zupper 15.06.06, 14:52 Czasem prawda boli - dobrze, że choć jeden miał sumienie zgodnie z realiami zagłosować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imw Re: A holenderscy pedofile im nie wadzą! 15.06.06, 15:03 bo są "postępowi" ... Odpowiedz Link Zgłoś
aglo11 Re: A holenderscy pedofile im nie wadzą! 15.06.06, 15:12 Są postępowi i lubią kopać "glinę' Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_bylicki P O + S L D .Podjudzają PE na Polskę !!!!!!!! 15.06.06, 15:18 P O + S L D podjudzają PE na Polskę razem z niemieckimi deputowanymi, którzy szukają przeciwwagi do zarzutów legalnego odradzanie się faszyzmu w niemczech wschodnich ... Odpowiedz Link Zgłoś
junk92508 Niech sie od nas odwala ... 15.06.06, 15:48 Niech sie lepiej zajma gospodarka lub problemem wlasnych imigrantow ... Generalnie jestem liberalny i glosuje na PO ale jak czytam takie pomysly PE to mam ochote dolaczyc do Wszechpolakow ... Naprawde nie sadze by gejom dziala sie u nas jakakolwiek krzywda ... Prawdziwa nietolerancja jest zmuszanie do "tolerancji". Jesli spolecznosc nie ma ochoty na parady homo to powinna miec prawo ich zakazac i koniec kropka. Ja nie robie nikomu takich parad pod oknem i wypraszam sobie takie parady pod moim ... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.wilczak Prześladowanie Muzułmanów ww Francji OK :))))))) 15.06.06, 15:52 Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Polska z zagranicy 15.06.06, 16:20 Na taki obraz Polski sobie zasluzylismy. Protestujmy glosniej albo wybierajmy madrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
prosto_w_odbyt_m.o Antysemityzm We Francji OK :))))))))))))))))) 15.06.06, 16:23 francja to najbardziej antysemicki naród w Europie ! tuż przed niemcami - OK !! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus [...] 15.06.06, 16:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
master2lu Re: Antysemityzm We Francji OK :)))))))))))) 15.06.06, 16:34 zgadzam sie, doswiatczylem, Francja jest gorsza od niemeiec. Ale jest to powodem byc gorszym od francji? Odpowiedz Link Zgłoś
beret_moherowy Re: Antysemityzm We Francji OK :)))))))))))) 15.06.06, 16:42 master2lu napisał: > zgadzam sie, doswiatczylem, Francja jest gorsza od niemeiec. Ale jest to powode > m byc gorszym od francji? Hipokryzja cywilizacji zachodnich jest niesamowita przewyższa czasami tą komunistyczną,nie powinniśmy się zbytnio przejmować ich opiniamy pozostańmy sobą. Przjawy nacjonalizmu i rasizmu antysemityzmu we współczsnych Niemczech ,Francji czy w Austrii dla każdego kto zna Języki i umie obserwować są tak głęboko zakorzenione i jednocześnie zakamuflowane że trudno się dziwić że dla poprawy własnego samopoczucia wmawia się nam te prymitywne instynkty ,Tym bardziej że to my zapie..my na ich emerytury dzięki wspaniałej prywatyzacj. Odpowiedz Link Zgłoś
master2lu Re: Antysemityzm We Francji OK :)))))))))))) 15.06.06, 17:54 a hipokryzja w polsce nie? znam jezyki, polskie strony mnie przerazajä! Odpowiedz Link Zgłoś
evina69 Re: Antysemityzm We Francji OK :)))))))))))) 15.06.06, 17:07 Bzdura ,akurat w tych krajach Zydzi są nietykalni.Natomiast arabowie i inni obcokrajowcy są nie lubiani, ale są poprafnie tolerowani.Ciekawe czy Polacy umieli by z nimi żyć ?Mamy garstkę żydów i cyganów i gardzimy nimi.!! Odpowiedz Link Zgłoś
master2lu Re: Antysemityzm We Francji OK :)))))))))))) 15.06.06, 17:56 evina69 napisała: > Bzdura ,akurat w tych krajach Zydzi są nietykalni.Natomiast arabowie i inni > obcokrajowcy są nie lubiani, ale są poprafnie tolerowani.Ciekawe czy Polacy > umieli by z nimi żyć ?Mamy garstkę żydów i cyganów i gardzimy nimi.!! gardzisz? ale katololik....polski.... Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Otóż nam tu Arabów itp. nie potrzeba, nikt kto 15.06.06, 18:35 jest inteligenty, nie wpuszcza bez ograniczeń grup kulturowo, rleigijne, cywilizacyjnie i rasowo obcych. Odpowiedz Link Zgłoś
bantus Re: Dlatego UE popełniła wielki i 15.06.06, 19:26 niewybaczalny błąd wpuszczając nas do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Dlatego UE popełniła wielki i 16.06.06, 06:02 bantus napisał: > niewybaczalny błąd wpuszczając nas do siebie. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cynik9 Re: Otóż nam tu Arabów itp. nie potrzeba, nikt kt 16.06.06, 17:25 von_thusk napisał: > jest inteligenty, nie wpuszcza bez ograniczeń grup kulturowo, rleigijne, > cywilizacyjnie i rasowo obcych. Ale w skali kraju wlasnie z ta inteligencja jest problem. W spoleczenstwach przewazaja idioci, a wiec kazdy demokratycznie wybrany rzad .... powiedzmy nie spelnia kryterium inteligencji....:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
evina69 Re: Antysemityzm We Francji OK :)))))))))))) 15.06.06, 18:43 Ja nie gardzę ,bo na obczyźnie nauczyłam się tolerancji..Czego i Wam kochani Rodacy radzę ,kochajcie innych.A katoliczka ze mnie taka ha,ha.... Odpowiedz Link Zgłoś
master2lu Re: Antysemityzm We Francji OK :)))))))))))) 15.06.06, 18:04 droga evino, mam przyjaciol z rozmaitych krain. Polskie spoleczenstwo mozno w tej chwili tylko przyruwnac do Arabii Saudyjskiej, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
