Dodaj do ulubionych

Nowa moralność nie upraw seksu?jesteś napiętnowana

14.01.23, 12:54
kobieta.wp.pl/ma-27-lat-i-jest-dziewica-straszne-jak-meczyla-ja-ginekolozka-6855446530976320a
- kiedyś napiętnowani kobiety rozwiązłe i puszczalskie dziś nieśmiałe oro co przyniosła ze doba rewolucja seksualna! Nie puszczasz się na lewo i prawo? Jesteś obiektem drwin ! Oto postępowa tolerancja w praktyce. Nawet do prawa przemycili frazę wolności seksualnej w miejsce obyczajności !
Obserwuj wątek
    • oszol-lom-z-rm Re: Nowa moralność nie upraw seksu?jesteś napiętn 14.01.23, 12:56
      To samo tuczy się mężczyzn. Dziś prawiczek = fajtłapa życiowa ! I ta presja jest ciraz silniejsza a kreowana jest przez lewackie masmedia
      • stefan4 Re: Nowa moralność nie upraw seksu?jesteś napiętn 14.01.23, 18:25
        oszol-lom-z-rm:
        > To samo tuczy się mężczyzn.

Potwooorne! Mężczyzn też się tuczy? I potem tacy utuczeni nie mają siły płodzić nowych katoliczątek...

oszol-lom-z-rm:
        > ta presja jest ciraz silniejsza

Powiedz całą prawdę: nie ciraz tylko cidziesięć. Albo zainstaluj sobie w końcu korektor pisowni.

- Stefan
        • oszol-lom-z-rm Re: Nowa moralność nie upraw seksu?jesteś napiętn 14.01.23, 18:32
          Czep się tramwaju!
          • j-k ale w. Kielcach, czy w Plocku ? 14.01.23, 18:36
            oszol-lom-z-rm napisał:

> Czep się tramwaju!

ale w. Kielcach, czy w Plocku ?

- bo podobno i tu i tu przymierzaja sie do jego budowy.
            • oszol-lom-z-rm Re: ale w. Kielcach, czy w Plocku ? 14.01.23, 18:40
              A w którym z tych miast jeżdżą tramwaje?
              • j-k Re: ale w. Kielcach, czy w Plocku ? 14.01.23, 19:19
                oszol-lom-z-rm napisał:
                > A w którym z tych miast jeżdżą tramwaje?

no wlasnie w zadnym, ale jak wyraznie napisalem - przymierzaja sie do ich budowy :)
                • oszol-lom-z-rm Re: ale w. Kielcach, czy w Plocku ? 15.01.23, 09:18
                  Trochę czasu to potrwa
                  • j-k Re: ale w. Kielcach, czy w Plocku ? 15.01.23, 11:35
                    oszol-lom-z-rm napisał:
                    > Trochę czasu to potrwa

no wlasnie...

a doopczyc sie chca juz dzis i co Ty na to ?
                    • oszol-lom-z-rm Re: ale w. Kielcach, czy w Plocku ? 16.01.23, 15:55
                      Bez prokreacji?
      • bmc3i Re: Nowa moralność nie upraw seksu?jesteś napiętn 14.01.23, 18:36
        oszol-lom-z-rm napisał:

> To samo tuczy się mężczyzn. Dziś prawiczek = fajtłapa życiowa ! I ta presja jes
        > t ciraz silniejsza a kreowana jest przez lewackie masmedia

W jakich mediach to widziałeś? Konkretnie poproszę.
    • j-k i dodaj jeszcze - i gejostwo jest na piedestale ! 14.01.23, 18:34
      ze wszech stron popierane.

PS. ja tez popieram gejow, bo zdejmuja mi z rynku meska konkurencje w dostepie do kobiet

(zajmujac sie sami soba)

i z tego powodu zaciekle zwalczam tylko lesby - bo te zdejmuja mi z rynku kobieca podaz.
      • bmc3i Re: i dodaj jeszcze - i gejostwo jest na piedesta 14.01.23, 18:37
        j-k napisał:

> ze wszech stron popierane.
        >
        > PS. ja tez popieram gejow, bo zdejmuja mi z rynku meska konkurencje w dostepie
        > do kobiet
        >
        > (zajmujac sie sami soba)
        >
        > i z tego powodu zaciekle zwalczam tylko lesby - bo te zdejmuja mi z rynku kobie
        > ca podaz.

