borrrka 03.02.23, 16:16 Właśnie dostałem z Donbasu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzy-czy Re: Takie ... wstrząsające 03.02.23, 16:36 dostałeś od ukrów czy od ruskich? Odpowiedz Link Zgłoś
borrrka Jakby kto nie rozumiał... 04.02.23, 09:28 Z punktu widzenia Ukraińców , to tylko prawda. Śmieci ludzkie, które dziś krytykują Ukrainę, nie są warte kliknięcia. To raczej dla tych, co się zastanawiają, a już bardzo dobre dla Niemców, ciągle rozważających konsekwencje dla swego dobrobytu. K...a, nie będzie ani dobrobytu, ani "wiekiego rynku", gułag będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska Spierdalaj Szlezjerku 04.02.23, 12:47 Na polskim forum obowiązują polskie przepisy prawne, a nie niemieckie ustawy norymberskie! Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz572 Re: Spierdalaj Szlezjerku 04.02.23, 13:26 petronella.kozlowska napisała: > > Na polskim forum obowiązują polskie przepisy prawne, a nie niemieckie ustawy no > rymberskie! > Chłopczyk z jednej strony słusznie jedzie po pisiastych bo się czasem należy, a z drugiej, gdy wychodzi z piaskownicy, jedzie wulgaryzmami na chwałę Moskali. Widać Wania dobrze sypie z kiesy. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Spierdalaj Szlezjerku 04.02.23, 13:39 Każdy ma prawo do własnych poglądów, ci którzy są przeciw Ukrainie, mają też. Na tym polega wolność wypowiedzi. Ja mam też wiele przeciw, ale nie w kwestii obrony granic. Ci którzy są przeciw Ukrainie w ogóle, często mają bardzo mocne powody, ale o inspiracji moskiewskiej nie można tu mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz572 Re: Spierdalaj Szlezjerku 04.02.23, 13:45 szczypawka.jadowita napisała: > Każdy ma prawo do własnych poglądów, ci którzy są przeciw Ukrainie, mają też. N > a tym polega wolność wypowiedzi. Ja mam też wiele przeciw, ale nie w kwestii ob > rony granic. > Ci którzy są przeciw Ukrainie w ogóle, często mają bardzo mocne powody, ale o > inspiracji moskiewskiej nie można tu mówić. > Zdanie tak, ale i odrobinę kultury. Lubisz wulgaryzmy na forum nieprawdaż ? Delektujesz się nimi ? Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: Spierdalaj Szlezjerku 04.02.23, 15:46 szczypawka.jadowita napisała: > Każdy ma prawo do własnych poglądów, ci którzy są przeciw Ukrainie, mają też. N > a tym polega wolność wypowiedzi. Tak sobie wyobraża mały Jasiu wolność wypowiedzi. To nie jest takie proste, To prawo nie może naruszać praw osobistych innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś