Gość: ja IP: *.us.wroc.pl / *.us.wroc.pl 13.05.04, 07:22 PZPN postąpił zbyt łagodnie w stosunku do uczestników afery Świtu. Nie było straszaka na przyszłość. Takie sytuacje trzeba tępić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jasiek Re: Afera korupcyjna w drugiej lidze piłkarskiej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.04, 07:28 Takie same historie powtarzają się każdej wiosny we wszystkich ligach i wie o tym każdy,kto ma cokolwiek wspólnego z piłką nożną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryk Re: Afera korupcyjna w drugiej lidze piłkarskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 09:11 Jaśku, afery korupcyjne nie zdażają się w każdej lidze - jakoś nie mogę sobie przypomnieć żadnej np. z ligi angielskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Afera korupcyjna w drugiej lidze piłkarskiej IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.05.04, 10:43 A czy liga włoska ci wystarczy czy też jest dla ciebie za cienka? sport.onet.pl/1020297,249,220874,wia,918295,dyscyplina.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Afera korupcyjna w drugiej lidze piłkarskiej IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 14.05.04, 10:32 Gość portalu: kibicWKS napisał(a): > A czy liga włoska ci wystarczy czy też jest dla ciebie za cienka? > sport.onet.pl/1020297,249,220874,wia,918295,dyscyplina.html W czeskiej lidze to samo sport.onet.pl/1020297,0,0,wia,919590,dyscyplina.html Jednym słowem. Tam gdzie są pieniądze tam każdy chce je zdobyć za wszelką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paprykarz Real Wrocław czy Wrocław United? IP: 212.14.0.* 13.05.04, 07:59 Oczywiście Polar Wrocław to ligowy potentat, który wygrał by wszystkie mecze tylko mu się nie chce. To jest żałosne! Byłem na meczu z Plarem na Papricanie. To IV to ligowa zbieranina. 7:1 dla Pogoni mówi samo za siebie. A i możliwe jest, że ktoś do tych kopaczy wydzwaniał z propozycjami, żeby nie łamali przeciwnikom nóg pod czas meczu. Poniewaz Real Wrocław potrafi jedynie po nogach kopać. Smiać mi się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Real Wrocław czy Wrocław United? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 08:46 To tylko druga liga.A co mowić o pierwszej?Wisła może więcej!O dalszych szkoda pisać.Zycie polityczne w Polsce ,jakie jest każdy widzi.W sporcie jest podobnie.PZN to lustrzane odbicie obecnej wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vratislavius Re: Real Wrocław czy Wrocław United? IP: *.core.lanet.net.pl 13.05.04, 13:19 Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator Re: Afera korupcyjna w drugiej lidze piłkarskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 10:43 spytajcie Piotra Juraszka z Polaru ile meczow juz sprzedal w Polarze i Odrze Opole i popytajcie bukmacherow. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.erazmus No to degradacja 13.05.04, 12:22 Jesli zostanie udowodnione sprzedawanie meczy to proponuje zdegradowac wszystkie zespoly zamieszane w afere lige nizej tak jak zrobiono z Milanem i Lazio w 1980. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paprykarz Problemy z myśleniem? IP: 212.14.0.* 14.05.04, 11:41 Żeby u bukmachera zarobić, trzeba obstwaic słaba dróżynę, a mocna ma przegrać. Więc jak kopacze z Realu Wrocław maja z bukmacherami kombinować? A juz twierdzenie, że Pogon chciał kupic mecz z Polarem to przypadek dla specjalisty psychiatrii. Żeby mecz sprzedawać trzeba byc zagrożeniem dla przeciwnika. A jakie zagrożenie stwarzał Real Wrocła po laniu w Szczecinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Czy Polar nie chce skorzystać na aferze ??? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.05.04, 13:39 Czy Polar nie chce skorzystać na aferze tak jak Świt??? Przeczytałem na onecie pewien komentarz w którym jest jakaś myśl. Nie wiem czy dobrze pamiętam ostatnią aferę barażową ale to chyba Świt rozpętał burzę i chociaż przegrał ze Szczakowianką to awansował do I ligi. Czy Polar nie próbuje tego samego i nie liczy na zweryfikowanie wyników? Świt na tym skorzystał, więc czemu nie mają próbować inni??? Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 jaka tam moze byc afera wsrod trampkarzy 13.05.04, 14:47 przeciez nasza kadra nie jest w stanie wygrac nawet z Wyspami Faraona i od 100 lat zaden polski zespol ligowy nie zdobyl jakiegos pucharu a i na najlepszych polskich stadionach trzeba grac grubo wczesniej zanim kury pojda spac, bo pradu nie dowiezli, wiec tym bardziej czy w jakiejs czwartej lidze oplaca sie robic afery za dwa worki kartofli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelo Re: Afera korupcyjna w drugiej lidze piłkarskiej IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 15:08 Szypułóa,Ludkowski i Putyra to najwięksi przekrętacze a oni szukają winy u zawodników.Panie Szypuła i Putyra teraz jesteście krzywdzeni?Uważajcie aby ktoś nie ujawnił co robiliście w Śląsku przez co ten klub karnie spadł najpierw do 2 potem do 3 ligi.To wy robicie afery bo chcecie kase zarobić.Romaniuk został kozłem ofiarnym bo milcząc nie dał zarobić Ludkowskiemu i innym pieskom.Skoro ludzie z zarządu mówią że ten klub i tak zdechnie to o czymś świadczy.A wymienianie nazwisk Grabowskiego i Jasińskiego jest śmieszne bo przecież im Polar wisi kase i cały czas oszukiwał więc teraz w ten sposób próbują się odegrać .Kończąc jeżeli Foltyn mówi takie bzdury to albo on dostał kase od Mariana i Szypuły albo obiecali mu transfer do AUXERRE przy pomocy MIchela "kapelusza".A więc zdychaj polarze a wy śmierdziele ( Ludkowski,Szypuła ,Putyra) razem z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał ZNOWU AFERY !!! PONOĆ SPORT TO ZDROWIE !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 20:21 Znowu afery ! A ponoć żyjemy w praworządnym kraju ! No i te kary, które są w rzeczywistości śmieszne. Czyżby rączka rączkę kryła ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eczeseferes Re: Afera korupcyjna w drugiej lidze piłkarskiej IP: *.lanet.net.pl 13.05.04, 21:11 Powiem tylko jedno putyra ty wiecej kradniesz niz wszyscy razem wzieci zawodnicy ze wszystkich lig!!!odejdz z dobrej woli bo inaczej Kochany Polar straci bardzo wiele Spier...z Polaru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
quoasis Re: Afera korupcyjna w drugiej lidze piłkarskiej 14.05.04, 14:20 z zaglebiem najprawdopodobniej,a z arka na pewno byly sprzedane. bylem, widzialem, jestem pewien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: Afera korupcyjna w drugiej lidze piłkarskiej IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.04, 12:46 Ludzie przestańcie bredzić o korupcji gdy jeden klub kupuje od drugiego. Pieniądze państwowe tu nie wchodzą w grę ! Właściciel klubu (zakładając)że o tym nie wiedział niech rozliczy się ze swoimi zawodnikami.Co ma do tego PZPN nie mówiąc już o prokuraturze . Może jak kupię pietruszkę na bazarze od sprzedawcy za 5zł a okaże się, że właściciel straganu chciał tylko 4,5 to jest to korupcja i powinienem zgłosić to do prokuratury ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS ...choćby miał iść po trupach... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.05.04, 15:49 "...Wiceprezes Polaru na do widzenia powiedział mi, że drużyna utrzyma się w drugiej lidze, choćby miał iść po trupach. No to chyba tym pierwszym trupem jestem ja" - powiedział Tomasz Romaniuk z Polaru..." sport.onet.pl/1020297,0,0,wia,920475,dyscyplina.html Ten Polar to jeszcze klub piłkarski czy jakaś zorganizowana grupa przestępcza? Najpierw okradli transportowców z Zakładu Polar z wynagrodzeń, później sprzedali mecze aby teraz "po trupach" się utrzymać. Dzięki Bogu że tych ludzi już nie ma w Śląsku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: ...choćby miał iść po trupach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 16:20 CHŁOPIE LECZ SIĘ NA NOGI !!!!!!!!!!! BO NA GŁOWĘ ZA PÓŻNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś