Dodaj do ulubionych

Sekretarz premJaponii ne chce mieszkać obok gejów

05.02.23, 19:10
www.polsatnews.pl/wiadomosc/2023-02-04/japonia-skandal-w-rzadzie-sekretarz-premiera-nie-chcial-patrzec-na-pary-jednoplciowe/?ref=kafle
- i gdzie tu skandal? Ja tez bym nie chciał . Nikt normalny nie chce mieć obok siebie patologii
Obserwuj wątek
    • boavista4 Re: Sekretarz premJaponii ne chce mieszkać obok g 05.02.23, 19:23
      A skąd on wie kto jest kto. Przecież przebywanie kilku osobników tej samej płci nie oznacza, że są gejami. Musiałby podglądać i podsłuchiwać, bo przecież jego mieszkanie jest akustycznie i optycznie izolowane.
      Ten premier powinien mieszkać w prywatnym domku.
      • oszol-lom-z-rm Re: Sekretarz premJaponii ne chce mieszkać obok g 05.02.23, 20:12
        Nie premier tylko jego osobisty sekretarz
    • szwampuch58 Re: Sekretarz premJaponii ne chce mieszkać obok g 05.02.23, 19:48
      To co robi patologia w PiS-e?
      • oszol-lom-z-rm Re: Sekretarz premJaponii ne chce mieszkać obok g 05.02.23, 20:12
        Takowych tam nie ma!
        • szwampuch58 Re: Sekretarz premJaponii ne chce mieszkać obok g 05.02.23, 20:54
          Nooo, Kaczynski to wysoki brunet zonaty z 2 dzieci,hehehe
          • oszol-lom-z-rm Re: Sekretarz premJaponii ne chce mieszkać obok g 06.02.23, 08:24
            E Presley żyje! Stevie Wonder go widział !
    • stefan4 Re: Sekretarz premJaponii ne chce mieszkać obok g 06.02.23, 09:34
      oszol-lom-z-rm:
      > Ja tez bym nie chciał . Nikt normalny nie chce mieć obok siebie patologii

No to masz ciężko, biedaku. Przecież nie możesz nie mieć siebie obok siebie.

- Stefan
      • stefan4 Skasowany post 06.02.23, 11:20
        To była reakcja na mój post użytkownika ,,Oszol-lom-z-rm'', stwierdzająca u mnie rozdwojenie jaźni.

Nie rozumiem, co skłoniło durnia z nożyczkami, konsekwentnie niszczącego to forum, do usunięcia tego postu. Jeśli chciał w ten sposób bronić mnie przed (dość w końcu niewinnym) zarzutem, to oświadczam, że taką obroną się brzydzę.

Oszol-lomie, przepraszam Cię za działanie tego urzędowego idioty.

- Stefan
        • oszol-lom-z-rm Re: Skasowany post 06.02.23, 11:43
          Ja tez jestem tu regularnie wycinany
    • boomerang Re: Sekretarz premJaponii ne chce mieszkać obok g 06.02.23, 10:02
      Kiedy po przylocie do Australii wynająłem mieszkanie, okazało się że moim sąsiadem obok był gej. Nocami pod jego drzwiami skamlał drugi gej: Loui, please open the door, Loui please. Gdy przyprowadzałem dziewczynę to mój sąsiad Loui patrzył na mnie ironicznie, jakby chciał powiedzieć: you don't know what is good. Któregoś dnia wyprowadził się stamtąd, nie zapłaciwszy czynszu. Agent mieszkaniowy pytał mnie, czy nie wiem co się z nim stało. Doradziłem mu żeby następnym razem nie wynajmował mieszkania gejowi. Wtedy geje nie mieli pieniędzy, bo nie pracowali. Dziś też nie pracują, ale pieniądze już mają.
      • oszol-lom-z-rm Re: Sekretarz premJaponii ne chce mieszkać obok g 06.02.23, 10:08
        A skad. Oni te pieniądze maja ?
        • krzy-czy Re: Sekretarz premJaponii ne chce mieszkać obok g 06.02.23, 10:28
          od vaticana.
          • oszol-lom-z-rm Re: Sekretarz premJaponii ne chce mieszkać obok g 06.02.23, 20:01
            Sorosz Gates i UE !
        • boomerang Re: Sekretarz premJaponii ne chce mieszkać obok g 06.02.23, 10:48
          Biznes gejowski się rozwinął i to na wszystkich frontach. W tym roku wraca do Sydney po dwóch latach przerwy, spowodowanych kowidem, międzynarodowa parada gejów, zwana Mardi Gras. Zaroi się tu od zamożnych Amerykanów, z Kalifornii, z Silicon Valley, itp, paradujących incognito, po ulicach sydnejskich wschodnich dzielnic, z gołymi pośladkami, stricto sensu. Znowu miliardy dolarów wpłyną do miasta, a kto je zgarnie? Na pewno nie ja.
          • stefan4 Re: Sekretarz premJaponii ne chce mieszkać obok g 06.02.23, 11:04
            boomerang:
            > Znowu miliardy dolarów wpłyną do miasta, a kto je zgarnie? Na pewno nie ja.

Gdyby do mojego miasta miały napłynąć miliardy dolarów za jeden dzień Tłustego Czwartku, to specjalnie bym się nie martwił, nawet gdyby to nie było wprost na moje konto. Taki z Ciebie pruderyk, że chcesz tych miliardów odmówić współbliźnim tylko dlatego, że boisz się widoku czyjegoś pośladka?

- Stefan
            • boomerang Re: Sekretarz premJaponii ne chce mieszkać obok g 06.02.23, 12:15
              Taki z Ciebie pruderyk, że chcesz tych miliardów odmówić współbliźnim

chcesz żebym je zgarnął dla siebie? przecież wystarczy tylko żebym złamał swoje zasady
    • krzy-czy Re: Sekretarz premJaponii ne chce mieszkać obok g 06.02.23, 10:30
      tak dokładnie nie chciałbym mieszkać gdzieś
      w pobliżu księży kat.
      przeca to wwszystko pedały.
      osiole.
      ty też nie jesteś zbyt pewny.
      • oszol-lom-z-rm Re: Sekretarz premJaponii ne chce mieszkać obok g 06.02.23, 11:46
        Rozpozna bez pudła kto ciota a kto nie

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka