Dodaj do ulubionych

I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum

23.08.23, 19:24
że nie wróżę Prigożynowi długiego życia. Putin jeszcze nigdy nikomu nie odpuścił zdrady:

tvn24.pl/swiat/rosja-katastrofa-samolotu-media-jewgienij-prigozyn-byl-na-liscie-pasazerow-7304764?source=push
Obserwuj wątek
    • tapatik Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 23.08.23, 20:08
      Doprowadzili do katastrofy samolotu, aby zabić jednego człowieka???
      • vermieter Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 23.08.23, 20:47
        tapatik napisał:
        8
        > Doprowadzili do katastrofy samolotu, aby zabić jednego człowieka???
        >

Jaki samolot? Mała awionetka.

P.S. 55 lat temu przerwali najdłuższą wiosnę powojennej Europy., forum milczy. Wstydzicie się ścierwa?
        • melikles Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 23.08.23, 20:59
          Embraer i 10 osób, emigracyjny durniu.
        • tapatik Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 23.08.23, 21:13
          vermieter napisał(a):

> [b]Jaki samolot? Mała awionetka.

Awionetka jest małym samolotem, takim do 4 osób:
          pl.wikipedia.org/wiki/Awionetka
          Samolot, o którym mowa, to Embrarer Legacy 600, który mieści do 14 pasażerów:
          en.wikipedia.org/wiki/Embraer_Legacy_600
          czyli nie jest awionetką.
        • malkontent6 Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 23.08.23, 22:01
          vermieter napisał(a):

> P.S. 55 lat temu przerwali najdłuższą wiosnę powojennej Europy., forum milczy.
          > Wstydzicie się ścierwa?[/b]

Założyłeś wątek na ten temat? Jeśli nie to też jesteś ścierwem.
          • vermieter Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 23.08.23, 22:10
            malkontent6 napisał:

>
            > Założyłeś wątek na ten temat? Jeśli nie to też jesteś ścierwem.
            >
            >

nie wolno mi zakładać wątków na tym kurewskim forum
            • melikles Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 23.08.23, 22:12
              To spyerdalaj, mendo.
      • zlamas-kutany Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 24.08.23, 14:11
        tapatik napisał:

> Doprowadzili do katastrofy samolotu, aby zabić jednego człowieka???
        >
        A co to dla niego. Kiedyś dla zabicia jednego człowieka omal nie wytrół pół angielskiego miasta Nowiczokiem
    • tapatik Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 23.08.23, 21:06
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,30111452,katastrofa-samolotu-w-ktorym-rzekomo-byl-prigozyn-mieli-go.html
      Pojawiają się informacje, że samolot został zestrzelony.
      • dunajec1 Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 23.08.23, 22:09
        Samolot wlecial w przelatujaca akurat wtedy rakiete.
        • tapatik Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 24.08.23, 13:50
          ukrayina.pl/ukrayina/7,185830,30112934,jak-zestrzelono-samolot-jewgienija-prigozyna-zgloszono-dwie.html
          Samolot był wysoko. Poza zasięgiem przeciwlotniczych zestawów rakietowych. Czyli odpadają dywersanci.
          Rakiety, które byłyby w stanie dolecieć, rozwaliłyby samolot na drobny mak.
          Zostaje bomba umieszczona w samolocie.
          • a.jej.rkoniak Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 24.08.23, 15:45
            50 km od domu Putina chronionego rakietami anty
            był na bodaj 8 km, niżej niż malezyjski
    • polamek100 Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 23.08.23, 22:25
      A tak przynajmnije ruskie to ustawili zeby ludzie uwierzyli ze Prigozina njet..
      A ludiej i Prigozinow u nas mnogo :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka