felusiak1 11.06.23, 19:18 i może iść na studia. W 2018 przewidziala, ze ludzkość ulegnie zagładzie do 2023 roku. Nie ulegla i Grjeta w obliczu niepowodzenia postanowila wreszcie zdać maturę. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malkontent6 Re: Święta Grjeta zdala maturę 11.06.23, 19:22 Jakoś mniej o niej teraz słychać. Być może zaczęła robić "te rzeczy" z chłopcami nie ma już czasu na zbawienie świata. Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: Święta Grjeta zdala maturę 11.06.23, 19:29 malkontent6 napisał: > Jakoś mniej o niej teraz słychać. Być może zaczęła robić "te rzeczy" z chłopca > mi nie ma już czasu na zbawienie świata. > za to ty nie możesz już "tych rzeczy" robić, więc możesz nawet podczas weekendu trollować Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Święta Grjeta zdala maturę 11.06.23, 21:14 wertermierter uznał, ze ja mogę a ty masz wykształcenie. Jak on do tego doszedl? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Święta Grjeta zdala maturę 12.06.23, 00:57 Z chlopakmi chorymi na ta sama chorobe? Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: Święta Grjeta zdala maturę 11.06.23, 19:25 tobie by się też jakieś wykształcenie przydało, nie musiałbyś zarabiać trollowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
z_orian_miesgeot Campi Flegrei ("płonące pola") się aktywizują 11.06.23, 19:33 felusiak1 napisał: > i może iść na studia. > W 2018 przewidziala, ze ludzkość ulegnie zagładzie do 2023 roku. Ktoś w końcu trafi z przepowiednią, może nie cała ludzkość, ale tzw. Europa "Jak odnotowano, wokół wulkanu wystąpiły dziesiątki tysięcy niewielkich trzęsień ziemi. A miasto Pozzuoli, które spoczywa na szczycie Campi Flegrei (czyli "płonące pola"), zostało w ich wyniku podniesione o około cztery metry. Części wulkanu zostały rozciągnięte "niemal do punktu krytycznego", a ten znów się uaktywnił. Ziemia wokół zaczyna pękać, a teren pracuje. Okolice to niemal 400 tysięcy mieszkańców, którzy żyją w pobliżu superwulkanu. Ten może eksplodować z siłą ósmej klasy, czyli najwyższej dla wulkanów na Ziemi. Skutki dla Neapolu, Kampanii i całej Europy mogą być opłakane." ... w końcu wulkany od czasu do czasu wybuchają, nawet te największe. "Warunki do erupcji Pól Flegrejskich - włoskiego wulkanu nieopodal Neapolu - są bardziej sprzyjające niż kiedykolwiek - alarmują naukowcy. Zdaniem specjalistów, choć ostatnia eksplozja miała miejskie niespełna 500 lat temu, siła jego aktywności może być niezwykle potężna, ponieważ to wybuch Pól Flegrejskich przyczynił się do wyginięcia Neandertalczyków." Odpowiedz Link Zgłoś
caesar_pl Re: Święta Grjeta zdala maturę 11.06.23, 19:51 Młódka gadała to co starzy chcą, dojrzała i przejrzała. Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska felusiak1 napisał: 11.06.23, 21:43 21 czerwca 2018 przewidziała zagładę ludzkości za 5 lat. Zostało nam według tej szwedzkiej prorożki jeszcze 10 dni życia. Proponuję wszytkim chlać i robić seks. Odpowiedz Link Zgłoś
jorl11 Re: felusiak1 napisał: 11.06.23, 22:34 petronella.kozlowska napisała: > Proponuję wszytkim chlać i robić seks. Chlanie i sex to u mnie przeciwienstwo. Tez dlatego nie chleje ale sex uprawiam. Z moja mlodka 40 lat mlodsza. Wlasnie byla u mnie w ten weekend, sex, restauracja aby szparagi zjesc i Cafe Kesse na tance wieczorem. Tu: www.cafekeese-berlin.de 49€ ticket kupilem jej, mozna jezdzic na niego wszedzie i (prawie) wszystkim. Slysze ze moze bedzie wazny i we Francji te nasze 49€ ticket. I moze w innych krajach Europy Zach. Niezle. Przestawiane sie na komunikacje zbiorowa, cos dla mnie. ja samochodu juz nie mam 20+lat, idzie a teraz jeszcze taniej i wygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: felusiak1 napisał: 12.06.23, 01:03 Z ciebie Jorłow palant starej daty, zalatujący naftaliną. Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska jorl11 napisał: 12.06.23, 01:16 49€ ticket kupilem jej, mozna jezdzic na niego wszedzie i (prawie) wszystkim. Deutschlandticket można tylko kupić gdy ma się stałe zameldowanie w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
jorl11 Re: jorl11 napisał: 12.06.23, 12:16 petronella.kozlowska napisała: > Deutschlandticket można tylko kupić gdy ma się stałe zameldowanie w Niemczech. Nieprawda. Ale fakt ze ten Deutschlandticket ale w postaci chipowej karty musi byc wyslany na adres w Niemczech. Za granice nie wysylaja. Rozmawialem w biurze SBahna na ten temat i powiedzieli ze tak jest i poradzili wziasc ten na smartfona. Tak zrobilem dla Mojej. Ale pieniadze musza byc przez kolej pobierane z konta, nie mozna im przysylac. Tu podalem moje konto bankowe, te z Niemiec. Ale niekoniecznie trzeba miec konto w banku w Niemczech. Moja akurat pracuje w Polsce w banku i miala niedawno przypadek jak przyszla jedna klientka, Polka z Polski majaca konto w tym banku aby upowaznic niemiecka kolej do pobierania tych miesiacznych oplat za ten bilet. Polski bank to zrobil i niemiecka kolej potraca automatycznie oplaty z polskiego banku. A wiec nawet konto w niemieckim banku nie jest potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: felusiak1 napisał: 12.06.23, 23:03 Muszę przyznać Jorlowi rację. Seks i alkohol to sprzeczność. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Święta Grjeta zdala maturę 12.06.23, 23:01 Za chwilę może być wyklęta przez siły postępowe. W Polsce przez Lewicę Razem z PISem. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Święta Grjeta zdala maturę 17.06.23, 21:44 Wyraźne zaniedbanie. Przed maturą powinna otrzymać już doktorat :) Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Święta Grjeta zdala maturę 17.06.23, 22:28 Otrzymała kilka ale najważniejszy jest z wydzialu teologii uniwersytetu w Helsinkach co oznacza, że jest doktorem teologi religii katastrofy klimatycznej. Odpowiedz Link Zgłoś