Gość: Hahahaahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 21:36 Hahahaahahahaahahahahahaha. Schetyna to jest kara za to, co zrobiłeś z koszykówką! Żeby ci twoi kopacze spadli do 4 ligi, a ty razem z nimi ze stołków partyjnych. Hahaahahahahaa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chris III liga piłkarska. Śląsk Wrocław - TOR Dobrzeń... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.04, 21:37 nie spodziewałem się że dożyję takich czasów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POIRYTOWANY_fan :( III liga. Śląsk Wrocław - TOR Dobrzeń... IP: *.crowley.pl 26.09.04, 22:15 W jutrzejszym wydaniu gazety na Wrocław (z relacji z tego meczu) zamiast nagłówka WSTYD,ŻENADA,KOMPROMITACJA!! napiszcie "SYF GNÓJ POPYLINA!!!" I to w pełni odda to co sie działo na murawie stadionu przy Oporowskiej! Z pewnościa kieruje mna (choć troszeczke)złosc po tym meczu, ale ten nagłówek byłby na miejscu. Najlepiej byłoby napisać SZKODA SŁÓW..(nawet tych pisanych) ale kto był na tym meczu ten wie doskonale o co chodzi. I wkurza mnie wypowiedz Kowalskiego iz w pewnym momencie Śląsk grał lepiej niz w poprzednich meczach.I CO Z TEGO PYTAM SIE?? Tylko ze ta gra była biciem głowa w mur,nawet po zdobyciu 1 bramki! Słusznie pan trener zauważył iz gralismy bez pomyslu, bo pewnie sam Kowalski tego pomysłu nie MIAŁ!!! Juz nie bede sie rozpisywał nad błedami naszych dwóch wspaniałych obrońców bo to przy takim wyniku(Z TAKA DRUZYNA) nie ma najmniejszego sensu i zeszło całkowicie na dalszy plan. Cała druzyna zagrała beznadziejnie, tak jakby gra sprawiała im trudnosc... równie dobrze mogli sie położyc na murawie i mecz skonczył by sie takim samym wynikiem :). Śląsk z taka ekipa powinien rzadzic w 3 lidze a takich leszczy odprawiac z bagazem 3-4 bramek(NAWET GDY MAJA KIEPSKI DZIEN).Trzeba trafic do tych pilkarzy, wydaje mnie sie iz Kowalski tego nie potrafi i to w nim widze przyczyne takiej gry Śląska!! Nie wiem co dalej bedzie?? ALE NIE DOPUSZCZAM DO SIEBIE MYSLI ZE ŚLĄSK WROCŁAW W PRZYSZŁYM SEZONIE NIE BEDZIE GRAŁ W 2 LIDZE!!! To jest priorytet PIERWSZORZEDNA SPRAWA i trzeba zaczac działac teraz ,poki jest jeszcze czas!!!(Bo zwolnienie Kowalskiego traktuje jako fakt dokonany). Na tym skoncze,bo naprawde tak jak napisałem wyzej BRAK MI SŁÓW!!!po tym meczu...i po tym co zobaczyłem... A to co napisałem jest tylko namiastką tego co chciałbym (CHCIELIBY WSZYSCY: KIBOLE,FANI I LUDZIE ZWIĄZANI ZE ŚLĄSKIEM) jeszcze powiedziec,napisac, wykrzyczec itd. A tutaj nie ma sensu tak sie rozpisywac. HEJ ŚLĄSK.JESTEŚMY ZE ŚLĄSKIEM I WIERZYMY W NIEGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzajaFans Nie chce mi sie qwa gadać!! IP: 81.219.224.* 26.09.04, 22:18 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coper Re: III liga piłkarska. Śląsk Wrocław - TOR Dobrz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.04, 22:19 ty kurwo jebana zajebię cię jak cię spotkam wypierdalaj do swojej koszykówki i wypierdalaj swoje bródne ręce od piłki ty chuju Śląsk Wrocław jest jeden od 1947 roku a nie jakaś Idea Schetyna Wrocław w kosza Śląsk to My kurwo a nie ty szmaciarzu. jebać frajerów takich jak ty kurwo Tuy skurwysynu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszin Re: III liga piłkarska. Śląsk Wrocław - TOR Dobrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 07:31 Jesteś prostak posługując się takim językiem. Jeżeli Śląsk ma takich kibiców to powinien grać w 4 lidze a nie ubiegać się o awans do 2ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
kibicwks Re: III liga piłkarska. Śląsk Wrocław - TOR Dobrz 27.09.04, 08:05 Gość portalu: Oszin napisał(a): > Jeżeli Śląsk ma takich kibiców > to powinien grać w 4 lidze a nie ubiegać się o awans do 2ligi. Przeczytaj wątki poniżej i powiedz mi gdzie powinna grać Idea Zepter Eska itd Wrocław? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=13753647&a=14472307 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=13753647&a=14472785 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=13753647&a=14472554 Poszukaj sobie więcej wpisów tzw fanów koszykówki na forum to się przekonasz jaki prezentujecie poziom. Wydaje ci się że na ten twój kosz chodzą kulturalni ludzie? Już nie jeden raz na tym forum pokazali kim są i zapewniam cię że nie jesteście nikim lepszym. Ktoś wam tylko to wmówił ale prawdy nie da się oszukać i wszędzie wychodzi wasza słoma z butów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kast Re: III liga piłkarska. Śląsk Wrocław - TOR Dobrz IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.09.04, 08:30 Broniac takiego popapranca ustawiasz sie z nim w pierwszym szeregu to po pierwsze.Ze wsrod kibicow kosza mozna znalesc jakiegos idiote to mozliwe i prawdopodobne ale nie przeklada sie na zachowanie tego typu na meczach na hali to po drugie.A po trzecie chialbym uslyszec wkoncu od kiboli opinie na temat tej najwiekszej w historii kompromitacji Slaska a nie antagonizowanie dwoch srodowisk jednego klubu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kibicwks Re: III liga piłkarska. Śląsk Wrocław - TOR Dobrz 27.09.04, 08:41 Gość portalu: kast napisał(a): > Broniac takiego popapranca ustawiasz sie z nim w pierwszym szeregu Nie bronię go tylko pytam się Oszin gdzie powinna grać Idea ze swoimi kibicami jeśli Oshin uważa że Śląsk ze swoimi powinien grać w IV lidze. > A po trzecie chialbym uslyszec wkoncu od kiboli opinie na temat > tej najwiekszej w historii kompromitacji Slaska Dużo opinii jest na stronie www.slasknet.com. Tam między sobą rozmawiają a na tym forum nie ma z kim i sam nie wiem co ja tutaj robię. > a nie antagonizowanie dwoch > srodowisk jednego klubu!!! Najlepszy jest w tym wspaniały kibic koszykówki nijaki pan "Hahahaahahaha", który jest kolejnym przykładem na cud fanów kosza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kast Re: III liga piłkarska. Śląsk Wrocław - TOR Dobrz IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.09.04, 08:37 Aha i jeszcze jedno, w swoich postach dajesz odnosnik do dawno nie odswiezanej strony gdzie w rubryce aleja gwiazd jest "mala" wyrwa spowodowana brakiem tak istotnej postaci w historii Slaska jak trener i wychowawca wielu zawodnikow Aleksander Papiewski, hym, a moze tak mialo byc? moze Olek jest niewygodny i lepiej poslugiwac sie troche okrojona historia klubu?? Odpowiedz Link Zgłoś
kibicwks Re: III liga piłkarska. Śląsk Wrocław - TOR Dobrz 27.09.04, 08:51 Gość portalu: kast napisał(a): > Aha i jeszcze jedno, w swoich postach dajesz odnosnik do dawno nie odswiezanej > strony gdzie w rubryce aleja gwiazd jest "mala" wyrwa spowodowana brakiem tak > istotnej postaci w historii Slaska jak trener i wychowawca wielu zawodnikow > Aleksander Papiewski, hym, a moze tak mialo byc? moze Olek jest niewygodny i > lepiej poslugiwac sie troche okrojona historia klubu?? Nie ja przygotowywałem materiały do tej strony. Nie ma na niej informacji jeszcze o wielu ludziach, którzy powinni się na tej stronie znaleźć. Strona jest stworzona przez kibiców a nie przez klub a wiadomo że kibice nie mają takiego dostępu do materiałów historycznych co działacze. Ciężko jest odnaleźć wszystkich ludzi, którzy mogliby o czymś opowiedzieć bo przeciętny kibic nie ma czasu na poszukiwania. Tym powinien zająć się klub ale do tego potrzeba ludzi którzy się tym zajmą a na to w tym momencie nie ma pieniędzy, więc jest tylko to co jest. A swoją drogą to dlaczego informacja o Papiewskim miałaby być niewygodna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kast Re: III liga piłkarska. Śląsk Wrocław - TOR Dobrz IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.09.04, 09:25 Ok, przyjmuje argument ze nie Ty ta strone tworzyles, ale Ci co to robili to no nie wiem jak to nazwac wiec pozostane przy slowie amatorzy nie majacy o historii Slaska mglistego pojecia.Dlaczego niewygodny? bo zawsze mowil to co mysli. A w sumie w tym klubie troche lat spedzil i niejednego dobrego pilkarza wychowal, a jak przywolujesz argument ze nie maja kibice dostepu do materialow archiwalnych to sorki ale wprawia mnie to w zdumienie, wszak okres dzialalnosci trenera Papiewskiego to nie zamierzchla przeszlosc i nie sadzilem ze pamiec kibicowska jest tak krotka!!!!!! Sa na tej liscie ludzie co zaliczyli tylko epizody w Slasku a nie ma tam ani slowa o ludziach ktorzy spedzili tam niemal cale zycie. Nie ma tez tam wcale wzmianki o czlowieku ktory przez wiele lat poczawszy od koszykowki /trener,dzialacz/ a skonczywszy na szefowaniu klubowi /sekretarz/ tworzyl podwaliny pod sukcesy tego klubu, jesli nie wiesz to mam na mysli Ryszarda Stasika.I tyle, do tego nie potrzebne sa archiwalia wystarczy tylko pamiec!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kibicwks Re: III liga piłkarska. Śląsk Wrocław - TOR Dobrz 27.09.04, 09:58 Przecież napisałem, że na tej stronie nie ma wielu którzy powinni być. Jeszcze raz napiszę to co już pisałem wcześniej. Na stronie są informacje które akurat zwykły przeciętny kibic miał czas przygotować między pracą a codziennymi obowiązkami. Nie ma w Śląsku hierarchii polegającej na tym, że ten pan był najważniejszy a ten i ten był tuż za nim a kolejną ważną osobą był jeszcze kto inny. Znasz taką listę? Potrafisz ją przygotować obiektywnie tak, aby nie pominąć zasług jednych i drugich? Potrafisz te zasługi podzielić na bardziej ważne i mniej ważne? Ja nie potrafię ale liczę na twoją pomoc no bo ty chyba amatorem nie jesteś skoro uważasz że tą stronę przygotowali amatorzy? Wszystkie dane na tej stronie były przygotowane bardzo przypadkowo, czyli jeśli była sprawdzona informacja o jakiejś osobie lub wydarzeniu to się ją umieszczało i nie patrzyło się na to że jest informacja np. o Pękali a nie ma jeszcze o Papiewskim i 100 innych osobach które powinny być przed Mirkiem. Jeśli nie zauważyłeś to nie ma też informacji o sezonie 1976/77 i wielu innych wydarzeniach a jest np. o sezonie 1981/82 więc nie chrzań że jest tam tylko historia wygodna. Jest zebrana ta która akurat była opisana i można było ją umieścić na www. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kast Re: III liga piłkarska. Śląsk Wrocław - TOR Dobrz IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.09.04, 13:14 Sorki ze jasnie oswieconego Pana kibica w czyms urazilem i Ty sie dziwsz ze brak jest dyskusji jak sam sprowadzasz ja do pyskowki i obrazania innych. Swietna jest zwlaszcza teoria o tym ze wszyscy sa w historii Slaska rowni, brawo kolego,tak trzymac, czyli kazdy kto choc raz kopnie pilke lub przesiedzi sezon na lawie zasluguje na wzmianke w historii klubu. Sorki ale sie z tym nie zgadzam, sa postacie ktorym sie cos zawdziecza i sa efemerydy ktore jak np. Romek Wojcicki wpadly na oporowska tylko wojsko odrobic, no ale jak to mowia laska kibica na pstrym koniu jezdzi jednych sie pamieta innych nie , tylko co to ma wspolnego z haslami tradycja, herb, historia klubu? bez ludzi ktorzy sie za nia kryja nic nie znaczy i tyle.Ale jesli autorowi strony zalezaloby na tym by strona nie miala luk to po prostu by umozliwil dodawanie przez innych tych postaci ktore cos dla Slaska zrobily nie tylko siedzac na dupie i krzyczac WKS. A na pewno takim ludziom jak Papiewski, Poreba czy Mandziejewicz jest przykro ze sie ich pomija. Dlatego moja opinia jest takla jaka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kibicwks Re: III liga piłkarska. Śląsk Wrocław - TOR Dobrz 27.09.04, 16:46 Gość portalu: kast napisał(a): > Sorki ze jasnie oswieconego Pana kibica w czyms urazilem i Ty sie dziwsz ze > brak jest dyskusji jak sam sprowadzasz ja do pyskowki i obrazania innych. > Swietna jest zwlaszcza teoria o tym ze wszyscy sa w historii Slaska rowni, > brawo kolego,tak trzymac, Po pierwsze nie nazywaj mnie kolegą. Po drugie pokaż mi gdzie napisałem że: "...ze wszyscy sa w historii Slaska rowni..." ????????? > laska kibica na pstrym koniu jezdzi jednych sie pamieta innych nie Ciężko mi pamiętać kogoś z lat 70-tych jeśli urodziłem się w 1975 > Ale jesli autorowi strony zalezaloby na tym > by strona nie miala luk to po prostu by umozliwil dodawanie przez innych tych > postaci ktore cos dla Slaska zrobily Nie zauważyłeś że większość materiałów na tej stronie jest dodana przez "innych"? Zachęcam również Ciebie do przygotowywania materiałów. Zapewniam że się nie zmarnują. Mówię to całkiem poważnie. I jeśli uważasz że ta strona jest do niczego to ja czekam aż ty pokażesz mi swoją. Gdzie mogę ją obejrzeć? Tylko mi nie mów, że nie zrobiłeś żadnej? Odpowiedz Link Zgłoś
kibicwks Re: III liga piłkarska. Śląsk Wrocław - TOR Dobrz 29.09.04, 13:15 Gość portalu: kast napisał(a): > Ale jesli autorowi strony zalezaloby na tym > by strona nie miala luk to po prostu by umozliwil dodawanie przez innych tych > postaci ktore cos dla Slaska zrobily nie tylko siedzac na dupie i krzyczac > WKS. Proszę. Poniżej są linki. Możesz dodawać, edytować, poprawiać. Jest taka możliwość, więc zachęcam cię abyś pochwalił się swoją fenomenalną pamięcią. Jeśli umieścisz coś ciekawego to na pewno będę czytał z zapartym tchem. pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Al%C4%85sk_Wroc%C5%82aw en.wikipedia.org/wiki/Slask_Wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzajaFans Re: III liga piłkarska. Śląsk Wrocław - TOR Dobrz IP: 217.17.46.* 27.09.04, 13:14 Tak naprawde to nie wiem czy Papiewski i inni zasłużeni działacze i trenerzy chcieliby teraz, po porażce z Rolnikami DW być kojarzeni z tym klubem - troszke to wstyd i żal!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Re: III liga piłkarska. Śląsk Wrocław - TOR Dobrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 09:54 Przepraszam ale nie jestem kibicem koszykówki.Masz racię imprezy pod dachem to siedzenie w kotle.Ja odniosłem się tylko do gościa na temat jego giętkiego języka i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kibicwks Re: III liga piłkarska. Śląsk Wrocław - TOR Dobrz 26.09.04, 22:42 Chciałbym napisać coś ku pokrzepieniu serc, ale nic mi nie przychodzi do głowy. Nie wiem czy nie mam większego doła niż wtedy, gdy Śląsk spadł do III ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIG Re: III liga piłkarska. Śląsk Wrocław - TOR Dobrz IP: *.airnet.opole.pl / *.airnet.opole.pl 26.09.04, 23:55 A tak wogole to Schetyna urodzil sie w Czarnowąsach- gmina Dobrzeń Wielki ;). Na stronach sejmowych napisał ze w Opolu ale jak dobrze poszukacie to znajdziecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das Re: III liga piłkarska. Śląsk Wrocław - TOR Dobrz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.04, 00:04 Mam konkretną propozycję . Należy rozwiązać drużyny seniorskie WKS. Niech już nie kompromitują firmy ŚLĄSK WROCŁAW. Poczekajny moze dochowamy się za parę lat drużyny piłkarskiej na miarę stolicy regionu. Pogonić to całe towarzystwo z Oporowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebalig Re: III liga piłkarska. Śląsk Wrocław - TOR Dobrz IP: 195.205.44.* 27.09.04, 07:07 WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok ok IP: *.wroclaw.mm.pl 27.09.04, 13:42 dziwie sie, że o kleske nie zostali oskarżeni sędziowie, związek, jakaś "spóldzielnia". Zawsze winny był ktoś, nigdy kiepscy piłkarze. I, II, III liga zawze ktos was krzywdził.Taka siskowa teoria dziejów - jak w Radiu Maryja. Ale wy, kibole śląska, na nic wiecej nie zasługujecie. NA NIC WIĘCEJ! Pozdrowienia. A na kosza chodze.I nawet wrzeszcze WKS, choć jeszcze 10 lat temu nigdy bym tak nie krzyczał. Szkoda że w piłke chyba juz nigdy śląsk nie zagra z moim klubem (gks beł.). pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: ok IP: 195.20.110.* 27.09.04, 15:05 te koleś skąd się urwałeś, o czym piszesz????? nikt tu żadnych sędziów nie obwinia o porażkę, spiskowej teorii dziejów też nikt nie promuje, więc o co Ci chodzi??? chciałeś coś napisać na forum ale nie wiedziałeś co???????? Śląsk przegrał i tyle, tylko nam wszystkim jest trochę wstyd i żal, za tą porażkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: ok IP: *.wroclaw.mm.pl 28.09.04, 09:45 napisałem,że sie dziwię, że tym razem nikogo poza soba nie oskarzacie. przekaz był raczej prosty, koleś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okaesiak Re: III liga piłkarska. Śląsk Wrocław - TOR Dobrz IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 27.09.04, 16:28 HAHAHAHAHAHAHAHAHA nigdy nie wyjdziecie z 3 ligi tak jak my Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: III liga piłkarska. Śląsk Wrocław - TOR Dobrz IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 18:22 NA WŁASCIWY ; TOR ;SKIERUJ SWE PISANIE ARTURZE ;WIELKI; BRZOZOWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opole Re: III liga piłkarska. Śląsk Wrocław - TOR Dobrz IP: 149.156.220.* 28.09.04, 13:03 Po prostu frajerami jesteście, wyzywacie piłkarzy z Dobrzenia od rolników, a możecie tylko żałować że nie macie takich "rolników" w Sląsku. Bo to Dobrzeń pokazał charakter, wole walki, tego piłkarzom WIELKIEGO SLĄSKA zabrakło a potem mogliscie się kopać po głowach i nawet dobrze to wychodziło;) Gratuluje! A Dobrzeń może w waszym mniemaniu jest jakąs dziura...i własnie dlatego należy mu się szacunek-przyjeżdza mała miejscowość ale liczy się druzyna i to ona wywiozła 3 punkciki,hej:) Odpowiedz Link Zgłoś