Gość: krzych IP: 80.48.251.* 13.11.03, 18:46 biedni irakijczycy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: U Re: Liczba ofiar zamachu w Nasirii wzrosła do 31 IP: *.dialup.sprint-canada.net 13.11.03, 19:20 Wlasnie. Musieli przez obcych bandziorow zginac ci biedni Irakijczycy. Szkoda ze zamachowcy nie maja tych madrych bombek, ktorymi Bush sie tak chwali. Moze powinien im je dostarczyc. Wtedy tylko okupanci zasluzenie by gineli w Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saper Próbują te terorysty, ale im cosik g...o wychodzi! :) IP: 152.75.142.* 13.11.03, 19:42 NO i co. Chcieli zmusić Włochów do ucieczki- nie udało się. Amerykanów wielkrotnie próbowali- też się nie udało. Brytyjczyków próbowali - też się nie udało. Niech sie te arabusy same kupą wysadzą, a nie na raty: prędzej pójdzie, a skutek będzie ten sam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: MEEEEEEERKAT !!!! IDIOTO !!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.11.03, 22:14 Gość portalu: saper napisał(a): > NO i co. Chcieli zmusić Włochów do ucieczki- nie udało się. > > Amerykanów wielkrotnie próbowali- też się nie udało. > > Brytyjczyków próbowali - też się nie udało. > > > Niech sie te arabusy same kupą wysadzą, a nie na raty: prędzej > pójdzie, a skutek będzie ten sam! zeby przyjac nick SAPER to musialbys jak prawdziwy saper mylic sie tylko raz !!! A ty na okraglo sie mylisz na forum !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson A partyzańci ostrzegają bez przerwy Irakijczyków IP: *.ds.pg.gda.pl 13.11.03, 19:47 by trzymać się z dala od okupantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczory11 Re: A partyzańci ostrzegają bez przerwy Irakijczy IP: *.zeelandnet.nl 13.11.03, 20:06 Tomson. Zamiast siedziec przed komputerem i wypisywac bzdury, ktorych juz prawie nikt nie czyta (ja twoj post przeczytalem po raz pierwszy od 6 tygodni) radze ci wziac sie do nauki. Niebawem zaliczenia za pasem i sesja egzaminacyjna tuz, tuz. Za nieuctwo wywala cie po pierwszym semestrze z tej twojej PG. I pytanie - czy tam w Gdansku na PG to wszyscy tacy "nawiedzeni" jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson HAHAHAHAHA!!! Mnie wywalą?!?!?!?! IP: *.ds.pg.gda.pl 13.11.03, 20:35 Tylko dlatego że mnie nie znasz nie wyśmieję ciebie za ten tekst. Gość portalu: kaczory11 napisał(a): > Tomson. Zamiast siedziec przed komputerem i wypisywac bzdury, > ktorych juz prawie nikt nie czyta (ja twoj post przeczytalem po > raz pierwszy od 6 tygodni) radze ci wziac sie do nauki. Niebawem > zaliczenia za pasem i sesja egzaminacyjna tuz, tuz. Za nieuctwo > wywala cie po pierwszym semestrze z tej twojej PG. I pytanie - > czy tam w Gdansku na PG to wszyscy tacy "nawiedzeni" jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konio Re: Liczba ofiar zamachu w Nasirii wzrosła do 31 IP: *.dew.pl / 192.168.3.* 13.11.03, 20:09 Ale z was schizerzy, toć to policja nie wojo... Może lepiej żeby na ulicach w Iraku nie tylko terroryści sobie urządzali regularny poligon, ale np. lokalne bandziory (a jest ich niemało) załozyli własne państwo. Wtedy ginęło by więcej Irakijczyków, o wieeele więcej. Ciekawa jest mentalność tych ludzi, którzy zarządzają tym całym "przedsięwzięciem" zwanym terroryzmem promuzułmańskim. Wysadzają w powietrze Arabów, muzułmanów jakby nie było, ale mają to głęboko gdzieś. I to jest właśnie pytanie, jakiego sortu są ci wspaniali według was ludzie? Ja tak sobie myślę że tego samego sortu co w Bejrucie. Byle strach panował w sercach wszystkich ludzi, którzy o nas usłyszą, wtedy będziemy mogli robić co będziemy chcieli, będziemy wolni. Tak. My będziemy wolni i wszechwładni, a reszta , ścierwo, niech zginie. Kto nie z nami ten przeciwko nam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczory11 Re: Liczba ofiar zamachu w Nasirii wzrosła do 31 IP: *.zeelandnet.nl 13.11.03, 20:23 Masz Konio swieta racje. Ale tego te pacyfistyczne miernoty nie chca, lub nie sa w stanie zrozumiec. I czytajac od miesiecy ich wypociny stwierdzam, ze dla pacyfow im wiecej trupow i krwi, tym lepiej. Pacyfizm to taka forma zboczenia, ktora bez mordow i rzezi nie moze sie obejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konio Re: Liczba ofiar zamachu w Nasirii wzrosła do 31 IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 20:33 Komunizm to też piękna idea, nikt nie zaprzeczy jeśli wie o co chodzi. Ale wykonanie , fuj! Pacyfizm to idea separatyzmu, pytanie do kiedy można być separatystą. Niestety jest tu jeszcze jedna sprawa, o której mało kto mówi. Mianowicie ropa naftowa. Nie dziwi to, że Amerykanie w całej swej mądrości, nie doszli jeszcze do wniosku, że wystarczy inne źródło energii niż ropa żeby praktycznie zgasić bogactwo krajów arabskich i tym samym chore ambicje co poniektórych z nich i ich obywateli... Chyba w sumie nie dziwi, przecież to jest potężny biznes dla korporacji, które faktycznie rządzą Stanami. Gdyby nie ropa, to, powiadam wam, w krótkim czasie znowu mielibyśmy na tych terenach sumiennych pasterzy kóz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek_us Re: Liczba ofiar zamachu w Nasirii wzrosła do 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 20:36 Gość portalu: kaczory11 napisał(a): > Masz Konio swieta racje. Ale tego te pacyfistyczne miernoty nie > chca, lub nie sa w stanie zrozumiec. I czytajac od miesiecy ich > wypociny stwierdzam, ze dla pacyfow im wiecej trupow i krwi, tym > lepiej. Pacyfizm to taka forma zboczenia, ktora bez mordow i > rzezi nie moze sie obejsc. Bo niby co mieliby robic bez mordow i rzezi ?? to tak jak terrorysci gdyby na bliskim wschodzie byly warunki zycia zblizone do europejskich czy amerykanskich to ludzie mieliby ich gleboko w dupie .Tak wiec walcza i jedni i drudzy z ameryka zeby im zajecia nie odebrala .... , ale ich wysilki najlepiej widac po powyzszym zamachu .. zginelo 19 wlochow to w nagrode przyjezdza 50 -ciu , zabijaja amerykanow to amerykanie rozgrzewaja silniki w bombowcach a co jest dlamnie szokiem dzisiaj nawet france krzycza "pomozemy" [vide.dzisiejsza wypowiedz ministra spraw zagranicznych francji] , tylko pasyfisci i lewacy dalej czcza swoich krwawych idoli ...ale coz glupota nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczory11 Re: Liczba ofiar zamachu w Nasirii wzrosła do 31 IP: *.zeelandnet.nl 13.11.03, 20:53 Ja w czyste intencje i szlachetnosc zabojadow absolutnie nie wierze ( zbyt dobrze znam historie). Przeciez ten narodek jak kogos nie zdradzi, to go brzuch boli. Predzej podejrzewam, ze wybieraja je do Iraku jako "unowoczesniona" V Kolumna, aby na miejscu wkladac jankesom kija w szprychy, a nie robic tego tylko przy dyplomatycznym stoliku. Pisalem juz to wieloktotnie i powtorze jeszcze raz - kto uwierzyl zabojadom ten badz lezy juz na cmentarzu, badz ucieka boso i z gola d... przed komornikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek_us Re: Liczba ofiar zamachu w Nasirii wzrosła do 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 20:59 Gość portalu: kaczory11 napisał(a): > Ja w czyste intencje i szlachetnosc zabojadow absolutnie nie > wierze ( zbyt dobrze znam historie). Przeciez ten narodek jak > kogos nie zdradzi, to go brzuch boli. Predzej podejrzewam, ze > wybieraja je do Iraku jako "unowoczesniona" V Kolumna, aby na > miejscu wkladac jankesom kija w szprychy, a nie robic tego tylko > przy dyplomatycznym stoliku. Pisalem juz to wieloktotnie i > powtorze jeszcze raz - kto uwierzyl zabojadom ten badz lezy juz > na cmentarzu, badz ucieka boso i z gola d... przed komornikiem. Ale zapomnialem dodac co powiedzial : " w obliczu zagrozenia swiatowego pokoju Francja ..blablabla " znowu zaczynaja sciemniac a stawialbym nato ze chca polizac pewien amerykanski tylek a okazja im sie swietna nadarza ...a co do wierzenia Francuzom to popieram twoje zdanie w 100 % jest to narod tchorzy i klamcow i to jest fakt , zreszat udowodnili to kikakrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella "..a co do wierzenia Francuzom, popieram IP: *.11-136-217.adsl.skynet.be 13.11.03, 21:54 w 100% procentach ze jest to narod tchorzy i klamcow.." to laskawie Macku powiedz mi dlaczego w obliczu zagrozenia pokoju na swiecie siedzisz przed komputerem miast dac przyklad i byc tam gdzie miejsce walecznych ( bez ironii)zolnierzy amerkykanskich i liczac w dizesiatkach innych..?????????? Wiesz, Ty tez mozesz.., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson HAHAHAHAHAHA!!! Dyskusja proamerykańskich IP: *.ds.pg.gda.pl 13.11.03, 22:20 lizodupów: tak masz rację,racja,100% racji... Tylko tak potraficie dyskutować, bo z innymi poglądami nie potraficie nijak dyskutować. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella tu kaczory11 musze zaoponowac.. IP: *.11-136-217.adsl.skynet.be 13.11.03, 22:27 Gość portalu: kaczory11 napisał(a): > Ja w czyste intencje i szlachetnosc zabojadow absolutnie nie > wierze ( zbyt dobrze znam historie). Przeciez ten narodek jak > kogos nie zdradzi, to go brzuch boli. Predzej podejrzewam, ze > wybieraja je do Iraku jako "unowoczesniona" V Kolumna, aby na > miejscu wkladac jankesom kija w szprychy, a nie robic tego tylko > przy dyplomatycznym stoliku. Pisalem juz to wieloktotnie i > powtorze jeszcze raz - kto uwierzyl zabojadom ten badz lezy juz > na cmentarzu, badz ucieka boso i z gola d... przed komornikiem. Historia- historia(..a z ogonkiem..), przeszlosc- przeszloscia( to samo.;) zostawic, wyrzucic, nie tkwic w tym samym miejscu, nie wracac co bylo kiedys.., czyz nie??? bo gdyby wracac to i Polska dla przykladu nie istniala, ba Afryka.., tak , ale to dawne dzieje.. czytam niejednokrotnie, o wspanialych kulinariach opartych na ogorkach i kielbasie.., o swietnych kawalach, opiniach co tu mowic krytykujacych.., ale gdzie jest zlo, ze ktos inny oprocz polskich kiszonych ogorkow doceni smak malutenkich korniszonkow zalanych octem..?(o zabich udkach czy slimakach( mniam) w sosie czosnkowym nie wspominajac.. i Tu jest zasadnicza roznica, mym zdaniem.., tolerancja !!! jeszcze tylko konczac- co do szlachetnosci.., intencjach.., tchorzostwie., historia..to nie tak.., ale lubisz..dokladnie rok 1981.., lata po nim..., znam ludzi, ktorzy nie sa tu swiadkami, bo nie maja na to czasu..ale istnieja jak najbardziej, mogli by powiedziec nie jedno o AUTENTYCZNEJ nie tylko(;;)materialnej pomocy( a nie o takim pustym nic nie wnoszacym) wystukiwaniu w klawiatury .. Wam wypisujacym tak latwo bo tak wypada dzis napisac - ale czy ktorys z Was , piszacych , moglby i zrobil to - wzial pod swoj dach , nakarmil, uchodzce/cow???- majac i nie- warunki?? a tak bylo, coz, wtedy Polska byla tym czym nie dawno Jugoslawia a dzis Irak.. rozbita, moglibyscie..?? szczerze watpie, bo jedyne co mozecie to pierdziec w krzesla wypisywac i ublizac innym i pomyslec ze istnialy i istnieja rodziny FRANCUSKIE, co to pod pewnym kosciolem w Paryzu przyjmowaly tak po prostu biednych przesladowanych z Polski... smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczory11 Re: tu kaczory11 musze zaoponowac.. IP: *.zeelandnet.nl 13.11.03, 22:51 Droga Pani "Bello". Ja nic nie mam przeciwko ogorkom zalanym octem. I co ma piernik do wiatraka? A odnosnie 1981 roku, to pamietam go moze duzo lepiej niz Pani. A jak Pani sadzi - dlaczego ja mieszkam w Holandii a nie w Polsce? I bede pamietal do smierci wypowiedz francuskiego ministra spraw zagranicznych z 14 grudnia 1981 roku (dla Pani przypomnienia nazajutrz po wprowadzeniu Stanu Wojennego). Otoz zapytany przez dziennikarzy co Francja zrobi w zaistnialej sytuacji aby pomoc Polsce i Polakom odparl natychmiast i bez zastanowienia: "Oczywiscie, ze nic nie zrobi. To jest sprawa polska". Dwoch moich bliskich kolegow zostalo w grudniu 1981 roku przez francuska zandarmerie odstawionych na granice i zmuszonych do opuszczenia Francji. Wy mieszkajacy we Francji i Pani z frankofilskiej Belgii uwazacie, ze to tylko Wy pomagaliscie Polakom w tych czasach. A ja natomiast pamietam jedynie pomoc z krajow skandynawskich, Holandii i Anglii. I Pani stwierdzenie "o siedzeniu i pierdzeniu w stolek " przy komputerze swiadczy tylko o tym, ze podobnie jak frankofili rowniez Pania (a Belgowie , a zwlaszcza Waloni to SUPER frankofile) prawda w oczy kole i bardzo nie lubicie gdy pisze sie prawde o waszych zdradzieckich zabojadach. Radze bardziej obiektywnie popatrzec na swiat, a nie tylko pod dyktando "Le "Monde" lub "Liberation". I na koniec - historie trzeba znac nie po to aby rozdrapywac rany, ale po to aby nie popelniac starych bledow. A Pani historii nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: tu kaczory11 musze zaoponowac.. IP: *.sympatico.ca 13.11.03, 23:09 Gość portalu: kaczory11 napisał(a): > Droga Pani "Bello". Ja nic nie mam przeciwko ogorkom zalanym > octem. I co ma piernik do wiatraka? A odnosnie 1981 roku, to > pamietam go moze duzo lepiej niz Pani. A jak Pani sadzi - > dlaczego ja mieszkam w Holandii a nie w Polsce? I bede pamietal > do smierci wypowiedz francuskiego ministra spraw zagranicznych z > 14 grudnia 1981 roku (dla Pani przypomnienia nazajutrz po > wprowadzeniu Stanu Wojennego). Otoz zapytany przez dziennikarzy > co Francja zrobi w zaistnialej sytuacji aby pomoc Polsce i > Polakom odparl natychmiast i bez zastanowienia: "Oczywiscie, ze > nic nie zrobi. To jest sprawa polska". Dwoch moich bliskich > kolegow zostalo w grudniu 1981 roku przez francuska zandarmerie > odstawionych na granice i zmuszonych do opuszczenia Francji. Wy > mieszkajacy we Francji i Pani z frankofilskiej Belgii uwazacie, > ze to tylko Wy pomagaliscie Polakom w tych czasach. A ja > natomiast pamietam jedynie pomoc z krajow skandynawskich, > Holandii i Anglii. I Pani stwierdzenie "o siedzeniu i pierdzeniu > w stolek " przy komputerze swiadczy tylko o tym, ze podobnie jak > frankofili rowniez Pania (a Belgowie , a zwlaszcza Waloni to > SUPER frankofile) prawda w oczy kole i bardzo nie lubicie gdy > pisze sie prawde o waszych zdradzieckich zabojadach. Radze > bardziej obiektywnie popatrzec na swiat, a nie tylko pod > dyktando "Le "Monde" lub "Liberation". I na koniec - historie > trzeba znac nie po to aby rozdrapywac rany, ale po to aby nie > popelniac starych bledow. A Pani historii nie zna. Los tulacza nie jest latwy. Winic czy chwalic dany kraj to jak obarczac odpowiedzialnoscia za siebie i swoj los inne osoby. Kazdy dba o swoje szczegolnie w skali narodowej. To jak Francja np. przyczynila sie do okrojenia Wegier, bo mial w tym interes. Nie mozna tez mowic, ze Francuzi to tchorze. My bohaterzy (jak sie nie zaglada w szczegoly), ale od zaborow na sznureczku jakos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: kaczory11- ty chyba pomyliles narody !!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.11.03, 22:34 Gość portalu: kaczory11 napisał(a): > Ja w czyste intencje i szlachetnosc zabojadow absolutnie nie > wierze ( zbyt dobrze znam historie). Przeciez ten narodek jak > kogos nie zdradzi, to go brzuch boli. Predzej podejrzewam, ze > wybieraja je do Iraku jako "unowoczesniona" V Kolumna, aby na > miejscu wkladac jankesom kija w szprychy, a nie robic tego tylko > przy dyplomatycznym stoliku. Pisalem juz to wieloktotnie i > powtorze jeszcze raz - kto uwierzyl zabojadom ten badz lezy juz > na cmentarzu, badz ucieka boso i z gola d... przed komornikiem. Narod francuski z zydowskim !!!!Ja w czyste intencje i szlachetnosc zydow absolutnie nie > wierze ( zbyt dobrze znam historie). Przeciez ten narodek jak > kogos nie zdradzi, to go brzuch boli. Predzej podejrzewam, ze > wybieraja je do Iraku jako "unowoczesniona" V Kolumna, aby na > miejscu wkladac jankesom kija w szprychy, a nie robic tego tylko > przy dyplomatycznym stoliku. Pisalem juz to wieloktotnie i > powtorze jeszcze raz - kto uwierzyl zydom ten badz lezy juz > na cmentarzu, badz ucieka boso i z gola d... przed komornikiem. Odpowiedz Link Zgłoś