oszol-lom-z-rm
27.01.23, 08:48
www.bryk.pl/wypracowania/historia/xx-wiek/4940-zdobycie-wladzy-przez-adolfa-hitlera.html
> - od tego momentu historia przyspieszyła i wydarzyło się wiele zła na tum świec
> ie . Bezp pi wojnie wydawało się ze ludzkość się czegoś nauczyła i zmądrzała u
> wyciągnęła wnioski na przyszłość . Okazało się ze pamięć o tych wydarzeniach tr
> wała tak długo jag długo żylo pokolenie które to pamiętało tj władze Hitlera i
> wywołaną przez niego II ws . Wielu lewaków podnosili fałszywe alarmy krzycząc
> faszyści a tym mianem określano każdego na prawo od centrum a potem od centrole
> wicy tak jak e opowieści o chłopcu który krzyczał wilk wilk a żadnego wilka nie
> było ale kiedy wilk naprawdę się pojawił. Nikt nie zareagował . I tu mamy to
> samo całe lata lewacka antifa krzyczała faszyści a żadnych faszystów nie było .
> Doszukiwali się ich tam gdzie ich być nie mogło, M in w kościele . A kiedy n
> aprawdę się pojawił ( Putin) to wszyscy z nim ochoczo współpracowali a ci którz
> y ostrzegali przed bim ( PiS Kaczyński) osadzani byli od czci i wiary i wyśmiew
> ani . Zlekceważono słowa L Kaczyńskiego z Gruzji - dziś Rosja jutro Ukraina poj
> utrze kraje bałtyckie a potem być może przyjdzie kolej i na mój kraj na Polskę
> - i dziś jego słowa stały się ciałem a reszta ? Skad mogliśmy to siedzieć …eksperci od siedmiu boleści.. . Pewien ocaleniec z holocaustu powiedział - kto lekceważy
> historie ten będzie musiał ja przeżyć poraz wtóry jeszcze raz…
Dziś mamy powtórkę z historii a dzisiejszym Hitlerem okazuje die być Wladymir Wladymirowicz Putin vel Putler