babochlop.z.tvn Co to za Bełkot ten master2lu ? Flxdjcz ? Pejs ??? 15.06.06, 18:26 ten pseudopolski bełkot opluwajacy Polaków powinien być natychmiast wykasowany !!! ale jak widać agent michnik wycina tylko posty broniące dobrego imienia Polski :( Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Skoro jesteśmy Arabią Saudyjską, to dlaczego 15.06.06, 18:36 w takim razie lewactwo moze drzeć ryje na forum, albo chodzić w spędach dewiantów ... wiesz co robią z dewiantami w Arabi Sudyjskiej albo Iranie Odpowiedz Link Zgłoś
bantus Re: Postawię ci bilet do Arabii albo Iranu 15.06.06, 19:29 byleś już nie wracał Odpowiedz Link Zgłoś
greri2 Re: Antysemityzm We Francji OK :)))))))))))) 15.06.06, 19:45 Robisz bledy ortograficzne oswiecony Europejczyku... Odpowiedz Link Zgłoś
m_16 Re: Antysemityzm We Francji OK :)))))))))))) 15.06.06, 18:42 prosto_w_odbyt_m.o napisał: > francja to najbardziej > antysemicki naród w Europie ! > tuż przed niemcami - OK !! ale Francja tez została wspomniana w dokumencie. Odpowiedz Link Zgłoś
greri2 Re: Antysemityzm We Francji OK :)))))))))))) 15.06.06, 19:41 Zazdroszcze im! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:To boli,gorzej wyrywa serce,są codziennie w TV 16.06.06, 18:53 Cóż dodać, faszyści , nietolerancja, zaczęło się od dziadka Tuska. Prezydent wybrany na faszystowskim oskarżeniu. Do którego pokolenia się należy legitymować, ze nie jest się żydem, dziedzicznym gejem, genetyczny AKowiec, "ta matka wychowała ich na prawdziwych Polaków" to złodziej zawsze dziewica, teraz i zawsze tak mówi. J. Kurski jest portretem tej koalicji i sieg hail jeszcze giertychów, gloryfikacja hitlera przez leppera! Wychowankowie ojca dyrektora obejmują stanowiska, nazywają się Młodzież Wszechpolska. Polski aryjczyk szuka "żyda". Ryby uczy pływać, jego koalicjanci obiecali wszak ryby w płynie , łapane na obiecanki cacanki! Skanduje. Jak Bóg i Rydyk nam pomoże, nasikamy naszej flocie morze. Podpisał i pokazał PiSiORa jak Acuś? Dla przypomnienia temu panu! W 1942 r. zaczęły się pogromy. Cytuję list z tego okresu: " U nas był pogrom żydów przez dwa dni, wiele wywieźli, ale i wiele uciekło. Ludność miejscowa ogołociła ich z rzeczy. Odbywało się coś takiego jak po ucieczce bolszewików." Z oryginału w języku niemieckim , rosyjskim i polskim. To należało podpisać za faszystów! Zapewnienia w miejsce przysięgi. I. Po starannym rozpatrzeniu nie są mi znane żadne okoliczności, które mogłyby uzasadnić przypuszczenie, że stosownie do §§ 1i 2 rozporządzenia oznaczeniu pojęcia „żyd’ w Generalnym Gubernatorstwie z dnia 24.7.1940 (Dz. Rozp. G.G.I, str. 231) jestem żydem. Brzmienie powołanych §§ 1i 2 są następujące: § 1 O ile w prawnych i administracyjnych przepisach Generalnego Gubernatorstwa jest używane pojęcie „żyd”, to należy pod tym rozumieć, 1. kto na podstawie przepisów Rzeszy Niemieckiej jest żydem lub za żyda jest uważany; 2. kto jako były obywatel polski albo jako bezpaństwowy według § 2 tego rozporządzenia żydem lub za żyda jest uważany. § 2. Żydem jest ten kto według rasy pochodzi przynajmniej od trzech dziadów i babek, którzy są w całym znaczeniu tego słowa żydami. Za żyda jest uważany ten, kto według rasy pochodzi od dwóch dziadów i babek, którzy są w całym znaczeniu tego słowa żydami. a) o ile od dnia 1 września 1939 r. należał do żydowskiej gminy wyznaniowej lub później został do niej przyjęty, b) o ile w chwili wprowadzenia w życie tego rozporządzenia był w związkach małżeńskich z osobą pochodzenia żydowskiego lub później z takową osobą w związki małżeńskie wstąpił, c) o ile pochodzi on od żyda z stosunku pozamałżeńskiego w rozumieniu ust. 1 i był urodzony po dniu 31 maja 1941 r. Żydem w pełnym tego słowa znaczeniu jest ten dziad, lub babka, którzy należeli do żydowskiej gminy wyznaniowej. Zostałem pouczony, że za fałszywe zapewnienie w miejsce przysięgi poddam się karze według § 156 ustawy ustawy karnej dla Rzeszy Niemieckiej z dnia 15.5.1871 r.(Rgbl. S.127). Elgenhändige Unterschrift Własnorucznyj pidpis Własnoręczny podpis ………………….. II. Po starannym rozpatrzeniu nie są mi znane żadne okoliczności, które by mogły uzasadnić przypuszczenie, że stosownie do § 3 rozporządzenia o znaczeniu pojęcia „żyd” w Generalnym Gubernatorstwie z dnia 24.7.1940 ( Dz. Rozp. G.G. I str. 231) jestem „żydowskim” mieszańcem. Powołany § 3 brzmi: § O ile w prawnych i administracyjnych przepisach Generalnego Gubernatorstwa jest w użyciu „żydowski mieszaniec” , to należy pod tym rozumieć. 1. kto na podstawie przepisów Rzeszy Niemieckiej jest „żydowskim mieszańcem”. 2. kto jako obywatel polski albo bezpaństwowy według rasy pochodzi od dziada i babki lub jednego z nich, którzy są w całym tego słowa znaczeniu „żydami”, - o ile on według. § 2 ust. 2. nie jest uważany za „żyda”. Przepis § 2 ust.3 ma odpowiednie zastosowanie ( p. wyżej). Elgenhändige Unterschrift Własnorucznyj pidpis Własnoręczny podpis ………………….. Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk W Polsce będziemy wybierac tego kogo chcemy a 15.06.06, 18:34 nie tych których chcą Eurokołchoźnicy z ZSRE. Odpowiedz Link Zgłoś
phun oczywiscie, ale bez doplat do faszystowskiego PL 16.06.06, 09:43 i calego biznesu politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
meylec Dyr. Kołchozu Lepper na białe niedźwiedzie polował 15.06.06, 20:07 lahdaan napisał: > Na taki obraz Polski sobie zasluzylismy. Protestujmy glosniej albo wybierajmy m > adrzej. > To jest przykład jakie pojęcie mają zagraniczne media o Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
meylec Popchnięty rabin ważniejszy niż zamordowany ksiądz 16.06.06, 12:57 Niedawno zamordowano w Polsce księdza, jak sugerowały media za głoszenie niewygodnych, antylewackich poglądów. No, ale to tego środowiska które doprowadziło do uchwalenia absurdalnej, krzywdzącej i nieprawdziwej Rezolucji na pewno nie rusza. Tylko pojawia się pytanie - jak to możliwe, że władzami UE trzęsą lewaccy ideolodzy z klapkami na oczach? Nie znający i nie chcący znać polskich realiów? Odpowiedz Link Zgłoś
meylec Znów panowanie jedynie słusznej ideologii??? 15.06.06, 19:56 To po co komunę obalaliśmy? Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Znów panowanie jedynie słusznej ideologii??? 16.06.06, 06:03 meylec napisał: > To po co komunę obalaliśmy? Inni też chcieli trochę porządzić i do żłoba dopaść. Ot, po co! Odpowiedz Link Zgłoś
rubiscube a raczej niech Polacy sie odwala od Europy 15.06.06, 20:00 Polacy moga sie zdecydowac na wystapienie, chyba byloby wtedy lepiej dla obu stron ?? Europa do niczego ich nie zmusza, tylko przynaleznosc do Unii w rzeczywistnosci znaczy coraz wieksza integracje a takze juz o lat 1990 POLITYCZNA. Jesli Polska nie chce tej Unii, to czas sie w koncu zdecydowac... Odpowiedz Link Zgłoś
mtsk Re: Prześladowanie Muzułmanów ww Francji ??? 16.06.06, 09:54 Nikt muzulmanow nie przesladuje we Francji. Przeciwnie. Francja podobnie zreszta jak Holandia czy Hiszpania sa o wiele za bardzo tolerancyjne wobec islamskiej buty, religijnie motywowanym zabojstwom (przyklad Van Gogh), wandalizmowi itp. Eksmitowanie nielegalnych emigrantow to nie przesladowanie ale jedyna rozsadna akcja jaka odpowiedzialne panstwo moze podjac. Blad , ze to powinno byc zrobione duzo wczesniej i na duzo wieksza skale. Odpowiedz Link Zgłoś
master2lu Re: Niech sie od nas odwala ... 15.06.06, 16:50 a ja nie chce ciebie jako sasiada... Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Parlament Europejski nie bedzie milczec !!! 15.06.06, 17:24 Parlament Europejski nie bedzie milczec w sprawie fali nienawisci i agresji w Polsce !!! Tego sie od tej instytucji domagam: konsekwentnej i stanowczej krytyki tego, co sie dzisiaj w Polsce dzieje !!! A Jezeli komus niewygodna krytyka i wolnosc slowa nie odpowiada - jego problem. Odpowiedz Link Zgłoś
master2lu Re: Parlament Europejski nie bedzie milczec !!! 15.06.06, 18:08 szkoda, ze nie wiele ludzi jak ciebie, pracuje w niemczech (EDV, PR,) musze sie ciägle tlumaczyc, szkoda za tych idiotow. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Re: Parlament Europejski nie bedzie milczec !!! 15.06.06, 19:05 Parlament Europejski nie bedzie milczec. A czesc ludzi w Polsce widocznie oczekuje na oklaski. Woda sodowa do glowy odbila. Od krytykowania innych i pokazywania brunatnym palcem - to sa oczywiscie tylko ONI ! Czy jak ?! To smieszne i zenujace. Odpowiedz Link Zgłoś
phun Dokladnie w PL krzycza najglosniej 16.06.06, 09:48 to rodzaj schizofremi narodowej pokazywanie brunatnym palcem na innych by ukryc wlasne brunatne glowno, tyle ze ten paluszek jest zbyt mocno ubrudzony by nikt nie mogl zauwazyc Odpowiedz Link Zgłoś
phun wreszcie skonczyla sie polityczna poprawnosc wobec 16.06.06, 09:45 PL - mam nadzieje ze PE bedzie konsekwentny Odpowiedz Link Zgłoś
meylec Od dziś każdy Polak musi być jak Biedroń... 15.06.06, 19:47 A każda Polka jak Środa. Przez cały tydzień i cały czas. Najmniejsze odstępstwo grozi pozbawieniem Polski prawa głosu w Parlamencie Europejskim... Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Walczę o twoje prawo do wypraszania sobie! 16.06.06, 09:14 > Jesli spolecznosc nie ma ochoty na parady homo to powinna miec prawo > ich zakazac i koniec kropka. Na jakiej podstawie? > Ja nie robie nikomu takich parad pod oknem i wypraszam sobie takie parady pod > moim ... Będę dbał o twoje prawo do wypraszania sobie parad pod oknem, w formie czasowego przeniesienia się do kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
m_16 Re: P O + S L D .Podjudzają PE na Polskę !!! 15.06.06, 18:41 andrzej_bylicki napisał: > P O + S L D podjudzają PE na Polskę > razem z niemieckimi deputowanymi, którzy > szukają przeciwwagi do zarzutów > legalnego odradzanie się > faszyzmu w niemczech wschodnich ... Nie ma na to dwowodów, europarlamentarzyści związani z opozycja (z wyj. jednego) głosowali przeciw rezolucji. O co więc Ci chodzi? Kolejna teoria spiskowa? Odpowiedz Link Zgłoś
meylec Kiedy zakaz posiadania poglądów prawicowych??? 15.06.06, 20:16 I zatwierdzona przez PE dla Polski lista jedynie słusznych partii politycznych ??? Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: P O + S L D .Podjudzają PE na Polskę !!! 15.06.06, 22:03 Dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.15 W odróżnieniu od polskich faszystów 15.06.06, 15:18 W odróżnieniu od polskich faszystów nie są przy władzy (korycie) i nie zajmują się edukacją młodzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
master2lu Re: W odróżnieniu od polskich faszystów 15.06.06, 16:54 tak, niestety. :-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
norton2005 Dobrze czy żle byle z nazwiskiem 16.06.06, 13:04 Dobrze czy żle byle z nazwiskiem ! W Polsce media wypromowały ojca Rydzyka i Radio Maryja. Teraz robi to Parlament Europejski. Duży sukces na skalę europejską. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_bylicki P O + S L D Podjudzają PE na Polskę !!!!!!!! 15.06.06, 15:14 P O + S L D podjudzają PE na Polskę razem z niemieckimi deputowanymi, którzy szukają przeciwwagi do zarzutów legalnego odradzanie się faszyzmu w niemczech wschodnich ... Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: P O + S L D Podjudzają PE na Polskę !!!!!!!! 15.06.06, 15:24 a za Polska porazke na mistrzostwach to kto odpowiada Geje, Zydzi, Niemcy, PO, SLD, Stonaka ziemniaczana? P Andrzeju prosze zakreslic odpowiednie koleczko. Swoja droga mysle ze PiS zmieni ustawe powolywania trenera reprezentacji. To niedopuszczalne zeby nastepca Janasa nie wywodzil sie z koalicji Odpowiedz Link Zgłoś
prosto_w_odbyt_m.o Re: P O + S L D Podjudzają PE na Polskę !!!!!!!! 15.06.06, 15:30 andrzej_bylicki napisał: > P O + S L D podjudzają PE na Polskę > razem z niemieckimi deputowanymi, którzy > szukają przeciwwagi do zarzutów > legalnego odradzanie się > faszyzmu w niemczech wschodnich ... Trzeba wreszcie ujawnić społeczeństwu wszystkie ochydne afery PO i SLD, SDPL, UW !!!! niech Polacy sie dowiedzą całej prawdy o tej czerwonej faszystowskiej mafii, która jak rak toczy Polske od 17 lat !!! Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Niech Polacy się dowiedzą o endeckich mordercach 15.06.06, 15:34 Którzy urządzili nagonkę na Gabriela narutowicza a nastęnie zorganizowali mord polityczny na nim. A teraz uzurpuja sobie prawo na uczenia historii... Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla Re: Niech Polacy się dowiedzą o endeckich morderc 15.06.06, 15:43 Załatwili Narutowicza, może załatwią K... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lipaca Re: Niech Polacy się dowiedzą o endeckich morderc 15.06.06, 17:13 KIEDY JEST SEZON POLOWAN NA KACZKI? Odpowiedz Link Zgłoś
m_16 Re: Komuniści zamordowlai ponad 100 mln ludzi ... 15.06.06, 19:43 A faszyści zamordowaliby jeszcze więcej, gdyby byli inteligentniejsi i nie parli do wojny światowej. Chcesz się licytować na trupy? Już sam Twój styl pokazuje, że jesteś dobrym kandydatem na propagandzistę. Odpowiedz Link Zgłoś
greri2 Re: Komuniści zamordowlai ponad 100 mln ludzi ... 15.06.06, 19:54 Komunisci to bydlo i nalezy ich zdelegalizowac Odpowiedz Link Zgłoś
m_16 Re: Komuniści zamordowlai ponad 100 mln ludzi ... 15.06.06, 23:37 greri2 napisał: > Komunisci to bydlo i nalezy ich zdelegalizowac Odpowiedz Link Zgłoś
m_16 Re: Komuniści zamordowlai ponad 100 mln ludzi ... 15.06.06, 23:41 greri2 napisał: > Komunisci to bydlo i nalezy ich zdelegalizowac Teraz ja powiem co jest bydłem, wg mnie i "se" pogadamy. Czy forum musi być po prostu spluwaczką, dla inwektyw. A ja nie znoszę prawicy - ale nie okazuję tego bo to nie wnosi nic do rozmowy. Co z tego, że Ty czy ja kimś pogardzamy. Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Komuniści zamordowlai ponad 100 mln ludzi ... 16.06.06, 06:20 m_16 napisał: > greri2 napisał: > > > Komunisci to bydlo i nalezy ich zdelegalizowac > > Teraz ja powiem co jest bydłem, wg mnie i "se" pogadamy. Czy forum musi być po > prostu spluwaczką, dla inwektyw. A ja nie znoszę prawicy - ale nie okazuję tego > > bo to nie wnosi nic do rozmowy. Co z tego, że Ty czy ja kimś pogardzamy Według mnie zaś praktycznie cała rogacizna (może poza Rokitą) to jedno wielkie BYDŁO! A w ogóle to Po cóż wasze swary głupie, Wszak i tak zginiemy w zupie. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: P O + S L D Podjudzają PE na Polskę !!!!!!!! 15.06.06, 17:50 Wręcz przeciwnie. Paweł Janas, dzięki swym osiągnięciom i zdolnościom, doskonale pasuje do obecnej koalicji. Główny polityczny przyjaciel Kaczyńskich (o ile potrafią mieć przyjaciół), Jan Olszewski, był wręcz dumny i chwalił się poniesionymi klęskami. Odpowiedz Link Zgłoś
m_16 Re: To zostań trenerem na miejsca Janasa to poroz 15.06.06, 19:47 Niestety, on chyba nie należy do sitwy Listkiewicza..., o, właśnie czy prawica nie miała walczyć z układami (zwłaszcza tymi PRL-owskimi)? Jak tacyście wyszczekani, to zaleźcie wreszcie za skórę PZPN-owi. Ta wasza bolszewicka (sic! to właściwe porównanie) agresywność, mogłaby może raz przynieść co dobrego. A jeśli nie to, przynajmniej wiedzielibyśmy, że rzeczy bywają dużo bardziej skomplikowane niz układ. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: To zostań trenerem na miejsca Janasa to poroz 15.06.06, 21:11 No, to jest niezła stajnia Augiasza. Ciekawe tylko, skąd się biorą pieniądze, jakimi obracają kluby sportowe i reprezentacja. Nie mówię o klubach sponsorowanych przez kopalnie, bo te utrzymują podatnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur W życiu! 15.06.06, 21:10 Rozgonić toto! Piłka nożna powinna działać na zasadzie komercyjnej. Klub powinien utrzymywać się z wpływów za bilety, z opłat za transmisje, z reklam. Z tych przychodów należy opłacać koszty utrzymania obiektów, DOTOWAĆ SPORT AMATORSKI, wypłacać odszkodowania za zniszczenia poczynione przez kiboli, pokrywać koszty ochrony A RESZTĘ NA WYNAGRODZENIA DLA ZAWODNIKÓW Zawodnik chcący grać w reprezentacji Kraju, w narodowych barwach, winien złożyć wadium, które przepadnie w razie kompromitacji. Odpowiedz Link Zgłoś
