Dodaj do ulubionych

Jak to dobrze byc kobieta!

19.08.23, 09:53
Czytajac poranna prase, nie sposob sie uwolnic od artykulow n/t gwaltow na kobietach czy mowiacych o niesprawiedliwosci w zarobkach na ich niekorzysc. I meski czytelnik sobie mysli, jak to dobrze byc mezczyzna!

Nic bardziej mylnego. Kobiety zyja dluzej niz mezczyzni (we Francji srednia dlugosc zycia jest dla kobiet prawie 86 lat a dla mezczyzn, tylko ciut ponad 80) . I jest tak dzieki ich fizjologii, a w szczegolnosci dzieki hormonom plciowym estrogenom ktore powoduje ze kobiety maja mniej chorob sercowych.

I pewnie dlatego mezczyzni zazdroszcza i sie mszcza za te naturalne przywileje kobiet:)

PF
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Jak to dobrze byc kobieta! 19.08.23, 10:05
      Kretyn bez Ano.....co jest?
      • polski_francuz Re: Jak to dobrze byc kobieta! 19.08.23, 12:49
        "Kretyn bez Ano.....co jest?"

Nostalgia. Jednak brak igorka i jego wyzwisk. A serio: nie kretyn ale miliarder Kretynski uzywaja slowa ano. Nie musisz odpisywac od razu pomysl wpierw:)

PF
    • boomerang Re: Jak to dobrze byc kobieta! 19.08.23, 10:14
      orgazmami nas biją na głowę, zarówno jakością jak i ilością orgazmów na jednostkę czasu
      • polski_francuz Re: Jak to dobrze byc kobieta! 19.08.23, 10:41
        boomerang napisał:

" orgazmami nas biją na głowę, zarówno jakością jak i ilością orgazmów na jednostkę czasu"

Nie mowiac juz o tym, ile sie igreki musza napracowac by go miec:)

PF
      • a.jej.rkoniak Re: Jak to dobrze byc kobieta! 19.08.23, 11:10
        zwłaszcza udawanymi
        • boomerang Re: Jak to dobrze byc kobieta! 19.08.23, 11:55
          to te t.zw. aktorki
      • polamek100 Re: Jak to dobrze byc kobieta! 19.08.23, 19:15
        Ja tam preferuje meskie przezycia zwiazane z ryzykiem i wydzilenaiem adrenaliny niz babskie darcie sie w lozku.
        • jorl11 Re: Jak to dobrze byc kobieta! 22.08.23, 18:32
          polamek100 napisał:

> Ja tam preferuje meskie przezycia zwiazane z ryzykiem i wydzilenaiem adrenalin
          > y niz babskie darcie sie w lozku.

Jasne, mozna sobie konia wlasnorecznie zwalac. Samoobsluga, po co baba do tego, prawda?

A wiec ja wole i mam do tego baby.

Co do darcia sie w lozku udawaniem orgazmow u kobiety.
          A wiec drzec sie moze ale jest inny czynnik ktory pokazuje czy miala orgazmy. Jak jest mokra po kolana to napewno nie moja sperma, tyle tego nie mam, jak ma orgazmy to sie z niej sluz leje. I to widac i czuc.
          Oczywiscie mowie o takich w wieku rozrodczym, 20..40 lat, najlepiej 25..35. U starszych to nie wiem jak jest z mojego doswiadczenia bo nie uzywam takowych ale sadze ze pozostaje u takiej tylko wrzaski. Sluzu malo nawet jak ma orgazmy. Ale to nie moj problem.
          • taniarada Re: Jak to dobrze byc kobieta! 22.08.23, 22:46
            jorl11 cienki z ciebie kochanek .Bo czym starsza tym lepsza i śluzu jej nie brakuje .Chwalić się na necie ,a w życiu realnym to to dwie różne rzeczy .
    • a.jej.rkoniak Re: Jak to dobrze byc kobieta! 19.08.23, 11:09
      mają raka piersi, jajników oraz zawały szybsze niż u panów
      jak na statystyki wpływają wypadki drogowe oraz alkoholizm połączony z agresją?
      mój teść pił i palił i przeżył teściową o kilkanaście lat
      wniosek?
      kto pije i pali ten nie ma robali
      • polski_francuz When I am sixty four 19.08.23, 12:45
        a.jej.rkoniak napisał(a):

"... jak na statystyki wpływają wypadki drogowe oraz alkoholizm połączony z agresją? "

Obecnie analizuja wplyw statystyk wieku na wypadki. I rozwaza sie badania lekarskie czy nawet egzamin z prawa jazdy poczawszy od pewnego wieku. Jakiego? Tu dane sa rozbiezne od sixty-semething do seventy something.

PF
        • a.jej.rkoniak Re: When I am sixty four 19.08.23, 13:39
          u nas tak jest, ale każdy stan inaczej
          When you reach 75 years of age, you'll need a medical assessment each year to keep your unrestricted driver (class C) or rider (class R) licence.

To keep your unrestricted licence from 85 years of age, you'll need to:

have a yearly medical assessment and either:
          pass a practical driving test every 2 years (at a Service NSW Centre or with an accredited driving assessor), or
          switch to a modified licence.
          w innych stanach nie ma

do jazdy blisko domu, do jazdy w dzień nie ma takich wymogów
          ale nawet młodsi z pewnymi schorzeniami muszą meldować się co 12 miesięcy u lekarza po kwit

oczy, padaczka, serce, cukrzyca, choroby neurologiczne, braki kończyn .....
          choroby psychiczne chyba nie dyskwalifikują, bo tylu czóbków na drodze.

Każdy przedział wiekowy, etniczny, .... robi inne błędy, inaczej jeździ i łąmie przepisy.
          Policja skupia się na szybkości, używkach, smarkach w ręku.
          • a.jej.rkoniak Re: When I am sixty four 19.08.23, 13:41
            chyba jednak czubki
    • polamek100 Re: Jak to dobrze byc kobieta! 19.08.23, 19:12
      Co ty opowiadasz.
      Kobiety zyja dluzej poniewaz mniej ryzykuja z natury jaakao ze ich zadaniem jest dbac o siebie i dzieci.
      One lubia zyc w stadzi i nawzajem sobie pomagac a mny jestesmy indywidualstami i zwalczamy konkurencje.
      Obserwuje na plazy jak dziewczynki wspolnie buduja zamek na piasku. Role sa naturalnie rozlozone n te co przynosz wode, te co robia "babki" i te co buduja.Jak cos nie tak to w placz i do mamy
      chopcy zas robi to tak ze jeden buduje a dwoch stoi i patrzy i czeka az zbuduje zeby mu go kopniakiem rozwalic. A ten ni eleci sie skarzyc tylko sypie tym zbujom piaskem w oczy.
      One lubia sie pytac co i jak robic (a potem i tak robia po swojemyu) a my uwazamy ze pytanie kogos o cokolwiek nas poniza (bo to by znaczylo ze teek ktos wie lepiej d nas???)
      Stresow nie trzymaja jak my tylko wywalaja je na nas w formi eawantury o byle g albo do kolezanek.
      My idziemy do baru czy barku.
      Genrlnie maja lesze cechy charakteru ale ja im nie zazdroszecze ?
      Wyobrazacie sobie ze to kobiety - te prawdziwe a nie kopiujace mezczyzn jak obecnie to ma miejsce, stoja na czele panstw? Jak cos nie tak to zamiast wojny strzelaja focha i sie do siebie przez rok nie odzywaja?
      Ale niestety pozwolilismy im sie dorwac do stanowisk i tolerujemy, dalismy sie zepchanc na out i te babskie rzady ida i to duzymi krokami.. Dobrze ze ja juz tego nie doczekam.
      • polski_francuz Indywidualizm i motywacja 20.08.23, 10:07
        polamek100 napisał:

" Co ty opowiadasz. Kobiety zyja dluzej poniewaz mniej ryzykuja z natury jaako ze ich zadaniem jest dbac o siebie i dzieci. One lubia zyc w stadzie i nawzajem sobie pomagac a mny jestesmy indywidualstami i zwalczamy konkurencje."

Duzo prawdy jest w tym indywidualizmie igrekow. Ale, z drugiej strony, skads trzeba brac motywacje do dzialania i chec "wygrania" z innym igrekiem jest niezla motywacja. A za motywacja sa czesto i wyniki i postep:)

PF

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka