Gość: tyrysek IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 17:24 ...ale kiedy? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarykot Re: Jedziemy na wycieczke 23.05.02, 18:30 na pewno po spisie, kiedy jush zakończę zbieranie danych :) drugie pytanie: gdzie jedziemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 24.05.02, 17:32 szarykot napisał(a): > drugie pytanie: gdzie jedziemy? Moze kontrolnie na poczatek cos malego z browarowym popasem w plenerze? Znam pare ciekawych miejsc idealnie sie do tego nadajacych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 16:40 Gość portalu: Pafik napisał(a): > szarykot napisał(a): > > > drugie pytanie: gdzie jedziemy? > > Moze kontrolnie na poczatek cos malego z browarowym popasem w plenerze? Znam > pare ciekawych miejsc idealnie sie do tego nadajacych :) ustalmy dzien, godzine, miejsce i wyruszmy niedaleko przed siebie miejsce: moze nad Odra gdzies w okolicy Osobowicka-Kasprowicza (np. park)-Kromera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wromario Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 20:23 Gość portalu: tyrysek napisał(a): > ustalmy dzien, godzine, miejsce i wyruszmy niedaleko przed siebie > miejsce: moze nad Odra gdzies w okolicy Osobowicka-Kasprowicza (np. park)-Krome > ra? Proponuję dogadać się na ma czacie, może w poniedziałek koło południa (albo o trzy na drugą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.02, 15:50 Gość portalu: wromario napisał(a): > Proponuję dogadać się na ma czacie, może w poniedziałek koło południa (albo o > trzy na drugą). Może lepiej dogadać się na forum, bo z czatem to różnie bywa. A może ktoś ma jakieś konkretne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 19:12 jak na razie godze sie na kazdy dzien procz piatku i... hmm moze najpierw- ten tydzien czy pozniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden ustalmy! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.02, 18:30 > ustalmy dzien, godzine, miejsce i wyruszmy niedaleko przed siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: miejsce juz jest IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 02.06.02, 22:28 Gość portalu: tyrysek napisał(a): > miejsce: moze nad Odra gdzies w okolicy Osobowicka-Kasprowicza (np. park)-Krome > ra? > Tak, tak! Takie miejsce spotkania to ja rozumiem :) No i pojechac stamtad mozemy w dol Odry - bardzo przyjemna i niewymagajaca trasa, z milym popasem ;) a powrot niekoniecznie tak samo. A zatem zarzadzam: spotkanie w parku Kasprowicza, hmmmm... park niewielki, ale zeby obylo sie bez stresow, to moze przy lawce polozonej najblizszej walu. Dla niewtajemniczonych: dojechac mozna zewnetrznym, niedawno odrestaurowanym walem albo od mostu Warszawskiego, albo Trzebnickiego, a od drugiej strony rownie wygodnie - sciezka rowerowa biegnaca wzdluz Kasprowicza. Pozdrower! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden zostala jeszcze czwarta wspolrzedna - czas IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.02, 10:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 18:18 All I wanna do is Bicycle bicycle bicycle I want to ride my bicycle bicycle bicycle I want to ride my bicycle I want to ride my bike I want to ride my bicycle Bicycle races are coming your way So forget all your duties oh yeah! I want to ride it where I like Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 00:48 kto sie jeszcze zglasza na zbiorke? Odpowiedz Link Zgłoś
wromario Re: Jedziemy na wycieczke 03.06.02, 13:58 oj, czuję, że będziemy się tak ruski rok zbierać - 1 post - jeden dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.02, 16:22 Miejsce mamy ustalone ( w parku Kasprowicza) Dzień: najbliższa sobota, czyli 8.06. Godzina: i tu nie wiem co wpisać, bo ja się lubię w sobotę wyspać i za wcześnie bym nie chciała. Ktoś musi się podjąć ustalenia godziny (12-14) A chętni to: 1. Pafik 2. Tyrysek 3. Wromario 4. Bromden 5. ja Ktoś jeszcze? Mam pytanie: kto będzie tam jechał z Krzyków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 03.06.02, 18:29 Gość portalu: beatice napisał(a): > Ktoś musi się podjąć ustalenia godziny (12-14) 1230? Ale z klauzula pogodowa! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.02, 19:08 skladam nastepujace propozycje: - rozpoczac prolog spod wzgorza andersa (kolo schodow) o godz. 12:00 - zalozyc watek na forum glownym z linkiem do tego watku - zabrac badmintona i pilke do siatkowki, jezeli ktos posiada - sledzic prognoze pogody www.weather.com/weather/local/PLXX0029?GO=GO (w sobote ma padac, a w niedziele nie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 21:25 Gość portalu: bromden napisał(a): > skladam nastepujace propozycje: > - rozpoczac prolog spod wzgorza andersa (kolo schodow) o > ja czekam na drugim koncu swiata.... ale... niestety o 15 w sobote musze byc z powrotem ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik >>> zmiana banana! <<< IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 05.06.02, 18:36 Gość portalu: tyrysek napisał(a): > ale... niestety o 15 w sobote musze byc z powrotem ;-( To moze, by sie nie spoznic, w parku Kasprowicza o 1200, a oddzial gen. Andersa przy schodach o 1130? Kto jest przeciw? Nie widze... ;) Co do parku, to tuz obok wjazdu na wal jest niewielki skwerek z kilkoma lawkami. To tak zeby uscislic. A najlepsza znana mi krotkoterminowa prognoza jest tu: meteo.icm.edu.pl Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: >>> zmiana banana! <<< IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.02, 21:12 Gość portalu: Pafik napisał(a): > Gość portalu: tyrysek napisał(a): > > > ale... niestety o 15 w sobote musze byc z powrotem ;-( > > To moze, by sie nie spoznic, w parku Kasprowicza o 1200, a oddzial gen. Andersa > > przy schodach o 1130? Kto jest przeciw? Nie widze... ;) Ja się zgadzam na taki układ, bo też muszę być w domu najpóźniej o 15. Niestety pogoda nie jest najlepsza. Wygląda na to, że z wycieczki nici. Ale nie traćmy wiary:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.02, 21:43 A czy ja też mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 21:50 pytanie! pewnie, ze tak ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.02, 22:45 hmmm..... 2 lata nie siedziałam na rowerze.... jak z Kleciny dojadę do Kasprowicza, to już umrę, na wzgórze Andersa mogę dotrzeć ;-))) 8.06?... po imprezie w gazecie?... rozumiem, że leczymy kaca w plenerze ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 20:06 Szkoda ze termin mi nie odpowiada ale na kolejna wycieczke w tygodniu (pon- czw.) w godzinach popoludniowych sie pisze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 08.06.02, 11:27 Po konsultacji z B & B odwolujemy wycieczke z przyczyn pogodowych i ogladamy emerytow chorwackich w starciu ze Squadra Azzura :) Ale co sie odwlecze... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Drugie podejscie w sobote, 15.06? Kto chetny? IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 11.06.02, 12:29 Reszta bez zmian, tzn. 1200 w parku Kasprowicza, trasa na pln-zach. Kto jest zainteresowany? A jesli termin nie pasuje, to jaki alternatywny z najblizszej przyszlosci? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor A moze jakies normalny dzien pracowniczy. IP: 212.160.90.* 11.06.02, 13:37 np. po poludniu?? Bo weekendy mi nie pasuja :((( Tak wiec czekam na chetnych do wycieczki w tygodniu od 17 jestem juz wolny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrys Re: Drugie podejscie w sobote, 15.06? Kto chetny? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 10:44 ladnie slonce swieci, zrobie sobie rundke, moze w strone parku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: Drugie podejscie w sobote, 15.06? Kto chetny? IP: 80.48.114.* 15.06.02, 11:46 Mam nadzieję, że jesteście na tej wycieczce i jest miło. Słoneczko świeci, ptaszki ćwierkają - cudownie, tylko wam pozazdrościć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Drugie podejscie w sobote, 15.06? Kto chetny? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 18:01 ktos byl w parku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 15.06.02, 19:24 Gość portalu: tyrysek napisał(a): > ktos byl w parku? Ja nie. Jesli Ty bylas, to wybacz. Zagladalem na forum po raz ostatni dzis nad ranem i do wtedy nie bylo chetnych, wiec zmienilem plany. Ogolnie: wybieramy sie jak sojka za morze. Na przyszlosc mozemy nadal umawiac sie przez forum, o ile _kazdy_chetny_z_odpowiednim_wyprzedzeniem_ zglosi swoj akces czy konstruktywnie cos zaproponuje. To co, do trzech razy sztuka? Jest jeszcze wola polityczna czy juz nie? :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: trzecie podejście IP: 80.48.114.* 15.06.02, 19:55 Gość portalu: Pafik napisał(a): > To co, do trzech razy sztuka? Jest jeszcze wola polityczna czy juz nie? :) Jest!!! Ja mówiłam, że nie pojadę w tym tygodniu ale przyszły mi pasuje jak najbardziej, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.02, 23:48 wola polityczna jest jak najbardziej, ale czynniki obiektywne ... w przyszlym tygodniu bedzie mi ciezko, jezeli sie umowicie i akurat bede mial czas, to przybede, ale nie potrafie przewidziec Odpowiedz Link Zgłoś
wromario Re: Jedziemy na wycieczke 14.06.02, 16:56 Gość portalu: tyrysek napisał(a): > ...ale kiedy? ;-))) Jutro, koło ósmej - dziewiątej, wybieram się okolice Krobielowic i dalej wzdłuż Bystrzycy. Biorę ze sobą aparat fotograificzny, brata, dwa rowery i wędkę. Brat łowi, ja fotgrafuję okolice. Unikamy asfaltu, tempo w granicach 20 - 30 km/h, piwo. Chętnych zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Jedzmy na wycieczke! IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 18.06.02, 18:04 Poniewaz nikt sie nie kwapi, wiec moze ja podejme probe. Komu pasuje najblizsza sobota? Prosze odpowiedziec przynajmniej w formie krzyzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
szary-kot Re: Jedzmy na wycieczke! 18.06.02, 18:54 mi nie pasuje. ale ta jescze bardziej przyszła powinna być OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Jedzmy na wycieczke! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 19:08 odpadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Jedzmy na wycieczke! [update] IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 18.06.02, 19:52 Przypomnialem sobie, ze w sobote wczesnym popoludniem jest mecz cwiercfinalowy :) A zatem w gre wchodzi niedziela. Odpowiedz Link Zgłoś
szary-kot Re: Jedzmy na wycieczke! [update] 18.06.02, 20:02 w niedzielę też jestem unavailable... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Jedzmy na wycieczke! [update] IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 20:30 ja tym bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: Jedzmy na wycieczke! [update] IP: 80.48.114.* 18.06.02, 20:45 No ja mogę i w sobotę i w niedzielę, ale w tą i tylko w tą. Potem już odpadam na dwa miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Jedzmy na wycieczke! [update] IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 19.06.02, 00:02 Gość portalu: beatice napisał(a): > > No ja mogę i w sobotę i w niedzielę, Namow jeszcze kolezanke od badmintona i jedziemy. Jak pisal Tolkien, trzech to juz kompania! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: Jedzmy na wycieczke! [update] IP: 80.48.114.* 19.06.02, 12:39 Gość portalu: Pafik napisał(a): >> Namow jeszcze kolezanke od badmintona i jedziemy. Jak pisal Tolkien, trzech to > juz kompania! :) Oki, to jedziemy w niedzielę? Godzina i miejsce bez zmian? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Jedzmy na wycieczke! [update] IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 19.06.02, 18:42 Gość portalu: beatice napisał(a): > Oki, to jedziemy w niedzielę? Godzina i miejsce bez zmian? Miejsce to samo, godzina 1300. W niedziele do 1100 okaze sie, czy pogoda pozwala. Napisze tu, jesli bede uwazal, ze nie pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: Jedzmy na wycieczke! [do Pafika] IP: 80.48.114.* 23.06.02, 10:37 Gość portalu: Pafik napisał(a): Napisze tu, jesli bede uwazal, ze nie pozwala. To jak z tą pogodą? Pozwala czy nie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: Mała zmiana!!![godzina 14] IP: 80.48.114.* 23.06.02, 11:13 Wycieczka jest!!! Spotykamy się o godzinie 14 w parku Kasprowicza, a nie jak wcześniej o 13. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wromario Re: Jedziemy na wycieczke 17.07.02, 12:33 justyna252 napisała: > Z chęcią!!!!!! > :) Odpowiedz Link Zgłoś
wromario Re: Jedziemy na wycieczke 17.07.02, 12:34 justyna252 napisała: > Z chęcią!!!!!! > :) to kiedy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.02, 19:12 Moze jutro po poludniu ktos moze?? Ja z checia gdzies bym pojezdzil ostatnio tylko jezdze do i z pracy :(( Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Jedziemy na wycieczke 17.07.02, 20:48 ja jutro po południu mogem... tylko niech tak nie grzeje! błagam! Odpowiedz Link Zgłoś
wromario Re: Jedziemy na wycieczke 18.07.02, 09:50 szarykot napisał: > ja jutro po południu mogem... czyli dziś - jestem wolny po 17.00 - gdzie się spotkamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Jedziemy na wycieczke IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.02, 23:47 Moi złoci. Umawiacie się cudnie. Ciekaw ajestem czy chociaż raz udało Wam się gdzieś pojechać. Jestem tu nowa. Jeżdżę często. I najczęściej sama. Z chęcią sama do kogoś dołączę lub będę zadowolona jak ktoś do mnie dołączy. Jeżdżę najczęściej po południowej części Wrocławia po parkach. I są tam świetne miejsca na przerwę na piwo:-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wromario mortalna próba wspólej wyprawy-ostateczne starcie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 17:58 Gość portalu: to ja napisał(a): > Moi złoci. Umawiacie się cudnie. Ciekaw ajestem czy chociaż raz udało Wam się > gdzieś pojechać. Jestem tu nowa. Jeżdżę często. I najczęściej sama. Z chęcią > sama do kogoś dołączę lub będę zadowolona jak ktoś do mnie dołączy. Jeżdżę > najczęściej po południowej części Wrocławia po parkach. I są tam świetne > miejsca na przerwę na piwo:-))) > Pozdrawiam Niedziela, 11.00. Oporów, górka - Cm. Żołnierzy Polskich, obok pętli tramwajowej. Przejazd parkami na Gaj, dalej wzdłuż Oławy do wyspy Opatowickiej i dalej alekami wzdłuż Odry. Kto chętny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: mortalna próba wspólej wyprawy-ostateczne sta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.02, 13:33 Gość portalu: wromario napisał(a): > Niedziela, 11.00. Oporów, górka - Cm. Żołnierzy Polskich, obok pętli > tramwajowej. Przejazd parkami na Gaj, dalej wzdłuż Oławy do wyspy Opatowickiej > i dalej alekami wzdłuż Odry. > Kto chętny? Wromario!!! Jaka szkoda, że teraz dopiero odczytałam Twoją propozycję:-(((( A pogoda jest super. Więc napewno byłabym dzisiaj. Zresztą i tak się później wybieram na rower i też m.in. w to miejsce co i Ty. A może się umówimy poprzez mail? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wromario Re: mortalna próba wspólej wyprawy-ostateczne sta IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 22:07 > Wromario!!! > Jaka szkoda, że teraz dopiero... Ponownie proponuję umawianie się na chat'cie albo gg - na forum będziemy się zbierać do tego października właśnie. Kto chętny na wspólny wyjazd, niech zajrzy na chat wyborczej koło południa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: mortalna próba wspólej wyprawy-ostateczne sta IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 22.07.02, 01:04 Gość portalu: wromario napisał(a): > Ponownie proponuję umawianie się na chat'cie albo gg - na forum będziemy się > zbierać do tego października właśnie. Kto chętny na wspólny wyjazd, niech > zajrzy na chat wyborczej koło południa. No i jakie sa efekty umawiania? Proponuje upublicznic je na tym wlasnie forum! Osobiscie dopiero co wrocilem z beskidzkich wojazy i dla odmiany chetnie skosztuje wroclawskich bezkresnych rownin ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wromario Re: mortalna próba wspólej wyprawy-ostateczne sta 22.07.02, 11:29 Gość portalu: Pafik napisał(a): > No i jakie sa efekty umawiania? Proponuje upublicznic je na tym wlasnie forum! > Osobiscie dopiero co wrocilem z beskidzkich wojazy i dla odmiany chetnie > skosztuje wroclawskich bezkresnych rownin ;) Efektów jeszcze nie ma, gdyż południe dopiero się zbliża - trzymajmy zatem rękę na pulsie. Odpowiedz Link Zgłoś