Dodaj do ulubionych

Jestes bogata to sie podziel!

31.03.23, 10:30
Takie przypuszczalnie byly motywy sadowej skargi i procesu 76-letniego narciarza T. Sandersona, ktory sie zderzyl na stoku narciarskim z aktorka G. Paltrow. Przypuszczalna prawda, uznana przez przysieglych w sadzie w Utah byla taka, ze to starszy narciarz wjechal na aktorke. I doznal medycznych szkod. I uznal, ze to aktorka ma za to zaplacic.

Proces i jego rezultat mowia duzo o mentalnosci narciarza i dosc pozytywnie o systemie sadowniczym.

PF
Obserwuj wątek
    • a.jej.rkoniak Re: Jestes bogata to sie podziel! 31.03.23, 10:37
      Byłbym się zgodził, gdybym był na sali i znał wszystko z pierwszej ręki. System zasadniczo jest OK, chociaż ja wolę europejski. W amerykańskim wygrywa bogatszy.
      Nie odsądzam faceta od czci i wiary, nie wiem jakiej jakości papugę zaangażował? A przysięgli? Z jednej strony dziaders, z drugiej aktywna zawodowo w sprzedaży ozonu do dupy....
    • felusiak1 Re: Jestes bogata to sie podziel! 31.03.23, 10:51
      Rozprawę mozna było ogladać wTV na żywo. Prawnicy obu stron byli do absolutnej doopy.
      Uamialem się kiedy Paltrow powiedziala, że myślała że Sanderson chcial ja zgwalcić. Wpuszczanie ozonu do doopy powoduje ubytki o metr wyżej.
      • petronella.kozlowska Re: Jestes bogata to sie podziel! 31.03.23, 16:18
        Paltrow powiedziala, że Sanderson nie chciał jej zgwałcić.

• boomerang Re: Jestes bogata to sie podziel! 31.03.23, 11:39
      Wygląda mi to na dość typowy konflikt wewnątrz-żydowski. W tym wypadku trzymam raczej z aktorką o panieńskim nazwisku Paltrowicz.
      • polski_francuz Re: Jestes bogata to sie podziel! 31.03.23, 12:28
        boomerang napisał:

"W tym wypadku trzymam raczej z aktorką o panieńskim nazwisku Paltrowicz."

Faktycznie, jesli wierzyc internetowi, to Paltrow pochodzi z rodziny rabinow na polnocy Polski. Narciarz nie wiedzial na kogo wjezdza i od kogo zada pieniedzy:)

PF
        • a.jej.rkoniak Re: Jestes bogata to sie podziel! 31.03.23, 14:50
          może to ustawka pod publicity
          może ozon nie schodzi
          • polski_francuz Ty badz czlowiek 31.03.23, 15:28
            a.jej.rkoniak napisał(a):

" może ozon nie schodzi"

I Ty mnie wytlumacz mi o co biega z tym ozonem: trzy atomy zamiast dwoch? pluca nie chca? uv ma mu za zle absorpcje?

PF
            • boomerang Re: Ty badz czlowiek 31.03.23, 22:30
              Ozon, czyli Obóz Zjednoczenia Narodowego, organizacja utworzona przez marszałka Rydza-Śmigłego.
            • a.jej.rkoniak Re: Ty badz czlowiek 01.04.23, 03:04
              ona jest głównie influencierką, aktorką mniej
              ma wiele pomysłów, by wybielić odbyt i poprawić samopoczucie
              pomogłem?
              • polski_francuz Krokodyl Dundee 01.04.23, 09:29

"ona jest głównie influencierką, aktorką mniej ma wiele pomysłów, by wybielić odbyt i poprawić samopoczucie pomogłem?"

Juz stracilem, niestety, australijskie poczucie humoru. Ale, moze to Ci sprawi przyjemnosc, obejrzalem raz jeszcze "krokodyla Dundee":)

PF
                • a.jej.rkoniak Re: Krokodyl Dundee 01.04.23, 10:33
                  jak na profesora, to mało dociekliwy jesteś
                  my wszyscy tutaj piszemy poważnie i wyłącznie w oparciu o weryfikowalne fakty (źródła)
                  • polski_francuz Dociekliwosc a zrozumienie 01.04.23, 12:48

" jak na profesora, to mało dociekliwy jesteś..."

W tym zawodzie, trzeba zrozumiec. Dociekliwosc to cecha niezbedna dla detektywa. Gdzie roznica? Ano, detektyw wie ze jest sprawca lub sprawcy nagannego czynu. I jego/ich szuka. Zjawiska naturalne maja, niekiedy wiele przyczyn, ktore czesto-gesto nielatwo znalezcc bo braknie nam narzedzi czy srodkow.

PF
        • boomerang Re: Jestes bogata to sie podziel! 31.03.23, 22:25
          Ten rabin Paltrow spod Łomży pochodził od Paltrowiczów, rabinów z Krakowa.
          • a.jej.rkoniak Re: Jestes bogata to sie podziel! 01.04.23, 03:05
            Rabin z Krakowa to Krakower, czyż nie?
      • a.jej.rkoniak Re: Jestes bogata to sie podziel! 31.03.23, 14:50
        ale ona ma to po ojcu!
        • boomerang Re: Jestes bogata to sie podziel! 31.03.23, 22:21
          to prawda, technicznie Żydówką nie jest, a fizycznie wygląda na Słowiankę
          • senioryta13 Re: Jestes bogata to sie podziel! 31.03.23, 22:34

Anthony Hopkins wyrazal sie o niej , jako znakomitej aktorce, najlepiej mu sie z nia pracowalo.
          • a.jej.rkoniak Re: Jestes bogata to sie podziel! 01.04.23, 03:01
            i blondynkę
    • tapatik Re: Jestes bogata to sie podziel! 31.03.23, 21:18
      W Chinach jest totalna znieczulica, bo jak komuś pomożesz, to mogą cię oskarżyć, że to ty doprowadziłeś do wypadku i masz płacić. Szczególnie jeśli jesteś cudzoziemcem, bo cudzoziemiec = bogaty, a jeśli ktoś jest bogaty, to nie ważne, czy jest winien, czy nie. Ma płacić, bo ma kasę.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka