tanebo001 20.05.23, 13:42 Kaliningrad i Gdańsk. Różnica w życiu. dla zwolenników ruskiego miru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy Zabralem kiedys девушку... 20.05.23, 15:33 tanebo001 napisał: > dla zwolenników ruskiego miru. Zabralem kiedys moja swiezo zapoznana "przyjaciolke" z Kaliningradu na wycieczke po Gdansku a bylo to 30 lat temu - byl to pierwszy rok, gdy mozna bylo jezdzic bez wiz. dziewczyna wracala do siebie do domu przygnebiona... przygnebiona tym, ze musi wracac ... dzis jednak roznice sa duzo mniejsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Jak to zrobić po rusku 21.05.23, 13:13 Bla bla bla bla bla bla bla a tymczasem forum.gazeta.pl/forum/w,28,176010500,176010500,Kawa_na_lawe.html Odpowiedz Link Zgłoś
j-k a co na temat, helmut ? 21.05.23, 15:06 szwampuch58 napisał: > Bla bla bla bla bla bla bla a tymczasem bo tymczasem to widac, ze tfoje miejsce raczej nie jest tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: ********** Helga 21.05.23, 18:36 j-k napisał: > szwampuch58 napisał: > > Bla bla bla bla bla bla bla a tymczasem > > > bo tymczasem to widac, ze tfoje miejsce raczej nie jest tutaj... > Odpowiedz Link Zgłoś
augustus_pl Re: Jak to zrobić po rusku 21.05.23, 21:23 Pamiętam rosyjskich żołnierzy z jednostki wojskowej w Węgrzynie.Wiadomo,dla nas to byli Kacapy,ale dokładniej się przyjrzeć chyba byli większymi patriotami niż my Polacy. Może to oddanie dla swego kraju jest u ludów prymitywniejszych silniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: Jak to zrobić po rusku 21.05.23, 21:39 no to wolacy chiba będą rekordzistami w tem oddaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
augustus_pl Re: Jak to zrobić po rusku 21.05.23, 21:44 Prawdopodobnie Polacy przez pisiorstwo przebija "patriotyzm" Rosjan.Fanatyzm... Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska Re: Jak to zrobić po rusku 21.05.23, 23:03 augustus_pl napisał: ,ale dokładniej się przyjrzeć chyba byli większymi patriotami niż my Polacy Odpowiedz Link Zgłoś
augustus_pl Re: Jak to zrobić po rusku 21.05.23, 23:17 petronella.kozlowska napisała: > augustus_pl napisał: > > ,ale dokładniej się przyjrzeć chyba byli większymi patriotami[b] niż my Polacy[ > /b] > > > Dziwi cie to,stara kobyło Koziarska?Jestem najpierw Gornoslazakiem a potem Polakiem.I tak mnie Niemcy i Nieniemcy znają. Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska to widać po twoich wpisach 22.05.23, 10:05 > > > augustus_pl napisał: > > Jestem najpierw Gornoslazakiem Odpowiedz Link Zgłoś