Dodaj do ulubionych

A tutaj plan pokojowy Rosji

22.03.23, 17:42
Putin nadal wdraża swój plan „pokojowy”, czyt. ludobójstwa narodu ukraińskiego.
Czy ktoś nadal ma wątpliwości co do słuszności decyzji MTK?

twitter.com/bayraktar_1love/status/1638495060537880578?s=20
Zwykle osiedle mieszkalne. Uderzyły dwie rakiety, na szczęście jedna nie wybuchła tylko wbiła się w dach, druga jednak zniszczyła blok mieszkalny i zabiła cywilnych mieszkańców.

W Hadze niecierpliwie czekamy na Putina i cały kremlowski aparat represji.

Obserwuj wątek
    • felusiak1 Re: A tutaj plan pokojowy Rosji 22.03.23, 18:22
      Ja, felusiak jeden zdecydowanie odrzucam decyzje MTK jako przejaw megalomanii i skrajnej głupoty.
      MTK potwierdzilo swoją smieszność. Nie posiada instrumentów wykonawczych czyli nie ma realnej mozliwości wykonania nakazu aresztowania
      Dalej, list gończy zarzuca Putinowi bezprawne deportacje ukraińskich dzieci do Rosji. Nie wspomina słowem o bombardowaniach ludnosci cywilnej, o ludobojstwie.

Ja, w Texasie czekam na rozwiazanie MTK, TSUE i wszystkich europejskich trybunalów i na koniec rozwiazania Europejskiego Związku Socjalistycznych Republik. Oprocz tego czekam na dostawę zlewu kuchennego.
      • haga_czeka Re: A tutaj plan pokojowy Rosji 22.03.23, 21:57
        felusiak1 napisał:

> Ja, felusiak jeden zdecydowanie odrzucam decyzje MTK jako przejaw megalomanii i
        > skrajnej głupoty.
        > MTK potwierdzilo swoją smieszność. Nie posiada instrumentów wykonawczych czyli
        > nie ma realnej mozliwości wykonania nakazu aresztowania
        > Dalej, list gończy zarzuca Putinowi bezprawne deportacje ukraińskich dzieci do
        > Rosji. Nie wspomina słowem o bombardowaniach ludnosci cywilnej, o ludobojstwie.
        >
        > Ja, w Texasie czekam na rozwiazanie MTK, TSUE i wszystkich europejskich trybuna
        > lów i na koniec rozwiazania Europejskiego Związku Socjalistycznych Republik. Op
        > rocz tego czekam na dostawę zlewu kuchennego.
        >
        >

Ja Haga, odrzucam twoje megalomańskie i pełne frustracji zarzuty jako niezasadne.
        Jednocześnie nakładam karę porządkową w postaci wycieczki do biblioteki i zapoznanie się z historią spraw i wyroków MTK.
        P.s. Dostawa zlewu wstrzymana do czasu wykonania kary porządkowej.

• bmc3i Re: A tutaj plan pokojowy Rosji 22.03.23, 22:38
        felusiak1 napisał:

> Ja, felusiak jeden zdecydowanie odrzucam decyzje MTK jako przejaw megalomanii i
        > skrajnej głupoty.
        > MTK potwierdzilo swoją smieszność. Nie posiada instrumentów wykonawczych czyli
        > Dalej, list gończy zarzuca Putinowi bezprawne deportacje ukraińskich dzieci do
        > Rosji. Nie wspomina słowem o bombardowaniach ludnosci cywilnej, o ludobojstwie.

O zwiazaniu sądu wnioskiem prokuratury i zebranym przez nia materiale dowodowym oczywiscie nie pomyslales, co?

Zwykly pieniacz bagienny jesteś.

> Ja, w Texasie czekam na rozwiazanie MTK, TSUE i wszystkich europejskich trybuna
        > lów i na koniec rozwiazania Europejskiego Związku Socjalistycznych Republik. Op

Tak, tak, czekaj sobie na rozwiazanie Europejskiego Trybunalu Praw Człowieka w Strasbourgu czekaj....
        Proud Boys będą z Tobą ucztować gdy sie doczekasz.
        • haga_czeka Re: A tutaj plan pokojowy Rosji 31.03.23, 09:39
          bmc3i napisał:
          > Zwykly pieniacz bagienny jesteś.
          >

Niestety tak to wygląda właśnie. On nie lubi dyskusji, on lubi jedynie rzucać błotem.
          Ciekawe, jest to, że wszystkie międzynarodowe instytucje wymiaru sprawiedliwości by pozamykał. Nic mu się nie podoba, na wszystko narzeka.
      • haga_czeka Re: A tutaj plan pokojowy Rosji 22.03.23, 22:57
        felusiak1 napisał:

> skrajnej głupoty.
        >
        >
        >

„Hipoteza, że ten fragment [o porywaniu dzieci - przyp. red.] został najlepiej udokumentowany i to kierowało prokuratorem, który skierował wniosek o nakaz aresztowania, jest trafna - powiedział. - Nie wykluczam, że te sprawy mogą ulec poszerzeniu. Tak w odniesieniu do osób, które już zostały oskarżone, jak i w odniesieniu do osób, co do których wnioski będą napływały - stwierdził prezes MTK.”
        www.rp.pl/prawo-karne/art38151291-prezes-trybunalu-karnego-w-hadze-immunitet-nie-ochroni-putina
      • 1.melord Popieram f1 31.03.23, 10:14
        felusiak1 napisał:

> skrajnej głupoty.
        >

rzadko mamy wspolny poglad,ale tym razem felusiak ma moje 100% poparcie
        rozpier..c wszelkie lewackie-zielono-teczowo-eko- terorystyczne organizacje z EU na czele
        • haga_czeka Re: Popieram f1 31.03.23, 10:25
          1.melord napisał(a):

> rzadko mamy wspolny poglad,ale tym razem felusiak ma moje 100% poparcie
          > rozpier..c wszelkie lewackie-zielono-teczowo-eko- terorystyczne organizacje z E
          > U na czele

Rozumiem, że chciałbyś pozostawić jedynie Sowiecki Sojuz.
          A co z prawacko-nazistowsko-brunatno-szaro-burymi-terrorystycznymi organizacjami Rosji? Masz jakiś pomysł?
          • 1.melord Re: Popieram f1 31.03.23, 12:30
            >>Rozumiem, że chciałbyś pozostawić jedynie Sowiecki Sojuz.

nic nie rozumiesz,Sowiecki Sojuz rozpadl sie ponad 30 lat temu
            sa dwie opcje.... jeszcze nie narodziles sie ? kiedy to nastapilo wiec pierd..sz glupoty,lub jestes zbyt stary i demencja cie dopadla.
            • haga_czeka Re: Popieram f1 31.03.23, 12:39
              1.melord napisał(a):

> nic nie rozumiesz,Sowiecki Sojuz rozpadl sie ponad 30 lat temu
              > sa dwie opcje.... jeszcze nie narodziles sie ? kiedy to nastapilo wiec pierd..
              > sz glupoty,lub jestes zbyt stary i demencja cie dopadla.

Nie, Sowiecki Sojuz tylko zmienił nazwę na Rosja, reszta pozostała bez zmian, ale jak ktoś ma klapki na oczach to tego nie widzi.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka