlowiek musi byc bardzo obiektywny. Zeby byc obiektywnym zawsze trzeba poznac cala prawde o wszystkim i wszystkich. Zycze wszystkim zdrowia na ciele i umysle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Władze Rosji: czarne skrzynki zostały uszkodz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:40 tia i bedzie jak z Kurskiem "nikt nic nie wie, Niemcy we wsi" a potem się dowiemy, że na jakimś foteliku siedział kolega z Jukosu który....itd.itd.. Odkiedy KGB przestało funkcjonować w dobrym komunistycznym stylu to nawet "Maskirowka" im nie wychodzi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 ogloszenie z prasy: 27.08.04, 09:00 sprzedam 10-cioletnia czarna skrzynke z rosyjskiego samolotu. Nieuzywana. Tylko raz spadla na ziemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramirez Re: Władze Rosji: czarne skrzynki zostały uszkodz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:29 A mnie to jednak zastanawia. Wydawaloby sie,ze Rosjanie juz z automatycznego zatajania prawdy wyrosli. Nie mozna rowniez powiedziec, ze nie sa inteligentni. W takim razie albo mowia prawde, albo maja jakies konkretne cele lub powody do klamstw. Ciekawe jakie...? p.s. Krzykaczy mam dosyc. Prosze, wypowiadajcie sie Panstwo do rzeczy i nie obrazajac nikogo przy okazji. To jest forum Gazety, a nie serwis z gatunku www.nastolatka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan Zwykle przypadki IP: *.client.comcast.net 27.08.04, 09:40 Obydwa samoloty naraz. Potem niezniszczalne skrzynki - obydwie naraz sie uszkoddzilu. Taaaaaa! Zwykle przypadki! $tefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Mistrzem^) Tylko dla znających rosyjski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:45 Polecam enter.territory.ru/project.php?refcode=CBFEGA Odpowiedz Link Zgłoś
antekg1 JEDEN PORWALI, RUSCY ZESTRZELILI DWA 27.08.04, 09:51 JEDEN PORWALI terrorysci, a RUSCY ZESTRZELILI DWA porwany i przypadkowy, z powodu zamieszania, a teraz im glupio co zrozumiale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bhsia.telus.net Putin nie ma teraz zadnego interesu ,aby wine IP: *.fastres.net 27.08.04, 10:19 na nas prawdziwych islamistow(SS-Waffen) zwalic, choc mysmy te zamachy w naszym Islamskim (SS-Waffen) duchu zrobilismy...zobaczymy po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś