zlamas-kutany 23.08.23, 19:24 że nie wróżę Prigożynowi długiego życia. Putin jeszcze nigdy nikomu nie odpuścił zdrady: tvn24.pl/swiat/rosja-katastrofa-samolotu-media-jewgienij-prigozyn-byl-na-liscie-pasazerow-7304764?source=push Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tapatik Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 23.08.23, 20:08 Doprowadzili do katastrofy samolotu, aby zabić jednego człowieka??? Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 23.08.23, 20:47 tapatik napisał: 8 > Doprowadzili do katastrofy samolotu, aby zabić jednego człowieka??? > Jaki samolot? Mała awionetka. P.S. 55 lat temu przerwali najdłuższą wiosnę powojennej Europy., forum milczy. Wstydzicie się ścierwa? Odpowiedz Link Zgłoś
melikles Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 23.08.23, 20:59 Embraer i 10 osób, emigracyjny durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 23.08.23, 21:13 vermieter napisał(a): > [b]Jaki samolot? Mała awionetka. Awionetka jest małym samolotem, takim do 4 osób: pl.wikipedia.org/wiki/Awionetka Samolot, o którym mowa, to Embrarer Legacy 600, który mieści do 14 pasażerów: en.wikipedia.org/wiki/Embraer_Legacy_600 czyli nie jest awionetką. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 23.08.23, 22:01 vermieter napisał(a): > P.S. 55 lat temu przerwali najdłuższą wiosnę powojennej Europy., forum milczy. > Wstydzicie się ścierwa?[/b] Założyłeś wątek na ten temat? Jeśli nie to też jesteś ścierwem. Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 23.08.23, 22:10 malkontent6 napisał: > > Założyłeś wątek na ten temat? Jeśli nie to też jesteś ścierwem. > > nie wolno mi zakładać wątków na tym kurewskim forum Odpowiedz Link Zgłoś
melikles Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 23.08.23, 22:12 To spyerdalaj, mendo. Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 24.08.23, 14:11 tapatik napisał: > Doprowadzili do katastrofy samolotu, aby zabić jednego człowieka??? > A co to dla niego. Kiedyś dla zabicia jednego człowieka omal nie wytrół pół angielskiego miasta Nowiczokiem Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 23.08.23, 21:06 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,30111452,katastrofa-samolotu-w-ktorym-rzekomo-byl-prigozyn-mieli-go.html Pojawiają się informacje, że samolot został zestrzelony. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 23.08.23, 22:09 Samolot wlecial w przelatujaca akurat wtedy rakiete. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 24.08.23, 13:50 ukrayina.pl/ukrayina/7,185830,30112934,jak-zestrzelono-samolot-jewgienija-prigozyna-zgloszono-dwie.html Samolot był wysoko. Poza zasięgiem przeciwlotniczych zestawów rakietowych. Czyli odpadają dywersanci. Rakiety, które byłyby w stanie dolecieć, rozwaliłyby samolot na drobny mak. Zostaje bomba umieszczona w samolocie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 24.08.23, 15:45 50 km od domu Putina chronionego rakietami anty był na bodaj 8 km, niżej niż malezyjski Odpowiedz Link Zgłoś
polamek100 Re: I co, jak zwykle miałem rację pisząc na forum 23.08.23, 22:25 A tak przynajmnije ruskie to ustawili zeby ludzie uwierzyli ze Prigozina njet.. A ludiej i Prigozinow u nas mnogo :) Odpowiedz Link Zgłoś