lysy641 Re: P O + S L D Podjudzają PE na Polskę !!!!!!!! 15.06.06, 15:35 mr. Balicki powtarzaszsie to nudne. dlaczego PO ma to robic? PO moze niejest krysztalowa ale PiS, i SO, LPR to cuchnacy rynsztok Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Holenderscy pedofile nie rządzą 15.06.06, 15:04 A poparcie mają na poziomie 0,001%. Poza tym partię może założyć każdy, u nas też by mogli pedofile założyć partię. Albo na przykład wielbiciele ciepłej wódki. Ale o tym gazety i prawiczki nie piszą, bo po co? Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Re: hitler też niebył !!!! na początku :)))) 15.06.06, 16:05 I budował autostrady i mieszkanka z ogródkiem dla ludu niemieckiego... Odpowiedz Link Zgłoś
szymek.jajcarz.z-tvn hitler też niebył !!!! na początku :))))!!!! 15.06.06, 16:17 travel_wawa napisał: > I budował autostrady i mieszkanka z ogródkiem dla ludu niemieckiego... no własnie !!! poza tym wielki firer hitler dbał o populację niemiecką ! w roku 1946 z jego inicjatywy przyszło na świat ponad 1 mln rasowych niemców ze zgwałconych przez krasnoarmiejców niemek :) Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk widzisz, widzisz ... nawet Hitler potrafił coś 15.06.06, 18:24 zrobić dla godpodarki, a Balcerowicz tylko zniszczył a podobno jest ekonomista a Adolf był malarzem ... Bo obaj są ludobójcami ... tylko Balcerowicz na własnym Narodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Re: widzisz, widzisz ... nawet Hitler potrafił co 15.06.06, 19:45 Poraz kolejny, von_tusku, w ideologicznym zacietrzewieniu mijasz sie z prawda. Czy mam ci przypomniec, jaka byla glowna glaz przemyslu Trzeciej Rzeszy, gdzie ludzie znajdowli zatrudnienie. Powiem Ci jedno - napewno nie przy skladniau dlugopisow. Twoje wypowiedzi potwierdzaja zdanie PE, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk A to u nas są ? Wiesz, że wtedy juz dawno. 15.06.06, 18:22 tacy jak TY byliby w ciemnych lochach ... więc zastanów się co mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
lipaca Re: Faszyzm w NRD nie przeszkadza !!!!!!!! 15.06.06, 17:25 TY COS Z HISTORIA NA BAKIER (HAHAHA HISTORIA GIERTYCHOWA),BO NRD JUZ DAWNO NIE MA. NO CHYBA,ZE BYLES ZAHIBERNOWANY I NIE WIESZ CO SIE DZIALO PRZEZ TE LATA TWEJ NIEBYTNOSCI. HAHAHAHAHAHAHA =D Odpowiedz Link Zgłoś
master2lu Re: Faszyzm w NRD nie przeszkadza !!!!!!!! 15.06.06, 18:19 andrzeju wilczyku, a nie przeszkadza ci faszyzm w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
phun NPD nie rozni sie niczym w swej ideologoi od PIS 16.06.06, 10:17 a mimo to nie rzadzi w Niemczech jak bardziej skrajny LPR czy MW. Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: Polska niech "podziekuje" Olejniczakowi 15.06.06, 15:07 Kilka razy ten niby Polak kumal sie z europejskimi lewakami, doslownie proszac ich o interwencje w Polsce. No i sie doprosil. Nie rozumiem dlaczego polski parlament ma tolerowac obecnosc na swoim forum faktycznego zdrajcy polskiej racji stanu? Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Zapmiętamy to wyborach samorządowych. Należy 15.06.06, 18:29 jego i jemu podobnych postwić przed Trybunałęm Stanu razem z innymi sługusami Brukselii, przy których Targowiczanie to wzór postwy patriotycznej, bo jak zobacyzli co zrobili Matce Ojczyźnie to pożałowali szczerze ... Odpowiedz Link Zgłoś
beret_moherowy Re: A holenderscy pedofile im nie wadzą! 15.06.06, 16:40 Nie bo to cywilizowani pedofile i bogaci,biedny dzięki złodzijskiej prywatyzacj nie może być dobry.To dla podreperowania Hipokryzja cywilizacji zachodnich jest niesamowita przewyższa czasami tą komunistyczną,nie powinniśmy się zbytnio przejmować ich opiniamy pozostańmy sobą. Przjawy nacjonalizmu i rasizmu antysemityzmu we współczsnych Niemczech ,Francji czy w Austrii dla każdego kto zna Języki i umie obserwować są tak głęboko zakorzenione i jednocześnie zakamuflowane że trudno się dziwić że dla poprawy własnego samopoczucia wmawia się nam te prymitywne instynkty ,Tym bardziej że to my zapie..my na ich emerytury dzięki wspaniałej prywatyzacj. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: A holenderscy pedofile im nie wadzą! 16.06.06, 01:09 coż ... parlamentarzyści unijni marzą że doczekają ... praw pedofilii. I poprawności politycznej względem nich. Chyba to rozumiesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: A holenderscy pedofile im nie wadzą! 16.06.06, 14:08 europosłowie też tracą na potencji z wiekiem. więc myślą perspektywicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
stopzionism w warszawie pedofilowi pomnik postawili 16.06.06, 22:48 w polsce pedofile maja lepiej niz w holandi. tam im jeszcze nikt pomników nie stawia a w warszawie w sercu stolicy za państwowe pieniadze syjonistyczna fundacja shalom za polskie pieniądze wystawiła pomnik dewiantowi i pedofilowi j.korczakowi. jak wynika z jego listów zaliczył ponad 400 młodych chłopców z sierocińca. Odpowiedz Link Zgłoś
n_i_k PE niech się dziabnie w zad. 15.06.06, 15:01 Mogą nam nakukać :) Rezolucja jest skutkiem czarnego PR "Wybiórczej" i innych pro-tuskowych i pro- PD/SDPL mediów, które czarną propagandą obrzydzają Polskę własnym obywatelom i dodatkowo innym państwom. Do tej pory nie wydarzyło się w Polsce nic, coby usprawiedliwiało takie słowa. Nawet ostatnio parady pederastów są leglne. A może właśnie to ich boli? I trzeba sobie za wszelką cenę znaleźć wroga? Współczuję młodym ludziom zaślepionym niczym nie uzasadnioną nienawiścią do obecnych rządów... daliście się wciągnąć w festiwal nienawiści reżyserowny przez ludzi, którym w ogóle na was nie zależy. Ludzie wyjeżdżają z Polski przez artykuły z GW, a nie przez rzeczywiste skutki rządów PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
areopag Re: PE niech się dziabnie w zad. 15.06.06, 15:16 "Ludzie wyjeżdżają z Polski przez artykuły z GW, a nie przez rzeczywiste skutki rządów PiS". Jesteś chyba chory psychicznie. Ja nie czytałem polskiej prasy bo nie było mnie na to stać. Wolałem dzieciom kupić coś do jedzenia i ubranie. A z Polski wyjechałem, żeby móc utrzymać rodzinę. Bo taka jest władza w kraju- jeszcze bardziej chciwa na kasę polską niż poprzednicy. W dodatku kler się rozpanoszył i korzysta z kolejnych przywilejów (czytaj-kasy państwowej). Na wizytę głowy państwa watykańskiego wydano miliony podczas gdy zamyka się szpitale dla dzieci. TFU z takim rządem. Nie wracam do tego politycznego i sklerykalizowanego bagna. WYJEŻDŻAJCIE z Polski jeśli chcecie żyć godnie i bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
rubiscube Re: PE niech się dziabnie w zad. 15.06.06, 15:27 areopag napisał: > WYJEŻDŻAJCIE z Polski jeśli chcecie żyć godnie i bezpiecznie. Zamiast wyjezdzac powinniscie troche o los swego kraju walczyc, i sie angazowac w polityke jesli zwiedli was "wszyscy ci lapownicy" w rzadzie Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk To dobrze, że wyjechałeś :). A mógłbys jeszcze 15.06.06, 18:27 nie pisać na Polskcih Forach, bo plujesz tylko na Polske. PS. Dobrze, byłoby gdyby całe lewactwo wzięło z ciebie przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
turingam Re: To dobrze, że wyjechałeś :). A mógłbys jeszcz 15.06.06, 19:20 von_thusk, znasz Norwida? Pewnie też nie powinien pisać o Polsce, skoro z niej wyjechał? Co do opluwania, to napisał on piękne zdanie na ten temat (cytuję z pamięci): "Kto własne gniazdo bardziej kala? Ten, co kala, czy ten, co kalać nie pozwala?" Zastanów się nieco nad sensem tych słów... Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
konikoni Bardzo dobrze - zazwyczaj najlepsze oceny 15.06.06, 15:03 o jakims kraju sa z zagranicy. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam wszystko przez "pogrom warszawski" 15.06.06, 15:04 i probe powtorzenia holokaustu na naczelnym rabinie Schudrichu... Odpowiedz Link Zgłoś
stopzionism rabin warszawy to jest dopiero prowokator 16.06.06, 14:14 chyba towarzysz stalin skąd wywodzi sie ród rabina schudicha byłby dumny z jego agenturalnej prosyjonistycznej i antypolskiej postawy. osranie rabina przez muche może wywopłać jak sie okazuje trzęsienie zimei w PE i oficjalne stanowisko USA????????????????? to jest doprawdy żałosne. może warto porozmawiać o pedofilu korczaku zydowi który uwiódł ponafd 400 sierot płyci męskiej. Za te wybitne zasługi za polskie pieniądze wystawiono pedofilowi korczakowi pomnik w sercu warszawy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronsorensen Re: rabin warszawy to jest dopiero prowokator 16.06.06, 16:11 mozna dostawic za zycie jeszcze pomnik panu rydzykowi, za krycie pedofilstwa w radiu oraz za kradziez pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza oszolomy wrzeszcza! 16.06.06, 16:29 wrescie Europa wytknela nam nasza "tolerancje" pokazala nasze wady narodowe, ktore od wieku tak je ladnie pielegnujemy. ukazala prawdziwy obraz nasego kraju, zascianek, ktoremu udalo sie dostac na salony.. jescze kilka pokolen bedzie tak upokarzonych jak ostanio, ale to jest jedyna droga aby wyjsc z mentalnosc z XiX wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
jrjrjr Re: Polska i LPR napiętnowana w rezolucji Parlame 15.06.06, 15:04 No cóż, na własne zyczenie stajemy się pośmiewiskiem Europy... Może komuś miło żyć w Rydzykostanie. Mnie nie! Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam cos ty to przez ten dezodorant ktorym usilowano 15.06.06, 15:05 otruc Schudricha Odpowiedz Link Zgłoś
yarecki21 Re: Polska i LPR napiętnowana w rezolucji Parlame 15.06.06, 15:10 nie przesadzajmy. PE uchwalił rezolucje potępiającą Polske, to niech Kaczyńscy uchwalą teraz rezolucje w której nakażą PE cmoknąc nas w pupę Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do yareckiego21 15.06.06, 15:51 yarecki21 napisał: > nie przesadzajmy. PE uchwalił rezolucje potępiającą Polske, to niech Kaczyńscy > uchwalą teraz rezolucje w której nakażą PE cmoknąc nas w pupę Dobry pomysl. Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
siostro_kaczke Mama!! Ajuto!! ;-D 15.06.06, 17:45 Kaczko ratuj, oni mówią, że jestem homofobem :DDD Yarecki, brawo :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
gildarius Re: Mama!! Ajuto!! ;-D 15.06.06, 21:20 Taaaak, z całą pewnością to byłby ciekawy pomysł ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Ja też, odpowiedzić Kołchoźnikom w skrajnie 15.06.06, 18:30 obraźliwym stylu, chociaż jak obrazić lewaka ? Odpowiedz Link Zgłoś
awacss Europejski Związek Republik Socjalistycznych 15.06.06, 15:05 Czy grozi nam rząd komisaryczny? Z rezolucji wynika,że skład polskiego rządu może podlegac weryfikacji przez RE.To może nie robić już wyborów-będzie taniej a nie będzie fikcji. Odpowiedz Link Zgłoś
yarecki21 Re: Polska i LPR napiętnowana w rezolucji Parlame 15.06.06, 15:07 idioci z Brukseli Odpowiedz Link Zgłoś
gildarius Re: Uzasadnij 15.06.06, 21:21 Nie, to niech oni najpierw uzasadnią taką rezolucję. Bo bez tego takie stwierdzenie jest uzasadnione. Odpowiedz Link Zgłoś
yarecki21 Re: Uzasadniam 15.06.06, 21:55 "W rezolucji uzgodnionej wspólnie przez socjalistów, liberałów i Zielonych (bez chadecji) eurodeputowani wymienili Polskę..." Lewica postanowiła zbić polityczny kapitał kosztem oskarżeń m.in. Polski o tendencje ktore są u nas w kraju zjawiskiem marginalnym i wcale nie wyróżniającym jakoś Polski na tle innych krajów cywilizowanych. "doświadczyły ostatnio gwałtownych wydarzeń i/lub zabójstw powodowanych nienawiścią na tle rasizmu, ksenofobii i antysemityzmu" Czy za te wydarzenia europejska lewica uważa zamknięcie klubu le Madam uchylającego się od płacenia czynszu za wynajem lokalu, czy może chodzi o planowanie kontrdemonstracji przez MW antagonistycznej do Parady Równości, czy też chodzi o pobicie Rabina? Otóż pobicia nie tylko na tle rasowo/religijnym zdażają się na codzień na całym świecie, bo nie brakuje agresywnych debili którym akurat może nie spodobać sie Twoja fryzura czy ubiór, lub kolor skóry. "UE powinna podjąć odpowiednie środki dla wyrażenia swych obaw, a zwłaszcza zajęcia się kwestią udziału w rządzie LPR, której przywódcy nawołują do nienawiści i przemocy" Sprawa ta jest wewnętrzną sprawą Polski i żadna z ratyfikowanych przez Polske umów międzynarodowych nie upoważnia PE do ingerowania w skład rządu Polski. Rezolucja przypomina Polsce o jej zobowiązaniach w świetle traktatów oraz o możliwych sankcjach w razie ich niespełnienia (możliwość zawieszenia prawa głosu w Radzie UE). Parlament zwrócił się ponadto do Europejskiego Centrum Monitorowania Rasizmu i Ksenofobii o zbadanie "narastającego klimatu nietolerancji powodowanej rasizmem, ksenofobią i homofobią w Polsce" Czy za brak realizacji zobowiązań PE uważa: *serię aresztowań przywódców Narodowego Odrodzenia Polski i Organizacji Narodowo Radykalnej *współprace organów ścigania z organami z całego świata mające na celu skuteczną walkę z szerzeniem treści rasistowskich, etc. w internecie, ze szczególnym uwzględnieniem serwerów zagranicznych *wyjątkowo restrykcyjne wyroki sądów dotyczące pobić na tle rasowym - dla przykładu kilkoro wrocławian zostało skazanych na 5 lat pozbawienia wolności za zorganizowane wystąpienie przeciwko Cyganom na jednym z wrocławskich osiedli *profesjonalne zabezpieczenie imprez i demonstracji organizacji lewicowych przez Policję i służby miejskie, walczących z rzekomą nietolerancją *dotowanie z budżetu państwa i budżetów samorządowych imprez i organizacji pielęgnujących tradycje i kulturę mniejszości narodowych w Polsce, dla przykładu "Dni Kultury Żydowskiej" w Gdańsku Są to tylko przykłdy potwierdzające to co w świadomości większości Polaków jesrt rzeczą oczywistą - Polska jest krajem tolerancyjnym i szanującym odmienne kultury i tradycje, a rezolucja PE jest dla nas krzywdząca i może być odbierana wyłącznie jako przejaw politycznego koniunkturalizmu środowisk lewicowych, chcących budować swój wizerunek jako krzewicieli postępu w "zaścianku Europy". Odpowiedz Link Zgłoś
sandomierz99 Re: Polska i LPR napiętnowana w rezolucji Parlame 16.06.06, 01:44 Popieram ale to nie idioci tylko biznesmeni. Zachod to panstwa representujace tzw. faszyzm korporacyjny, ktorego glownym zadaniem jest zysk w miedzynarodowych korporacjach. Niestety Polska ulega juz kolonizacji, Kaczory probuja to zatrzymac ale to tak jakby probowac zawrocic kijem Wisle. Gdybysmy temu sie skutecznie oparli to oni zoorganizowali by nam wojne i by cofneli nasz kraj o jakies 100 lat, tak jak Jugoslawie. Znalezliby czlowieka tak jak Miloszewicza w jugoslawi czy Husejna w Iraku, czy Lukaszeke na Bialorusi i uzyliby pretextu zeby zagrabic nasze bogatwo stosujac sile militarna. (nawiasem mowiac to ludzie Ci byli agentami CIA)Sytuacja Polski jest znow beznadziejna ale wojny nie bedzie bo juz oni wszystko prawie zagarneli. Kaczor i Kazik nic nie moga tu zrobic, bo komuchy nas sprzedaly w 1989 roku. Do Uni tez musimy nalezec bo faszym korporacyjny odmowilby nam prawa handlu zagranicznego. Faszysci nie lubia Kaczorow bo oni probuja dbac o ludzi raczej niz o korporacje. Dlatego ta nagonka. To tylko poczatek az zrobia swoje czyli przepedza Kaczorow. Odpowiedz Link Zgłoś
jrjrjr Re: Polska i LPR napiętnowana w rezolucji Parlame 15.06.06, 15:07 Czy woń kadzidła jest w stanie ukryć rydzykowo-giertychowy smrodek? Odpowiedz Link Zgłoś
stagaz Co za porównanie:... 15.06.06, 15:07 ...w Polsce "wzrost nastrojów", w Belgii i Holandii, ostojach lewackiej "tolerancji" zabójstwa na tle rasowym, a PE jednakowo potępia. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars LPR odeprze oskarzenia jako lewacke i po sprawie 15.06.06, 15:21 nawet jak widac rezolucja UE nie otwiera oczu Polakom iz zyja w panstwie obyczajowo i kulturowo (a nawet jak sie okazuje pilkarkso) opoznionym do swiata. Nic to postarajcie sie tylko zeby jedyna mlodzieza w kraju pozostala nie byla wylacznie Mlodziez Wszechpolska. Odpowiedz Link Zgłoś
baat-man Bzdury, idiotyzmy, 15.06.06, 15:21 podłe oskarżenia, ohydne szkalowanie Polski przez lewactwo, ktore obsiadlo Europe jak muchy, za to ze Polacy sie nie uginaja pod presja nowego porzadku moralnego i spolecznego, ktory probuje sie zaprowadzic, i za to, ze rzad prowadzi polityke korzystna dla Polski, a nie wasalską wzgledem politycznych i finansowych "europejskich elit". A tak w ogole od kiedy pedalstwo i walka przeciw tzw. "homofobii" jest sprawa nr. 1 w UE? Zająć sie do cholery wzrostem gospodarczym, narkotykami i zboczeniami w Beneluxie, problemem zanikania bialych Europejczykow, palacymi sie samochodami we Francji, nawalem kolorowych imigrantow, z ktorymi cos trzeba zrobic, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Rozwin prosze ten watek 15.06.06, 15:42 > Zająć sie do cholery wzrostem gospodarczym, narkotykami i > zboczeniami w Beneluxie, problemem zanikania bialych Europejczykow, palacymi > sie samochodami we Francji, nawalem kolorowych imigrantow, z ktorymi cos trzeba > > zrobic, itd. Napisz co trzeba zrobic w sprawie palacych sie samochodow we Francji. Tu w Europie tego nikt nie wie ale moze doradzisz bo ty wiesz i lepiej rozumiesz istote tego zlozonego problemu? I dodaj jeszcze dlaczego Twoim zdaniem kolor Europejczyka jest taki istotny. Nie zapomnij tez opisac co nalezaloby zrobic z "nawalem kolorowych immigrantow" ktorzy sa dla ciebie najoczywisciej powaznym problemem i bardzo ci przeszkadzaja. Gdzie ty w ogole mieszkasz z tymi pogladami? Odpowiedz Link Zgłoś
lysy641 Re: Rozwin prosze ten watek 15.06.06, 15:46 mstemwro ty nawet niewiesz co to kolorowi i jacy sa to autetyczna cholota moze 1% to porzadni ludzie naogol lenie i lubia zyc cudzym kosztem Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Acha 15.06.06, 15:58 teraz juz wiem. Przekaze twoj poglad mojemu development manager, jest z Pakistanu i wykonuje prace dwoch Niemcow i jednego Polaka ktorzy okazali sie byc zbyt leniwi i niewydolni. Albo mojemu sasiadowi pochodzacemu z Turcji ktory mysli podobnie jak ty i zatrudnia tylko "bialych" w swojej firmie. Gdzie ty zyjesz? Na przedmiesciach Johanesburga czy Paryza? Odpowiedz Link Zgłoś
lysy641 Re: Acha 15.06.06, 16:55 a czy tywiesz co oni robia na niektorych dzielnicach toronto gdybys z nimi pracowal to bys szybko zmiwnil zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Re: Acha 15.06.06, 18:09 Nie wiem, z Toronto znam tylko Lotnisko ale wiem ze jak mieszkalem w Vancouver to (mimo ze dzielnica calkiem, calkiem) byly problemy z trzema rodzajami sasiadow: Afroamerykanami (z powodu dewastacji), z Rosjanami (z powodu pijanstwa i dewastacji) i z Polakami (z powodu kradziezy, pijanstwa i dewastacji). Jak widzisz sa tacy i tacy i to wszedzie. No z wyjatkami - jak pojedziesz do Paryza i spotkasz bezdomnego ktory jest nawalony do nieprzytomnosci to albo Francuz albo Polak. Nawalonego Araba spiacego pod mostem w smierdzacych ciuchach jeszcze nie widzialem. I nie sadz ze mnie to cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
sandomierz99 Re: Bzdury, idiotyzmy, 16.06.06, 01:49 No tak ale te wszystkie sprawy ktore cytujesz nie godza w faszyzm korporacyjny i nie obnizaja zyskow. Jest to nagonka na Kaczorow, uwaga niedlugo padna strzaly. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekus no i zaczyna sie! teraz juz doslownie bedziecie. 15.06.06, 15:25 ...dostawac w dupke.:-))))Jeuropa jest chora. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Dlaczego po prostu nie wystapicie z UE 15.06.06, 15:30 naklancie min Edukacji co wysyla policje na dzieciaki, przestepce Leppera i obermajstra J.K. zeby wystapili z Unii. Na pewno nikt za Polska plakac nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Potrzebne byłoby referendum. 15.06.06, 15:39 przynajmniej 50% frekwencja i większosc za wystąpienie. Jak na razie 90% Polaków chce, zeby Polska dalej była w UE. Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Re: Potrzebne byłoby referendum. 15.06.06, 15:45 Najwidoczniej jednak ze wzgledu glownie na doplaty bezposrednie, nadzieje ze "dostana robote w Irladii" albo ze UE zalata droge i nareperuje chodniki i nie zdajac sobie zupelnie sprawy sprawy do jakiego systemu wartosci zglosili akces. Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Re: Potrzebne byłoby referendum. 15.06.06, 15:51 Ja tam się cieszę, bo dzięki temu zakres władzy rządu kaczorlandu na de mna jest ograniczony. Na przykład nikt mnie tu nie zatrzyma siłą, jak też nie zakaże przyjazdu, gdybym się wyprowadził. Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Wiesz zawsze Eurokołchoz może Nas wyrzucić :) 15.06.06, 18:17 A wiesz, jak dla mnie wszyscy sługusi Bruskelii mogą z Polski wyjechać ... Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Wiesz zawsze Eurokołchoz może Nas wyrzucić :) 15.06.06, 18:38 nie martw sie powoli (coraz szybciej) wyjezdzaja. Potem tylko Bruksela zakreci Polsce kureczki z kasa i dopiero bedzie zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk A my przestaniemy pałacć składke, spełniać chore 15.06.06, 19:03 normy i dyrektywy Kołchozowe itp. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Mysle von thusk ze sie zgadzamy 15.06.06, 19:42 Wiesz mysle ze niepotrzebnie sie spieramy. Chodzi nam w gruncie rzeczy o to samo. Obaj uwazamy ze czlonkowstwo w UE Polski to blad. Miejmy nadzieje ze juz niedlugo zostanie on naprawiony. Prawda von thusk? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Mysle von thusk ze sie zgadzamy 15.06.06, 21:15 Już pucio z otwartymi ramionami czeka... A ja nie życzę sobie, aby Warszawa wyglądała jak Groznyj! Odpowiedz Link Zgłoś