Dodaj do ulubionych

HAMERYKANSKIE CHAMY - IDE NA OBIADEK!!!

15.07.05, 19:39

Obserwuj wątek
    • polski_francuz Re: HAMERYKANSKIE CHAMY - IDE NA OBIADEK!!! 15.07.05, 19:41
      Sugeruje mala kamere do PC. Latwiej bedzie nadazyc za rozwojem sytuacji.

PF
      • kropekuk Celowo ich drecze - zapieprzaja po byle jakim 15.07.05, 19:48
        lunchu, junk food ;))))))))) Spojrz na zegarek i policz, ktora za Atlantykiem.
        • remekk "Dręcze" - tępak nawet nie widzi jak odsłania ... 15.07.05, 19:51
          ...prawdziwe oblicze "wybrańców" ku niekłamanej uciesze forumowiczów ... .
          • kropekuk Ale boli, nie? Coz, nie trzeba sie bylo urodzic 15.07.05, 19:53
            polskim komuszym slugusem:)))))))))))))
            • remekk Cha cha cha - to widać , ze cie boli . Nalewkowe , 15.07.05, 19:59
              ..., bolesne kompleksy próbujesz rozpaczliwie odreagować . Ale z marnym skutkiem
              Za to prawdziwe oblicze nalewkowiczów odsłaniasz koncertowo ... .
              BRAWO ! BIS !
              • kropekuk Czy tu to nie polski wiejski kundel tu szczeka? 15.07.05, 20:09

• krystian71 no chyba,ze tak,skoro ciagle w Lubartowie siedzisz 15.07.05, 20:11

• wojcd A co będzie? Tylko nie jedz dużo./nt 15.07.05, 19:42
    • krystian71 fish and chips? Na stojaco ? Smacznego!!! 15.07.05, 19:43

• kropekuk Czy ty myslisz ze ja polski labourer albo inna 15.07.05, 19:46
        prolo-holota? Mam dzisiaj glownie warzywka i filet steak z rusztu...Goraco!!!
        • wojcd Gabi jedz zdrowo i ubieraj się ciepło /nt 15.07.05, 19:48
          • kropekuk Cieplo przy 90 F? Ty juz powinienes sie leczyc;) 15.07.05, 19:52

• gspnstr Re: Czy ty myslisz ze ja polski labourer albo inn 15.07.05, 19:52
          > prolo-holota? Mam dzisiaj glownie warzywka i filet steak z rusztu...Goraco!!!

Masz na mysli filet mignon, Angielko?
      • marouder Re: fish and chips? Na stojaco ? Smacznego!!! 15.07.05, 19:47
        za piataka, na stojaka! No, czy nie zal wam tej rudej kobiety, bo mnie okrutnie
        jej zal:(((

krystian71 napisała:

>
        • kropekuk Mowilem ci, ze dupy z Polski nie ruszasz? Bo 15.07.05, 19:51
          i cene fish & chips znasz jak Idiota Pogorzelski ceny biletow do tube:)))))))
          Nb. tego to ja napewno nie jadam. Chocby dlatego, ze to gowno w 99% przechodzi
          przez brudne lapy brudnego Muslima i jego polskiej panienki do wszystkiego!
          Podroze ksztalca, marouder: ruz tylek, a sam sie przekonasz, ze jest, jak ci
          mowie:)))))))))
          • marouder Bardzo czesto"ruzam"tylek gabi, ja po prostu dla 15.07.05, 19:56
            rymu o tym piataku....jako zawolany znawca literatur, winnas to wyczuc, ale
            widze, ze i powonienie ci skapcanialo....

kropekuk napisał:

> i cene fish & chips znasz jak Idiota Pogorzelski ceny biletow do tube:)))))))
            > Nb. tego to ja napewno nie jadam. Chocby dlatego, ze to gowno w 99% przechodzi
            > przez brudne lapy brudnego Muslima i jego polskiej panienki do wszystkiego!
            > Podroze ksztalca, marouder: ruz tylek, a sam sie przekonasz, ze jest, jak ci
            > mowie:)))))))))
          • marouder Acha, czy ty nie masz za grosz poczucia 15.07.05, 20:02
            odpowiedzialnosci..opalac sie na golasa, w solarium, w sytacji, gdy twoje
            pojawienie sie wywoluje poploch podobny dotego, jaki wywoluje Godzilla w Tokyo??
            fstydu i zmilowania nie masz!!
            Tfu, jak mowi tu jeden taki niedopieszczony od dziecka:((

kropekuk napisał:

> i cene fish & chips znasz jak Idiota Pogorzelski ceny biletow do tube:)))))))
            > Nb. tego to ja napewno nie jadam. Chocby dlatego, ze to gowno w 99% przechodzi
            > przez brudne lapy brudnego Muslima i jego polskiej panienki do wszystkiego!
            > Podroze ksztalca, marouder: ruz tylek, a sam sie przekonasz, ze jest, jak ci
            > mowie:)))))))))
    • murzynek.rambo juz po OBIADKU GABRYS? :-))) 15.07.05, 19:55
      to teraz HOP-SIUP na SZEZLONG! :-)))

i nie DENERWOWAC sie bo to zle na TRAWIENIE SZKODZI! :-)))

www.voccoquan.com/pattillo/freak_show_fat_woman.jpg
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka