Dodaj do ulubionych

Jak Lewy zdradził matuszkę PiS

07.09.23, 09:41
Forumowicze zza 7 mórz mogli nie słyszeć, że ostatnio wrogiem prawych i sprawiedliwych stał się Robert Lewandowski, a partia nie wybacza bez udania się do Canossy.
Zresztą, wątpliwa to zdrada, bo przynajmniej zewnętrznie był raczej apolityczny.
Apolityczny, do momentu, gdy zaczął krytykować "premie" dla polskiego teamu zaproponowaną przez premiera.
30 baniek.

I tu zaczynają się "cinżkości".
Bo Lewandowski jakby się zdeklarował po stronie anty-pisu.
No, taki coming out.

Piłka nożna nie interesuje mnie w minimalnym nawet stopniu, ale Lewy jest w porządku, w dodatku z Warszawy.
To wielki sportowiec i fenomen kariery : od Leszna do Barcelony!
I sympatyczny facet, bardzo się pilnujący objawów wody sodowej.

Takiemu sportowcowi pozostaje już tylko pilnowanie własnego image.
Bo kasa jest, olbrzymi sukces też , a fraternizacja z pisimi byłaby wielkim obciachem.

Tekst linku
Obserwuj wątek
    • vermieter Re: Jak Lewy zdradził matuszkę PiS 07.09.23, 10:24
      straszne pierdoły piszesz, burrku
      czasami lepiej jest milczeć
      • szwampuch58 Re: Jak Lewy zdradził matuszkę PiS 07.09.23, 10:51
        Nie rozumiem twojej“ milosci“do tego celebrysty… jak jestes fanem bawarczykow przypominam ze pokazal im srodkowy palec
        • vermieter Re: Jak Lewy zdradził matuszkę PiS 07.09.23, 15:49
          szwampuch58 napisał:

> Nie rozumiem twojej“ milosci“do tego celebrysty… jak jestes fanem bawarczykow p
          > rzypominam ze pokazal im srodkowy palec
          >

Gdzie ty tę miłość widzisz? Lewandowscy mi nisko zwisają, ale "polskie piekiełko" mnie brzydzi.
          burrek w jednym zdaniu sugeruje, że Lewandowski popierał pis, skoro teraz zdradził pis, w następnym, że jednak chyba nie. A wszystko po to, żeby zaistnieć.

ty podobnie piszesz jako bym był fanem bawarczyków, to uprzejmie przypominasz, co im pokazał. A niech im gołą dupę pokaże, ja mam to wszystko głęboko gdzieś.
          • szwampuch58 Re: Jak Lewy zdradził matuszkę PiS 07.09.23, 17:26
            Biega o niemoralna nagrode polskiego premier,zapoznaj sie w temacie
            • vermieter Re: Jak Lewy zdradził matuszkę PiS 07.09.23, 18:00
              szwampuch58 napisał:

> Biega o niemoralna nagrode polskiego premier,zapoznaj sie w temacie
              >

wiem o co chodzi, stara historia, ktoś odgrzebał, brukowce spekulują, nawet przypomnieli sprawę z Kucharskim sprzed 100 lat, a burrek się nudzi i wymądrza
              • szwampuch58 Re: Jak Lewy zdradził matuszkę PiS 07.09.23, 18:14
                Katar 2022 stary?
              • melikles Re: Jak Lewy zdradził matuszkę PiS 07.09.23, 18:41
                felcmieter
    • yabbaryt Re: Jak Lewy zdradził matuszkę PiS 07.09.23, 19:27
      "PiS szuka haków na R. Lewandowskiego" Gazeciany bełkot którego zweryfikowac nie można.
      • jorl11 Re: Jak Lewy zdradził matuszkę PiS 07.09.23, 19:32
        yabbaryt napisał:

> "PiS szuka haków na R. Lewandowskiego" Gazeciany bełkot którego zweryfikowac ni
        > e można.

Zycie zweryfikuje, poczekamy.
        Tu stara zasada panstw praworzadnych/demokratycznych "dajcie mi czlowieka a znajde §§§".
        Ale mysle ze tu bedzie prosto znalezsc. Bo gwarantowanie oszukiwal Lewandowski.
    • borrrka Dość śmieszne wywody 09.09.23, 23:08
      Bo jasnym jest, iż sportowiec tej klasy reprezentuje dziś sobą więcej, niż umiejętność kopania.
      Los zrządził, iż dobrze poznałem rodzinę jednego z "tuzów" branży piłkarskiej w Rajchu.
      Zbieg okoliczności, bo sport zawodowy nie interesuje mnie zupełnie.

No więc są to ludzie niezłej klasy intelektualnej, kulturalni tą spokojną kulturą, jaką daje siedmiocyfrowe konto w banku i latanie do Bayreuth na opery Wagnera.
      Tacy muszą wejść w konflikt z nieudacznikami typu pisiego.
      To zaprogramowane.
      • taniarada Re: Dość śmieszne wywody 11.09.23, 01:47
        Czyli kto ? Bo twoja rozmowa typu jedna pani drugiej pani i nic więcej .
    • szwampuch58 Re: Jak Lewy zdradził matuszkę PiS 11.09.23, 08:21
      Albania-Polska 2:0
      Gdzie jest kapitan? Ej, k***a, gdzie jest kapitan?", "Idź po Roberta. Wawrzyniak, idź po Roberta" - dało się usłyszeć z trybun stadionu w stolicy Albanii
    • borrrka Dawno temu w Bolandzie... 11.09.23, 08:45
      Ktoś (nie pamiętam kto) napisał, że pis będzie działał, jak rozlewająca się kałuża nieczystości, niszcząc po drodze wszystko, co jako tako funkcjonuje .
      To prorocze słowa i wystarczy spojrzeć na paraliż Trybunału Przyłęckiej.

Ostatnio "zaliczyli" piłkę nożną - nigdy nie powalała, ale przegrana z Albanią, po budzącym wielkie nadzieje tryumfie nad Wyspami Owczymi, to koniec pewnej epoki.

Pozostali polscy tenisiści, bo nie może być tak, że nie złożą hołdu komendantowi.
      Wzorem niech będzie sport radziecki!
      • yabbaryt Re: Dawno temu w Bolandzie... 11.09.23, 08:50
        A jaki wpływ na PZPN ma polski rząd?
      • polski_francuz Kompromitacja 11.09.23, 09:00
        borrrka napisał:

" Ktoś (nie pamiętam kto) napisał, że pis będzie działał, jak rozlewająca się kałuża nieczystości, niszcząc po drodze wszystko, co jako tako funkcjonuje. To prorocze słowa i wystarczy spojrzeć na paraliż Trybunału Przyłęckiej."

Wstyd, by dostac w d...e od Albanii. Czy wladza jest na rzeczy? Pan Gorski stworzyl team znakomitych sportowcow jak w Polsce panowalo ruskie gowno. Wiec moze bardziej chodzi o trenera?

PF
        • borrrka Ja nawet nie oglądam meczów, ale... 11.09.23, 09:15
          Ale w epoce kultury masowej trudno nie wiedzieć o takich "sukcesach".
          Jak wskazuje konflikt Lewandowskiego z "wadzą", pisi sięgają wszędzie i wszędzie promują swe nieudacznictwo.
          Nie istnieje dziedzina życia, której ta paranoja nie dotknęła - czemuż sport ma być wyjątkiem?
          • polski_francuz Grubodupny a sport 11.09.23, 09:27
            borrrka napisał:

"Nie istnieje dziedzina życia, której ta paranoja nie dotknęła - czemuż sport ma być wyjątkiem?"

Bo grubodupny szefuncio nie wpieprza sie do sportu. W futbolu liczy sie druzyna, a druzynowy duch stwarza trener. Ale to prawda, ze klotliwosc wladz niezbyt motywuje do wysilku sportowego.

PF
            • borrrka Nie śledzę wydarzeń wokół footballu 11.09.23, 09:51

Ale ptaszęta "wyborcze" ćwierkają, że Kulesza, prezes PZPN,Tekst linku nie jest całkiem wrogi komendantowi.
              To zresztą promotor uwielbianego przez pisich Zenka Martyniuka!

• szwampuch58 Re: Nie śledzę wydarzeń wokół footballu 11.09.23, 10:24
                za wyniki reprezentacji w tych eliminacjach Santos zarobił ponad sześć milionów złotych.
              • yabbaryt Re: Nie śledzę wydarzeń wokół footballu 11.09.23, 10:58
                Rozumiem wasze 'szlachetne' intencje dowalenia PiSowi ale jak na razie kompromitujecie sie własną głupotą. PZPN nie jest organizacja podlegajaca polskiemu rzadowi. Polski rzad nie finansuje PZPNu. No to jaki wpływ ma na rozkład polskiego futbolu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka