borrrka 02.02.23, 00:55 Bagatela, we wszystkich krajach Unii. Zważywszy ilość rosjan na Zachodzie, może być ciekawo. Śmiały plan, ale wiedziałem, że Kraje Bałtyckie są radykalne w sprawie rassiejuszki. Użyli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmc3i Re: Litwa postuluje zamknięcie ambasad rassiejusz 02.02.23, 01:15 borrrka napisał: > Bagatela, we wszystkich krajach Unii. > > Zważywszy ilość rosjan na Zachodzie, może być ciekawo. > > Śmiały plan, ale wiedziałem, że Kraje Bałtyckie są radykalne w sprawie rassiej > uszki. > Użyli. Troche obrócileś kota ogonem. Zgadza sie, Litwa i Estonia poprosily ambasadorów Moskwy o opuszczenie ich krajów, PO TYM jednak, gdy to Rosja oficjalnie "obnizyla rangę stosunkow dyplomatycznych" z Estonią. www.reuters.com/world/europe/russia-downgrades-relations-with-nato-member-estonia-expels-envoy-2023-01-23/ Odpowiedz Link Zgłoś
borrrka Nie mam czasu szukać... 02.02.23, 12:21 Ale chodzi o coś innego - o zerwanie praktycznie stosunków dyplomatycznych z Rosją. Taki postulat. Odpowiedz Link Zgłoś
jorl11 Re: Litwa postuluje zamknięcie ambasad rassiejusz 02.02.23, 07:51 borrrka napisał: > Bagatela, we wszystkich krajach Unii. > > Zważywszy ilość rosjan na Zachodzie, może być ciekawo. > > Śmiały plan, ale wiedziałem, że Kraje Bałtyckie są radykalne w sprawie rassiej > uszki. > Użyli. Popieram. I Bialoruskie tez Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Litwa postuluje zamknięcie ambasad rassiejusz 02.02.23, 08:08 Popierasz? Chyba ci jeszcze żółtko nie weszło. Odpowiedz Link Zgłoś
jorl11 Re: Litwa postuluje zamknięcie ambasad rassiejusz 02.02.23, 11:48 boomerang napisał: > Popierasz? Oczywiscie ze popieram, co to za udawanie, wojna przeciez. No i wywalenie wszystkich ambasad EU z Rosji i Bialorusi, to oczywiste orzeciez >Chyba ci jeszcze żółtko nie weszło. Aca? A co to ma znaczyc??? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Litwa postuluje zamknięcie ambasad rassiejusz 02.02.23, 12:07 80 lat mija youtu.be/fRbOx5OITP0 Odpowiedz Link Zgłoś