Sam przy okazji jesteś pedałem, bo kazdy jest w mniejszym lub wiekszym stopniu bi.
        • j-k Re: i dodaj jeszcze - i gejostwo jest na piedesta 14.01.23, 19:20
          bmc3i napisał:
          > Sam przy okazji jesteś pedałem, bo kazdy jest w mniejszym lub wiekszym stopniu
          > bi.

nie wiem, ale jakos nie mam ochoty tego sprawdzac...
        • engine8t Re: i dodaj jeszcze - i gejostwo jest na piedesta 14.01.23, 21:51
          Przynajmniej tak pedaly twierdza.
          • bmc3i Re: i dodaj jeszcze - i gejostwo jest na piedesta 14.01.23, 22:03
            engine8t napisał:

> Przynajmniej tak pedaly twierdza.

Psycholodzy twierdzą, że każdy miewa, lub miewał od czasu do czasu seksualne marzenia związane z seksem z osobą tej samej płci. Nie chcę być wścibski, ale miewałeś?
            • engine8t Re: i dodaj jeszcze - i gejostwo jest na piedesta 15.01.23, 02:25
              No F way!!!!
            • oszol-lom-z-rm Re: i dodaj jeszcze - i gejostwo jest na piedesta 15.01.23, 09:18
              Obrzydliwość! Fuj!
        • tapatik Re: i dodaj jeszcze - i gejostwo jest na piedesta 15.01.23, 19:32
          bmc3i napisał:

> j-k napisał:
          >
          > > ze wszech stron popierane.
          > >
          > > PS. ja tez popieram gejow, bo zdejmuja mi z rynku meska konkurencje w dos
          > tepie
          > > do kobiet
          > >
          > > (zajmujac sie sami soba)
          > >
          > > i z tego powodu zaciekle zwalczam tylko lesby - bo te zdejmuja mi z rynku
          > > kobieca podaz.
          >
          >
          > Sam przy okazji jesteś pedałem, bo kazdy jest w mniejszym lub wiekszym stopniu
          > bi.

Przy okazji ty sam jesteś pijakiem, bo każdy jest trochę pijakiem.
          I złodziejem, bo każdy pijak to złodziej.
      • oszol-lom-z-rm Re: i dodaj jeszcze - i gejostwo jest na piedesta 14.01.23, 18:40
        To krótkowzroczne
        • j-k Re: i dodaj jeszcze - i gejostwo jest na piedesta 14.01.23, 19:21
          oszol-lom-z-rm napisał:
          > To krótkowzroczne

bo i jestem krotkowzroczny.

- dostrzegam tylko ladne kobiety.
          • oszol-lom-z-rm Re: i dodaj jeszcze - i gejostwo jest na piedesta 14.01.23, 23:47
            To dyskryminujące
            • j-k Re: i dodaj jeszcze - i gejostwo jest na piedesta 15.01.23, 11:37
              oszol-lom-z-rm napisał:
              > To dyskryminujące

dla nieladnych kobiet i wszystkich mezczyzn - napewno.

jestem w koncu BIALYM hetero-rasista.

• oszol-lom-z-rm Re: i dodaj jeszcze - i gejostwo jest na piedesta 15.01.23, 17:24
                Na wygląd człowiek nie ma tak naprawdę zbyt wielkiego wpływu
                • j-k Re: i dodaj jeszcze - i gejostwo jest na piedesta 15.01.23, 17:28
                  oszol-lom-z-rm napisał:
                  > Na wygląd człowiek nie ma tak naprawdę zbyt wielkiego wpływu

jasne.

i dlatego nieladna, ale za to wyrozumiala kobieta czasem czlowieka skusi...

ale oczy i tak biegna za tymi ladnymi :)
                • stefan4 Re: i dodaj jeszcze - i gejostwo jest na piedesta 15.01.23, 17:38
                  oszol-lom-z-rm:
                  > Na wygląd człowiek nie ma tak naprawdę zbyt wielkiego wpływu

Ciii... Bo doprowadzisz do bankructwa cały przemysł kosmetyczny świata. Najgorzej, że znikną wtedy również wyższe akademie kosmetologii i duża część młodzieży nie będzie miała gdzie kończyć studiów.

- Stefan
                  • j-k i dodaj jeszcze - to co piszesz, jest w niezgodzie 15.01.23, 19:03
                    duża część młodzieży nie będzie miała gdzie kończyć studiów.
                    >
                    > - Stefan

i dodaj jeszcze - to co piszesz, jest w niezgodzie z etyka katolicka.

PS. ja jestem ewangelikiem (zaprawde)

• oszol-lom-z-rm Re: i dodaj jeszcze - to co piszesz, jest w niezg 15.01.23, 22:00
                      Etyka katolicka nic nie mówi i malowaniu się kobiet
                      • stefan4 Re: i dodaj jeszcze - to co piszesz, jest w niezg 16.01.23, 08:53
                        oszol-lom-z-rm:
                        > Etyka katolicka nic nie mówi i malowaniu się kobiet

Skoro nie mówi, to widać jest niemową i zamiast mówić, pisze:
                            ,,Innym zwyczajem, który nie przystoi w kościele, jest przesadny makijaż.
                            Nie chcę przez to powiedzieć, że jakieś drobne „poprawki w urodzie są
                            od razu złem. Ale po co tyle farby na twarzy, na wargach? Czasem, kiedy
                            tak umalowane panie przystępują do Komunii św., nie wiadomo jak podać
                            im Pana Jezusa, żeby przy okazji nie pomalować palców na karminowo.

To pewnie pisał ksiądz posługujący w zakładzie dla inwalidek nie posiadających dloni, do których można by im włożyć ten święty wyrób piekarski bez usmolenia sobie palców.

- Stefan
                        • oszol-lom-z-rm Re: i dodaj jeszcze - to co piszesz, jest w niezg 16.01.23, 15:16
                          Oj przeoczyłem cos ale w sumie racja co tan napisano
    • tanebo001 Re: Nowa moralność nie upraw seksu?jesteś napiętn 14.01.23, 19:12
      To jak robić dzieci bez seksu?
      • bmc3i Re: Nowa moralność nie upraw seksu?jesteś napiętn 14.01.23, 19:13
        tanebo001 napisał:

> To jak robić dzieci bez seksu?

Seksmisji nie oglądałeś czy co?
        • tanebo001 Re: Nowa moralność nie upraw seksu?jesteś napiętn 14.01.23, 19:23
          No in vitro też jest be...
          • bmc3i Re: Nowa moralność nie upraw seksu?jesteś napiętn 14.01.23, 20:19
            tanebo001 napisał:

> No in vitro też jest be...

Ale o partenogenezie jeszcze chyba się nie wypowiedzieli.
      • elka-sulzerowa2 Re: Nowa moralność nie upraw seksu?jesteś napiętn 14.01.23, 19:25
        tanebo001 napisał:

> To jak robić dzieci bez seksu?
        >

Proste, po oszlemu ... tfu, bozemu, duchowi swietemu ucho nadstawiajac.
        • ivergon moralność katolickiej (światowej) inteligencji 14.01.23, 22:21
          Brat zabił Agnieszkę, bo "psuła" wizerunek katolickiej rodziny. "Myśleliśmy, że to normalne bicie"

"Ustalono też, że ofiarą jest 35-letnia Agnieszka K., która wspomnianą trasą często przemieszczała się, jadąc do rodziców do Szydłowca. Kobieta osierociła 10-letnią córkę Ewę"

"Brat zaczął się wówczas uważać za przykład - sam miał żonę, córkę, a rozwód nie wchodził w grę. Jak wspominali znajomi, on jednak też potrafił zachowywać się niepokojąco. - Jak coś było nie po jego myśli, to Marcin mówił, że wziąłby kałasznikowa i wszystkich powybijał: biednych, dzieciorobów, złodziei, pijaków i nierobów - mówiła jedna z kobiet, która pracowała z Marcinem w pogotowiu."

"ojciec Antoni P. był dyrektorem Zespołu Szkół Zawodowych, a matka Henryka P. uczyła geografii w innej placówce. Agnieszka natomiast uczyła francuskiego w liceum w Sandomierzu"

Aż niedorzeczne chociaż to, że się "łajdaczyła", jest oczywiście jakimś realnym problemem dla tej rodziny, no ale jakoś popęd seksualny musiała rozładowywać.

Nauczycielska "familia" też katolicka, totalnie zdewastowana, przez nienaturalną tradycję matrymonialną, no i po jednej córci zmajstrowali, jak przykładni komuniści.
          • oszol-lom-z-rm Re: moralność katolickiej (światowej) inteligenc 15.01.23, 09:20
            Lada chwila będą zabijać za czystość seksualną….
            • tanebo001 Re: moralność katolickiej (światowej) inteligenc 15.01.23, 09:46
              Chcesz wyludnić Ziemię?
              • oszol-lom-z-rm Re: moralność katolickiej (światowej) inteligenc 15.01.23, 11:32
                Nic tak skutecznie nie wyludnia ziemi jak aborcja eutanazja i antykoncepcja
                • tanebo001 Re: moralność katolickiej (światowej) inteligenc 15.01.23, 17:41
                  Owszem. Najlepiej wyludnia zakaz seksu.
                  • oszol-lom-z-rm Re: moralność katolickiej (światowej) inteligenc 16.01.23, 07:22
                    To działa akurat na odwrót
                • stefan4 Re: moralność katolickiej (światowej) inteligenc 15.01.23, 17:56
                  oszol-lom-z-rm:
                  > Nic tak skutecznie nie wyludnia ziemi jak aborcja eutanazja i antykoncepcja

Ziemia wymaga daleko idącego wyludnienia, ale należy to czynić w sposób humanitarny. Wymienionym przez Ciebie działalnościom należy się poparcie właśnie dlatego, że nie pozbawiają życia nikogo już żyjącego i chcącego żyć.

Na drugim biegunie stoją wojny, krucjaty, wyroki śmierci, morderstwa, polowania, niszczenie natury itd. Temu należy się z całą mocą przeciwstawiać.

- Stefan
                  • j-k zgoda, ale problem w tym... 15.01.23, 19:34
                    stefan4 napisał:
                    Ziemia wymaga daleko idącego wyludnienia, ale należy to czynić w sposób humanitarny.

zgoda, ale problem w tym...

ze nikt nie zna takich metod.
                    • oszol-lom-z-rm Re: zgoda, ale problem w tym... 16.01.23, 07:29
                      Czyli masowa aborcja eutanazja i antykoncepcja . To doprowadziło do zestarzeniem się narodów Europy - ściagają migrantow z krajów islamskich umożliwia im ekspansji ns tereny europejskie za 50 lat muzlmxnie będą większością - precedens już jest Kosowo
                      W 1908 Kosowo było w 90% serbskie w 2008 90% mieszkańców Kosowa stanowili już muzułmanie albańscy - zrobili referendum i wygrali a USA to przyklepało
                  • oszol-lom-z-rm Re: moralność katolickiej (światowej) inteligenc 16.01.23, 07:23
                    To nie ma absolutnie bić wspólnego z wysoka dzietnością zreszta wtedy była wysoka śmiertelność zwl niemowląt.
                    • stefan4 Re: moralność katolickiej (światowej) inteligenc 16.01.23, 08:37
                      oszol-lom-z-rm:
                      > To nie ma absolutnie bić wspólnego

Zgoda, absolutnie nie ma się bić niczego wspólnego. Zresztą jak coś jest wspólne, to mu pobicie nie zagraża.

oszol-lom-z-rm:
                      > zreszta wtedy była wysoka śmiertelność zwl niemowląt.

Nie wiem, co to jest ,,zreszta'' i dlaczego miała powodować śmiertelność ,,zwl niemowląt''. A poza tym, kiedy to jest ,,wtedy''? Mówimy o dniu dzisiejszym. Zaczęło się od Twojego stwierdzenia w czasie teraźniejszym, że rzekomo:

oszol-lom-z-rm:

Korektor pisowni, Oszol-lomie, korektor pisowni! To jest nieoceniona pomoc dla tych, którzy nie umieją pisać samodzielnie, a targa nimi wewnętrzny mus, żeby pisać dużo.

- Stefan
                      • oszol-lom-z-rm Re: moralność katolickiej (światowej) inteligenc 16.01.23, 10:11
                        Korektor bardziej mi przeszkadza niż pomaga
                  • ivergon Re: moralność katolickiej (światowej) inteligenc 16.01.23, 10:42
                    stefan4 napisał:

> oszol-lom-z-rm:
                    > > Nic tak skutecznie nie wyludnia ziemi jak aborcja eutanazja i antykoncepc
                    > ja
                    >
                    > Ziemia wymaga daleko idącego wyludnienia, ale należy to czynić w sposób
                    > humanitarny.

Chłopie "należy to czynić" takie działanie, dążenia i poglądy, normalnie w prawie międzynarodowym nazywają się ludobójstwem, zabawna ta humanitarna inteligencja, humanitarne uniwersyteckie Einsatzgruppen.
                    • stefan4 Re: moralność katolickiej (światowej) inteligenc 16.01.23, 14:02
                      ivergon:
                      > takie działanie, dążenia i poglądy, normalnie w prawie międzynarodowym
                      > nazywają się ludobójstwem

Znasz taki paragraf prawa międzynarodowego, który nazywa ludobójstwem aborcję, eutanazję i antykoncepcję? Czy tylko z nagła grzmisz z grubej trąby, nie sprawdziwszy, jaka jest melodia toczącej się dyskusji?

Kiedy ripostujesz, to dobrze by Ci zrobiło wcześniejsze dowiedzenie się, do jakiej tezy jest Twoja riposta.

- Stefan
                • bmc3i Re: moralność katolickiej (światowej) inteligenc 15.01.23, 19:13
                  oszol-lom-z-rm napisał:

Ta, eutanazja (śmierć na życzenie) nieuleczalnie i śmiertelnie chorych wyludnia Ziemię. Nikt nie płodzi dzieci tak szybko jak skręcający się z bólu nieuleczalnie chorzy...
                  • oszol-lom-z-rm Re: moralność katolickiej (światowej) inteligenc 16.01.23, 07:24
                    No to sobie spójrz na mapy demograficzne . Wszędzie tam gdzie go wszystko jest s wiec kraje Europy zach tam przyrost jest już wręcz ujemny. Ratują się migrantami z krajów islamskich a to kolejny problem
                    • tbernard Re: moralność katolickiej (światowej) inteligenc 16.01.23, 15:07
                      To zmień wyznanie na islam i nie będziesz mia problemu.
                      • oszol-lom-z-rm Re: moralność katolickiej (światowej) inteligenc 16.01.23, 15:16
                        Chcesz bym był terrorysta ?
                    • bmc3i Re: moralność katolickiej (światowej) inteligenc 16.01.23, 17:12
                      oszol-lom-z-rm napisał:

> No to sobie spójrz na mapy demograficzne . Wszędzie tam gdzie go wszystko jest
                      > s wiec kraje Europy zach tam przyrost jest już wręcz ujemny. Ratują się migrant
                      > ami z krajów islamskich a to kolejny problem

Miales dobry powod aby pominąć odpowiedź w sprawie eutanazji, co? Co wiec ma eutanazja do spadku demograficznego w Europie?

• oszol-lom-z-rm Re: moralność katolickiej (światowej) inteligenc 16.01.23, 18:08
                        Eutanazja to uśmiercanie ludzi schorowanych i starych tu podejrzewam działalność lobbys ubezpieczeniowych
            • ivergon Re: moralność katolickiej (światowej) inteligenc 16.01.23, 11:00
              oszol-lom-z-rm napisał:

> Lada chwila będą zabijać za czystość seksualną….

Czystość seksualna jest pożądana u młodzieży wchodzącej w okres prokreacji, no bo oczywiście chodzi tu o morale, zdolność do wierności małżeńskiej, utrzymania związku w celu wychowania dzieci, jest pożądana z powodów medycznych zdrowotnych, bo unika się w ten sposób chorób wenerycznych, od stanów zapalnych czy od opryszczki poczynając po kiłę, hiv itp. choroby zwłaszcza weneryczne prowadzą do zaniku, płodności czy zdolności do rodzenia zdrowych dzieci.

Powstrzymywanie się od seksu w wieku późniejszym, to już dewiacja seksualna prowadzi do dziwnych i dziwacznych działań seksualnych, szczególnie j/w wywodzę szkodliwa jest pedofilia, co jak doskonale o tym wiesz jako katolik, można zaobserwować u osób żyjących w celibacie.
      • oszol-lom-z-rm Re: Nowa moralność nie upraw seksu?jesteś napiętn 14.01.23, 23:47
        Już to to robicie za pomocą in vitro!
    • de_oakville Re: Nowa moralność nie upraw seksu?jesteś napiętn 17.01.23, 11:42
      "Czystosc seksualna" to bardzo indywidualna sprawa. Mozna wcale nie byc "fajtłapą" i miec przy tym wewnetrzne przekonanie, ze moje ciało nie jest "publiczne", tylko zarezerwowane jest dla jednej osoby. I czuc sie z tym dobrze, niezaleznie od tego jak dlugo poszukiwanie odpowiedniego partnera / odpowiedniej partnerki mialoby trwac.
      Ale prawda jest rowniez, ze ludziom o nieprzecietnej urodzie i atrakcyjnosci bardzo trudno jest wytrwac w takim postanowieniu, nawet gdyby chcieli. Maja wokol siebie zbyt duzo "pokus". Na przyklad swietej pamieci polski
      aktor Tadeusz Pluciński ("na wieki wieków amant") stracil podobno "dziewictwo" w wieku 13 lat z matka kolegi
      (jak podaje wikipedia). Atrakcyjne kobiety maja z tym jeszcze trudniej. Najwazniejszy jest jednak brak
      "hipokryzji". Jezeli ktos przyznaje sie do katolicyzmu i sie tym "chwali" na prawo i na lewo, to druga osoba moze takie wyznania odebrac za rownoznaczne ze stwierdzeniam: "dopiero po slubie". Z tym ze katolicyzm w polskim wydaniu kryje w sobie bardzo wiele "paradoksow" i "zakretow", tak to eufemistycznie nazwijmy.
      • oszol-lom-z-rm Re: Nowa moralność nie upraw seksu?jesteś napiętn 17.01.23, 14:19
        Ten napis na nagrobku to autentyk?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka