polski_francuz Re: HAMERYKANSKIE CHAMY - IDE NA OBIADEK!!! 15.07.05, 19:41 Sugeruje mala kamere do PC. Latwiej bedzie nadazyc za rozwojem sytuacji. PF Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Celowo ich drecze - zapieprzaja po byle jakim 15.07.05, 19:48 lunchu, junk food ;))))))))) Spojrz na zegarek i policz, ktora za Atlantykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
remekk "Dręcze" - tępak nawet nie widzi jak odsłania ... 15.07.05, 19:51 ...prawdziwe oblicze "wybrańców" ku niekłamanej uciesze forumowiczów ... . Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ale boli, nie? Coz, nie trzeba sie bylo urodzic 15.07.05, 19:53 polskim komuszym slugusem:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Cha cha cha - to widać , ze cie boli . Nalewkowe , 15.07.05, 19:59 ..., bolesne kompleksy próbujesz rozpaczliwie odreagować . Ale z marnym skutkiem Za to prawdziwe oblicze nalewkowiczów odsłaniasz koncertowo ... . BRAWO ! BIS ! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Czy ty myslisz ze ja polski labourer albo inna 15.07.05, 19:46 prolo-holota? Mam dzisiaj glownie warzywka i filet steak z rusztu...Goraco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gspnstr Re: Czy ty myslisz ze ja polski labourer albo inn 15.07.05, 19:52 > prolo-holota? Mam dzisiaj glownie warzywka i filet steak z rusztu...Goraco!!! Masz na mysli filet mignon, Angielko? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: fish and chips? Na stojaco ? Smacznego!!! 15.07.05, 19:47 za piataka, na stojaka! No, czy nie zal wam tej rudej kobiety, bo mnie okrutnie jej zal:((( krystian71 napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Mowilem ci, ze dupy z Polski nie ruszasz? Bo 15.07.05, 19:51 i cene fish & chips znasz jak Idiota Pogorzelski ceny biletow do tube:))))))) Nb. tego to ja napewno nie jadam. Chocby dlatego, ze to gowno w 99% przechodzi przez brudne lapy brudnego Muslima i jego polskiej panienki do wszystkiego! Podroze ksztalca, marouder: ruz tylek, a sam sie przekonasz, ze jest, jak ci mowie:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Bardzo czesto"ruzam"tylek gabi, ja po prostu dla 15.07.05, 19:56 rymu o tym piataku....jako zawolany znawca literatur, winnas to wyczuc, ale widze, ze i powonienie ci skapcanialo.... kropekuk napisał: > i cene fish & chips znasz jak Idiota Pogorzelski ceny biletow do tube:))))))) > Nb. tego to ja napewno nie jadam. Chocby dlatego, ze to gowno w 99% przechodzi > przez brudne lapy brudnego Muslima i jego polskiej panienki do wszystkiego! > Podroze ksztalca, marouder: ruz tylek, a sam sie przekonasz, ze jest, jak ci > mowie:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Acha, czy ty nie masz za grosz poczucia 15.07.05, 20:02 odpowiedzialnosci..opalac sie na golasa, w solarium, w sytacji, gdy twoje pojawienie sie wywoluje poploch podobny dotego, jaki wywoluje Godzilla w Tokyo?? fstydu i zmilowania nie masz!! Tfu, jak mowi tu jeden taki niedopieszczony od dziecka:(( kropekuk napisał: > i cene fish & chips znasz jak Idiota Pogorzelski ceny biletow do tube:))))))) > Nb. tego to ja napewno nie jadam. Chocby dlatego, ze to gowno w 99% przechodzi > przez brudne lapy brudnego Muslima i jego polskiej panienki do wszystkiego! > Podroze ksztalca, marouder: ruz tylek, a sam sie przekonasz, ze jest, jak ci > mowie:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
murzynek.rambo juz po OBIADKU GABRYS? :-))) 15.07.05, 19:55 to teraz HOP-SIUP na SZEZLONG! :-))) i nie DENERWOWAC sie bo to zle na TRAWIENIE SZKODZI! :-))) www.voccoquan.com/pattillo/freak_show_fat_woman.jpg Odpowiedz Link Zgłoś