malkontent6 11.05.23, 03:30 Za późno się zorientowałem, że w CNN był dziś wieczorem długi wywiad z Donaldem Trumpem. Włączyłem się dopiero pod kniec i niewiele widziałem. Zauważyłem jednak, że umysłowo jest o kilka poziomów lepszy niż Biden. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boavista4 Re: Trump w telewizorni 11.05.23, 04:29 co to znzczy lepszy? smartniejszy? dumbniejszy? Moim zdaniem Trump przekonuje trumpistiw, a Bajden bajednowcow.. Amerykanie są tak podzieleni, ze nie rozróżniają nic oprócz swoich ulubionych mediów. A ulubione media sa najlepszym narzędziem imperium kłamstw. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Trump w telewizorni 11.05.23, 05:31 Trump nie powiedział niczego nowego ale ta Sally Pitka, prowadzca jest niesamowicie głupia. Skad oni biorą te moronki. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Trump w telewizorni 11.05.23, 09:22 Debila ustawila do pionu ,dlatego" plujesz jadem".... bidny prawak,hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Trump w telewizorni 11.05.23, 14:44 felusiak1 napisał: > ta Sally Pitka, prowadzca jest niesamowicie głupia. Przerywała mu w połowie zdania. > Skad oni biorą te moronki. CNN ma talent do znajdowanie takich pitek. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Trump w telewizorni 11.05.23, 20:08 Po lewej stronie czysta histeria. Wycie i płacz a to znaczy, ze Trump zdecydowanie wygrał. Taki kłamczysta i seryjny gwałcista kobiety, która rowniez została zgwalcona w windzie przez Moonvesa. Ma ona ci szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Trump w telewizorni 11.05.23, 21:51 Najlepiej mi sie podobalo to : Minuta 1:50. www.youtube.com/watch?v=4HOA8tGHgqU 2 plusy dodatnie.. Briliant :)) Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Trump w telewizorni 11.05.23, 22:58 Megyn Kelly dobrze to podsumowaa Megyn Kelly on How Trump "Won the Night" During the CNN Town Hall That "Pleased No one" Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Trump w telewizorni 13.05.23, 14:02 malkontent6 napisał: > felusiak1 napisał: > > > ta Sally Pitka, prowadzca jest niesamowicie głupia. > > Przerywała mu w połowie zdania. > > > Skad oni biorą te moronki. > > CNN ma talent do znajdowanie takich pitek. Załwszcza ze prowadzącą była trumpistka Kaitlan Collins, która w 2015 pracując w Fox News w jeździła po Sorosie, że jakoby finansuje Black Lives Metters, itp, a Trump sam ją sobie wybrał o prowadzenia tego wywiadu. Nigdy nie wybiera tych przy których nie czuje się pewny. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Trump w telewizorni 11.05.23, 09:20 Twoja" spostrzegawczosc" zdumiewa,niczego sobie wiadro pomyj na prezydenta USA Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Trump w telewizorni 11.05.23, 10:14 malkontent6 napisał: > Za późno się zorientowałem, że w CNN był dziś wieczorem długi wywiad z Donaldem > Trumpem. Włączyłem się dopiero pod kniec i niewiele widziałem. Zauważyłem je > dnak, że umysłowo jest o kilka poziomów lepszy niż Biden. To tu masz artykuł o tym www.msn.com/en-us/news/politics/trump-town-hall-here-are-the-biggest-takeaways-and-lies-of-the-night/ar-AA1b1zy5?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=9d42973a64fe42f7a2da3a88151081b2&ei=14 Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Trump w telewizorni 11.05.23, 23:08 To jest tekst usilujacy wytlumaczyć mi co widzialem i co słyszalem i co mam o tym mysleć a nie artykul o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
de_oakville Re: Trump w telewizorni 11.05.23, 11:37 "Trump w telewizorni" to z pewnością bardzo dobry i pociagąjący nagłówek dla zwolenników byłego. Dla przeciwników odpowiadający mu nagłówek brzmiałby raczej "Telewizor w trumpiarni." Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Trump w telewizorni 11.05.23, 11:44 Papalapap,Trump w gumowej celi Odpowiedz Link Zgłoś
jorl11 Re: Trump w telewizorni 11.05.23, 22:27 Trzeba powiedziec ze teraz Panstwo Prawa, USA, pokazuje do jakich metod jest gotowe jak chodzi o wazna racje stanu. Ten Trump mial w wieku (prawie) 50 lat zgwalcic w 2.3 minuty starsza o kilka lat babe? Ja cos naprawde na ten temat moge powiedziec. A wiec gwalciciele i to tacy szybcy 2-3 minutowi to sie koncza ok 40 roku zycia. Do tego spora starsza babe gwalcic, czy nawet molestowac to przeciez tak nieprawdopodobne ze niemozliwe. No chyba ze jakis wyglodnialy 10 lat bez baby bo z wiezienia. A tego o Trumpie powiedziec nie mozna. Kobiety os wieku 40 lat staja sie przezroczyste przeciez. Dla mnie jest oczywiste ze to falszywy proces ale w dobrej dla USA sprawie, co najmniej dla politykow, tych powaznych w USA. Nie dalo sie jakos karnie to cywilnie trzeba Trumpa po sadach ciagac. I skazywac jak juz nie na wiezienia to na duze kary pieniaznie. A to wszystko dlatego ze teraz USA stoi w bardzo trudnym momencie. Cale 100 lat dazenia Amerykanow do Wladzy nad Swiatem wlasnie sie wali. I trzeba walczyc o to aby jednak jakos moze wygrac. A Trump w polityce zagranicznej jest baranem, nic nie rozumie o co idzie cala gra, i jakby zostal predziem USA napewno musi sie pozegnac z tymi ambicjami. Dlatego powaznie politycy w USA robia wszystko aby go uciszyc. I jakies prawa praworzadnsci juz nie odgrywaja role. Zadna. Ja to sie smieje ze wracam do PRLu. PRL/Ostblok walczyl z przewazajacym chytrym wrogiem wiec musial ograniczac wolnosci ludziom, teraz ten wspanialy Zachod nagle zaczyna byc w tej sytuacji ze bardzo sie obsunie i teraz lamane sa wselkie prawa, jakies Wolnosci Slowa Demokracje ida w kat. Szybko idzie. Ale dotad dalej Mordy otwarte i opowiadania o Wolnosciach u siebie ale dyktaturach u innych. Ciekawe jak dlugo? Tzn juz sa ograniczenia praw czlowieka bedzie gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzerowa2 Re: Trump w telewizorni 11.05.23, 22:43 W samej rzeczy ... opowiesci o amerykanskiej praworzadnosci, demokracji, prawach czlowieka ... miedzy bajkami tkwily juz od chyba lat 80-ych. Zaistnienienie pomaranczowej zgnilizny tylko ta sytuacje wszystkim uwypuklilo. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Trump w telewizorni 11.05.23, 23:05 napisaua: Zaistnienienie pomaranczowej zgnilizny tylko ta sytuacje wszystkim uwypuklilo Nie uwypukliło lecz obnażyło. Przez lata media udawały bezstronność i profesjonalizm. Teraz wszyscy widzą, ze przcują dla partii demokratycznej. Wymiar sprawiedliwości pracuje dla partii demokratycznej. Hollywood i uniwersytety pracują dla partii demokratycznej. Nawet Wall Street pracuje dla partii demokratycznej. I po cholerę wyjeżdżałem. Moglem zostać w Polsce i mieć wolność a nie wyjechać do kraju, ktory stał się Prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzerowa2 Re: Trump w telewizorni 11.05.23, 23:03 jorl11 napisał: > Trzeba powiedziec ze teraz Panstwo Prawa, USA, pokazuje do jakich metod jest go > towe jak chodzi o wazna racje stanu. > Ten Trump mial w wieku (prawie) 50 lat zgwalcic w 2.3 minuty starsza o kilka la > t babe? To jaki z ciebie przescieradlowy zuch, jorl? > Ja cos naprawde na ten temat moge powiedziec. A wiec gwalciciele i to tacy szyb > cy 2-3 minutowi to sie koncza ok 40 roku zycia. Do tego spora starsza babe gwal > cic, czy nawet molestowac to przeciez tak nieprawdopodobne ze niemozliwe. To z doswiadczenia prawisz? Czy tylko zgadujesz? >No chyba ze jakis wyglodnialy 10 lat bez baby bo z wiezienia. A tego o Trumpie powie > dziec nie mozna. Kobiety os wieku 40 lat staja sie przezroczyste przeciez. Hehehe, sama trumpia ... prawda. > Dla mnie jest oczywiste ze to falszywy proces ale w dobrej dla USA sprawie, co > najmniej dla politykow, tych powaznych w USA. Nie dalo sie jakos karnie to cywi > lnie trzeba Trumpa po sadach ciagac. I skazywac jak juz nie na wiezienia to na > duze kary pieniaznie. "Karma is a bitch" ... tu powiadaja. Squrwiel juz dawno powinien jesc owoc swoich dzialan. > A to wszystko dlatego ze teraz USA stoi w bardzo trudnym momencie. Tu sie zgadzamy. >Cale 100 lat dazenia Amerykanow do Wladzy nad Swiatem wlasnie sie wali. I trzeba walczyc o > to aby jednak jakos moze wygrac. A Trump w polityce zagranicznej jest baranem, > nic nie rozumie o co idzie cala gra, i jakby zostal predziem USA napewno musi s > ie pozegnac z tymi ambicjami. US musi sie pozegnac z tymi ambicjami z Trumpem czy bez niego. > Dlatego powaznie politycy w USA robia wszystko aby go uciszyc. Bo gosc jest udokumentowanym, bezdennym intelektualnym debilem. >I jakies prawa p > raworzadnsci juz nie odgrywaja role. Zadna. > Ja to sie smieje ze wracam do PRLu. PRL/Ostblok walczyl z przewazajacym chytrym > wrogiem wiec musial ograniczac wolnosci ludziom, teraz ten wspanialy Zachod na > gle zaczyna byc w tej sytuacji ze bardzo sie obsunie i teraz lamane sa wselkie > prawa, jakies Wolnosci Slowa Demokracje ida w kat. Okutywanie jawnych przekretow, bezczelnych klamsyw i pomowien plandeka "wolnosci slowa" nikomu nie wychodzi na zdrowie. Zwlaszcza trumpkowi. > Szybko idzie. Ale dotad dalej Mordy otwarte i opowiadania o Wolnosciach u siebi > e ale dyktaturach u innych. Ciekawe jak dlugo? > Tzn juz sa ograniczenia praw czlowieka bedzie gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Trump w telewizorni 11.05.23, 23:06 W kwestiach seksualnych jorel jest ekspertem. Odpowiedz Link Zgłoś