tanebo001 11.01.23, 15:57 MAFIA PUTINA - Wojna o WŁADZE na KREMLU ciekawe co na to zwolennicy Rosji na forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k Ну и что ? 11.01.23, 16:17 tanebo001 napisał: > ciekawe co na to zwolennicy Rosji na forum Nic. stwierdzamy , ze tak jest i tyle... proby demokratyzacji Rosji sie nie udaly - вот и все - pozostal (trydycyjny) autorytaryzm. J.K. (po raz pierwszy w Rosji w r. 1976.) Odpowiedz Link Zgłoś
jorl11 Re: Ну и что ? 11.01.23, 20:58 j-k napisał: > tanebo001 napisał: > > ciekawe co na to zwolennicy Rosji na forum > > > Nic. > stwierdzamy , ze tak jest i tyle... Mow za siebie j-k. A co ja? Odsluchalem pierwsze minute tego wodospadu glupot. Wiecej nie potrzebuje. > proby demokratyzacji Rosji sie nie udaly - вот и все - pozostal (trydycyjny) a > utorytaryzm. Nie proby demokratyzacji Rosji sie udala albo nie ale wprowadzono kapitalizm zamiast tego zgnilego komunizmu czyli gospodarki panstwej. I taki byl cel i osiagnieto go. Lepiej jak w Polsce np. I wprowadzenie kapitalizmu w Rosji sie jak najbardziej udalo. Mnie to zawsze smieszy jak opowiada sie jak to jacys kapitalisci w Rosji maja miliardy $. Forbesy tak nadaja. Ale ze oni maja miliardy dlugow w bankach to juz ani slowa. I po odjeciu od majatkow dlugow kto wie czy nie wychodza minusy. Mysle ze czesto tak jest. No ale Ostblokowiec mimo ze netto ma puste kieszenie a Forbes mowi ze ma miliardy $ udaja ze faktycznie taki bogaty. Nadyma sie. Tez mnie smiesza te areszty na jachty, domy rosyjskich miliarderow na Zachodzie. Po aresztach sie okazuje ze to wszystko na kredyt w bankach zachodnich ktory juz wtedy nie jest oczywiscie splacany przez tych Rosjan i panstwa zachodnie po aresztach tych dobr stoja przed problemem ze swoim bankom musza splacac te dlugi czy jakos inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol eeee a czy istnieją ukraińscy oligarchowie? 11.01.23, 20:16 co teraz robią, gdzie się znajdują aktualnie? kogo popierają? Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: eeee a czy istnieją ukraińscy oligarchowie? 11.01.23, 20:38 Zastanówcie sie, jaka jest wolność na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: eeee a czy istnieją ukraińscy oligarchowie? 11.01.23, 21:51 tiny.pl/wj26l Odpowiedz Link Zgłoś