Dodaj do ulubionych

Jedziemy na wycieczke

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 17:24
...ale kiedy? ;-)))
Obserwuj wątek
    • szarykot Re: Jedziemy na wycieczke 23.05.02, 18:30
      na pewno po spisie, kiedy jush zakończę zbieranie danych :)

drugie pytanie: gdzie jedziemy?
      • Gość: Pafik Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 24.05.02, 17:32
        szarykot napisał(a):

> drugie pytanie: gdzie jedziemy?

Moze kontrolnie na poczatek cos malego z browarowym popasem w plenerze? Znam
        pare ciekawych miejsc idealnie sie do tego nadajacych :)
        • Gość: tyrysek Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 16:40
          Gość portalu: Pafik napisał(a):

> szarykot napisał(a):
          >
          > > drugie pytanie: gdzie jedziemy?
          >
          > Moze kontrolnie na poczatek cos malego z browarowym popasem w plenerze? Znam
          > pare ciekawych miejsc idealnie sie do tego nadajacych :)

ustalmy dzien, godzine, miejsce i wyruszmy niedaleko przed siebie
          miejsce: moze nad Odra gdzies w okolicy Osobowicka-Kasprowicza (np. park)-Kromera?
          • Gość: wromario Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 20:23
            Gość portalu: tyrysek napisał(a):

> ustalmy dzien, godzine, miejsce i wyruszmy niedaleko przed siebie
            > miejsce: moze nad Odra gdzies w okolicy Osobowicka-Kasprowicza (np. park)-Krome
            > ra?

Proponuję dogadać się na ma czacie, może w poniedziałek koło południa (albo o
            trzy na drugą).
            • Gość: beatice Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.02, 15:50
              Gość portalu: wromario napisał(a):

> Proponuję dogadać się na ma czacie, może w poniedziałek koło południa (albo o
              > trzy na drugą).

Może lepiej dogadać się na forum, bo z czatem to różnie bywa.
              A może ktoś ma jakieś konkretne propozycje?
              • Gość: tyrysek Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 19:12
                jak na razie godze sie na kazdy dzien procz piatku i... hmm
                moze najpierw- ten tydzien czy pozniej?
          • Gość: bromden ustalmy! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.02, 18:30
            > ustalmy dzien, godzine, miejsce i wyruszmy niedaleko
            przed siebie

• Gość: Pafik Re: miejsce juz jest IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 02.06.02, 22:28

> miejsce: moze nad Odra gdzies w okolicy Osobowicka-Kasprowicza (np. park)-Krome
            > ra?
            >

Tak, tak! Takie miejsce spotkania to ja rozumiem :) No i pojechac stamtad mozemy
            w dol Odry - bardzo przyjemna i niewymagajaca trasa, z milym popasem ;) a powrot
            niekoniecznie tak samo.

A zatem zarzadzam: spotkanie w parku Kasprowicza, hmmmm... park niewielki, ale
            zeby obylo sie bez stresow, to moze przy lawce polozonej najblizszej walu.

Dla niewtajemniczonych: dojechac mozna zewnetrznym, niedawno odrestaurowanym
            walem albo od mostu Warszawskiego, albo Trzebnickiego, a od drugiej strony
            rownie wygodnie - sciezka rowerowa biegnaca wzdluz Kasprowicza.

Pozdrower!
            • Gość: bromden zostala jeszcze czwarta wspolrzedna - czas IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.02, 10:52
    • Gość: tyrysek Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 18:18
      All I wanna do is
      Bicycle bicycle bicycle
      I want to ride my bicycle bicycle bicycle
      I want to ride my bicycle
      I want to ride my bike
      I want to ride my bicycle

Bicycle races are coming your way
      So forget all your duties oh yeah!

I want to ride it where I like
    • Gość: tyrysek Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 00:48
      kto sie jeszcze zglasza na zbiorke?
      • wromario Re: Jedziemy na wycieczke 03.06.02, 13:58
        oj, czuję, że będziemy się tak ruski rok zbierać - 1 post - jeden dzień :)
        • Gość: beatice Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.02, 16:22
          Miejsce mamy ustalone ( w parku Kasprowicza)
          Dzień: najbliższa sobota, czyli 8.06.
          Godzina: i tu nie wiem co wpisać, bo ja się lubię w sobotę wyspać i za wcześnie
          bym nie chciała. Ktoś musi się podjąć ustalenia godziny (12-14)
          A chętni to:
          1. Pafik
          2. Tyrysek
          3. Wromario
          4. Bromden
          5. ja
          Ktoś jeszcze?
          Mam pytanie: kto będzie tam jechał z Krzyków?
          • Gość: Pafik Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 03.06.02, 18:29
            Gość portalu: beatice napisał(a):

> Ktoś musi się podjąć ustalenia godziny (12-14)

1230? Ale z klauzula pogodowa!

Pozdrawiam!
          • Gość: bromden Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.02, 19:08
            skladam nastepujace propozycje:
            - rozpoczac prolog spod wzgorza andersa (kolo schodow) o

godz. 12:00
            - zalozyc watek na forum glownym z linkiem do tego watku
            - zabrac badmintona i pilke do siatkowki, jezeli ktos posiada
            - sledzic prognoze pogody
            www.weather.com/weather/local/PLXX0029?GO=GO (w
            sobote ma padac, a w niedziele nie)
            • Gość: tyrysek Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 21:25
              Gość portalu: bromden napisał(a):

> skladam nastepujace propozycje:
              > - rozpoczac prolog spod wzgorza andersa (kolo schodow) o
              >
              ja czekam na drugim koncu swiata....
              ale... niestety o 15 w sobote musze byc z powrotem ;-(
              • Gość: Pafik >>> zmiana banana! <<< IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 05.06.02, 18:36

> ale... niestety o 15 w sobote musze byc z powrotem ;-(

To moze, by sie nie spoznic, w parku Kasprowicza o 1200, a oddzial gen. Andersa
                przy schodach o 1130? Kto jest przeciw? Nie widze... ;)

Co do parku, to tuz obok wjazdu na wal jest niewielki skwerek z kilkoma lawkami.
                To tak zeby uscislic.

A najlepsza znana mi krotkoterminowa prognoza jest tu: meteo.icm.edu.pl

Pozdrawiam!
                • Gość: beatice Re: >>> zmiana banana! <<< IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.02, 21:12

> Gość portalu: tyrysek napisał(a):
                  >
                  > > ale... niestety o 15 w sobote musze byc z powrotem ;-(
                  >
                  > To moze, by sie nie spoznic, w parku Kasprowicza o 1200, a oddzial gen. Andersa
                  >
                  > przy schodach o 1130? Kto jest przeciw? Nie widze... ;)

Ja się zgadzam na taki układ, bo też muszę być w domu najpóźniej o 15.
                  Niestety pogoda nie jest najlepsza. Wygląda na to, że z wycieczki nici. Ale nie
                  traćmy wiary:)

pozdrawiam:)

• Gość: behemot Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.02, 21:43
            A czy ja też mogę?
            • Gość: tyrysek Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 21:50
              pytanie!
              pewnie, ze tak ;-)))
              • Gość: Tirsa Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.02, 22:45
                hmmm..... 2 lata nie siedziałam na rowerze.... jak z Kleciny dojadę do
                Kasprowicza, to już umrę, na wzgórze Andersa mogę dotrzeć ;-)))
                8.06?... po imprezie w gazecie?... rozumiem, że leczymy kaca w plenerze ;-)))
                • Gość: Gregor Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 20:06
                  Szkoda ze termin mi nie odpowiada ale na kolejna wycieczke w tygodniu (pon-
                  czw.) w godzinach popoludniowych sie pisze :))
    • Gość: Pafik Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 08.06.02, 11:27
      Po konsultacji z B & B odwolujemy wycieczke z przyczyn pogodowych i ogladamy
      emerytow chorwackich w starciu ze Squadra Azzura :)

Ale co sie odwlecze... ;)
    • Gość: Pafik Drugie podejscie w sobote, 15.06? Kto chetny? IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 11.06.02, 12:29
      Reszta bez zmian, tzn. 1200 w parku Kasprowicza, trasa na pln-zach. Kto jest
      zainteresowany? A jesli termin nie pasuje, to jaki alternatywny z najblizszej
      przyszlosci?

Pozdrawiam!
      • Gość: Gregor A moze jakies normalny dzien pracowniczy. IP: 212.160.90.* 11.06.02, 13:37
        np. po poludniu?? Bo weekendy mi nie pasuja :((( Tak wiec czekam na chetnych do
        wycieczki w tygodniu od 17 jestem juz wolny !
      • Gość: tyrys Re: Drugie podejscie w sobote, 15.06? Kto chetny? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 10:44
        ladnie slonce swieci, zrobie sobie rundke, moze w strone parku
        • Gość: beatice Re: Drugie podejscie w sobote, 15.06? Kto chetny? IP: 80.48.114.* 15.06.02, 11:46
          Mam nadzieję, że jesteście na tej wycieczce i jest miło.
          Słoneczko świeci, ptaszki ćwierkają - cudownie, tylko wam pozazdrościć.
          Pozdrawiam
          • Gość: tyrysek Re: Drugie podejscie w sobote, 15.06? Kto chetny? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 18:01
            ktos byl w parku?
            • Gość: Pafik Re: IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 15.06.02, 19:24

> ktos byl w parku?

Ja nie. Jesli Ty bylas, to wybacz. Zagladalem na forum po raz ostatni dzis nad
              ranem i do wtedy nie bylo chetnych, wiec zmienilem plany.

Ogolnie: wybieramy sie jak sojka za morze. Na przyszlosc mozemy nadal umawiac
              sie przez forum, o ile _kazdy_chetny_z_odpowiednim_wyprzedzeniem_ zglosi swoj
              akces czy konstruktywnie cos zaproponuje.

To co, do trzech razy sztuka? Jest jeszcze wola polityczna czy juz nie? :)

Pozdrawiam!
              • Gość: beatice Re: trzecie podejście IP: 80.48.114.* 15.06.02, 19:55

> To co, do trzech razy sztuka? Jest jeszcze wola polityczna czy juz nie? :)

Jest!!! Ja mówiłam, że nie pojadę w tym tygodniu ale przyszły mi pasuje jak
                najbardziej, więc...

• Gość: bromden Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.02, 23:48
                wola polityczna jest jak najbardziej, ale czynniki
                obiektywne ...

w przyszlym tygodniu bedzie mi ciezko,
                jezeli sie umowicie i akurat bede mial czas, to przybede,
                ale nie potrafie przewidziec
    • wromario Re: Jedziemy na wycieczke 14.06.02, 16:56

> ...ale kiedy? ;-)))

Jutro, koło ósmej - dziewiątej, wybieram się okolice Krobielowic i dalej wzdłuż
      Bystrzycy. Biorę ze sobą aparat fotograificzny, brata, dwa rowery i wędkę. Brat
      łowi, ja fotgrafuję okolice. Unikamy asfaltu, tempo w granicach 20 - 30 km/h,
      piwo. Chętnych zapraszam.

• Gość: Pafik Re: Jedzmy na wycieczke! IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 18.06.02, 18:04
      Poniewaz nikt sie nie kwapi, wiec moze ja podejme probe. Komu pasuje
      najblizsza sobota? Prosze odpowiedziec przynajmniej w formie krzyzyka.
      • szary-kot Re: Jedzmy na wycieczke! 18.06.02, 18:54
        mi nie pasuje. ale ta jescze bardziej przyszła powinna być OK.
      • Gość: tyrysek Re: Jedzmy na wycieczke! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 19:08
        odpadam
      • Gość: Pafik Re: Jedzmy na wycieczke! [update] IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 18.06.02, 19:52
        Przypomnialem sobie, ze w sobote wczesnym popoludniem jest mecz
        cwiercfinalowy :) A zatem w gre wchodzi niedziela.
        • szary-kot Re: Jedzmy na wycieczke! [update] 18.06.02, 20:02
          w niedzielę też jestem unavailable...
          • Gość: tyrysek Re: Jedzmy na wycieczke! [update] IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 20:30
            ja tym bardziej
            • Gość: beatice Re: Jedzmy na wycieczke! [update] IP: 80.48.114.* 18.06.02, 20:45

No ja mogę i w sobotę i w niedzielę, ale w tą i tylko w tą. Potem już odpadam
              na dwa miesiące.
              • Gość: Pafik Re: Jedzmy na wycieczke! [update] IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 19.06.02, 00:02

>
                > No ja mogę i w sobotę i w niedzielę,

Namow jeszcze kolezanke od badmintona i jedziemy. Jak pisal Tolkien, trzech to
                juz kompania! :)
                • Gość: beatice Re: Jedzmy na wycieczke! [update] IP: 80.48.114.* 19.06.02, 12:39

>> Namow jeszcze kolezanke od badmintona i jedziemy. Jak pisal Tolkien, trzech to
                  > juz kompania! :)

Oki, to jedziemy w niedzielę? Godzina i miejsce bez zmian?
                  • Gość: Pafik Re: Jedzmy na wycieczke! [update] IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 19.06.02, 18:42

> Oki, to jedziemy w niedzielę? Godzina i miejsce bez zmian?

Miejsce to samo, godzina 1300. W niedziele do 1100 okaze sie, czy pogoda
                    pozwala. Napisze tu, jesli bede uwazal, ze nie pozwala.
                    • Gość: beatice Re: Jedzmy na wycieczke! [do Pafika] IP: 80.48.114.* 23.06.02, 10:37

Napisze tu, jesli bede uwazal, ze nie pozwala.

To jak z tą pogodą? Pozwala czy nie?
                      Pozdrawiam.
                      • Gość: beatice Re: Mała zmiana!!![godzina 14] IP: 80.48.114.* 23.06.02, 11:13
                        Wycieczka jest!!! Spotykamy się o godzinie 14 w parku Kasprowicza, a nie jak
                        wcześniej o 13.
                        pozdr.
    • justyna252 Re: Jedziemy na wycieczke 17.07.02, 08:06
      Z chęcią!!!!!!
      :)
      • wromario Re: Jedziemy na wycieczke 17.07.02, 12:33
        justyna252 napisała:

> Z chęcią!!!!!!
        > :)
      • wromario Re: Jedziemy na wycieczke 17.07.02, 12:34
        justyna252 napisała:

> Z chęcią!!!!!!
        > :)

to kiedy? ;)
        • Gość: Gregor Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.02, 19:12
          Moze jutro po poludniu ktos moze?? Ja z checia gdzies bym pojezdzil ostatnio
          tylko jezdze do i z pracy :((
          • szarykot Re: Jedziemy na wycieczke 17.07.02, 20:48
            ja jutro po południu mogem...

tylko niech tak nie grzeje! błagam!
            • wromario Re: Jedziemy na wycieczke 18.07.02, 09:50
              szarykot napisał:

> ja jutro po południu mogem...

czyli dziś - jestem wolny po 17.00 - gdzie się spotkamy?
    • Gość: to ja Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.02, 23:47
      Moi złoci. Umawiacie się cudnie. Ciekaw ajestem czy chociaż raz udało Wam się
      gdzieś pojechać. Jestem tu nowa. Jeżdżę często. I najczęściej sama. Z chęcią
      sama do kogoś dołączę lub będę zadowolona jak ktoś do mnie dołączy. Jeżdżę
      najczęściej po południowej części Wrocławia po parkach. I są tam świetne
      miejsca na przerwę na piwo:-)))
      Pozdrawiam
      • Gość: wromario mortalna próba wspólej wyprawy-ostateczne starcie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 17:58
        Gość portalu: to ja napisał(a):

> Moi złoci. Umawiacie się cudnie. Ciekaw ajestem czy chociaż raz udało Wam się
        > gdzieś pojechać. Jestem tu nowa. Jeżdżę często. I najczęściej sama. Z chęcią
        > sama do kogoś dołączę lub będę zadowolona jak ktoś do mnie dołączy. Jeżdżę
        > najczęściej po południowej części Wrocławia po parkach. I są tam świetne
        > miejsca na przerwę na piwo:-)))
        > Pozdrawiam

Niedziela, 11.00. Oporów, górka - Cm. Żołnierzy Polskich, obok pętli
        tramwajowej. Przejazd parkami na Gaj, dalej wzdłuż Oławy do wyspy Opatowickiej
        i dalej alekami wzdłuż Odry.
        Kto chętny?
        • Gość: to ja Re: mortalna próba wspólej wyprawy-ostateczne sta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.02, 13:33

> Niedziela, 11.00. Oporów, górka - Cm. Żołnierzy Polskich, obok pętli
          > tramwajowej. Przejazd parkami na Gaj, dalej wzdłuż Oławy do wyspy
          Opatowickiej
          > i dalej alekami wzdłuż Odry.
          > Kto chętny?

Wromario!!!
          Jaka szkoda, że teraz dopiero odczytałam Twoją propozycję:-(((( A pogoda jest
          super. Więc napewno byłabym dzisiaj. Zresztą i tak się później wybieram na
          rower i też m.in. w to miejsce co i Ty. A może się umówimy poprzez mail?
          Pozdrawiam
          • Gość: wromario Re: mortalna próba wspólej wyprawy-ostateczne sta IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 22:07
            > Wromario!!!
            > Jaka szkoda, że teraz dopiero...

Ponownie proponuję umawianie się na chat'cie albo gg - na forum będziemy się
            zbierać do tego października właśnie. Kto chętny na wspólny wyjazd, niech
            zajrzy na chat wyborczej koło południa.

• Gość: Pafik Re: mortalna próba wspólej wyprawy-ostateczne sta IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 22.07.02, 01:04

> Ponownie proponuję umawianie się na chat'cie albo gg - na forum będziemy się
              > zbierać do tego października właśnie. Kto chętny na wspólny wyjazd, niech
              > zajrzy na chat wyborczej koło południa.

No i jakie sa efekty umawiania? Proponuje upublicznic je na tym wlasnie forum!
              Osobiscie dopiero co wrocilem z beskidzkich wojazy i dla odmiany chetnie
              skosztuje wroclawskich bezkresnych rownin ;)
              • wromario Re: mortalna próba wspólej wyprawy-ostateczne sta 22.07.02, 11:29
                > No i jakie sa efekty umawiania? Proponuje upublicznic je na tym wlasnie
                forum!
                > Osobiscie dopiero co wrocilem z beskidzkich wojazy i dla odmiany chetnie
                > skosztuje wroclawskich bezkresnych rownin ;)

Efektów jeszcze nie ma, gdyż południe dopiero się zbliża - trzymajmy zatem rękę
                na pulsie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka