borrrka 18.01.23, 11:07 Ambasada rassiejuszki w Sztokholmie opublikowała ceny paliw w Europie i nie chciałbym być w skórze tow.ambasadora. Ciut inny efekt propagandowy osiągnął. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borrrka Re: Dyplomatyczny skandalik na Lilla Essingen 18.01.23, 11:26 Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Dyplomatyczny skandalik na Lilla Essingen 18.01.23, 19:47 Nie mogłeś w jednym wpisie wyjasnić co się stalo i zamiescić mapkę? Trzy wpisy i link czyli 2 klikniecia. Qrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
borrrka Nie qrwa tylko internet 18.01.23, 22:02 Są rzeczy na niebie i ziemi, które nie śniły się nawet w Teksasie. Portal nie przyjmował moich postów, albo bez obrazka. I radził kontakt z adminem. Jestem błyskotliwie inteligentny i w końcu doszedłem, że mam VPN ze szwedzkim IP. Przełączyłem na Bolandę i jak ręką odjął. Ale co się porobiło, to porobiło sie! Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Nie qrwa tylko internet 18.01.23, 23:05 A to przepraszam. Deficyt pamięci, szacun. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Dyplomatyczny skandalik na Lilla Essingen 18.01.23, 23:07 I co? Mamy stać się rosją za tanią ropę? Odpowiedz Link Zgłoś
borrrka Nie zwróciłeś uwagi na istotę sprawy 19.01.23, 08:29 Tu nie chodzi oceny wachy. Zawsze były stosunkowo niskie w rosji. Propagandyści z ambasady na Lilla Essingen popełnili karygodny, z punktu widzenia Kremla, błąd. Na mapce Krym oznaczony jest jako ukraiński. Ta chwila prawdy zwróciła powszechną uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Dyplomatyczny skandalik na Lilla Essingen 19.01.23, 17:52 Mamy czytać. Tu nie chodzi o ceny benzyny lecz o to, ze ambasada Rosji zamieściła mapę na ktorej Krym należy do Ukrainy. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Dyplomatyczny skandalik na Lilla Essingen 19.01.23, 18:00 Poraz kolejny: Spierdalaj ukraincu Odpowiedz Link Zgłoś