krakus55 20.09.04, 21:41 Cala Bydgoszcz zyczy Atlasowi zwyciestwa!! Powodzenia, jestesmy z Wami!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bochen Re: Rozmowa z prezesem WTS-u Atlas Andrzejem Rusk IP: 69.75.228.* 21.09.04, 06:50 Dzieki Bydgoszcz pozdrowienia z Wroclawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Rozmowa z prezesem WTS-u Atlas Andrzejem Rusk IP: *.lurgi.pl 21.09.04, 08:29 Cały Tarnów życzy szczerze z całego serca Atlasowi zdobycia medalu (srebrnego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cancro Re: Rozmowa z prezesem WTS-u Atlas Andrzejem Rusk IP: *.core.lanet.net.pl 21.09.04, 10:41 Dziękując za życzenia, życzymy Tarnowowi tego samego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cancro Re: Rozmowa z prezesem WTS-u Atlas Andrzejem Rusk IP: *.core.lanet.net.pl 21.09.04, 08:12 Żużel jest sportem, w którym bardzo trudno wygrać na tporze rywala. nie będę wobec tego miał do naszych pretensji, jeśli w Tarnowie przegrają. Srebrny medal DMP jest poza zasiegim wielu drużyn. Z drugiej strony, jeśli chce się być DMP - trzeba wygrywac także na wyjazdach. Panie Prezesie, dzięki za wspaniały sezon. Będę chyba wyrazicielem wszystkich kibiców Sparty, gdy powiem, że byłoby bardzo dobrze utrzymać tegoroczny skład zespołu, co nie jest możliwe choćby z tego względu, że wiek juniorski skńczyli Świder i Misiek. Rzecz jednak w tym, aby zatrzymać tych, których się da. Wydaje mi się, że młody, ambitny, perspektywiczny zespół, jakim w tym sezonie była Sparta, w przyszłym sezonie będzie w stanie zdobyć upragnione DMP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toruniak Toruń z Wrockiem! IP: 62.87.161.* 21.09.04, 14:06 Super, że Apator utarł nosa Unii. Kolej na Wrocek - trzymama kciuki (tym bardziej że od jakiegoś czasu mieszkam na Dolnym Śląsku...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: Rozmowa z prezesem WTS-u Atlas Andrzejem Rusk IP: *.zywiec.plusnet.pl 21.09.04, 10:33 Bardzo dziękuję zawodnikom i działaczom Wrocławia za to co już osiągneli bo medal srebny w tym składzie i z takimi kłopotami to wielki sukces. I nikt nie ma wątpliwości że gdyby nie kontuzje naszego zespołu do napewno wyjazd do Tarnowa byłby tylko formalnością odebrania złotego medalu. Pozdrawiam Wszystkich kibiców którzy kibicują wrocławskiej drużynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiBic Unii Re: Rozmowa z prezesem WTS-u Atlas Andrzejem Rusk IP: *.ze.tarnow.pl 21.09.04, 14:27 Panie Jakubie Michalak a jakaż to zdradliwa nawierzchnia Tarnowskiego toru? pytam a może dlatego zdradliwa że jest inna od wrocławskiej i nie preparuje jej Cieślak? a w ogóle to czy takie określenie jest przyjęte w kanonach dziennikarstwa? ja tez cię nie lubię - a i tak wygra Unia a nie układy przy zielonym stoliku... bydgoszcz z wts?- a to chorągiewki a dopiero byliście z nami w sektorze gości w toruniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozen Re: Rozmowa z prezesem WTS-u Atlas Andrzejem Rusk IP: 217.153.12.* 21.09.04, 15:12 Myślę, że mogę wypowiedzieć się imieniu wszystkich kibiców Wybrzeża, życzę Sparcie zwycięstwa w Tarnowie! Należy się wam ten tytuł w tym roku tak samo jak ZKŻ utrzymanie w lidze! Utrzyjcie noska Unii za naszą porażkę z nimi w barażach ubiegłego roku ! A już w przyszłym sezonie piękne mecze : WTS-GKS-ZKŻ, oj będzie się działo będzie !!! Pozdrawaiam wszystkich fanów speedway'a! Aloha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guli Re: Rozmowa z prezesem WTS-u Atlas Andrzejem Rusk IP: *.wroclaw.mm.pl 21.09.04, 16:15 We wrocławiu w tym roku bylo wiele miedzynarodowych imprez I BSI nie miało zadznych obiekcji do toru a te wasze szczekanie ze tor jest preparowany to tylko zawisc i zazdrość o to ze druzyne mozna zbudowac: mloda, odpowiedzialna i z "jajami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak TORUN TEZ ZA WROCKIEM! SKOPCIE TYLKI GOLLOBOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tz4 Re: Rozmowa z prezesem WTS-u Atlas Andrzejem Rusk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:53 Częstochowa życzy Atlasowi złota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Rozmowa z prezesem WTS-u Atlas Andrzejem Rusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:42 Cala Bydgoszcz jest za Unia Tarnow !!! Zyczymy wam zlota !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endriu Re: Rozmowa z prezesem WTS-u Atlas Andrzejem Rusk IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 22.09.04, 11:02 Ja tam wole Atlas... ale w TYM przeypadku przychylam sie do twojego zdania, a nie tak jak krakus55, gratuluję trzeźwego & obiektywnego myślenia, UNIA DO BOJU :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KibicP. Niech wygra lepszy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:14 No, no na forum wrzawa... zasada bij mistrza obowiązuje! Co wy chcecie od tego Golloba, gdyby nie on to na pewno żużel polski byłby na dnie. On przynajmniej nie odmawia reprezentacji jak niektórzy żużlowcy z miast , co tu się na forum ciskają ich fani... Jestem z Bydgoszczy i kibicuję obydwum drużynom, ale myślę, że wygra Tarów, z prostej przyczyny - jeździ u siebie. Unia obiektywnie jest najlepsza i niestety, ale Rusko przy zielonym stoliku nie załatwi mistrzostwa. Ukradł już dwóch zawodników Poloniii Piła i wystarczy. Wszyscy mają z Wrockiem na pieńku: Torunianie - może powtórzymy mecz Apator-Atlas??? Rusko tego przecież żąda! W Bydgoszczy też chciał namieszać... Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Niech wygra lepszy! 21.09.04, 18:51 Gość portalu: KibicP. napisał(a): > No, no na forum wrzawa... zasada bij mistrza obowiązuje! Co wy chcecie od tego > Golloba, gdyby nie on to na pewno żużel polski byłby na dnie. On przynajmniej > nie odmawia reprezentacji jak niektórzy żużlowcy z miast , co tu się na forum > ciskają ich fani... Święta prawda, jest po prostu dobry i każda drużyna chciałaby go u siebie mieć! > wygra Tarów, z prostej przyczyny - jeździ u siebie. Unia obiektywnie jest > najlepsza Z żalem przyznaję ci rację - nie wierzę w zwycięstwo Sparty w Tarnowie. Ale z tym obiektywizmem przesadziłeś. Byłem na obu meczach we Wrocławiu, gdzie mistrz (chyba) Polski 2004 przegrał w żenującym stylu. > i niestety, ale Rusko przy zielonym stoliku nie załatwi mistrzostwa. Nie znam się na kolorach stolików, ale napisz proszę, przy stoliku jakiego koloru działacze BTŻ załatwili z Wojaczkiem taką właśnie interpretację przepisu. Rad bym się także dowiedzieć, jaki to kolor stolika nie pozwolił sędziemu w Toruniu dostrzec, że zawodnik miejscowych wjeżdża oboma kołami na trawę - jak zapewne wiesz, oba fakty miały kluczowe znaczenie dla wyników obu meczy i w takiej sytuacji Sparta mogłaby pozwolić sobie na luksus porażki w Tarnowie. > Ukradł już dwóch zawodników Poloniii Piła i wystarczy. O ile wiem przyjechali do Wroclawia dobrowolnie a nie w kajdankach i zapewniam cię, że chętnie wystąpią w barwach Wrocławia także w przyszłym roku. Noi chyba żeby jakaś Unia Tarnów dała więcej... Transfer zatwierdziła GKSŻ, której władze - jak pokazuje miniony sezon - nie są przychylne ani Sparcie, ani prezesowi Rusko. > Wszyscy mają z Wrockiem > na pieńku: Torunianie - może powtórzymy mecz Apator-Atlas??? Rusko tego > przecież żąda! W Bydgoszczy też chciał namieszać... Z Wrockiem na pieńku mają tylko zapijaczone kibole, które już w połowie meczu nie wiedzą gdzie i po co przyjechali. Wszystkich innych serdecznie w naszym mieście witamy i zapraszamy do jaknajczęstszego odwiedzania. Wypowiedzi szczujące kibiców na siebie nawzajem są rodem ze stadionów piłki kopanej, a nie żużla, gdzie szczycimy sie tym, że na zawody mogą przyjść kobiety z małymi dziećmi. Co się zaś tyczy powtarzanych meczy to: 1. Prezes WTS nie jest we władzach GKSŻ (z wyjątkiem statutowego członkostwa) i to nie on uznał zasadność złożonego przez WTS protestu, a miał do tego prawo jak prezes każdego innego klubu; 2. To prezes Karwan postępuje nieetycznie wobec WTS'u, gdyż nie znajdując przyczyn merytorycznych z przyczyn proceduralnych zwleka z rozpatrzeniem protestu do dziś, a za 5 dni koniec sezonu. 3. Mam nadzieję, że podobnie jak mi, prezesowi Rusce nie zależy na rozegraniu powtórek, a jedynie na skompromitowaniu obecnych władz polskiego żużla, co im się słusznie należy!; 4. Sporo się naczytałem o Apatorze, jaki to dobry i że gdyby tylko chciał (ale mu się nie chce) to lał by wszystkich u siebie i na wyjeździe - wobec tego w czym problem, dołożycie nam jeszcze raz! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y&roll Re: Niech wygra lepszy! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.04, 23:36 Mamy młody, waleczny, nie gwiazdorski ale pełen gwiazd skład, któremu aż się chce kibicować. Dziękuję zawodnikom ale tez Prezesowi za cały sezon już teraz a dziękuję dlatego, że wierzę w niedzielne mistrzostwo. Trzymam kciuki. WTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K.56 Re: Niech wygra lepszy! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.04, 15:12 Cała Częstochowa kibicuje Tarnowowi i gratuluje mu S R E B R A ! A Karwan w poprzednim sezonie miał lać wszystkich i to przez bodajże 30 miesięcy z rzędu , ale mu nie wyszło to chciał w tym sezonie dzięki P R E Z E S U R Z E osiągnąć mistrzostwo ale na nic się zdały te wszystkie cyrki z torem ( w całej Polsce ) z regulaminem i nadużywaniem WŁADZY , gdyby miał choć odrobinę honoru to by dawno zrezygnował. Wrocław ma M I S T R Z A !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech wlkp. Re: Rozmowa z prezesem WTS-u Atlas Andrzejem Rusk IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.09.04, 15:42 W sumie to bardziej sympatyzuję z WTS, ale jak widzę to szczucie na Gollobów to mam dziwne odczucia i jakoś mi bliżej do Tarnowa.. Ciekawe jest jednak to, że ataki na Golloba wychodzą z toruńskiego piernikowa, a nie z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peterek Re: Rozmowa z prezesem WTS-u Atlas Andrzejem Rusk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.04, 13:35 cóż może jestem idiotą jak z powieści dostojewskiego ale mam dziwne wrażenie gdy słyszę te peany na cześć wts-u z częstochowy, torunia czy bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cancro Re: Rozmowa z prezesem WTS-u Atlas Andrzejem Rusk IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.09.04, 08:54 No stary!, dałeś czadu, ale sam lepiej bym tego nie napisał. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś