Dodaj do ulubionych

Święta Grjeta zdala maturę

11.06.23, 19:18
i może iść na studia.
W 2018 przewidziala, ze ludzkość ulegnie zagładzie do 2023 roku. Nie ulegla i Grjeta w obliczu niepowodzenia postanowila wreszcie zdać maturę. Brawo.
Obserwuj wątek
    • malkontent6 Re: Święta Grjeta zdala maturę 11.06.23, 19:22
      Jakoś mniej o niej teraz słychać. Być może zaczęła robić "te rzeczy" z chłopcami nie ma już czasu na zbawienie świata.
      • vermieter Re: Święta Grjeta zdala maturę 11.06.23, 19:29
        malkontent6 napisał:

> Jakoś mniej o niej teraz słychać. Być może zaczęła robić "te rzeczy" z chłopca
        > mi nie ma już czasu na zbawienie świata.
        >

za to ty nie możesz już "tych rzeczy" robić, więc możesz nawet podczas weekendu trollować
        • malkontent6 Re: Święta Grjeta zdala maturę 11.06.23, 19:40
          Jeszcze mogę.
          • felusiak1 Re: Święta Grjeta zdala maturę 11.06.23, 21:14
            wertermierter uznał, ze ja mogę a ty masz wykształcenie. Jak on do tego doszedl?
      • engine8t Re: Święta Grjeta zdala maturę 12.06.23, 00:57
        Z chlopakmi chorymi na ta sama chorobe?
    • vermieter Re: Święta Grjeta zdala maturę 11.06.23, 19:25
      tobie by się też jakieś wykształcenie przydało, nie musiałbyś zarabiać trollowaniem
    • z_orian_miesgeot Campi Flegrei ("płonące pola") się aktywizują 11.06.23, 19:33
      felusiak1 napisał:

> i może iść na studia.
      > W 2018 przewidziala, ze ludzkość ulegnie zagładzie do 2023 roku.

Ktoś w końcu trafi z przepowiednią, może nie cała ludzkość, ale tzw. Europa "Jak odnotowano, wokół wulkanu wystąpiły dziesiątki tysięcy niewielkich trzęsień ziemi. A miasto Pozzuoli, które spoczywa na szczycie Campi Flegrei (czyli "płonące pola"), zostało w ich wyniku podniesione o około cztery metry. Części wulkanu zostały rozciągnięte "niemal do punktu krytycznego", a ten znów się uaktywnił. Ziemia wokół zaczyna pękać, a teren pracuje.
      Okolice to niemal 400 tysięcy mieszkańców, którzy żyją w pobliżu superwulkanu. Ten może eksplodować z siłą ósmej klasy, czyli najwyższej dla wulkanów na Ziemi. Skutki dla Neapolu, Kampanii i całej Europy mogą być opłakane."

... w końcu wulkany od czasu do czasu wybuchają, nawet te największe.

"Warunki do erupcji Pól Flegrejskich - włoskiego wulkanu nieopodal Neapolu - są bardziej sprzyjające niż kiedykolwiek - alarmują naukowcy. Zdaniem specjalistów, choć ostatnia eksplozja miała miejskie niespełna 500 lat temu, siła jego aktywności może być niezwykle potężna, ponieważ to wybuch Pól Flegrejskich przyczynił się do wyginięcia Neandertalczyków."
    • caesar_pl Re: Święta Grjeta zdala maturę 11.06.23, 19:51
      Młódka gadała to co starzy chcą, dojrzała i przejrzała.
    • petronella.kozlowska felusiak1 napisał: 11.06.23, 21:43
      21 czerwca 2018 przewidziała zagładę ludzkości za 5 lat.

Zostało nam według tej szwedzkiej prorożki jeszcze 10 dni życia.

Proponuję wszytkim chlać i robić seks.

• jorl11 Re: felusiak1 napisał: 11.06.23, 22:34
        petronella.kozlowska napisała:

> Proponuję wszytkim chlać i robić seks.

Chlanie i sex to u mnie przeciwienstwo. Tez dlatego nie chleje ale sex uprawiam. Z moja mlodka 40 lat mlodsza. Wlasnie byla u mnie w ten weekend, sex, restauracja aby szparagi zjesc i Cafe Kesse na tance wieczorem.
        Tu:

www.cafekeese-berlin.de
        49€ ticket kupilem jej, mozna jezdzic na niego wszedzie i (prawie) wszystkim.

Slysze ze moze bedzie wazny i we Francji te nasze 49€ ticket. I moze w innych krajach Europy Zach. Niezle. Przestawiane sie na komunikacje zbiorowa, cos dla mnie. ja samochodu juz nie mam 20+lat, idzie a teraz jeszcze taniej i wygodniej.
        • boomerang Re: felusiak1 napisał: 12.06.23, 01:03
          Z ciebie Jorłow palant starej daty, zalatujący naftaliną.
        • petronella.kozlowska jorl11 napisał: 12.06.23, 01:16
          49€ ticket kupilem jej, mozna jezdzic na niego wszedzie i (prawie) wszystkim.

Deutschlandticket można tylko kupić gdy ma się stałe zameldowanie w Niemczech.
          • jorl11 Re: jorl11 napisał: 12.06.23, 12:16
            petronella.kozlowska napisała:

> Deutschlandticket można tylko kupić gdy ma się stałe zameldowanie w Niemczech.

Nieprawda. Ale fakt ze ten Deutschlandticket ale w postaci chipowej karty musi byc wyslany na adres w Niemczech. Za granice nie wysylaja. Rozmawialem w biurze SBahna na ten temat i powiedzieli ze tak jest i poradzili wziasc ten na smartfona. Tak zrobilem dla Mojej. Ale pieniadze musza byc przez kolej pobierane z konta, nie mozna im przysylac. Tu podalem moje konto bankowe, te z Niemiec. Ale niekoniecznie trzeba miec konto w banku w Niemczech. Moja akurat pracuje w Polsce w banku i miala niedawno przypadek jak przyszla jedna klientka, Polka z Polski majaca konto w tym banku aby upowaznic niemiecka kolej do pobierania tych miesiacznych oplat za ten bilet. Polski bank to zrobil i niemiecka kolej potraca automatycznie oplaty z polskiego banku. A wiec nawet konto w niemieckim banku nie jest potrzebne.
        • szczypawka.jadowita Re: felusiak1 napisał: 12.06.23, 23:03
          Muszę przyznać Jorlowi rację. Seks i alkohol to sprzeczność.
    • engine8t Re: Święta Grjeta zdala maturę 12.06.23, 00:56
      Honoris causa?
    • szczypawka.jadowita Re: Święta Grjeta zdala maturę 12.06.23, 23:01
      Za chwilę może być wyklęta przez siły postępowe.
      W Polsce przez Lewicę Razem z PISem.
    • privus Re: Święta Grjeta zdala maturę 17.06.23, 21:44
      Wyraźne zaniedbanie. Przed maturą powinna otrzymać już doktorat :)
      • felusiak1 Re: Święta Grjeta zdala maturę 17.06.23, 22:28
        Otrzymała kilka ale najważniejszy jest z wydzialu teologii uniwersytetu w Helsinkach co oznacza, że jest doktorem teologi religii katastrofy klimatycznej.
        • privus Re: Święta Grjeta zdala maturę 18.06.23, 01:10
          :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka