felusiak1 01.01.23, 06:12 Zwykle wpisywał się niemal codziennie przynajmniej 1 raz a tu cisza. Mam nadzieję, ze wszystko jest z nim w porzadku a to tylko świateczna przerwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boomerang Re: polski_francuz nie wpisał się od 23 grudnia 01.01.23, 06:52 francuska żona jest teraz na urlopie, spędza czas w domu i bije go po palcach tłuczkiem do mięsa ilekroć jej polski mąż dotyka klawiatury, a gdy się stawia to dostaje wałkiem w łeb Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: polski_francuz nie wpisał się od 23 grudnia 01.01.23, 12:44 boomerang napisał: > francuska żona jest teraz na urlopie, spędza czas w domu i bije go po palcach t > łuczkiem do mięsa ilekroć jej polski mąż dotyka klawiatury, a gdy się stawia to > dostaje wałkiem w łeb "profesor" i urlop w domu? nie stać go chociażby na Malediwy? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Doswiadczenia malzenskie 02.01.23, 20:04 boomerang napisał: " francuska żona jest teraz na urlopie, spędza czas w domu i bije go po palcach tłuczkiem do mięsa ilekroć jej polski mąż dotyka klawiatury, a gdy się stawia to dostaje wałkiem w łeb" Widze, ze sie rzeczywiscie znasz na kobitach:) Szczesliwego Nowego Roku! PF Odpowiedz Link Zgłoś
yabbaryt Re: polski_francuz nie wpisał się od 23 grudnia 01.01.23, 10:34 W sumie to parę nicków zaginęło i nie wiadomo co się z nimi dzieje. Np czisus, amunicyjny. Pochłonęły ich odmęty realu, czy może jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: polski_francuz nie wpisał się od 23 grudnia 01.01.23, 12:41 yabbaryt napisał: > W sumie to parę nicków zaginęło i nie wiadomo co się z nimi dzieje. Np czisus, > amunicyjny. > Pochłonęły ich odmęty realu, czy może jednak... > nie martw się, to tylko nicki, niebawem pojawią się, nie pozwól na manipulowanie sobą Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Odmety realu 02.01.23, 20:11 yabbaryt napisał: "W sumie to parę nicków zaginęło i nie wiadomo co się z nimi dzieje. Np czisus, amunicyjny. Pochłonęły ich odmęty realu, czy może jednak..." Kochajacego Hameryke czizusa szkoda a amunicyjny mi raczej na "piszego na zlecenie" wygladal. Jesli o "odmety realu" chodzi to pewnie o nastepnych wyborach mowa. I nasze oczekiwanie co ich rezultatow sa rozne. Ale odczekajmy i zobaczymy co wyborcy zadecyduja. Zyczmy wiec Szczesliwego Nowego Roku dla polskich Europejczykow! PF Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: polski_francuz nie wpisał się od 23 grudnia 01.01.23, 12:38 czyżby zniknięcie mojego postu miało potwierdzić jego słuszność? moderacja wystawia sobie świadectwo ubóstwa umysłowego. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Nieplonna nadzieja 02.01.23, 20:02 felusiak1 napisał: "Mam nadzieję, ze wszystko jest z nim w porzadku a to tylko świateczna przerwa." Nadzieja nieplonna a przerwa faktycznie swiateczna. BTW, Happy New Year! PF Odpowiedz Link Zgłoś