Dodaj do ulubionych

Mbappe i Lewandowski mają niezwykle cenną cechę

15.12.22, 06:22
a mianowicie nie są wytatuowani, stąd można ich dawać za przykład dzieciom, a Messiego już nie.
Brak tatuaża to dziś w świecie kopaczy rzadkość idąca, być może, w parze z IQ, o które nie jest łatwo gdy się zarabia kopaniem piłki. Ronaldo też nie ma tatuaży, więc wcale taki głupi nie jest jak udaje. W jego zeznaniu podatkowym roiło się od błędów na jego korzyść, a on tłumaczył się: panowie, przecież ja mam tylko wykształcenie podstawowe.
Ronaldo przynajmniej jest absolwentem szkoły podstawowej, a Messi nawet tego nie ma, bo ukończył jedynie 6 klas. Stąd te tatuaże, którymi nadrabia braki z ortografii i rachunków. W rachunkach ma problemy z małymi liczbami, ale już z dodawaniem liczb powyżej miliona idzie mu świetnie, z odejmowaniem gorzej.
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Mbappe i Lewandowski mają niezwykle cenną cec 15.12.22, 09:43
      Szacunek dla tych panow!!!
      Nie rozumiem" dziargania" cos co mnie brzydzi
      bi.im-g.pl/im/5f/0f/16/z23133279Q,Rozalski-Le-Banner.jpg
    • de_oakville Re: Mbappe i Lewandowski mają niezwykle cenną cec 15.12.22, 11:41
      Messiemu z tatuażami nawet "do twarzy". Zarabia nogami i to zarabia dużo więcej niz niejeden, który ukończył więcej klas niż tylko 6 klas szkoły podstawowej. Znalazł więc dla siebie dobry sposób na życie, a tylko to się
      przecież liczy.
      • szwampuch58 Re: Mbappe i Lewandowski mają niezwykle cenną cec 15.12.22, 11:51
        Masz komiczne poczucie smaku
        • vermieter Re: Mbappe i Lewandowski mają niezwykle cenną cec 15.12.22, 15:17
          szwampuch58 napisał:

> Masz komiczne poczucie smaku
          >

a ty pozwól ludziom żyć tak jak chcą, nikt nie każe ci się tatuować
          • szwampuch58 Re: Mbappe i Lewandowski mają niezwykle cenną cec 15.12.22, 18:01
            Tego by jeszcze brakowalo....
      • polski_francuz Ojczyzna na niego liczy 15.12.22, 20:22
        de_oakville napisał:

" Messiemu z tatuażami nawet "do twarzy". Zarabia nogami i to zarabia dużo więcej niz niejeden, który ukończył więcej klas niż tylko 6 klas szkoły podstawowej. "

I wiele znaczy dla Argentynczykow. Zobaczymy kto wygra. Ale Messi daje sie lubic.

PF
    • vermieter Re: Mbappe i Lewandowski mają niezwykle cenną cec 15.12.22, 15:08
      boomerang napisał:

> a mianowicie nie są wytatuowani, stąd można ich dawać za przykład dzieciom, a M
      > essiego już nie.

tego pana też można stawiać jako przykład, mimo że jest wytatuowany, ponieważ w wygolonej głowie ma więcej wiedzy niż forumowi pseudoprofesorowie czy "dochtory" z bożej łaski

de.wikipedia.org/wiki/Mark_Benecke
    • oszol-lom-z-rm Re: Mbappe i Lewandowski mają niezwykle cenną cec 19.12.22, 15:45
      Mnie tez kiedyś raziły tatuaże ale podziwiam tych którzy maja tatuaże z motywami religijnymi a takich wśród Argentyńczyków nie brakuje
      • stefan4 Re: Mbappe i Lewandowski mają niezwykle cenną cec 19.12.22, 16:02
        oszol-lom-z-rm:
        > Mnie tez kiedyś raziły tatuaże ale podziwiam tych którzy maja tatuaże z
        > motywami religijnymi a takich wśród Argentyńczyków nie brakuje

A czy już wykryłeś, czy/co miał wytatuowane Chrystus i w którym miejscu ciała? Bo to chyba na nim macie się wzorować, nie?

- Stefan
        • oszol-lom-z-rm Re: Mbappe i Lewandowski mają niezwykle cenną cec 19.12.22, 17:04
          Jezus tatuaży nie nosił
          • stefan4 Re: Mbappe i Lewandowski mają niezwykle cenną cec 19.12.22, 18:39
            oszol-lom-z-rm:
            > podziwiam tych którzy maja tatuaże z motywami religijnymi a takich wśród Argentyńczyków nie brakuje
            [...]
            > Jezus tatuaży nie nosił

Tak więc jego religijność była słabsza niż religijność nie brakujących wśród Argentyńczyków.

- Stefan
            • oszol-lom-z-rm Re: Mbappe i Lewandowski mają niezwykle cenną cec 19.12.22, 19:56
              ???????????
          • pies.na.czarnych Re: Mbappe i Lewandowski mają niezwykle cenną cec 19.12.22, 21:57
            oszol-lom-z-rm napisał:

> Jezus tatuaży nie nosił

Skąd wiesz? W tamtych czasach tatuaż noszono również bardzo często jak dziś.
    • pies.na.czarnych Re: Mbappe i Lewandowski mają niezwykle cenną cec 19.12.22, 21:55
      Mbappe nie dorabia sobie na reklamach i tu należy się szacun. Jako jedyny w świecie piłkarski sam dobiera sobie buty, w których najlepiej czuje się na boisku :). W domu może żona/partnerka mu dobiera, ale tu wiadomo, nie ma dyskusji :)
      • oszol-lom-z-rm Re: Mbappe i Lewandowski mają niezwykle cenną cec 19.12.22, 23:29
        Na murzynie słabo widać tatuaż
      • vermieter Re: Mbappe i Lewandowski mają niezwykle cenną cec 19.12.22, 23:48
        pies.na.czarnych napisała:

> Mbappe nie dorabia sobie na reklamach i tu należy się szacun. Jako jedyny w świ
        > ecie piłkarski sam dobiera sobie buty, w których najlepiej czuje się na boisku
        > :). W domu może żona/partnerka mu dobiera, ale tu wiadomo, nie ma dyskusji :)
        >

Rozpowszechniasz głupoty. Mbappe reklamuje produkty Nike, Hublota, Diora, Oakleya i kilka mniejszych. Jego buty można kupić, tutaj też kasuje swój udział.
        Nie jest żonaty, do niedawna był w związku z Inez Rau (32 lata), francuską modelką transgender. Tego mu chyba nie wybaczycie, taki był pozytywny, a tu nagle jakaś transa, w dodatku starsza o 8 lat, a fuj... ;)
        • pies.na.czarnych Re: Mbappe i Lewandowski mają niezwykle cenną cec 20.12.22, 04:35
          > Rozpowszechniasz głupoty. :)))

U mnie w telewizorze takie głupoty rozpowszechniają 😛

> Tego mu chyba nie wybaczycie

Co mnie to obchodzi, to jest jego sprawa.
          Dlaczego zwracasz się do mnie per wy?
    • szwampuch58 Re: Mbappe i Lewandowski mają niezwykle cenną cec 10.01.23, 19:10
      Wrescie faceci z jajami o tym bicie piany tylko juz maja przerombane w tym kretynskim kraju
      natemat.pl/461038,ojciec-pawla-fajdka-o-9-miejscu-syna-waldemar-fajdek-komentuje

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka