Dodaj do ulubionych

Idzie nowe w rosji: kadyrowcy gwałcą rosjanki

01.02.23, 11:22
Grupa czeczeńskich bojowników, wspierających Rosję w ataku na Ukrainę, zaatakowała dwóch propagandystów z telewizji NTV w Melitopolu - ukraińskim regionie okupowanym przez Rosjan. Kamerzysta został pobity, a prezenterka wielokrotnie zgwałcona. Wśród napastników ma być kuzyn Ramzana Kadyrowa. Okupacyjne władze regionu odmówiły wszczęcia śledztwa w tej sprawie.

No cóż muszą się przyzwyczajać, nazbierali zwyrodnialców, to teraz zbierają tego efekty.
Zaczynają od kobiet, ale nie przepuszczą i ruskim, tak więc evcie, swible, igorki itp. ustawcie się w kolejce :P
Obserwuj wątek
    • stefan4 Re: Idzie nowe w rosji: kadyrowcy gwałcą rosjanki 01.02.23, 11:26
      wykrywacz_klamcow:
      > Wśród napastników ma być kuzyn Ramzana Kadyrowa. Okupacyjne władze regionu
      > odmówiły wszczęcia śledztwa w tej sprawie.

Podobno Haiti stało się krajem bez rządu administrowanym przez gangi. Widać, nie tylko Haiti...

- Stefan
      • wykrywacz_klamcow rosję trudno nazwać państwem 01.02.23, 12:59
        stefan4 napisał:

> Podobno Haiti stało się krajem bez rządu administrowanym przez gangi. Widać, n
        > ie tylko Haiti...
        >
        > - Stefan
        >

to z założenia grupa przestępcza, czyli mafia.
        Teoretycznie w rosji udział w formacjach zbrojnych jako najemnik jest karane, jak widać nie przeszkadzało to w organizacji band najemniczych oficjalnie i z poparciem władz. Bandyci Prigożyna nawet oficjalnie uruchomili biura w Petersburgu. To tylko jeden z wielu przykładów, że rosja to zlepek grup przestępczych, które trzymają za mordy resztę ludności.
    • j-k Ukrainki mowia w 90 % po rosyjsku... 01.02.23, 22:39
      wiec k... trudno je odroznic.
      • vermieter Re: Ukrainki mowia w 90 % po rosyjsku... 01.02.23, 23:42
        Ukrainki nie noszą identyfikatorów rosyjskiej telewizji
      • bmc3i Re: Ukrainki mowia w 90 % po rosyjsku... 02.02.23, 00:21
        j-k napisał:

> wiec k... trudno je odroznic.

O tak. Czyli nie chcą gwałcić Ukrainek, tylko Rosjanki w Ukrainie. Ich pech że nie nauczyly sie ukrainskiego.
        • j-k nadal: Ukrainki mowia w 90 % po rosyjsku... 02.02.23, 00:50
          bmc3i napisał:

> O tak. Czyli nie chcą gwałcić Ukrainek, tylko Rosjanki w Ukrainie.
          Ich pech że nie nauczyly sie ukrainskiego.

fact.

pytalem dlaczego, - przeciez macie 30 lat niepodleglosci... ?

a one na to: - nie warto. rosyjski jest znanym jezykiem na Swiecie.

j. ukrainski jest prowincjonalny i nikt go (poza Polakami) nie rozumie - не розуміє :)

• bmc3i Re: nadal: Ukrainki mowia w 90 % po rosyjsku... 02.02.23, 01:19
            j-k napisał:

> bmc3i napisał:
            >
            > > O tak. Czyli nie chcą gwałcić Ukrainek, tylko Rosjanki w Ukrainie.
            > Ich pech że nie nauczyly sie ukrainskiego.
            >
            > fact.
            >
            > pytalem dlaczego, - przeciez macie 30 lat niepodleglosci... ?
            >
            > a one na to: - nie warto. rosyjski jest znanym jezykiem na Swiecie.
            >
            > j. ukrainski jest prowincjonalny i nikt go (poza Polakami) nie rozumie - не роз
            > уміє :)
            >

Ukrainski jest prowincjonalny. Za to ruski jest światowy. Wot kultura, wot Jewropa. Teraz czują ją głęboko wewnatrz dolnych partii brzucha.
            • j-k I nadal: Ukrainki mowia w 90 % po rosyjsku... 02.02.23, 06:01
              bmc3i napisał:
              Ukrainski jest prowincjonalny. Za to ruski jest światowy.

tak.
              u mnie na ulicach w niemieckiej Nadrenii 90 % "uciekinierow" (najczesciej w samochodach klasy BMW)

z Ukrainy mowi po rosyjsku.

dziwne - conie ?
              • bmc3i Re: I nadal: Ukrainki mowia w 90 % po rosyjsku... 02.02.23, 07:20
                j-k napisał:

> bmc3i napisał:
                > Ukrainski jest prowincjonalny. Za to ruski jest światowy.
                >
                >
                > tak.
                > u mnie na ulicach w niemieckiej Nadrenii 90 % "uciekinierow" (najczesciej w sam
                > ochodach klasy BMW)
                >
                > z Ukrainy mowi po rosyjsku.
                >
                > dziwne - conie ?

No patrz, a ja nieco ponad pół roku temu byłem w Warszawie, widziałem dużo Ukraińców, i jakoś nie widziałem ani jednego w BMW. BMW to jakiś najpopularniejszy samochód na Ukrainie?
              • wykrywacz_klamcow Re: I nadal: Ukrainki mowia w 90 % po rosyjsku... 02.02.23, 08:26
                j-k napisał:

> tak.
                > u mnie na ulicach w niemieckiej Nadrenii 90 % "uciekinierow" (najczesciej w sam
                > ochodach klasy BMW)
                >
                > z Ukrainy mowi po rosyjsku.
                >
                > dziwne - conie ?

a jeszcze dziwniejsze, że nie uciekli tymi BMW-u do twojej kochanej nazistowskiej rosji, tylko w zupełnie przeciwnym kierunku co nie?
          • vermieter Re: nadal: Ukrainki mowia w 90 % po rosyjsku... 02.02.23, 01:20
            Nie zmyślaj, kogo pytałeś? Rosyjski znany w świecie? Tylko ze słyszenia.
            Spotkałem u stomatologa dziewczynę po studiach w Baku, robiła praktykę. Chciałem zaimponować i zwróciłem się do niej po rosyjsku. Niestety, znała tylko kilka słów rosyjskich jeszcze z przedszkola, od innych dzieci. Wyjaśniła, że w Azerbajdżanie mówi się po azerbajdżańsku (azersku). Starzy ludzie pamiętają rosyjski, młodzież już nie.
    • boomerang Re: Idzie nowe w rosji: kadyrowcy gwałcą rosjanki 02.02.23, 09:48
      Zacharowa już nie może się doczekać.
      • wykrywacz_klamcow Re: Idzie nowe w rosji: kadyrowcy gwałcą rosjanki 03.02.23, 09:01
        boomerang napisał:

> Zacharowa już nie może się doczekać.

myślisz, że ktoś chciałby ją tknąć choćby kijem?
    • tbernard Re: Idzie nowe w rosji: kadyrowcy gwałcą rosjanki 02.02.23, 11:24
      Pojechała dokumentować jak to ich dzielni żołnierze wyzwalają mieszkańców Ukrainy. No to i ją wyzwolili przy okazji i już może do domu wracać jako kobieta wyzwolona.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka