tadeusz_ski.51 18.10.09, 20:34 czy facet który z uporem maniaka udaje kobietę, ma zachwiane poczucie własnej seksualności? Czy to z tych, którzy w dzieciństwie ubierali się w szpilki matki, sukienki starszej siostry i malowali szminką? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Re: Jak Wam się wydaje, 18.10.09, 21:04 Moje subiektywne odczucie w stosunku do tego typu mężczyzn jest tego rodzaju iż nie uważam ich za pełnoprawnych facetów. Jakieś takie podejrzenie, że ten osobnik ma duże skłonności do mężczyzn... Może to z tych pochodzą ci homoseksualiści, którzy w pewnym wieku odkrywają w sobie pociąg do płci męskiej? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie wykluczone, że taki człowiek 19.10.09, 09:44 jest hermafrodytą i równie dobrze czuje się w roli mężczyzny jak i kobiety? Trzeba nam wiedzieć, że ludzi z taką cechą jest całkiem sporo, dwóch na tysiąc, co przy 6-ciu miliardach populacji daje 12 milionów na świecie! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Jak Wam się wydaje, 19.10.09, 11:43 To możliwe, alemoże też być tak ,że to rodzice (matka) zawiedziona,że urodziło się dziecko nie tej płci jaką sobie wymarzyła spaczyła dziecku psychikę ubierając chłopca w dziwczęce łaszki? Odpowiedz Link
amelkalexi Re: Jak Wam się wydaje, 19.10.09, 13:55 oj to chyba nie takie proste spaczyć psychikę... gdyby tak było, to żadna homosexualna para nie miałaby możliwości zaadoptowania dziecka, co niestety się zdarza... (jestem zagorzałą przeciwniczką takowych praktyk) ze zboczeniem człowiek się po prostu...rodzi... cóż... dopisałabym coś jeszcze, ale znowu będę musiała "wysłuchiwać" od Tadeusza "pogadanek umoralniających" Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Dopisz Amelka, dopisz 19.10.09, 15:25 nie będę Ci dokuczał, słowo zgreda! Nie będę! Jak bum cyk! Odpowiedz Link
amelkalexi Re: Dopisz Amelka, dopisz 19.10.09, 15:35 e Tadziu...to jeszcze do tego, że jestem cyniczna, bezkompromisowa, dojdzie, że wredna Odpowiedz Link