Dodaj do ulubionych

imprezy polsko-koreanskie

16.05.07, 10:20
Czesc. Interesuje mnie czy macie jakies wiesci o przewidywanych imprezach
polsko-koreansko polnocnych?Wiem, ze jest pare Towarzystw Przyjazni, ale nie
wiem czy one cos organizuja, no i w ogole jak je znalezc i gdzie?Czy w ogole
jest jakas szansa zeby samemu doswiadczyc kontaktu z Koreanczykami?
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • nicolas1981 Re: imprezy polsko-koreanskie 16.05.07, 10:48
      Jak najbardziej jest, Koreanczycy z Północny są ludzie bardzo mili i
      sympatyczni, towarzystwa o ktore mowisz istenieją.
      • koreanews Re: imprezy polsko-koreanskie 16.05.07, 12:06
        Nicolas, a moze jakies konkrety?W jaki sposob dowiedziec sie o tych
        Towarzystwach albo planowanych imprezach?
        • nicolas1981 Re: imprezy polsko-koreanskie 16.05.07, 13:09
          Jestes z Warszawy?
          • koreanews Re: imprezy polsko-koreanskie 17.05.07, 12:16
            jestem a czy mozna prosic o jakies konkrety?Cos bedzie sie dzialo w najbliszym
            czasie?
            • nicolas1981 Re: imprezy polsko-koreanskie 17.05.07, 12:25
              prosze o kontakt mailowy
              • koreanews Re: imprezy polsko-koreanskie 17.05.07, 12:33
                koreanews@gazeta.pl
              • buboo Re: imprezy polsko-koreanskie 17.05.07, 13:16
                A czemu nie umieścisz tej informacji na forum? Czy to jakaś tajemnica?
                • nicolas1981 Re: imprezy polsko-koreanskie 17.05.07, 13:50
                  zostałem kiedyś załatwiony przez dziennikarza i dlatego tak robie
                  • buboo Re: imprezy polsko-koreanskie 17.05.07, 14:04
                    czy w takim razie moge prosić o info na priv? e-mail jak login (buboo@gazeta.pl)
                    • koreanews Re: imprezy polsko-koreanskie 24.05.07, 12:02
                      Nicolas,

wciaz czekam na info na temat imprez. Czy moge liczyc na Ciebie?
                      • nicolas1981 Re: imprezy polsko-koreanskie 24.05.07, 14:29
                        Nie wiem dokladnie o co ci chodzi z tymi "imprezami", tematyka KRL-D jest
                        poważną i delikatną sprawą, kraj wciąż w stanie wojenym jest.

Istnieje koło które sie interesuję KRL-D, jednakże działalność jest na razie
                        ograniczona, poza tym jeśli jesteście zainteresowani możemy założyć koło
                        dotyczące KRL-D

Kiedyś należalem do takiego koła mielismy regularnie imprezy jednakże każdy
                        zacznął pracować co ograniczało naszą działalność.

• buboo Re: imprezy polsko-koreanskie 24.05.07, 14:42
                          Bardzo ciekawy pomysl, z tym zalozeniem kola. Tylko jaki bylby zakres jego
                          dzialalnosci?
                          • bugsior Re: imprezy polsko-koreanskie 24.05.07, 15:09
                            Rzucanie 'darts' w portrety Ukochanego.
                            • nicolas1981 Re: imprezy polsko-koreanskie 24.05.07, 15:19
                              Bugsior, jesteś nerwowy ostatnio.

A byśmy omówili objektywe spojrzenie na temat KRL-D
                              • bugsior Re: imprezy polsko-koreanskie 24.05.07, 15:48
                                A ty Nicolas jakos poczucie humoru ostatnio chyba zupelnie straciles.

Moze za duzo pracujesz, co?
                              • buboo Re: imprezy polsko-koreanskie 24.05.07, 15:48
                                Niby spoko, ale to można robić równie dobrze na forum...
                                Może można byłoby pomysleć nad sposobami uświadamiania nieświadomych...

Swoją drogą pomysł z dartem też nie jest zły ;)
                                • chollima Re: imprezy polsko-koreanskie 25.05.07, 14:00
                                  Dlaczego takich informacji o spotkaniach i imprezach nei umieszcza się na
                                  forum ? Proste, najpierw trzeba przejść odpowiedni instrukrtaż oraz selekcję,
                                  spotkanie się z obywatelami KRL-D nie jest przeczeż rzeczą, którą można
                                  doświadczyć na codzień. :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka