Dodaj do ulubionych

Ciezkie czasy dla prawdziwych macho

26.08.23, 09:39
Prawdziwy mezczyzna, ktory sie cieszy z osiagniec swojej kobiety obejmuja i caluje. Tak tez zrobil Luis Robiales, szef futbolu hiszpanskiego, ktory ucalowal Jenni Hermoso pilkarke druzyny futbolowej, ktora zdobyla mostrzostwo swiata.

I wszystko byloby w porzadku, gdybu nie to ze Luis nie dostal zgody na danie buziaka i teraz wszystkie pilkarki hiszpanskie nie chca grac poki Luis pozostaje szefem . A Luis nie chce sie podac do dymisji.

Kilka slow komentarza. Kobiety zyskuja na pewnosci siebie bo zarabiaja pieniadze, staja sie szefowymi bo ekonomia ich potrzebuje. I mezczyzni, chcac, nie chcac, musza sie z tym pogodzic. Ale pogodzenie sie z tym jest, dla niektorych macho trudne.

PF
Obserwuj wątek
    • boomerang Re: Ciezkie czasy dla prawdziwych macho 26.08.23, 09:45
      W tyłek jej nie klepnął, więc o co chodzi?
      • polski_francuz Re: Ciezkie czasy dla prawdziwych macho 26.08.23, 10:16
        boomerang napisał:

" W tyłek jej nie klepnął, więc o co chodzi?"

Pamietam, ze Australijki w poznych latach 80 byly dosc spolegliwe. Jak jest teraz?

PF
        • boomerang Re: Ciezkie czasy dla prawdziwych macho 26.08.23, 10:34
          Pamiętam jedną sekretarkę, którą nowy szef klepnął w tyłek właśnie. Wytoczyła mu proces. Szef był przysłany z Argentyny - różnica kultur. Odesłali go spowrotem do Argentyny.
    • a.jej.rkoniak Re: Ciezkie czasy dla prawdziwych macho 26.08.23, 11:27
      mam obawy, że to nowa wersja #metoo
      nie znam obyczajów hiszpańskich i nie usiłowałem znaleźć całej sekwencji z całowanie tej i reszty kopaczek
      • polski_francuz Re: Ciezkie czasy dla prawdziwych macho 26.08.23, 11:41
        a.jej.rkoniak napisał(a):

" nie znam obyczajów hiszpańskich ..."

W Hiszpanii, o dziwo, sa kobiety szanowane bardziej niz w innych krajach. Moze to rola mamy, ktora pewnie trzymala zelazna reka dom jak mezczyzna pracowal? A teraz kobiety przychodza do swiata pracy...

PF
        • a.jej.rkoniak Re: Ciezkie czasy dla prawdziwych macho 26.08.23, 11:50
          mam wątpliwości od momentu gdy les Kerr dała głos
          wygląda na wykorzystanie okazji do załatwienia sobie większych pieniędzy
          oby się nie oszukały
          • boavista4 Re: Ciezkie czasy dla prawdziwych macho 29.08.23, 17:54
            Rozmawia Stasiek z Kaziem.
            - Wiesz Kaziu, że moja żona się odchudza?
            - Tak? A co robi?
            - Jeździ konno.
            - I jakie są efekty?
            - Koń schudł 10 kg!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka