t324911 31.03.05, 19:35 Przeciez prezio zgubil liste jak zapil w charkowie :(( . A powaznie to ladnie ze strony Litwy ze ofiarowali pomoc . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aron2004 Re: Litewska prawica chce pomóc Polsce w śledztwi 31.03.05, 20:22 ja to jestem ciekaw kiedy Katyniem zainteresuje się Yad Vashem bo w Katyniu zginęło kilka tysięcy Żydów - żołnierzy Wojska Polskiego. kiedyś była w internecie lista polskich lekarzy zamordowanych w Katyniu - co drugie nazwisko typu Szlomo Mincberg Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Wolę z mądrym zgubić, niż z Litwą 31.03.05, 20:25 cokolwiek znaleźć. Małe gnojki - Polska i Litwa wyżywają się w szarpaniu niedźwiedzia za kudły. Mam nadzieję, że "jak się zbudzi, to nas zje". Wolę sam przy tym być zjedzonym, byle ukrócić wstyd należenia do tak głupiego i małostkowego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: Wolę z mądrym zgubić, niż z Litwą 31.03.05, 20:59 naucz sie rosyjskiego (piekny jezyk) i wyjedz. Nie musisz nawet sie przyznawac ze jestes z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Wam, Sowietom, nie podoba się ta współpraca 31.03.05, 22:04 My to wiemy równie dobrze jak Litwini, nie musisz się tak wywnętrzać. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Polskojęzyczny Sowiet 31.03.05, 22:06 wj_2000 napisał: > (...) Wolę sam przy tym być zjedzonym, > > byle ukrócić wstyd należenia do tak głupiego i małostkowego narodu. Rzeczywiście, polskojęzyczni Sowieci to szczególnie żałosna grupa etniczna. Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero pozdrowienia dla pana ambasadora 01.04.05, 10:47 panie oficjerze wj prosze pozdrowic pana ambasadora FR i wszystkich oficerow pracujacych w ambasadzie tak ciezko Odpowiedz Link Zgłoś
zbud-2 Re: Wolę z mądrym zgubić, niż z Litwą 01.04.05, 16:22 to nie ty pętasz mi się między kolanami?????Polakiem nie jestes - to kto ty?? Odpowiedz Link Zgłoś
che.guevara LItewska prawica to zwykli neonaziści, zresztą 01.04.05, 03:37 polskim prawoskrętnym też niewiele do nazioli barkuje. Ultra-prawicowa ideologia to najgorsze zło, odpowiedzialne za najgorsze zbrodnie tego świata (inkwizycja,kolonializm,nazizm,globalny liberalizm gospodarczy). Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Kto cię tak wytresował? 01.04.05, 11:22 Komunizm w ciągu zaledwie niecałego stulecia zabił więcej ludzi niż ich zginęło łącznie z jakichkolwiek innych powodów od powstania gatunku ludzkiego (łącznie z działaniami Hitlera - wspólnika Stalina w zbrodni). Powinieneś być ścigany, bo niby-jajcarska działalność takich jak ty może torować drogę prawdziwym mordercom. Odpowiedz Link Zgłoś