GoĹÄ: nikt IP: *.toya.net.pl 25.12.03, 17:34 Boeing lecący z Kotonu do Bejrutu runął do >>>moża<<< tuż po starcie. Ludzie bez przesady do MORZA a nie do MOŻA. Ludzie kto to pisał ?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: . Katastrofa samolotu pasażerskiego w Beninie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 17:35 kto wypisuje takie "artykuly" czy wogole jest tam korektor? morze tak a może nie? ehh Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: normalny Re: Katastrofa samolotu pasażerskiego w Beninie IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 25.12.03, 17:47 Kogo Agora zatrudniana na TYM portalu ? Jak nie żołnierz przez dwa "ż", to morze ( w sensie akwenu wodnego) przez "ż" - i potem dziwicie się opiniom, że to podobno firma obca ETNICZNIE i do tego pejsata. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pierwszoklasista Ludzieee! Jak piszecie! IP: ProteriansZgNet:* 25.12.03, 18:23 ,,runął do moża tuż po starcie'' ? A może do morza? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gienia Re: Katastrofa samolotu pasażerskiego w Beninie IP: 62.218.246.* 25.12.03, 18:25 Gość portalu: nikt napisał(a): > Boeing lecący z Kotonu do Bejrutu runął do >>>moża<<< tuż po > starcie. > > Ludzie bez przesady do MORZA a nie do MOŻA. Ludzie kto to pisał > ?????? Lodzie, nie denerwojcie sie tak, pszeciesz som swienta. Korektor tesz czlowiek i chce sobie wypoczonc. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rabol Jaki korekta? IP: *.telia.com 25.12.03, 18:50 Na tym forum jak widze nie ma zadnych korektur. Ani politycznych ani gramatycznych. to jest OK. kazdy odpowiada za swoje mysli. Podstawa dyskusji jest wymiana mysli a nie swiecenie swoimi znanosciami jezykowymi. NP. ja , mialem trojke 35 lat temu z Polskiego jak opuscilem Polske. teraz mowie w 4 jezykach i robie prace inzynierskie w 3 jezykach . Oczywiscie pisze blednie i wiem o tym . Nie zawsze klawiatura pozwoli na wydrokowanie odpowiedniej litery. Np u mnie å ö ä i td tu was inne litery. Ale ja mowie jak ten cwaniak co tak krytykuje morze mowilby tak biegle i pisalby tak biegle jak ja w moich roboczych jezekach to i ja naucze sie moze pisac morze . Ale w tym wypadku to nie bylem ja ale mam zrozumienie dla wymiany mysli bez 100% fanatysmy grmatyki. A dla Was co i tak nie zrozumieli to reszte po mojemu. Om någon inte förstår vad man skriver då kan han slå upp i en ordbok och läsa sig fram till sanningen. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jarek Re: Jaki korekta? IP: *.fastres.net 25.12.03, 18:54 Mozesz w dalszym ciagu pisac jak chcesz, jak tam z Automatiskim Internet's svar. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rundown Re: Jaki korekta? IP: *.rasserver.net 25.12.03, 22:41 ale z Ciebie snob! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: meerkat "R" wyparowalo przy uderzeniu o fale! :))) IP: *.cvx.algx.net 25.12.03, 19:15 Gość portalu: nikt napisał(a): > Boeing lecący z Kotonu do Bejrutu runął do >>>moża<<< tuż po > starcie. > > Ludzie bez przesady do MORZA a nie do MOŻA. Ludzie kto to pisał > ?????? Jak PRZYPIER..L o wode, to "R" wyparowalo i stad... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jola Ale zeby tego nie wiedziec? IP: *.client.comcast.net 25.12.03, 19:29 Mysle, ze sam autor tego zdania powinien wiedziec jak sie pisze slowo morze. Korektor powinien byc od trudniejszych slow. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: JBS - Canada Re: Slownictwo IP: 199.243.5.* 26.12.03, 02:18 Gość portalu: meerkat napisał(a): > Jak PRZYPIER..L o wode, to "R" wyparowalo i stad... :))) Meerkat moze twoj Hanukkah sie juz skonczyl, ale my mamy Boze Narodzenie wiec powstrzymaj sie przynajmniej czasowo ze swoimi wulgaryzmami! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotr Jakie "moża"????? IP: *.nat.ino.tvknet.pl 25.12.03, 19:35 Co tam za analfabeci siedzą???? Wstyd wielki wstyd\!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aron Re: Katastrofa samolotu pasażerskiego w Beninie IP: 212.122.214.* 25.12.03, 20:33 To chyba specjalnie... Taki żart... Na Święta... Choć temat wcale nie do śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Prima Aprilis Re: Katastrofa samolotu pasażerskiego w Beninie IP: *.nott.cable.ntl.com 25.12.03, 21:20 Gość portalu: Aron napisał(a): > To chyba specjalnie... Taki żart... Na Święta... Choć temat > wcale nie do śmiechu... Chyba im sie swieta pomylily Prima Aprilis Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: turkish do moza? IP: *.73.135.139.Dial1.Chicago1.Level3.net 25.12.03, 21:28 do szkoly!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jarek Re: Katastrofa samolotu pasażerskiego w Beninie IP: *.fastres.net 25.12.03, 21:38 Dziwne, ze to jeszcze nie poprawiono, pozatym pytanie ,czy w tej innej zmiance jest tez blad, raz jest zarwania ,drugi raz zerwalo: Kilkadziesiąt ofiar zarwania mostu w Boliwii PAP 24-12-2003, ostatnia aktualizacja 24-12-2003 08:21 Wezbrane wody rzeki zerwały most w środkowej Boliwii, w wyniku czego zginęło co najmniej 20 osób, a zaginionych jest 30, poinformowała we wtorek policja. Wszystkie ofiary, to pasażerowie czterech pojazdów, które wpadły do wody. Ulewne deszcze sprawiły, że z brzegów wystąpiła rzeka Chapare, w pobliżu miasta Villa Tunari. 350-metrowy most runął gdy przejeżdżały po nim cztery pojazdy, w tym autobus z ponad 40 pasażerami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xy Re: Katastrofa samolotu pasażerskiego w Beninie IP: *.bredband.skanova.com 25.12.03, 22:59 Co z korekta ? taka powazna wiadomosc i taki wstyd ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: f "moza"?! IP: *.harvard.edu 26.12.03, 01:27 to jest niebywale, zeby korekta puszczala takie bledy ortograficzne. I to na samym poczatku artykulu. Taki blad wylapuje nawet najprostszy speller w wordzie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wojtek Re: "moza"?! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.03, 01:49 Swoją drogą, to nie "bledy" tylko błędy. Znaki diakrytyczne są wciąż ważne w języku polskim. Ktoś gdzieś dowcipnie powiedział, że zrobić komuś łaskę, to coś innego niż zrobić komuś laskę. Zgadzam się z tym całkowicie. Kat to nie kąt, lek to nie lęk. A może to nie morze... na jeziorze... Defekt muzgó. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: JBS - Canada Do "moza" IP: 199.243.5.* 26.12.03, 02:13 Autor i korektor uchlali sie z okazji Hanukkah do nieprzytomnosci i jakis pracownik GW mniej znajacy jezyk polski musial pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nemo Re: Katastrofa samolotu pasażerskiego w Beninie IP: *.rasserver.net 26.12.03, 05:32 Mam pytanie:czy ten kto napisal w tytule artykulu cyt."runal do moza" chodzil kiedykolwiek do szkoly??? Niech sie jednak nie przejmuje jesli nawet nie chodzil,poslem "samoobrony" zawsze bedzie mogl zostac /jesli juz nim nie jest/........ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lx Re: Katastrofa samolotu pasażerskiego w Beninie IP: *.adsl.proxad.net 26.12.03, 09:56 moze to chyba przez "rz" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: artur Re: Katastrofa samolotu pasażerskiego w Beninie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.03, 10:30 Tam zginęli ludzie. Widziałem w RAI 1 płaczące na lotnisku w Bejrucie ich rodziny. A tu nagle dyskusja na temat błędu ortograficznego. Przecież u dołu tej strony jest notatka "napisz do nas, jeśli na tej stronie są błędy". Dyskusja powinna być na konkretny temat. Tematem jest tragedia setki osób, a tu nagle jakieś niewybredne epitety "pejsata" GW itp. Polska jest chrześcijańska, a jeśli tak, to każdy chrześcijanin jest w pewnym sensie żydem, adoptowanym wprawdzie, ale żydem. W końcu uznaliśmy Jezusa z Nazaretu za Mesjasza i świętujemy jego Narodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: normalny Re: Katastrofa samolotu pasażerskiego w Beninie IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 26.12.03, 12:40 skoro jesteś ADOPTOWANY - to co się tak unosisz na pejsach ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marek Skwarek Re: Katastrofa samolotu pasażerskiego w Beninie IP: *.chello.pl 26.12.03, 10:53 A ja myśle że to po prostu prowokacja hakerów, albo po prostu szukają haka na korektora by go przed nowym godom wywalić z roboty za błędy ;-) Pozdro i wesołych świąt. Mam nadzieję że przedłużonych dla każdego do 2.1.2004. HEY Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jaaa LUDZIE DAJCIE JUZ SPOKOJ! IP: 62.233.219.* 26.12.03, 11:07 juz przynudzacie, wiecie? ja myslalam ze ktos pomysli o tych biednych ludziach, co na Swieta do domu chcieli i nie dojechali! a wy MOZA i MOZA..... no i dobra, zrobil gosc blad, co tu tak przezywac?????? to nie jest artykul na temat gramatyki! jakas tresc zostala przekazana ale co wam to, wazne ze sami se siedzicie przed komputerkami i mozecie innych pokrytykowac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sawiet Re: Katastrofa samolotu pasażerskiego w Beninie IP: 80.48.140.* 26.12.03, 11:36 Analfabetyzm!!! Chyba piszący wiadomość nie wytrzeźwiał jeszcze po świątecznej balandze, albo już jest na bani! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zaba Re: Katastrofa samolotu pasażerskiego w Beninie IP: *.chello.pl 26.12.03, 11:57 Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krzysztof Re: Katastrofa samolotu pasażerskiego w Beninie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 12:15 To wielki fstyt dla Gazety zatrudniać kuzynuf zamiast ludzi potrafiących posługiwać się językiem polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Katastrofa samolotu pasażerskiego w Beninie 26.12.03, 13:13 Korektor ma papiery dyslektyka i nic mu zrobić nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: meerkat STARY CZŁOWIEK I MOZE!!!! :)))) IP: 152.75.142.* 26.12.03, 15:03 A tytuł powieści Hemingwaya w Polsce też wydrukowano z błędem, tylko że w drugą stronę! :))) Odpowiedz Link Zgłoś