Dodaj do ulubionych

Pilnie poszukiwany zespół min. 4 osobowy 18.08.201

13.05.12, 22:12
W związku z tym, że wyrolował nas zespół ponownie szukamy zespołu na wesele w terminie 18.08.2012 z poprawinami, wesele odbędzie się w okolicach Bełchatowa

Zespół którego szukamy:
-gra muzykę 100% na żywo różnorodną (lata 80-te, disco polo, aktualne hity radiowe i inne przeboje)
-minimum 4 osoby w zespole w tym perkusista
-potrafi kulturalnie zabawić gości

Jeżeli zainteresowało was nasze ogłoszenie i zespół spełnia powyższe wymagania prosimy o kontakt:

tel Mariusz 607 254 096 preferowany kontakt w godzinach 19-22 i w weekend cały dzień
e-mail marwlamwj@interia.pl

Prosimy o poważne oferty, nie szukamy zespołu 2 x klawisze i wokalista i tym podobne.
Obserwuj wątek
    • ericjedrzejczak Re: Pilnie poszukiwany zespół min. 4 osobowy 18.0 12.06.12, 23:28
      Mogę Państwu obiecać, że wesele lub inna uroczystość ważna dla Państwa będzie wyjątkowa i w 200% profesjonalnie poprowadzona. Muzyka znakomita, wyśmienite podejście i gwarantowana satysfakcja oraz ugruntowana pozycja na rynku w branży muzycznej, a także doświadczenie zawodowe to pewność jaką mogę zagwarantować Państwu.

MAKE ME FEEL to profesjonalny zespół muzyczny, który wie czym jest szeroko pojęta muzyka i szanuje każdą nutę...

WWW.WOKALISCI.PL.TL
      TEL. 696 776 100
      • ericjedrzejczak Zespół Make Me Feel chętnie odwiedzi Łódź !!!!!!!! 12.06.12, 23:30
        Mogę Państwu obiecać, że wesele lub inna uroczystość ważna dla Państwa będzie wyjątkowa i w 200% profesjonalnie poprowadzona. Muzyka znakomita, wyśmienite podejście i gwarantowana satysfakcja oraz ugruntowana pozycja na rynku w branży muzycznej, a także doświadczenie zawodowe to pewność jaką mogę zagwarantować Państwu.

MAKE ME FEEL to profesjonalny zespół muzyczny, który wie czym jest szeroko pojęta muzyka i szanuje każdą nutę...

WWW.WOKALISCI.PL.TL
        TEL. 696 776 100
    • brevis1 -Re: zespól BLUE HEAVEN tel. 606450920 17.06.12, 19:46
      witam !
      termin mamy wolny mój tel 606450920 lub e-mail blueheaven@poczta.fm
      prosze o kontakt zespol BLUE HEAVEN
      szczególy na tel. lub e-mail
    • anonimowy_gosc Re: Pilnie poszukiwany zespół min. 4 osobowy 18.0 02.07.12, 18:10
      Wątpie, że znajdziecie zespół 4 osobwy grający na zywo :) Bardzo cięzko będzie Wam znaleźć, ale jeżeli nie szukacie zepsołu z perkusistą polecam zespół ACCESS :) Grał u mnie na weselu, u mojej siostry i chyba zagra u brata :) Jesteśmy bardzo zadowoleni, może i Wy będziecie :) pozdrawiam
      • anonimowy_gosc Re: Pilnie poszukiwany zespół min. 4 osobowy 18.0 02.07.12, 18:10
        www.zespolaccess.pl/ a tu stronka :) tam wszystkie kontakty są :)
        • pawel.n1 Re: Pilnie poszukiwany zespół min. 4 osobowy 18.0 06.07.12, 21:54
          Witam serdecznie!
          Jeżeli zależy Państwu na przełamaniu monotonii na weselu, to jesteśmy idealnym na to panaceum :-). Podczas przyjęcia weselnego Wodzirej porywa gości do szalonych tańców wodzirejskich (m.in YMCA, Waka-waka, Grek Zorba, Kankan, taniec świetlisty i wiele, wiele innych). Ponadto biesiada za stołami i liczne niespodzianki, które gwarantują, że goście po raz pierwszy przeżyją przyjęcie weselne inne niż wszystkie.Zespół jest czteroosobowy - dwie Panie i dwóch Panów - (klawisze, gitara, perkusja, akordeon - cała orkiestra śpiewa :-)).
          Serdecznie zapraszamy do obejrzenia mini demo zespołu. www.youtube.com/watch?v=jSGMpQeqI6k&feature=youtu.be P.S. Załączone demo to tylko przedsmak tego, co Was czeka.
          W razie jakichkolwiek pytań pozostaję do Państwa dyspozycji pod numerem telefonu: 721-200-099
          Serdecznie pozdrawiam :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka