Dodaj do ulubionych

Jastrzębie - Śląsk 3:1 (2:0)

IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.10.04, 21:01
cała polska kopie slaska!!! CO SIE DZIEJE!!!??? Topimy mecze z jakimis kozimi
wolkami!!!! A trenerzyna mowi ze jest zadowolony bo chlopcy podjeli
walke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSTYDU OSZCZEDZ!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Wkskibic Re: Jastrzębie - Śląsk 3:1 (2:0) IP: *.devs.futuro.pl 03.10.04, 21:36
      Co ty Taras dostales pilka w glowe "pokazali charakter ",dawajcie z powrotem
      Kowala ,bo niebawem IV liga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Erazmus Taras out ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.04, 22:34
      Jak ja lubie czytac pomeczowe wymadrzanie sie naszych trenerow. Po meczu z
      Torem Kowalski twierdzil ze Slask zagral niezle a teraz Tarasiewicz robi to
      samo. Jeszcze 2 takie wypowiedzi i zaczne tracic szacunek do pana Ryszarda ...
      • Gość: FAN Ś Re: Taras out ! IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.10.04, 20:58
    • Gość: tarabura Re: Jastrzębie - Śląsk 3:1 (2:0) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 22:35
      Sląsk Wrocław niedługo pozostanie wspomnieniem. Mam tylko pytanie do prezydenta
      Wrocławia czy Mu nie wstyd a może On lubi sie chwalić wszem i wobec ze jego
      piękne dumne miasto Wrocław ma drużyne w 3 lidze!!! Zamiast przerąbać kasę na
      walkę o głupie EXPO na które i tak nie mieliśmy szansy można bybyło wprowadzić
      drużyne piłkarską do 1 ligi i wpieprzać Panie Prezydencie slonecznik na meczach
      ligi mistrzów.... Ale jak pan woli wyjazdy do Dobrzenia Wielkiego......
      Agroturystyka jest dobra ale prywatnie....
      • Gość: DD Re: Jastrzębie - Śląsk 3:1 (2:0) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 07:40
        Nie denerwuj się! Za rok Wrocław będzie miał drużynę w II lidze. To pewne.
        Chyba nie będzie to Śląsk ale to już nie takie ważne.
        • Gość: DO ERAZMUSA Re: Jastrzębie - Śląsk 3:1 (2:0) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:19
          ZADŁUŻENIE POLARU[ZUS,URZĄD SKARB.,ZAWODNICY ]TO KWOTA 574 000-600 000 ZŁ.ZNASZ
          REALIA TO DUŻO ? CZY NIE WIELE ! A ZADŁUŻENIE ŚLĄSKA ZNASZ ? JA ZNAM ! ! !
          POZDRAWIAM I ZAPRASZAM NA DOBRĄ PIŁKĘ - JESZCZE.
          • Gość: Erazmus Re: Jastrzębie - Śląsk 3:1 (2:0) IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 06.10.04, 11:55
            Bialek podaje ze klub zadluzony jest na 3 mln a wiec komu wierzyc ?
      • Gość: Mikołaj Ręce precz od miejskiej kasy. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.04, 09:34
        Jak długo można powtarzać głupie słowa o prezydencie Dudim, radnych miasta
        naszego i innych którzy teoretycznie co nie co by mogli zrobić. Cieszę się
        bardzo, że Miasto nie pomaga tworowi o nazwie WKS Śląsk sekcja piłki nożnej. To
        de facto wstyd dla miasta, że w nazwie jest Wrocław. Porażka za porażką. Spadek
        formy, kontuzje, zmiany trenera itd. itp. A gdzie jest pytam normala męska gra
        tych zawodników. Gdzie wola zwycięstwa i chęć rozsławiania naszego miasta. Żeby
        coś otrzymać od miasta trzeba coś miastu dać. Póki co żal mi bardzo Polaru
        Wrocław. Z wieloma kłopotami się klub boryka. Złego pisania było mnóstwo (także
        w GW), a widać, że tam się póki co jeszcze chce i grać i działać. Dziwi mnie
        nieporadność włodarzy Polaru w pozyskiwaniu sponsorów, pozyskiwaniu mediów,
        szukaniu poparcia społecznego, kształtowaniu kultury piłki nożnej. Choć z
        drugiej strony pełen podziw jestem, że mimo wszystko trwają jeszcze na
        posterunku. Pozdrawiam kibiców Śląska, bo dla nich to ciężkie chwile, sukcesów
        związanych z piłką nożną życzę mojemu miastu. Mikołaj Wrocławski.
      • galapago Re: Jastrzębie - Śląsk 3:1 (2:0) 04.10.04, 10:16
        Co ma EXPO do Śląska, co ma piernik do wiatraka ? Od kiedy to miasto ma
        sponsorować klub ? Nie jestem fanem Rafaela D., ale to Szetyna jest grabarzem
        sportu we Wrocławiu, koszykówki, futbolu. Za chwilę będziemy mieli 2 ligę
        basketu i 4 ligę futbolu.

Zostawić Śląsk jak piłkarską szkółkę Polaru, a drużynę wycofać.
    • kibicwks Re: Jastrzębie - Śląsk 3:1 (2:0) 03.10.04, 22:51
      Kolejny stracony sezon. Drużyna się wypaliła. Jedyne na co można liczyć to to
      że forma przeciwników też spadnie ale to marne pocieszanie samego siebie.
    • Gość: Slaskaniema To miasto jest chore....nie ma Śląska...nie ma.. IP: 81.219.224.* 04.10.04, 00:05
      ....to co jest teraz to nie Śląsk to zbieranina psudo kopaczy i pseudo
      dzialaczy..wstyd ...rzygac sie chce
    • Gość: bond Re: Jastrzębie - Śląsk 3:1 (2:0) IP: 67.175.52.* 04.10.04, 00:57
      przyszedl cudotworca i twierdzi z uporem maniaka ze ta druzyna bedzie grala!!!
      z gowna batu nie ukrecisz przykro patrzec na ukochana druzyne.pozostaja
      wspomnienia.jak sie nie ma pieniedzy to to tak wyglada,to nie porazka to
      kopanie lezacego,za niedlugo jeszcze przegramy ze "stacja laki barany wysiadac"
      albo przyjdzie nam garac w pasikurowicach gornych gdzie zajace opalaja sie na
      grzedach w okularach a bociany nosza kalosze !!!!!!!!!!!!

pozdrawiam prawdziwy kibic slaska
      • Gość: slayne Re: Jastrzębie - Śląsk 3:1 (2:0) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 08:10
        A ponoc wlasciciel chcial zrobic ze Sląska cos na wzor Barcelony czy Realu
        Madryt, tymczasem Sląsk III liga, a Polar II buahah Polar nie ma kibiców??? cos
        mi sie wydaje, ze to Sląsk za kilka sezonów przestanie takowych miec.
    • Gość: jastzrzębie Re: Jastrzębie - Śląsk 3:1 (2:0) IP: 195.117.68.* 04.10.04, 08:53
      Nie no rozumiem że trener z wrocławia nie chce pogrążać swoich piłkarzy ale ten
      opis nie jest w ogóle adekwatny do przebiegu wydarzeń. Byłem na meczu, przy
      okazji miałem możliwość przysłuchiwaniu się relacji radia wrocław - oni
      przynajmniej potrafili przyznać że śląsk nie zagrł nic. W pierwszej połowie
      oddał może ze 3 strzały w kierunku bramki. Przy pierwszej bramce 18 letni
      Maciek Małkowski minął sobie 3 obrońców jak tyczki slalomowe i przed
      strzeleniem bramki mógł zrobić jeszcze fikołka- dodam że był to jego chyba 2
      występ od początku meczu. Druga bramka to piękny strzał z wolnego przy samym
      słupku - bramkarz bez szans. Wolny był jednak przyczyną świetnej akcji która
      być może zakończyła by się bramką. W drugiej połowie Śląsk zagrał nieco żwawiej
      ale było to raczej przypadkowe bicie głową w mur, bez koncepcji. Sam karny dla
      śląska sprawiedliwy, ale w sumie dość przypadkowy - właściwie większego
      zagrożenia nie było - trochę pogubił się nasz napastnik który był akurat w polu
      karnym i chcąc wybić piłkę sfaulował zawodnika który nie biegł w kierunku
      bramki lecz w kierunku lini autowej. Trzecia bramka dla GKS to znowu błęd
      obrony śląska która stanowiła w tym meczy ser szwajcarski a nie monolit. Z
      racji sympatii życzę panu Tarasiewiczowi powodzenia w prowadzeniu drużyny, ale
      ta bajka o przewadze przez 3/4 meczu jest do wciśnięcia tylko dzieciom. Drużyna
      straciła 3 bramki, przed czawrtą wybronił bramkarz karnego, tak więć niech
      trener nie wciska kitów w prasie bo po co. A za komentzarz mogą świadczyć
      okrzyki pomeczowe kibiców Śląska do piłkarzy "Śląsk to my a nie wy..." - gdyby
      nie policja to pewno dostali by łomot od swoich kibiców, bo bluzgi leciały
      niewybredne. A co do wbiegnięcia kibiców GKS na płytę - całą akcję spowodował
      kibić Śląska który udając reportera wyczekał na zdobycie przez nas 2 brami i
      wtedy w tumulcie zerwał flagę Lechii Gdańsk. Dobiegł prawie do sektora gości -
      został pojmany i złojony przez policję, która przekazała flagę kibicom Śląska.
      To tyle - jako baczny i wnikiliwy obserwator opisałem co nieco dla obiektywnych
      kibiców Sląska.
      • Gość: zenadka Re: Jastrzębie - Śląsk 3:1 (2:0) IP: 217.97.136.* 04.10.04, 09:05
        cala polska smieje sie ze slaska !!!
      • Gość: Erazmus Re: Jastrzębie - Śląsk 3:1 (2:0) IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 04.10.04, 11:37
        Jastrzebie dzieki za obiektywny opis . Wiele osob sprowadzi to na ziemie ale
        lepsza bolesna prawda niz slodkie oklamywanie kibicow ...
      • Gość: PKS Odra Re: Jastrzębie - Śląsk 3:1 (2:0) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.04, 12:02
        bo trener widział zespół pierwszy raz! Ja też liczyłem, że jeśli prawdą są
        zapewnienia trenera Kowalskiego o dobrym przygotowaniu zespołu i takiej grze,
        ale bez tego czegoś... to myślałem że niech nawet przyjedzie trener z
        Bangladeszu, przy którym będą się chcieli pokazać chłopaki to przełamią tego
        pecha. Ale to nie pech.
    • Gość: REW Re: Jastrzębie - Śląsk 3:1 (2:0) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 09:30
      Szkoda,że takie kluby jak Odra Opole,Slask Wrocław,Polonia Bytom wałęsają się
      po 3 lidze,kluby z tradycjami i kibicami,a w 2 i 1 lidze wiochy na których
      meczach jest po 1500 osób jak jest ładna pogoda hahaha.Na meczach Odry ze
      Sląskiem w 3 czy 2 lidze przychodzi kilka tysięcy,a co by się działo gdyby
      graliw 1 lidze!!!
      • Gość: dario Re: Jastrzębie - Śląsk 3:1 (2:0) IP: *.daminet.pl 04.10.04, 11:11
        to co piszesz to prawda ale faktem jest tez to ze tradycjajest dobra we
        wspomnieniach a rzeczywistosc jest taka ze potege slaska nalezy budowac od nowa
        niech dzialacze pojezdza na mecze dlj i dljm i tam na meczach slaska parasola
        zaglebia miedzi poszukaja chlopakow do grania i im zapewnia warunki do grania i
        nauki i sciagna ich do wroclawia przeciez wielu z nich gralo w kadrach dolnego
        slaska a kilku nawet kadrach polski potrafi to lubin i za kilka lat to
        zaglebie wroci na szczyt a wroclaw dalej bedzie zyl tradycja i wspomnieniami
        ale ciagle w 3 a moze i 4 lidze
    • Gość: PKS Odra Re: Jastrzębie - Śląsk 3:1 (2:0) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.04, 11:54
      wynik jak wynik(nie oczekiwałem cudów w pierwszym meczu, ale wypowiedź
      trenera!!! Panie Ryszardzie zmienił pan trenera który przekonywał że zespół
      jest dobrze przygotowany i gra coraz lepiej. Ale tu już wszystkim klapki z oczu
      opadły, także proszę nie powielać takich pierdół!!
      A już mnie Pan przekonał wywodami o prostej grze w III lidze, też miałem takie
      zdanie! Jakie 4-4-2, niech grają 6-2-2 czy 2-2-6 jak potrzeba, ale skutecznie.
      Niech Pan przy tym pozostanie. Można wprowdzić 10 Chomontków ślicznie
      grających, ale nie wygrywających.
    • Gość: skretyna-wroc Re: Jastrzębie - Śląsk 3:1 (2:0) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 17:19
      Chcieliście " przyjaznego połączenia" z Polarem dla dobra wrocławskiego sportu.
      To była chęć skoku na kasę sponsorów WKS-u.Polar ma drużynę z charakterem, po
      przesiewie, młodzi i ambitni grają apoko na poziomie II ligi (środka tabeli). W
      Śląsku nic oprócz "p. Janka i gola na Wembley" nie ma. Cioty i panienki, które
      obrażają kiboli,a nad nimi czuwa polityk z namaszczenia — Neron wrocławskiego
      sportu — p.Schetynka. Wstyd i hańba. Może zespół Polar-Śląsk skutecznie
      wywalczy II ligę dla Wrocka?
      • Gość: KIBIC POLARU&ŚLĄSK Re: Jastrzębie - Śląsk 3:1 (2:0) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 20:52
        PAN "WSIOWY POSEŁ SCHABOWY-Z POD OPOLA",SEKRETARZ GENERALNY PLASKOSTOPIA
        WYWIERA NACISK NA SZEFA F-MY WHIRPOOLL P. UWE HORLLAHERA,ABY WSTRZYMAŁ
        ZASILANIE KLUBU "ZKS POLAR" !!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JUŻ JEST CHYBA
        SKUR.....STWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Erazmus Re: Jastrzębie - Śląsk 3:1 (2:0) IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 04.10.04, 20:53
          Mozesz jakos potwierdzic te informacje ?

Pozdrawiam
      • Gość: Erazmus Re: Jastrzębie - Śląsk 3:1 (2:0) IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 04.10.04, 20:52
        Zapomiales o 3 mln dlugow w Polarze ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka