Dodaj do ulubionych

Cimanouska wystawiła pisich?

04.08.21, 09:02
Na to wygląda i ja się nie dziwię.
Nie chciała lecieć do kaczej Wolski - wybrała Wiedeń.
I tak rypła sie akcja propagandowa jarkowych:)
Obserwuj wątek
    • borrrka Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.08.21, 09:10
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,27409203,kryscina-cimanouska-nie-przyleci-do-warszawy-w-ostatniej-chwili.html#s=BoxOpImg1
      • szwampuch58 Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.08.21, 09:32
        Pono ma wyskoczyc nad Warszwa spadochronem...jeszcze nie wszystko stracone dla pefci
      • felusiak1 Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.08.21, 11:03
        Ty borrrka napileś się szaleju. Wszyscy jesteście napici. A co napiszesz jak w Wiedniu wsiądzie do samolotu do Warszawy?
        Media podają, ze przyczyną zmiany lotu byla obecność dwóch reporterow Reutersa na pokladzie samolotu do Warszawy. Samolot do Wiednia odlecial 45 minut po samolocie do Warszawy bez reporterow.
    • tuttifrutti1234 Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.08.21, 10:09
      no i co borrka, wyruchali ciebie? nie ciesz się zbyt szybko, odczekaj
    • yabbaryt Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.08.21, 10:13
      Wszystko jest OK. TVP eksplatuje ten temat na maksa i punktuje. Natomiast za stypendium sportowe i koszty utrzymania zapłacą Austriacy. Tak sie robi politykę.

• szwampuch58 Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.08.21, 10:17
        Ta TVP co teraz ma ksywe Qwizja,pisior?
      • czizus Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.08.21, 10:57
        yabbaryt napisał:

> Wszystko jest OK. TVP eksplatuje ten temat na maksa i punktuje. Natomiast za st
        > ypendium sportowe i koszty utrzymania zapłacą Austriacy. Tak sie robi politykę.

Ha, ha, ha , . . . . ! Przecież nikt kulturalny, inteligentny, po prostu normalny nie ogląda tego ścieku pt. TVP cuchnącego komuną.
        A jak się za PIS-U robi politykę to widzimy po skonfliktowani z UE i USA, czyli z najważniejszymi sojusznikami i wstrzymanymi środkami finansowymi na odbudowę po cowidzie. Większego debilizmu i niekompetencji nie sposób sobie wyobrazić. A już być z tego dumnym to patologia.
        • felusiak1 Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.08.21, 11:05
          Ty też szalej pijesz. Wszyscy pijecie i to widać.
          • wykrywacz_klamcow da, da sierioża ;) 04.08.21, 11:19
            felusiak1 napisał:

> Ty też szalej pijesz. Wszyscy pijecie i to widać.
            >

ty za to nie potrzebujesz pić szaleju, masz go we krwi ;)
            TVP to sieczka gorsza niż w PRL - to papka dla płaskoziemców i innych trampkarzy, szkoła Goebelsa
            • felusiak1 Re: da, da sierioża ;) 04.08.21, 18:21
              Ja nie mam dostepu do TVP. Ostatni raz ogladalem polską telewizję 5 lat temu ale nie wiem czy to byla TVP.
              • szwampuch58 Re: da, da sierioża ;) 04.08.21, 20:46
                Neeeee,tylko pisowska telewizornia jest Polska,hehehehe,Cyngiel daje do pieca
        • yabbaryt Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.08.21, 11:09
          inteligentny człowiek przewaznie wcale nie oglada żadnej telewizji bo ogłupia. Ja nie ma telewizora w domu ale teraz jestem na wczasach no i mam taki sprzet w pokoju. Ale za komuny telewizja polska wcale nie była taka zła. Było duzo propagandy ale były też swietne i ambitne programy. Jezeli chodzi o telewizję i jej program to komuno wróć.
          • czizus Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.08.21, 11:19
            yabbaryt napisał:

> Ale za komuny telewizja polska wcale nie była taka zła. Było duzo prop
            > agandy ale były też swietne i ambitne programy. Jezeli chodzi o telewizję i jej
            > program to komuno wróć.

Zgadzam się z grubsza z taką opinią a widać to szczególnie jasno w zestawieniu z PIS-owskim ściekiem pt. TVP.
            • amunicyjny1 Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.08.21, 11:49
              Może teraz nie poleci

Ta nieodpowiedzialna pani, naraziła budżet RP na szwank.Wyszła wielka marnacja przygotowanych kwiatów, wieńców i bukietów.
            • yabbaryt Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.08.21, 13:36
              Trudno mi się wypowiadać na temat polskiej telewizji po tygodniu wakacji. Generalnie jest to straszny chłam. Non stop jakies kretyńskie amerykańskie kryminały albo ich polskie wersje. Podoba mi się TVP Historia i Studio olimpijskie TVP1, momentami TVP info. TVNy i Polsaty są niestrawne.
              • szwampuch58 Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.08.21, 14:50
                Trudno powiedziec ale podoba mi sie Qwizja,pisze pisowski cyngiel....hehehehe
    • polski_francuz Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.08.21, 14:42
      borrrka napisał(a):

" Na to wygląda "

Chyba nie. Zmienila lot, zeby nie przelatywac nad Bialorusia. Podczas takich lotow tamtejszy dyktator zmusza do ladowania pod klamliwym pretekstem.

PF
      • 1.melord Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.08.21, 15:08
        tutejsza wersja..
        od razu chciala leciec do Wiednia gdzie podobno trenowala przed IO i gdzie rowniez mieszka jej trener
        Wyglada,ze wladze polskie jak zwykle wyskoczyly przed szereg (wiza) nie pytajac zainteresowana o zdanie ?
        • amunicyjny1 Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.08.21, 15:16
          Tobie na tych antypodach, Kryśka by się nie przydała?
          • 1.melord Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.08.21, 15:50
            amunicyjny1 napisał(a):

> Tobie na tych antypodach, Kryśka by się nie przydała?
            >

swojej mam juz dosyc po kilku tygodniach lockdown a Ty mi Kryske chcesz jeszcze podeslac
            • amunicyjny1 Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.08.21, 15:59
              Fakt, nie ma co biedow szukać.
      • felusiak1 Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.08.21, 18:32
        Z Tokio do Warszawy nie leci się nad Bialorusia
        • jorl9 Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.08.21, 18:39
          Wladze Austrii odseparowali ja od dziennikarzy zapewne aby sie wyla ze chce zostac w Austrii i dziennikarze by to roztrabili. Mam nadzieje ze zawloka ja do samolotu do Warszawy nawet sila.
          • tuttifrutti1234 Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.08.21, 19:51
            jorl9 napisał(a):

> Wladze Austrii odseparowali ja od dziennikarzy zapewne aby sie wyla ze chce zos
            > tac w Austrii i dziennikarze by to roztrabili. Mam nadzieje ze zawloka ja do sa
            > molotu do Warszawy nawet sila.

dlaczego ci tak bardzo na tym zależy?
            a jak ty uciekłeś z Polski? odłączyłeś się od pielgrzymki do polskiego papieża?
          • lecavalier2 Re: Cimanouska wystawiła pisich? 05.08.21, 21:08
            jorl9 napisał(a):

> Wladze Austrii odseparowali ja od dziennikarzy zapewne aby sie wyla ze chce zos
            > tac w Austrii i dziennikarze by to roztrabili. Mam nadzieje ze zawloka ja do sa
            > molotu do Warszawy nawet sila.

Wszędzie była odseparowana od dziennikarzy. Wygląda na to, że chciała do Polski, a polskie władze są gotowe dać jej dużo. Ciekawe jak dalej z tą karierą sportową. Pozycja w rankingu sprinterek 200m to 37, zaś sprinterek 100m to 69. Z tej mąki chleba nie będzie - co nie dziwi, bo w sprincie dominują czarnoskórzy sportowcy. Mówią, że będzie mogła trenować. A co ze startami ? Rozumiem, że pod polską flagą czyli najpierw obywatelstwo. Obywatelstwo dostanie - wyników sportowych nie będzie bo jest za słaba. Poza tym wydaje się, że Baćka się trochę zdenerwował na Polskę i będzie jej podsyłał uchodźców (tak jak Litwinom). I to może spowodować poważny kryzys.
    • senioryta13 Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.08.21, 15:25
      borrrka napisał(a):
      > Na to wygląda i ja się nie dziwię.
      > Nie chciała lecieć do kaczej Wolski - wybrała Wiedeń.
      > I tak rypła sie akcja propagandowa jarkowych:)

ale po co gdybac i dziwowac, wystarczy przeczytac nasza gazetke, a ta pisze, ze poleciala do Wiednia z porozumieniem polskich wladz.
    • jorl9 Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.08.21, 18:35
      felusiak1 napisał:

> Ja nie mam dostepu do TVP. Ostatni raz ogladalem polską telewizję 5 lat temu al
      > e nie wiem czy to byla TVP.

To sluze linkiem:
      www.tvp.info

Przepiekne wodospady pomyj antyunijnych i antyniemieckich tam sa, mysle ze miod na Twoje osierocone po Trumpie serce drogi f1.
      Moja obowiazkowa lektura jak jestem w domu.

Mam nadzieje ze w USA link dziala, u mnie w Niemczech tak.
      • senioryta13 Re: wracasz do Polski ? 04.08.21, 19:45
        jorl9 napisał(a):
        > Przepiekne wodospady pomyj antyunijnych i antyniemieckich tam sa, mysle ze miod
        > na Twoje osierocone po Trumpie serce drogi f1.
        > Moja obowiazkowa lektura jak jestem w domu.

Zemsty szukasz, czy serce krzepisz po nieudanej nocy w polskim hotelu ?
      • tuttifrutti1234 Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.08.21, 19:56
        jorl9 napisał(a):

> Przepiekne wodospady pomyj antyunijnych i antyniemieckich tam sa,

do tego telewizja niepotrzebna, wystarczy zajrzeć na forum gazeta.pl
      • yabbaryt Re: Cimanouska wystawiła pisich? 05.08.21, 00:03
        Moja obowiazkowa lektura jak jestem w domu.
        No w końcu jakies słowa prawdy pod twoja strzechą. Niestety w Polsce wielu ludzi ma do UE stosunek nabożny, co widać także na tym forum. Tylko, że ta nabożność to najbardziej przypomina papuaskie kulty cargo. Jak zaczną wprowadzac zielony ład i trzeba bedzie za prąd dzwonić kilkukrotnie wieksze rachunki to osłabna w swojej wierze.
    • borrrka Jednak Warszawa 04.08.21, 21:23
      Dziwny cyrk, ale istotnie, Polska mimo pisich rządów ciągle jest dobrym miejscem azylu dla Białorusinów.
      I tu mam problem - czy po prostu życzyć powodzenia sąsiadce zza miedzy, czy liczyć na jakąs głębszą obsuwę PiS, co niezwykle prawdopodobne.

Prawdopodobne, bo widać, jak to się sypie.

Jarek chyba utracił kontrolę nad swymi intrygami, bo antyamerykański numer z TVN na dobre mu nie wyjdzie.

Dobrze powiedział dziś Donek w Nakle: uświadamiać pisim, co ich czeka!
      • tuttifrutti1234 Re: Jednak Warszawa 04.08.21, 22:40
        borrrka napisał(a):

> Dziwny cyrk, ale istotnie, Polska mimo pisich rządów ciągle jest dobrym miejsce
        > m azylu dla Białorusinów.
        > I tu mam problem - czy po prostu życzyć powodzenia sąsiadce zza miedzy, czy lic
        > zyć na jakąs głębszą obsuwę PiS, co niezwykle prawdopodobne.
        >

Akcja czysto polityczna, powoływanie się na humanitaryzm to cynizm, ale dziewczynie tymczasem pomaga.
        Chcesz dziewczynie dobrze życzyć, to życz jej, żeby polskie służby specjalne otoczyły ją specjalną opieką, inaczej cienko to wygląda. Moim zdaniem, skorzystać w jej wieku z nowej tożsamości, to jak śmierć , lepiej niech prosi Łukaszenkę o wybaczenie, może będzie mogła trochę pobiegać.
      • felusiak1 Re: Jednak Warszawa 05.08.21, 00:50
        Kolego borrka nie egzaltuj się.
        1. Się nie sypie
        2. PiS wygra wybory bo twoi są do doopy.
        3. Polska jest praworzadnym państwem
        • amunicyjny1 Re: Jednak Warszawa 05.08.21, 07:42
          felusiak1 napisał:

> Kolego borrka nie egzaltuj się.
          > 1. Się nie sypie
          > 2. PiS wygra wybory bo twoi są do doopy.
          > 3. Polska jest praworzadnym państwem
          >
          Feluś, uzgodnijmy jedno. Przerobiliście Amerykę w tempie ekspresowym na małpi sracz, więc może daruj sobie udzielanie rad dla Polski.
          • felusiak1 Re: Jednak Warszawa 05.08.21, 22:19
            Towarzyszu amunicjonnyj, to nie są rady. To jest moja opinia. Zatem uzgodnijmy jedno. Odpowiadajcie po zrozumieniu czytanego tekstu. Próbujcie kilka razy i w końcu zrozumiecie jak sie postaracie, no.
        • borrrka A ziemia jest płaska 05.08.21, 08:30
          Rzeczywistość jest bezlitosna i można sobie jedynie życzyć w miarę spokojnego upadku reżymu, bo rewolucje nikomu nie służą.
          Mogą najwyżej dać materiał do dywagacji "politologom" zza siedmiu mórz.
          Los dał ponownie stworzyl ludziom, którzy to Państwo tworzą i skorzystamy z tej szansy: i Jarek, i Ministrant odejdą w niepamiec.
          Co więcej, większości ta rabacja polska ujdzie na sucho.

Polecam taka apokalipsę polskiej polityki:
          Rylski "Blask".
          Jest za perę fenigów amerykańskich online.
          • felusiak1 Re: A ziemia jest płaska 05.08.21, 22:51
            Dlaczego odleciałes? Jakie wiatry porwaly twoj umysl w krainę nonsensu?
            Rzeczywistość byla bezlitosna w 2019 podczas wyborow do Sejmu i rownie bezlitosna w zeszlym roku podczas wyborow prezydenckich. Powiedz mi co sie zmienilo? Narracja twojej strony jest niezmienna. Ten sam szorstki kapuśniak serwowany dzień i noc i macie coraz gorzej.
            Popatrz sobie na ta mapkę rozlozenia glosow w gminach. Popatrz ile straciliście przez 5 lat.
            • borrrka Nie znasz polskiej rzeczywistości 07.08.21, 08:02
              Ona od dawna jest inna, niż w trakcie wyborów prezydenckich.
              To raczej Twój upór zadziwia - podobnie, jak w wypadku Trumpa:)

Potwierdza się moje przekonanie, że emigracja przestaje rozumieć kraj pochodzenia.
              Pisi nie zlikwidowali warstwy opiniotwórczej, jak Lenin.
              Propagandowo docierają do wacka z kaczej d..., serwując disco polo.
              I ochłapy w rodzaju pińćset+.
              To było wielkim nieszczęściem przekonać się, jak głupie są masy społeczeństwa polskiego.
              Głupie, sprzedajne, zawistne...
              Ale to się kończy.
              I kończy się cudaczna rabacja Kaczyńskiego.
        • eva15 Feluś, może być inaczej 05.08.21, 23:05
          felusiak1 napisał:

> 2. PiS wygra wybory bo twoi są do doopy.

Noo, ostrożnie, może być inaczej. Pojedynczo żadna partia nie wygra z PiS, ale jeśli Tusk zgarnie/przygarnie Hołownię, to oczywiście sytuacja będzie zupełnie inna:

Zjednoczona opozycja wygrywa ze Zjednoczoną Prawicą

Gdyby partie opozycyjne - Platforma Obywatelska, Nowoczesna, Polska 2050 i Polskie Stronnictwo Ludowe - zdecydowały się utworzyć wspólny blok i razem iść do wyborów, otrzymałyby głosy 39,09 proc. ankietowanych.

www.rp.pl/Polityka/210809887-Zjednoczona-opozycja-wygrywa-ze-Zjednoczona-Prawica.html

> 3. Polska jest praworzadnym państwem

To fakt, o wiele bardziej niż obecnie Niemcy.
          • felusiak1 Re: Feluś, może być inaczej 05.08.21, 23:47
            eva napisala: Zjednoczona opozycja wygrywa ze Zjednoczoną Prawicą

Tak jak przed rokiem? Trzaskowski mial wygrać i uratować Rzeczpospolitą. Mąż opatrznościowy. A imię jego czterdziesci i cztery.
            Nie wiem jak bedzie ale widzę, ze ta cala opozycja jest do wielkiej doopy. Przez 6 lat powtarzają ten sam tekst, do znudzenia i efekty tego powtarzania są coraz gorsze. Teraz przywieźli Tuska. On uratuje bo chlop się na tym zna. Nawet angielskiego sie nauczył.
            • amunicyjny1 Re: Feluś, może być inaczej 06.08.21, 06:36
              felusiak1 napisał:

> eva napisala: Zjednoczona opozycja wygrywa ze Zjednoczoną Prawicą
              >
              > Tak jak przed rokiem? Trzaskowski mial wygrać i uratować Rzeczpospolitą. Mąż op
              > atrznościowy. A imię jego czterdziesci i cztery.
              > Nie wiem jak bedzie ale widzę, ze ta cala opozycja jest do wielkiej doopy. Prze
              > z 6 lat powtarzają ten sam tekst, do znudzenia i efekty tego powtarzania są cor
              > az gorsze. Teraz przywieźli Tuska. On uratuje bo chlop się na tym zna. Nawet an
              > gielskiego sie nauczył.
              >

feluś, ty ponoć tu nawet nie mieszasz. Co cie tak dupa boli o naszych polityków.

• felusiak1 Re: Feluś, może być inaczej 06.08.21, 08:59
                Nie mieszam. Nie boli.
                • amunicyjny1 Re: Feluś, może być inaczej 06.08.21, 09:31
                  To nie lepiej machnąć ręką na te gówno i robić swoje?
            • eva15 Re: Feluś, może być inaczej 06.08.21, 23:47
              Jeśli te durnie się zjednoczą, będą mieć przewagę. Jeśli się zjednoczą, a naciski, nie tylko z wewnątrz ale i z zewnątrz (EU) będą na to silne. Po to Tusk wrócił, a raczej został wysłany, i po nic innego.

Podobną taktykę planuje się na Węgrzech - zjednoczenie całej opozycji. Węgry nie mają swego Tuska, mimo to Orban dobrze widzi, że sytuacja jest podbramkowa. Jak powiedział - wybory na Węgrzech nie będą wolne, będą pod naciskiem EU via organizacje, NGOs, internet, media etc.
              • pijatyka Re: Jeśli się zjednoczą, będą mieć przewagę 07.08.21, 03:26

Ból dupy ruskiej qrvy. Aż miło poczytać ;->

• pijatyka Re: Dziwny cyrk 05.08.21, 00:59

Bynajmniej - zwłaszcza w kontekście porwania Pratasiewicza i wczorajszego zabójstwa Szyszoua w wykonaniu białoruskiego KGB/rosyjskiego FSB na Ukrainie.

• boomerang Re: Jednak Warszawa 05.08.21, 01:35
        Dobrze powiedział dziś Donek w Nakle

Donek to zdarta płyta. Wkrótce uda się tam gdzie Bronek.
    • felusiak1 Re: Cimanouska wystawiła pisich? 05.08.21, 00:53
      Polska dala jej wizę a czy to nie oznacza, ze z taka wizą można jeździć po calym terytorium Unii?
      • europitek Re: Cimanouska wystawiła pisich? 05.08.21, 03:16
        Bez wizy też można, bo przecież na granicach nie ma kontroli za wyjątkiem niektórych krajów i okresów - to w związku z covid-19. Samochodem lub pociągiem może się przemieszczać, jeśli nie wpadnie z powodu konieczności wylegitymowania się.
    • felusiak1 Linie lotnicze nie latają nad Bialorusią 05.08.21, 01:03
      Wszystkie europejskie linie omijają Bialoruś. Lataja chińczycy i rosjanie.
    • amg10 Jak trudno jest przekroczyc zielona 05.08.21, 03:53
      granice: Polska-Bialorus od strony Bialorusi ??

Ciekawe czy sa takie przypadki ?
      • senioryta13 Re: Jak trudno jest przekroczyc zielona 05.08.21, 13:05
        amg10 napisał(a):

> granice: Polska-Bialorus od strony Bialorusi ??
        >
        > Ciekawe czy sa takie przypadki ?

Dziwne, ze amunicyjny jeszcze nie odpowiedzial, ma znajomosci na granicy i to z wyzszej pulki
        • amg10 Senioryto, na milosc boska .... 05.08.21, 15:15
          senioryta13 napisał:

> Dziwne, ze amunicyjny jeszcze nie odpowiedzial, ma znajomosci na granicy i to z wyzszej pulki

pulki czy polki ??????

Takiego orta to juz dawno nie widzialem.
          • amunicyjny1 Re: Senioryto, na milosc boska .... 05.08.21, 15:20
            amg10 napisał(a):

>
            > Takiego orta to juz dawno nie widzialem.

Czego chłopiec nie wiesz, Pomoc potrzebna?
            • senioryta13 Re: Senioryto, na milosc boska .... 05.08.21, 22:49
              amunicyjny1 napisał(a):

> amg10 napisał(a):
              >
              >
              > >
              > > Takiego orta to juz dawno nie widzialem.
              >
              > Czego chłopiec nie wiesz, Pomoc potrzebna?

czyzby dżentelmen ?
          • senioryta13 Re: Senioryto, na milosc boska .... 05.08.21, 22:47
            amg10 napisał(a): i
            > pulki czy polki ??????
            >
            > Takiego orta to juz dawno nie widzialem.

widocznie nigdy nie piszesz na cell, widzialbys, nie takie orly.
            a do tego jeszcze slonce swieci, nic nie widac, zmiana literek tuz przed wyslaniem, czesto zdarza sie.
            Nie wszystko zawsze uda mi sie wyeliminowac, jednak musze przyznac ci racje.
          • boomerang Re: Senioryto, na milosc boska .... 06.08.21, 01:09
            a ty nie masz żadnego szacunku dla Polek pisząc z małej litery
            • dunajec1 Re: Senioryto, na milosc boska .... 06.08.21, 01:30
              No dobrze , a zapytam ,szarza w wojsku -pulkownik czy polkownik? A ze czasem "jak sie czlowiek spieszy to sie diabel cieszy" i co w tym zlego?
              • boomerang Re: Senioryto, na milosc boska .... 06.08.21, 01:35
                Pułk to nie top samo co półka. Jeśli pracujesz układając towary na półkach, to wykonujesz zawód o nazwie półkownik.
                • czizus Re: Senioryto, na milosc boska .... 06.08.21, 19:00
                  A wracając do istoty wątku już wiadomo, że Białorusinka zostaje w Polsce, chce tutaj kontynuować karierę sportową o tutaj żyć. Ale to nie dziwi, Polska pomimo PIS-U, jest atrakcyjnym krajem do życia, w szczególności dla ludzi zza wschodniej granicy. Ciekawe konsekwencje będzie mieć nieustanne i jedyne wsparcie dla Łukaszenki ze strony Rosji i Putina. Białorusini już dobrze wiedzą kto wspiera ich wolność, rozwój i dobrobyt a kto to hamuje. Efekty przyjdą niebawem. Wielkie brawa dla Białorusinów i ich walki o wolność i niepodległość.
                  • amunicyjny1 Re: Senioryto, na milosc boska .... 06.08.21, 19:41
                    czizus napisał:

> A wracając do istoty wątku już wiadomo, że Białorusinka zostaje w Polsce,

Oczywiście cizusku, u pana Obajtka. No przecież na kasę nie pójdzie do biedronki
                    • czizus Re: Senioryto, na milosc boska .... 06.08.21, 23:03
                      Wy bolszewicy zawsze mieliście duże kłopoty z logiką. Wyrazy współczucia!!!!
                • vermieter Re: Senioryto, na milosc boska .... 07.08.21, 07:02
                  boomerang napisał:

> Pułk to nie top samo co półka. Jeśli pracujesz układając towary na półkach, to
                  > wykonujesz zawód o nazwie półkownik.
                  >

zamiast układać towar na półkach, lepiej spółkować z koleżanką za regałem
    • lubat Re: Cimanouska wystawiła pisich? 06.08.21, 20:39
      Tak się oto tworzy legenda kolejnej bojowniczni z dyktaturą. Dotychczas ta bojowniczka nie miała żadnych oporów, by korzystać z luksusowego stylu życia na koszt tej wrednej dyktatury: stypendium sportowe, wielomiesięczne pobyty treningowe na Zachodzie i inne przywileje należne pieszczochom reżimu. Aż tu nagle w Tokio trzeba zastąpić w biegu koleżankę, którą nie dopuściła
      „międzynarodówka antydopingowa”, ot taki sobie przypadek. I tu pieszczoszka reżimu mówi „njet”. Za taki krok zawodnik każdej drużyny świata wyleciałby na zbitą twarz i pewnie by został na jakiś czas zdyskwalifikowany. Ale nie z demokracjami takie przestarzałe numery. One natychmiast ogłosiły, że ten wredny tyran chce bojowniczkę o wolność co najmniej zamknąć w psychiatryku. A co demokracje ogłoszą, to staje się dogmatem. Dlatego u nas pewnie się nigdy nie przebije, że polskie służby nie tyle ratowały Cimanouską, co zorganizowały od początku ten „bunt” i ucieczkę. I że próbowano to także wobec innych białoruskich sportowców – na razie bezskutecznie, ale podobno nie ma ludzi nieprzekupnych, to tylko kwestia ceny. No i ułomności charakteru.
      • czizus Re: Cimanouska wystawiła pisich? 06.08.21, 23:19
        lubat napisał:

> Tak się oto tworzy legenda kolejnej bojowniczni z dyktaturą.

No właśnie tak. Barbarzyńcy starają się ubezwłasnowolnić zwyczajnego człowieka, sportowca, wpakować go do pierdla bo skrytykował władzę. Ale cywilizowany kraj ratuje taką osobę. Czy to nie jest wyjątkowy i wspaniałomyślny gest państwa polskiego? Oczywiście że tak.
        Ale czy twój wyjątkowo tępy umysł lubat to pojmie? Ależ oczywiście nie!!!! Ta wyjątkowa tępota to specyfika , . . . . . . Bolszewii, ale wy jesteście z tego dumni.
      • eva15 Re: Cimanouska wystawiła pisich? 06.08.21, 23:53
        Bardzo trafnie to ująłeś. Najpierw podejrzenie o doping, stara wypróbowana metoda, potem afera z bojowniczką, która mówi "njet". Nie będzie biegać i koniec. Co na Zachodzie wykluczyłoby ją za niesubordynację z drużyny, to w przypadku Łukaszenki jest walką o wolność i demokrację.

Perfekcyjnie przygotowana afera. Łukaszenka przegrał rozgrywkę.
      • pijatyka Re: się oto tworzy legenda kolejnej bojowniczni 07.08.21, 02:52

O czym kacap znowu bredzi?

Właśnie cały cymes w tym, że wąsatemu bandycie postawiła właśnie sportsmenka, pieszczoszka reżimu , a nie żadna bojowniczka
        • amunicyjny1 Re: się oto tworzy legenda kolejnej bojowniczni 07.08.21, 08:38
          pijatyka napisała:

>

> Właśnie cały cymes w tym, że wąsatemu bandycie postawiła właśnie sportsmenka, [

Odmową startu...w konkurencji ...Bojowniczkę to my z jej zrobiliśmy,,,
          • amunicyjny1 Re: się oto tworzy legenda kolejnej bojowniczni 07.08.21, 09:30
            Tak w sumie, to cała sytuacja pokazuje jak mały mamy wpływ, kogo musimy stawiać na piedestał . Gdyby to nie była Białorusinka, to media sportowe by ją zwyczajnie zjadły za takie zachowanie, biegać to mogą by do sklepu po kartofle. Ale troszkę ideologicznych przypraw i z samolubnej baby, wychodzi Mahatma Gandhi
    • szwampuch58 Re: Cimanouska wystawiła pisich? 06.10.21, 14:37
      Krzywda bidaczke dopadla

www.sport.pl/lekkoatletyka/7,64989,27655175,cimanouska-o-zyciu-w-polsce-myslelismy-ze-jest-fajnie-teraz.html#s=BoxOpImg3
    • j-k tez bym wolal sznycel wiedenski 06.10.21, 15:19
      od naszego prostackiego schabowego z modro kapusto.
    • szwampuch58 Re: Cimanouska wystawiła pisich? 09.06.22, 12:19
      Czego sie spodziewala,pomocy...buhahahaha
      www.sport.pl/lekkoatletyka/7,64989,28558014,dramat-cimanouskiej-polskie-panstwo-zawiodlo-jestem-bez-nadziei.html
    • szwampuch58 Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.07.22, 12:44
      Tym razem to nie Polacy skrzywdzili dziewuche
      www.sport.pl/lekkoatletyka/7,64989,28651626,bialorusini-zniszczyli-cimanouskiej-zycie-nawet-maz-nie-wiedzial.html#do_w=91&do_v=419&do_st=RS&do_sid=768&do_a=768&s=BoxSportMT
      • krzy-czy Re: Cimanouska wystawiła pisich? 04.07.22, 15:55
        no i patrzta ludkowie.
        wredny łukaszenka nawet bulimią zaraził dziewuchę.
    • danillko Spotkanie Cichanouska-Morawiecki w KPRM 04.07.22, 21:43
      borrrka napisał(a):

> Na to wygląda i ja się nie dziwię.
      > Nie chciała lecieć do kaczej Wolski - wybrała Wiedeń.
      > I tak rypła sie akcja propagandowa jarkowych:)

niezalezna.pl/448852-spotkanie-cichanouska-morawiecki-w-kprm-wazna-rola-bialoruskiej-opozycji-opor-obywateli-jest-duzy
      Jednak przyszła koza do woza?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka