GoĹÄ: jacko IP: *.magma / *.magma-net.pl 04.10.04, 21:09 bialek juz ukradl jeden wroclawski klub, wycyckal Palysow. teraz zabiera sie za POlar. Kur... za chwile nie bedzie pilki we Wroclawiu tylko na jakis wioskach. Kogoś chyba powalilo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: GRABARZ I NIEUK Re: Whirpool odmówił pomocy piłkarzom Polaru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 21:28 SCHETYNA [LEPSZY PO STOKROĆ OD MAŃKA PUTYRY] DERBY W 4-LIDZE,ŚLĄSK-POLAR,MOTOBI- BŁYSKAWICA GAĆ,ŚLĘZA WR.-GAWIN !!!!!!!!!!! TO BĘDZIE Q.RWA PIŁKA NOŻNA WE WROCKU ZA SPRAWĄ TEGO .OSŁA Z P.O. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gonzo Re: Whirpool odmówił pomocy piłkarzom Polaru IP: *.finemedia.pl 04.10.04, 21:42 Jeszcze jest Walne Zebranie Członków, które na pewno nie pozwoli na likwidację klubu po przez połączenie go z Inkopaxem. Na wiosce w Katach Wr. mogą grać rezerwy Polaru, a pierwsza drużyna niech gra we Wrocławiu. To Inkopax jest ostatni w tabeli a nie Polar, dlaczego ma mu oddać miejsce, zawodników i jeszcze grać pod nazwą Inkopax. Dziwne, że taki Inkopax ma pieniądze, a zarządzający Polarem nie potrafią ich zdobyć lub pozyskać sponsorów. Gdzie są obietnice Ludkowskiego i Szypuły jak sie pchali na stołki Klubu. Myślę, że Walne Zebranie zweryfikuje działania tych panów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kat Re: Whirpool odmówił pomocy piłkarzom Polaru IP: *.finemedia.pl 04.10.04, 22:01 To jest skur...stwo, wzieli fabrykę niemal za darmo, teraz Dudkiewicz zwolnił ich z płacenia podatków, zatrudniają polskich murzynów do pracy za 700 zł. Doją ile się da. Z budową fabryki kuchenek zrobili wszystkich łacznie z Dudkiewiczem w huja, żeby dostać zwolnienia. Za te pieniądze, co dostaną od miasta (w założeniach miała być nowa fabryka opodal istniejącej), wybudują sobie magazyny. Wcale nie budują żadnej nowej fabryki, tylko adoptują halę po produkcji pralek i magazynach. Szwab (prezes) zaraz jak tylko przyszedł, kupł za pieniądze firmowe najnowszy model Audi, specjalnie sprowadzany z Niemiec. A tu nie chce dać pieniędzy na klub, który jako jedyny przypomina co to jest Polar. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fanatyk od 1974 Re: Whirpool odmówił pomocy piłkarzom Polaru IP: *.magma / *.magma-net.pl 05.10.04, 13:12 Kat masz rację! Takie są władze Wrocławia!. Adekwatna sytuacja była z Browarem wrocławskim Piast, Carlsberg zrobił z niego magazyny i tereny pod wynajem a tak jak pisałem wcześniej Piast w ubiegłych latach był może nie największym sponsorem ale pomagał wielu mniejszym klubom sportowym zwłaszcza młodzieżowym! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość naiwniacy IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 22:16 A co wy sobie wyobrażacie że zakład da pieniądze ludkowskiemu i szypule? Mało już nakradli,szypuła z wyrokiem sądowym tylko patrzy gdzie pieniądze ukraść. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fazzi Re: naiwniacy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.04, 23:43 to zapytanie Horlachera jest kluczem do zrozumienia całej sytuacji. Na Polar kibice chodzić nie będą choćby nie wiadomo co, za to Polar dysponuje składem na II ligę. Sprawa jest prosta-połączyć kluby. To rozumie Horlacher. A nie chcą zrozumieć inni, zresztą ci panowie spuścili tak naprawdę wrocławską piłkę do III ligi i zrobili to tak skutecznie że zarówno ślask z różnych powodów nie może się wdrapać na pewniaka do awansu jak i Polar który choć jest liderem zostanie wycofany z rozgrywek. Ktoś to musi przerwać to błędne koło tylko kto...? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wst Re: naiwniacy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.04, 00:05 To nie tak Panie Kolego, gdyby nie szarogęsił się Pan Schetyna na zebraniu i trener Kowalski na zajęciach treningowych na obiektach Polaru byłaby zupełnie inna sytuacja. Chciano w trakcie łączenia wdeptać Polar w ziemię. Do kiedy nie będzie wspólnego interesu piłki wrocławskiej nie będzie nic. Każdy chce tylko siebie promować przez Śląsk bo może liczyć na więcej głosów w trakcie trwania wyborów. Nie ma co się łudzić na lepsze czasy, brak jedności i prawdziwego zaangażowania w sprawy sportowe doprowadzi do zupełnej klęski. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Slayne Re: naiwniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 07:06 Powiem wam jedno heheheh to Polar jest liderem i zeby sie nie okazalo, ze po polaczeniu Ślaska i Polaru bedzie jeden wielki Polar heh. Gówno to warte, Ptacovia Szczecin, Polarowany Slask szkoda gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andrzej Re: naiwniacy IP: *.igo.wroc.pl 05.10.04, 08:41 Decyzja firmy Polar jest dziwna, ciekawe jaki wpływ będzie miała na sprzedaż. We Wrocławskich sklepach i domach zaczyna dominować sprzęt Amiki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: grizzler Re: naiwniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 12:20 wiesz, to moze wisle z kraksa, albo polonie z legia tez polaczymy? na meczu z ruchem radzionkow np. bylo calkiem sporo ludzi. naprawde fajna atmosfera i swietny zespol. natomiast niepowodzenia slaska sa tylko i wylacznie jego zasluga, a nie polaru, ktory nie chcial umierac w imie oporowskiej. kazal ktos schetynie puszczac sasina do lecha poznan? ktos nie pozwolil dzialaczom slaska splacic dlugow? ktos kazal schetynie zastanawiac sie ponad tydzien czy sie wycofywac ze slaska czy zostawac rozpieprzajac okres przygotowawczy? prosze kibicow slaska zeby odczepili sie od polaru. ten klub jest wazny dla wielu ludzi, jak np. dla mnie. moze was to smieszyc ale gdy uslyszalem o ogromnych problemach klubu zaczalem kupowac bilety bez znizki... naprawde polar ma kibicow ktorzy takze oddaja wiele serca za druzyne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wymiatacz Re: naiwniacy IP: *.magma / *.magma-net.pl 05.10.04, 07:10 Niech wreszcie skona śmiercia naturalną ten nikomu nie potrzebny skorumpowany, sprzedajny osiedlowy klubik. Mam nadzieję, że to wreszcie koniec! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gonzo Re: naiwniacy IP: *.finemedia.pl 05.10.04, 07:55 A ty kretynie myślisz, że Śląskowi to nie grozi. Tylko patrz jak Śląsk przegra kolejny mecz i platfusmer Schetyna zabierze zabawki i pójdzie sobie. Nie dośc, że słabo gra, to jeszcze bez pieniędzi, spotka taki sam los jak życzysz Polarowi. Ale co wymagać inteligencji od prostaka. Chociaż jestem kibicem Polaru, to jednak życzę Śląskowi jak najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: derby Re: naiwniacy IP: 217.97.136.* 05.10.04, 09:02 ja czekam na derby !!! mieszkam we wroclawiu od urodzenia, nie wiem gdzie polar ma boisko, nie wiem gdzie jest siedziba klubu itp ale mam jedna wielka nadzieje !! ze mecz zakonczy sie wynikiem 5:0 dla polaru a stac ich na to i na stan dzisiejszy zasluguja na to i powinni spokojnie gac w II lidze, a slask jak to wielki slask-bedzie walczyl o srodek tabeli III ligi ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Szczepan Zmienić nazwę klubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 11:51 Dlaczego oni nazywają się jeszcze "Polar". Nie dość, że reklamują ich za darmo, to jeszcze mogą zostać pozwani do sądu przez firmę Polar. Zmieńcie nazwę (np. Zakrzów albo coś innego) i pozaklejajcie na koszulkach logo tej dziadowskiej firmy. Trzymam za Was kciuki chłopaki. II liga jest w zasięgu ręki. Tylko działacze mogliby wykazać więcej operatywności. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: s-kretyna Re: Whirpool odmówił pomocy piłkarzom Polaru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 18:36 Działacze nic nie zrobią w sytuacji kiedy Whirlpool się na nich wypina i nie tylko na nich. Kasę to oni maja dla siebie,pieprzą iż dają pracę lokalnym kooperantom a większość walą w mafijnych "garażach".Kasę dają na swoje kluby, a my mozemy sobie tylko pomarzyć.Gdyby p. s-Kretyna dobrze pomyślał, to jest jeszcze szansa na sport na poziomie II ligi we Wrocku i Dudek, jako prez też mógłby się do tego dołożyć. Derby Polar-Śląsk 4:1!!!! bez kitu. Brawa dla tych co grają dla idei! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: y&roll Re: Whirpool odmówił pomocy piłkarzom Polaru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.04, 23:04 Trzymam kciuki za klub z Zakrzowa. Bo trudno chyba napisać w tych okolicznosciach, że trzymam kciuki za Polar. Wydaje mi się, ze przy odrobinie szczęścia, lepszych działaczach, oderwaniu klubu od li tylko Zakrzowa udałoby się zbudować drugi klub we Wroclawiu, który być moze z czasem zasłużyłby sobie na wsparcie i zaufanie kibiców. Wydaje się, że we Wrocławiu jest sporo ludzi, którzy chcą dobrej piłki a skoro nie daje tego niestety Śląsk to znajdzie się tutaj miejsce na inny klub piłkarski. Tak nawiasem mówiąc jeszcze 10 lat temu na Amicę też przychodziło najwyżej kilkaset osób. A na III polską ligę nigdy nie będzie chodzić dużo ludzi bo poziom tych rozgrywek jest po prostu żenujący. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: grizzler Re: Whirpool odmówił pomocy piłkarzom Polaru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 10:24 wg. sportowefakty.pl na katy wroclawskie i na polar chodzi tyle samo ludzi - choc dla katow 3 liga to niespodziewanie wysoki poziom rozgrywek !!! a ja bylem na radzionkowie i twierdze ze bylo ok 500 osob, a nie 350 jak napisano w sportowych faktach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bodo Re: Whirpool odmówił pomocy piłkarzom Polaru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 13:28 Dla mnie Whirlpool jako producent sprzętu AGD przestaje istnieć. Jest taki wybór tego sprzętu że nie muszę wspierać swoimi pieniędzmi takich dziadów. Wolę np AMICĘ. Odpowiedz Link Zgłoś