Dodaj do ulubionych

polski_francuz nie wpisał się od 23 grudnia

01.01.23, 06:12
Zwykle wpisywał się niemal codziennie przynajmniej 1 raz a tu cisza.
Mam nadzieję, ze wszystko jest z nim w porzadku a to tylko świateczna przerwa.
Obserwuj wątek
    • boomerang Re: polski_francuz nie wpisał się od 23 grudnia 01.01.23, 06:52
      francuska żona jest teraz na urlopie, spędza czas w domu i bije go po palcach tłuczkiem do mięsa ilekroć jej polski mąż dotyka klawiatury, a gdy się stawia to dostaje wałkiem w łeb
      • vermieter Re: polski_francuz nie wpisał się od 23 grudnia 01.01.23, 12:44
        boomerang napisał:

> francuska żona jest teraz na urlopie, spędza czas w domu i bije go po palcach t
        > łuczkiem do mięsa ilekroć jej polski mąż dotyka klawiatury, a gdy się stawia to
        > dostaje wałkiem w łeb

"profesor" i urlop w domu? nie stać go chociażby na Malediwy?
      • polski_francuz Doswiadczenia malzenskie 02.01.23, 20:04
        boomerang napisał:

" francuska żona jest teraz na urlopie, spędza czas w domu i bije go po palcach tłuczkiem do mięsa ilekroć jej polski mąż dotyka klawiatury, a gdy się stawia to dostaje wałkiem w łeb"

Widze, ze sie rzeczywiscie znasz na kobitach:) Szczesliwego Nowego Roku!

PF
    • yabbaryt Re: polski_francuz nie wpisał się od 23 grudnia 01.01.23, 10:34
      W sumie to parę nicków zaginęło i nie wiadomo co się z nimi dzieje. Np czisus, amunicyjny.
      Pochłonęły ich odmęty realu, czy może jednak...
      • vermieter Re: polski_francuz nie wpisał się od 23 grudnia 01.01.23, 12:41
        yabbaryt napisał:

> W sumie to parę nicków zaginęło i nie wiadomo co się z nimi dzieje. Np czisus,
        > amunicyjny.
        > Pochłonęły ich odmęty realu, czy może jednak...
        >

nie martw się, to tylko nicki, niebawem pojawią się, nie pozwól na manipulowanie sobą
      • polski_francuz Odmety realu 02.01.23, 20:11
        yabbaryt napisał:

"W sumie to parę nicków zaginęło i nie wiadomo co się z nimi dzieje. Np czisus, amunicyjny. Pochłonęły ich odmęty realu, czy może jednak..."

Kochajacego Hameryke czizusa szkoda a amunicyjny mi raczej na "piszego na zlecenie" wygladal. Jesli o "odmety realu" chodzi to pewnie o nastepnych wyborach mowa. I nasze oczekiwanie co ich rezultatow sa rozne. Ale odczekajmy i zobaczymy co wyborcy zadecyduja.

Zyczmy wiec Szczesliwego Nowego Roku dla polskich Europejczykow!

PF
    • vermieter Re: polski_francuz nie wpisał się od 23 grudnia 01.01.23, 12:38
      czyżby zniknięcie mojego postu miało potwierdzić jego słuszność? moderacja wystawia sobie świadectwo ubóstwa umysłowego.
    • polski_francuz Nieplonna nadzieja 02.01.23, 20:02
      felusiak1 napisał:

"Mam nadzieję, ze wszystko jest z nim w porzadku a to tylko świateczna przerwa."

Nadzieja nieplonna a przerwa faktycznie swiateczna. BTW, Happy New Year!

PF

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka