polski_francuz 02.10.23, 10:12 Ministrowie spraw zagranicznych krajow nalezacych do EU spotykaja sie po raz pierwszy w Kijowie. Interpretacja? Ano, trza sprawdzic czy Ukraina moze juz wejsc do EU . PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Co za spotkanie! 02.10.23, 10:22 Kijowie nie będzie ministra spraw zagranicznych Polski - Zbigniewa Raua, a nasz kraj będzie prawdopodobnie reprezentował podsekretarz Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Goraczka 02.10.23, 10:35 szwampuch58 napisał: " w Kijowie nie będzie ministra spraw zagranicznych Polski - Zbigniewa Raua, a nasz kraj będzie prawdopodobnie reprezentował podsekretarz" Minister ma goraczke....przedwyborcza. PF Odpowiedz Link Zgłoś
wykrywacz_klamcow Re: Goraczka 02.10.23, 10:49 polski_francuz napisał: > Minister ma goraczke....przedwyborcza. > > PF > niestety nie, widziano go ostatnio na straganie w Ugandzie jak handlował jakimiś wizami Odpowiedz Link Zgłoś
oktavian_pl Re: Goraczka 07.10.23, 20:41 W związku z przypadkami łamania Regulaminu, nie możesz założyć nowego wątku na tym forum. oktavian_pl Posty Ustawienia Wyloguj Ulubione fora Wątki10+ Nigdy nie poniżyłem sie do tak prymitywnych stwierdzeń jak Przemek i odkrywca klamstw.Na moje skargi jak można dopuścić do słownictwa które oni na forum praktykują otrzymałem zakaz publikowania wpisów na 3 miesiące.To jest pisowska wolność slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Goraczka 11.10.23, 19:16 Pociesze cie ze te bany trawaja tu dlugo - moj chyba juz ze pare lat. Pisac jeszcze moge ale nie moga zakladac tu watkow i na domiar zlego nie wiem za co mnie tak mocno zbanowano. Podejrzewam jedynie ze za brak balwochwalczego traktowania/popierania posuniec izraela i zydow,. W koncu mamy tu zydowska gazete dla Polakow i nalezy sie dopasowac do wymaganej polityki, Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Co za spotkanie! 02.10.23, 12:06 po taniości im doradzę jeszcze długo nie Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Co za spotkanie! 02.10.23, 13:26 Według prezydenta Ukrainy wśród krajów uczestniczących w Aliansie są Stany Zjednoczone, Wielka Brytania, Niemcy, Szwecja, Dania, Holandia, Kanada, Bułgaria, Australia, Belgia, Litwa, Łotwa i Estonia, a także Czechy, Macedonia, Słowacja, Hiszpania, Chorwacja i Finlandia. Zełenski także dodał, że ukraińscy producenci podpisali na Forum Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Co za spotkanie! 02.10.23, 18:46 A moze to Ukraina ich wezwala aby zaczeli swoja pomoc skora USA sie ociaga? No bo jak nie to ruskie nie tylko Ukraine ale i was zajma. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Co za spotkanie! 03.10.23, 13:05 engine8t napisał: > A moze to Ukraina ich wezwala aby zaczeli swoja pomoc skora USA sie ociaga? > No bo jak nie to ruskie nie tylko Ukraine ale i was zajma. Nie może, a na pewno. UE staje się coraz większym wasalem USA. O tym, że tu głównie chodzi o wypełnienie luki finansowania nawet Gazeta pisała. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Co za spotkanie! 02.10.23, 19:07 Znowu farmazony. Interpretacje? Ano, pokazujemy, ze nasze serca są z Ukraina a nasze pieniadze w naszych portfelach. Niech jankesi placą. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Co za spotkanie! 02.10.23, 20:27 Odpowiadam kolegom Amerykancom. Pewnie, ze chodzi o pieniadze. U was sie zarli tez o forse:) Ale zebrac wszystkich ministrow z Europy to niezle osiagniecie. PF Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: Co za spotkanie! 02.10.23, 22:26 polski_francuz napisał: > Ale zebrac wszystkich ministrow z Europy to niezle osiagniecie. > > brzmi to jak dowcip z Radia Erewań: nie wszystkich, nie ministrów, nie z Europy i żadne osiągnięcie, proponuję więcej myśleć, mniej szemranej lektury, szkoda mówić... Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Co za spotkanie! 02.10.23, 23:23 Żadne osiagnięcie. Grają pod publikę i amerykańskiego prezydenta aby wydal pieniadze, ktorych europejscy ministrowie nie chca wydać. Zastanawia mnie dlaczego jesteś taki naiwny Odpowiedz Link Zgłoś
1.melord Re: Co za spotkanie! 03.10.23, 23:04 podobno trwa tam wojna,Kijow codziennie bombardowany? co za spotkanie....wierzyc sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: Co za spotkanie! 03.10.23, 23:19 1.melord napisał(a): > podobno trwa tam wojna,Kijow codziennie bombardowany? > co za spotkanie....wierzyc sie nie chce Kilka godzin wcześniej informuje się Kreml o nadzwyczajnym wydarzeniu, bez nadmiaru szczegółów, i Kreml wstrzymuje na czas trwania tego wydarzenia działania wojenne w tym rejonie. Proste jak świnski ogon. Podobnie było gdy Biden wpadł z wizytą na Ukrainę. Forum Swiat jest traktowane po macoszemu ale właściwe służby i osoby wiedzą o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Co za spotkanie! 03.10.23, 09:30 next.gazeta.pl/next/7,168930,30256438,historyczne-obrady-w-kijowie-bez-szefa-polskiego-msz-moskwa.html#s=BoxOpImg1 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Co za spotkanie! 03.10.23, 21:44 I jakie postanowienia, ustalenia czy wnioski z tego wyszly? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Co za spotkanie! 03.10.23, 22:22 Proste - ruskie świnie trzeba zajebać! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Co za spotkanie! 03.10.23, 22:35 engine8t napisał: " I jakie postanowienia, ustalenia czy wnioski z tego wyszly?" Pewnie dyskusje byly o szczegolach wejscia Ukrainy do EU. I prasa o nich nie pisze. PF Odpowiedz Link Zgłoś
yabbaryt Re: Co za spotkanie! 03.10.23, 23:44 Państwo które ma zajetę przez wroga 20 % terytorium państwo o najwyzszych wskaźnikach korupcji w świecie Państwo prowadzące wojnę Państwo które ma najniższy w Europie dochód na głowę napewno nadaje sie do szybkiej akcesji do ue. A dyplomacji z eurosojuza pojechali sprawdzic czy gniazdka elektryczne maja te same rozmiary. Reszta to formalność. Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: Co za spotkanie! 03.10.23, 23:21 engine8t napisał: > I jakie postanowienia, ustalenia czy wnioski z tego wyszly? poproś mamę, poczytaj mi mamo. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Co za spotkanie! 04.10.23, 00:24 No dzwonie ale nie odbiera...pewnie sie jej komorka wyladowala Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Zdania sa podzielone 05.10.23, 09:09 obserwator009 napisał: " Nie może i nie wejdzie." w Europie Charles Michel jest za a Jean Claude Juncker przeciw.Problemem jest Kreml bo lokator dostal sraczki i zatkal kanalizacje w Moskwie... PF Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator009 [...] 08.10.23, 09:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wykrywacz_klamcow Ameryki nie odkryłeś wania 08.10.23, 12:06 obserwator009 napisał: > rosja istnieje już tylko teoretycznie. > W najbliższym czasie czekają ją duże zmiany tożsamościowe i terytorialne. > dobrze, że zaczyna do was docierać, bo do tej pory myśleliście, że kradzież sedesów na Ukrainie podniesie wasz status państwa 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
oktavian_pl Re: Co za spotkanie! 07.10.23, 20:07 Francuz, miałem 3 miesiące zakazu udziału w forum, jestem dumny, gdyż szefowie gazety się mnie bali. Dalej nie mogę założyć wątku,ale nie było by wskazane by poruszyć sprawę Gazy i Izraela? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Co za spotkanie! 07.10.23, 20:24 7 lat zakazu,czym sie chwalisz gorolu? Odpowiedz Link Zgłoś
oktavian_pl Re: Co za spotkanie! 07.10.23, 20:34 szwampuch58 napisał: > 7 lat zakazu,czym sie chwalisz gorolu? > Ciulmanie dalej nie wiesz ile w skacie gra bez dwóch krojc oznacza.Zapytaj kolegę w Australii. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Co za spotkanie! 07.10.23, 21:36 oktavian_pl napisał: "Dalej nie mogę założyć wątku,ale nie było by wskazane by poruszyć sprawę Gazy i Izraela?" Mamy/mielismy kolegow z Izraela na forum. Oni mieliby cos do powiedzenia. Ja sledze wiadomosci, ktore troche szokuja mowiac szczerze. PF Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska Re: Co za spotkanie! 13.10.23, 00:53 oktavian_pl napisał: > Francuz, miałem 3 miesiące zakazu udziału w forum, jako caesar.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Co za spotkanie! 13.10.23, 21:43 zgadza się. eta nosz ślunski cysorz właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska Re: Co za spotkanie! 13.10.23, 22:08 po caesar miał inny nick, nie pamiętam, teraz jest oktawian Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Co za spotkanie! 11.10.23, 19:43 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,143907,30289345,blaszczak-nie-dotarl-na-narade-nato-zamiast-tego-wybral-kampanie.html#s=BoxMMtCzol2 Odpowiedz Link Zgłoś