darima_ka 16.10.11, 13:02 Bo niedziela jest nie warto głowy sobie zaprzątać finansowymi, politycznymi problemami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: I coś na wesoło 02.02.12, 19:40 Do nieba trafia maksymalnie 10% kobiet. Jest to odgórnie ustalone Inaczej tam też byłoby piekło. Odpowiedz Link
zak-1 Re: I coś na wesoło 03.02.12, 08:04 Tylko tyle ???? wiadomo .... co one by tam robiły wiedząc , że w niebie nie ma facetów Odpowiedz Link
zak-1 Re: I coś na wesoło 04.02.12, 10:10 Znając facetów , to mniemam , że w niebie jest ich nie więcej niż 2-3 %...... reszta na rozrywkach w piekle z tymi 90% kobiet Odpowiedz Link
darima_ka Re: I coś na wesoło 04.02.12, 11:18 To możliwe jest , każdy lubi przeca rozrywki Odpowiedz Link
ls48 Re: I coś na wesoło 23.05.12, 19:59 Ogrod Zoologiczny zwiedza wycieczka przedszkolakow. Odwiedzaja klatke z malpami, ktore spokojnie nie baczac na ludzi kopuluje zawziecie. W pewnym momencie pani przedszkolanka zwraca sie do pana pilnujacego zwierzat aby cos z tym zrobil, bo przeciez dzieci na to patrza./Pan pyta, a co ja mam zrobic?No, moze pan im da banana to przestana. Na to pan odwraca sie w strone opiekunki i mowi: A pani za banana by przestala? Odpowiedz Link
darima_ka Re: I coś na wesoło 03.02.12, 20:29 Rodzina za stołem. Obiad. Syn bez apetytu gmera widelcem w talerzu. Ojciec: - Jedz, jedz! Bo ci siusiak nie urośnie! Żona: - Daj dzieciakowi spokój! Sam byś lepiej jadł! Odpowiedz Link
rena-ta49 Kapelusz 05.02.12, 09:37 Starsza kobieta stoi na statku przy burcie i trzyma kapelusz żeby wiatr go nie zwiał z głowy. Jeden z gentelmenów podszedł do niej i mówi: - Przepraszam, nie chce być niegrzeczny, ale czy pani wie, że wiatr podnosi pani sukienkę do góry? - Tak, wiem, ale ja potrzebuje obu rąk by trzymać kapelusz. - odpowiedziała kobieta. - Ale czy pani wie o tym, że nie ma pani na sobie majtek i wiatr odsłania pani prywatne cześci? - pyta pomocny mężczyzna. Kobieta spojrzała na niego, potem na spódnice i mówi: - Dobry człowieku, wszystko co pan widzi tam na dole ma 75 lat, a mój kapelusz kupiłam dzisiaj! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kapelusz 06.02.12, 14:02 Chodnikiem biegnie przerażona kobieta, a za nią groźnie sapiąc mężczyzna. W końcu ona nie ma już sił. Staje, odwraca się do niego i krzyczy: - Poddaję się, niech mnie pan gwałci, tylko nie zabija! - Niech się pani gwałci sama, ja się śpieszę na pociąg! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: I coś na wesoło 10.02.12, 14:09 Tuż przed wyborami Platforma Obywatelska ma słabe notowania. Ludzie odkryli, że tyle obiecywała, a prawie nie nie zrobiła, finanse się psują. Przerażony tymi sondażami Donald Tusk biegnie do kościoła. Klęka i modli się: – Panie Boże, jeśli pozwolisz Platformie pod moim kierownictwem jeszcze raz wygrać, to obiecuję, że nie będziemy się lenić, będziemy pracować, dotrzymamy wszystkich obietnic. Odbyły się wybory. Platforma znowu wygrała. Tusk idzie do kościoła i zwraca się znowu do Boga: – Oj, panie Boże kochany, jak człowiek jest w stresie, to jakie to głupoty wygaduje. Odpowiedz Link
darima_ka Nie wiem czy to można uznać za żart? 10.02.12, 17:41 Bo takie są fakty, chociaż dla mnie to absurdalne takie , że aż smieszne. www.fakt.pl/Doplacimy-Grekom-do-darmowych-obiadow,artykuly,140985,1.html Odpowiedz Link
darima_ka Re: I coś na wesoło 12.02.12, 11:48 Pewnego razu Bóg chciał sobie zobaczyć, jak żyją ludzie na Ziemi. Kazał więc sprowadzić telewizor, włączył, akurat kobieta rodziła. Męczy się okrutnie, krzyczy, więc Bóg się pyta: - Co to jest? Dlaczego tak kobieta się tak męczy? - No bo powiedziałeś: "I będziesz rodziła w bólu" - odpowiada któryś anioł . - Tak? No... Tego... Ja tak żartowałem... Przełącza - górnicy. Zharowani, spoceni, walą kilofami. Bóg się pyta: - A to co to jest? Oni muszą się tak męczyć? - Ale sam powiedziałeś: "I w trudzie będziesz pracował..." - Oj, "powiedziałeś, powiedziałeś" - mówi Bóg, drapiąc się w głowę - to takie żarty były, ja żartowałem... Przełącza, a tam piękna, wielka świątynia, bogato zdobiona, od zewnątrz i wewnątrz, przed nią luksusowe lśniące samochody, w środku gromada biskupów - dobrze odżywieni, pięknie ubrani, złote łańcuchy, "gosposie". itp, itd. Bóg się uśmiecha promieniście: - O, to mi się podoba! A co to jest? - A to są właśnie ci, którzy wiedzą, że żartowałeś... Odpowiedz Link
rawik-is-me Re: I coś na wesoło 12.02.12, 14:50 Dwóch emerytów siedzi na ławce w parku. Obok nich przebiega młoda dziewczyna. Jeden się rozmarzył: - Ech, mieć znowu 18 lat... - No co ty, dla paru minut uciech cielesnych chcesz jeszcze raz 45 lat pracować? Odpowiedz Link
rawik-is-me Re: I coś na wesoło 12.02.12, 14:55 Małżeństwo z 23-letnim stażem wybrało się na urlop na Jamajkę. W trakcie zwiedzania wyspy Boba Marleya weszli do sklepu obuwniczego. - Heloł, maj frend - mówi sprzedawca w dredach. - Kolega z Polśki? Okej. Kupcie klapećki. Siuper klapećki. Zwykłe za 5 dolarów, a klapećki do seksiu - za 10. - A jakie to są dla seksu? - zainteresowała się żona. - Kolega, ziakłada klapećki i nagle ma siłę na sekś. I kocha się tak długo, aś klapećki nie spadną. Przimierziś kolega? - Rysiek, przymierzaj! Facet rad, nie rad zakłada klapki. Nagle... prostuje się, mięśnie mu się napinają. W oczach pojawia się błysk pożądania, jaki żona nie widziała od 20 lat. W spodenkach zaczyna mu rosnąć... rosnąć... rosnąć! Facet nagle chwyta Jamajczyka, zdejmuje mu majty i zaczyna go gwałcić. Sprzedawca zaś drze się na cały sklep: - KO-LE-GA! NIE NA TĘ NO-GĘ ZA-ŁO-ZI-ŁEŚ! KO-LE-GA! Odpowiedz Link
zak-1 Re: I coś na wesoło 13.02.12, 12:49 VPrzychodzi facet do sex shopu z zamiarem kupienia gumowej lalki. - Chciałby pan mężczyznę czy kobietę? - Kobietę poproszę. - Czarną czy białą? - Białą. - Chrześcijankę czy Muzułmankę? To pytanie zbiło faceta z tropu: - A co to ma do rzeczy? Przecież to tylko gumowa lalka! - Muzułmanki... czasem wybuchają... ***************** Wpada śledź do żołądka, rozgląda się, kładzie w kącie i zasypia, wpada ogórek do żołądka, rozgląda się, kładzie w kącie i zasypia, wpada wódka do żołądka, rozgląda się i krzyczy: Chłopaki! Na górze balanga!..... Wracamy! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A Darima mi w @ napisała 13.02.12, 12:49 że najbardziej jej się to podobało www.youtube.com/watch?v=KXsY2r1_9C0&feature=related i tego linka mi posłała. Teraz zobaczcie w czym Ona gustuje! Zobaczcie... Odpowiedz Link
darima_ka Ja??????????? 14.02.12, 20:07 Co Ty zaś konfabulujesz , nie pisałam do Ciebie , i niczego nie podsyłałam, wypraszam sobie takie sugestie! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: I coś na wesoło 13.02.12, 12:54 - Tato, ty masz taki brzuch od piwa?! - Nie, synku, DLA piwa. Odpowiedz Link
darima_ka Re: I coś na wesoło 14.02.12, 20:06 Mały Jasiu przeczytał w gazecie, że w mieście otwarto agencję towarzyską. Po chwili pyta ojca: - Tato, a co właściwie robi się w takiej agencji? Zakłopotany ojciec odpowiada: - No, ogólnie rzecz biorąc można powiedzieć, że robi się tam człowiekowi dobrze. Nazajutrz Jasiu dostał od ojca pieniądze na kino, ale zamiast na film, biegnie do agencji towarzyskiej. Dzwoni do drzwi i otwiera mu nieco zdziwiona panienka. - Co tu chłopczyku chciałeś? - No chciałem, żeby mi zrobić dobrze. Mam nawet pieniądze! Panienka zaprosiła Jasia do środka, zaprowadziła go do kuchni, ukroiła trzy duże pajdy chlebka, posmarowała je masłem oraz miodem i podała Jasiowi. Po godzinie Jasio wpada do domu i krzyczy: - Mamo, tato! Byłem w agencji towarzyskiej! Ojciec o mało nie spadł z krzesła, mamie oczy na wierzch wyszły. - I co? - pytają Jasia po chwili. - Dwie zmogłem, ale trzecią już tylko wylizałem. Odpowiedz Link
darima_ka Re: I coś na wesoło 14.02.12, 20:08 Przychodzi 8-letni synek do tatusia i mówi, że chce rowerek. Tatus na to -nie mogę Ci kupić rowerka bo zaciągnęliśmy duży kredyt na Dom, a na dodatek mama w zeszłym tygodniu straciła pracę. Następnego dnia tatus wstaje i widzi, że synek się spakował i chce się wyprowadzać więc go pyta dlaczego? Synek na to - wczoraj wieczorem przechodziłem obok waszej sypialni i słyszałem jak mama powiedziała, że już odlatuje a ty za chwilę powiedziałeś, że też zaraz dojdziesz. Musiałbym być zdrowo pie****nięty, żeby zostać tu sam z takim wielkim kredytem i bez rowerka... Odpowiedz Link
darima_ka Interes rodzinny 14.02.12, 20:18 Mówi ojciec do syna: - Synu, znalazłem ci wspaniałą kandydatkę na żonę! - Ale tato... sam potrafię znaleźć sobie dziewczynę... kto to jest? - To córka Kulczyka! - Suuuper! Trzeba było tak od razu! Ojciec udaje się do Kulczyka na rozmowę: - Dzień dobry Panu! Wydaje mi się, że znalazłem doskonałego kandydata na męża Pańskiej córki! - Wie Pan... ale ja nie szukam męża dla mojej córki... - Ależ to wiceprezes Orlenu. - Cudownie! To zmienia postać rzeczy! Następnie ojciec udaje się do prezesa Orlenu: - Witam Pana Panie prezesie! Przychodzę z dobrą nowiną - mam idealnego kandydata na wiceprezesa w Pańskiej firmie. - No tak.. Ale ja nie szukam nikogo na tę posadę. - Jest Pan pewien?! To zięć Kulczyka! - Ooo! Chyba, że tak! Odpowiedz Link
darima_ka Re: I coś na wesoło 16.02.12, 18:34 W ruskiej bani siedzi 6 facetow i raczą sia piwem oraz wódeczką. Jak to w bani, pot z nich scieka. Nagle , dzwoni telefon. Jeden z nich odbiera i slyszy: - To ty kochanie? Jak wiesz jestem w Londynie. Sluchaj! Ale mają "sales"! Ponad 30%! Kochanie moge sobie kupic futerko, ktore kosztowalo 15.000 funtow, a teraz w promocji kosztuje 10.000? - Noooo, kup sobie. - Jest też jedna torba z jakiegoś gada. Ale, jak piękna! Kosztowala 8.000, a w promocji kosztuje 5.000. Mogę sobie kupić ? - Nooo, kup sobie kochanie. - Dzięki skarbusiu, pa pa . Facet odkłada komorkę i pyta: chłopaki, czyja to komórka ? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: I coś na wesoło 21.02.12, 15:52 - Czy wie pan czym się różni pańska żona od mojej? - Nie, nie wiem... - Ale za to ja wiem! Odpowiedz Link
darima_ka Re: I coś na wesoło 21.02.12, 17:56 Ile pompek zrobi Chińczyk w jedną minutę? - Dwie do piłki i jedną do roweru. Odpowiedz Link
darima_ka Re: I coś na wesoło 21.02.12, 17:57 Motto Polskiej Służby Zdrowia: "Czas leczy rany". Odpowiedz Link
darima_ka Re: I coś na wesoło 21.02.12, 17:57 Panie premierze, proszę się nie przejmować pacjentami - to jacyś chorzy ludzie. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: I coś na wesoło 24.02.12, 14:03 W jednym z ministerstw zaczęła się akcja ,,KRYZYS". Minister poucza na zebraniu załogę : - Musimy oszczędzać, oszczędzać i jeszcze raz oszczędzać. Choćby nie wiem ile nas to kosztowało ! Odpowiedz Link
darima_ka Udajemy ? 25.02.12, 12:14 Kobieta i mężczyzna, którzy wcześniej się nie znali, dostali miejsca w tym samym przedziale pociągu sypialnego. Początkowo byli tym nieco zakłopotani, ale w końcu udało im się zasnąć - kobieta na górnym, mężczyzna na dolnym łóżku. W środku nocy kobieta wychyla się ze swojego posłania budzi mężczyznę: - Przepraszam, że przeszkadzam, ale jest mi potwornie zimno. Czy mógłby mi pan podać jeden z tych zapasowych koców? Mężczyzna z błyskiem w oku odpowiada: - Mam lepszy pomysł, udawajmy, że jesteśmy mężem i żoną. - Dlaczego nie? - odparła zaintrygowana kobieta. - Świetnie - ucieszył się mężczyzna - No to weź sobie sama. Odpowiedz Link
darima_ka Panda 25.02.12, 12:15 Rozmawia dwóch biznesmenów z zagranicy, - Wie pan, w Polsce najlepiej jest inwestować po cichu. - Dlaczego?- pyta drugi - Ponieważ trzeba uważać na misie PANDA. - Jak to na misie PANDA, a co to jest? - No nie wie pan? PANDA to się załatwi. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Modlitwa ? 25.02.12, 12:22 zak-1 napisał: > A nam daj jeść Ten musiał być bardzo głodny: www.tvn24.pl/0,1736157,0,1,przebil-sie-przez-sciane--by-ukrasc-mieso,wiadomosc.html Odpowiedz Link
rena-ta49 O seniorach. 27.02.12, 14:24 Starość idzie Drogi Panie, Coraz cięższe wypróżnianie. Coraz częściej w brzuchu burczy, Kusiek mi się mocno skurczył Gniotą kark przeżyte lata Bolą nerki i prostata. Wzrok nieostry, w stawach strzyka, Chyba już nie będę bzykał! Nawet moja białogłowa Wdzięki swe przede mną chowa Twierdząc, żem nie konik polny I do skoków już niezdolny. A ja jestem jak ze stali: W starym piecu diabeł pali, Marzy mi się jeszcze skok, Taki nagły, męski w bok. Popić tęgo, jak Zagłoba Niech mnie potem boli głowa I niech kac mnie znowu męczy, Żona wymówkami dręczy. A ja znowu jak jelonek, Ostry różek, cud ogonek! Nagle w stawach cosik chrupnie, Prysły ze łba myśli głupie. Wspomnień łezka z oka kapie Możesz marzyć stary capie!!! (W. Szymborska) Odpowiedz Link
black_jotka Re: I coś na wesoło 27.02.12, 16:27 Premier Donald Tusk zwołuje radę ministrów do swojego gabinetu i mówi do zgromadzonych ministrów. Mam tutaj 4 przyciski czerwony, żółty, niebieski i zielony: - jak wcisnę przycisk czerwony to na drogach nie będzie wypadków i będzie 3000 km autostrad - jak wcisnę przycisk żółty to 3 miliony emigrantów wróci do Polski i przyjadą lekarze z zachodu żeby pracować w naszych szpitalach - jak wcisnę przycisk niebieski to nie będzie podatków a wynagrodzenia wzrosną o 200% - jak wcisnę przycisk zielony to nie będzie przymrozków i susz i jabłka i inna żywność już nigdy nie będzie drożeć W tym momencie przerywa mu minister rolnictwa z PSL i mówi - a u nas w Ciechanowie to była babcia Józia, co miała 4 nocniki w przedpokoju - czerwony, żółty, niebieski i zielony. *No i co? No i co? - pyta Donald *I zes.... się na schodach.... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: I coś na wesoło 28.02.12, 14:57 Pożycz mi szampon - prosi blondynka koleżankę - Przecież masz swój - Ale mój jest do suchych włosów, a ja je już zmoczyłam... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: I coś na wesoło 28.02.12, 15:04 O której to blondynce? Bo jest tu kilka. Odpowiedz Link
al.1 Re: I coś na wesoło 28.02.12, 20:21 Sasiad do sasiada: - Co tam nowego u ciebie? = Aaa, żona zrobiła sobie maseczkę z błota. - No i co? - I jak? = Przez 2 dni wygladała fantastycznie, ale później błoto odpadło. Odpowiedz Link
darima_ka Re: I coś na wesoło 28.02.12, 20:30 Żona do Męża: - Kochanie, od dzisiaj gotujesz, sprzątasz, zajmujesz się dzieckiem - koniec tych tandetnych meczy Extraklasy, filmów w TV, spotkań z kolegami, bilarda i tym podobnych błazeńskich rozrywek... Przerywa spoglądając zdziwiona na Małżonka, który zaczął zakładać buty i kierować się w kierunku wyjścia: - ... a TY dokąd? Jeszcze nie skończyłam.. - Idę do apteki - Po co? - Po Stoperan, bo chyba Cię posrało.. Odpowiedz Link
rena-ta49 Reklama Whirlpool 01.03.12, 14:05 Firma Whirlpool chciała zdobyć ukraiński rynek, a w zwiazku z tym, że reklama to klucz do sukcesu, amerykańscy specjalisci od reklam zaprosili do siebie, aby pokazać jak się robi reklamę - ukraińskich filmowców. Zaprosili ich do kina i puscili film. Na pierwszym kadrze widać super nowoczesny wieżowiec, dalej kamera zaglada do jakiegos pokoju całego białego, w którym na srodku stoi piękna nowa pralka Whirlpool. Kolejna scena przedstawia jak do tego pokoju wchodzi wyluzowany Amerykanin pięknej budowy ciała - rozbiera się do naga i ubrania wkłada do pralki, następnie do tegoż pokoju wchodzi piękna kobieta, która również się rozbiera - nastawiaja program prania i na tej pralce bara - bara... Ostania klatka przedstawia napis: "PRANIE Z WHIRLPOOL TO CZYSTA PRZYJEMNOSĆ" Amerykanie zadowoleni z siebie, że taka fajna reklamę zrobili, mówia do Ukraińców: -"Teraz wasza kolej. Zrobicie reklamę na bazie tego, ale z uwzględnieniem tradycji waszego kraju, żeby było u was zrozumiale." Za kilka miesięcy przychodzi zaproszenie dla amerykańskich specjalistów na projekcje reklamy do Lwowa: Pierwszy kadr przedstawia z lotu ptaka Dniestr i stepy wokół rzeki. Następnie kamera zbliża się i u wód Dniestru pokazuje Maszę, która schylona, kijanka pierze bieliznę. Następny kadr pokazuje jadaca sotnię Kozaków brzegiem rzeki. Kolejne ujęcia pokazuja radosć Kozaków, którzy zobaczyli Maszę, następne kadry przedstawiaja, jak każdy po kolei i na różne sposoby zabiera się za przerażone dziewczę... Ostatni kadr filmu przedstawia ogromny napis: "JEBALI, JEBIOT I BUDUT JEBAT, POKA NIE POKUPISZ PRALNOJ MASZINY WHIRLPOOL" Odpowiedz Link
darima_ka Awantura 01.03.12, 19:07 www.demotywery.pl/uploads/2012_03/01/20513_22_500_Awantura.jpg Odpowiedz Link
rena-ta49 Cała prawda 05.03.12, 14:06 Mąż kłóci się z żoną. Doprowadzony do ostateczności mówi: -Nie, no teraz to ci powiem całą prawdę. Dziesięć lat temu gwizdnąłem na taksówkę, a nie na ciebie. Odpowiedz Link
darima_ka Re: I coś na wesoło 12.03.12, 19:32 Sędzia na rozprawie rozwodowej. - Postanowiłem przyznać pańskiej żonie 2 tys zł miesięcznie. - Świetnie, Wysoki Sądzie - odpowiada mąż. - Ja też od czasu do czasu dorzucę jej parę złotych od siebie. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: I coś na wesoło 13.03.12, 14:17 Dziwne - mówi Stefan do żony - ty masz niebieskie oczy, ja mam niebieskie oczy, a nasza córeczka ma piwne. Ciekawe, po kim ? - A co, może powiesz, że piwa nie pijesz ? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: I coś na wesoło 13.03.12, 14:18 Tato, ty jesteś globalistą, czy antyglobalistą ? - Globalistą. - A co to znaczy ? - To znaczy, że globalnie rzecz ujmując, nic mnie to wszystko nie obchodzi. Odpowiedz Link
darima_ka Re: I coś na wesoło 13.03.12, 17:46 Hahaha , czyli od piwa oczy piwne, a ja myślałam że od piwa głowa się kiwa Odpowiedz Link
darima_ka Re: I coś na wesoło 16.03.12, 18:28 " W dzisiejszym świecie wydaje się 5 razy więcej pieniędzy na środki zwiększające potencje i na silikon dla kobiet, niż na lekarstwa przeciw chorobie Alzheimera. Wynika z tego, że za kilka lat będziemy mieli mnóstwo starych kobiet z dużymi biustami i starych mężczyzn z twardymi członkami. Za to nikt z nich nie będzie w stanie sobie przypomnieć do czego im to jest potrzebne!" Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: I coś na wesoło 16.03.12, 18:52 tak jest, po piwie ma, tym co tatuś wypił przed zrobieniem jej. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: I coś na wesoło 24.03.12, 08:46 Mówi gospodyni do gospodarza: - Popatrz, mężu, ta kura smutna. Może by ją tak wziąć na rosół, co? - Sądzisz, że to ją rozweseli? Odpowiedz Link
rena-ta49 Grypa? 24.03.12, 08:47 Przychodzi pacjentka do lekarza: - Panie doktorze, kiepsko się czuję, pewnie to grypa. - Lekarz ją zbadał i mówi: - Taaa, grypa, ósmy tydzień. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Aby nie zmarzła :) 25.03.12, 10:07 Żona wróciła od fryzjera, ubrała się w najlepszą sukienkę i tak pokazała się mężowi: - I co o mnie sądzisz? - Szczerze? - Szczerze. - Jesteś plotkara i źle gotujesz. Odpowiedz Link
rena-ta49 Zagadka 26.03.12, 14:10 Dlaczego 21 marca to ważny dzień w życiu urzędnika? - Bo wtedy kończy mu się sen zimowy, a zaczyna zmęczenie wiosenne. Odpowiedz Link
ls48 Re: Zagadka 26.03.12, 14:27 Kierowca ciężarówki przewozi wysoki towar. Po drodze zaklinował się pod mostem. Dzwoni na policje. Jeden z policjantów ogląda zaklinowana ciężarówkę i mówi: - I co, zaklinował się pan? A kierowca na to: - Nie kurwa, most wiozę i mi się paliwo skończyło. Odpowiedz Link
darima_ka Obiecanki... 31.03.12, 20:00 Wróciłam wcześniej z pracy i postanowiłam wziąć relaksującą kąpiel. Do mieszkania wszedł mój mąż i zaczął mówić: - Kochanie, niech cię tylko złapię, to przez tydzień z łóżka nie wyjdziemy". Odpowiedziałam, że już doczekać się nie mogę i zaraz wychodzę z wanny. Nagle usłyszałam: - Skarbie, muszę kończyć, zadzwonię później". Odpowiedz Link
darima_ka Wzrost... 31.03.12, 20:04 Lekarz zastanawia się, jak delikatnie powiedzieć pacjentce, że ma dużą nadwagę. W końcu mówi: - Według mojej tabeli, przy tej tuszy, powinna mieć pani 4 metry i 30 centymetrów wzrostu... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: I coś na wesoło 04.04.12, 14:04 zef przyjmuje nowego pracownika: - W naszym zakładzie obowiązują dwie zasady. Pierwsza to czystość. Czy wytarł Pan buty przed wejściem do gabinetu? - Oczywiście. - Druga to prawdomówność. Przed moimi drzwiami nie ma wycieraczki. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: I coś na wesoło 04.04.12, 16:54 Jak go nie kijem to pałą... dokładnie jak pani Renata co uwzięła się na mnie. Odpowiedz Link
rena-ta49 PROJEKT USTAWY O CUDACH 19.04.12, 13:53 Premier Donald Tusk zwołuje radę ministrów do swojego gabinetu i mówi do zgromadzonych ministrów. - Mam tutaj 4 przyciski czerwony, żółty, niebieski i zielony: - jak wcisnę przycisk czerwony to na drogach nie będzie wypadków i będzie 3000 km autostrad - jak wcisnę przycisk żółty to 3 miliony emigrantów wróci do Polski i przyjadą lekarze z zachodu żeby pracować w naszych szpitalach - jak wcisnę przycisk niebieski to nie będzie podatków a wynagrodzenia wzrosną o 200% - jak wcisnę przycisk zielony to nie będzie przymrozków i susz i jabłka i inna żywność już nigdy nie będzie drożeć W tym momencie przerywa mu minister rolnictwa z PSL i mówi - a u nas w Ciechanowie to była babcia Józia, co miała 4 nocniki w przedpokoju - czerwony, żółty, niebieski i zielony. - No i co? No i co? - pyta Donald - I zesrała się na schodach znalezione w necie Odpowiedz Link
al.1 i coś na smutno 19.04.12, 20:57 Na poniższej stronie www.selfcontrolfreak.com/pakken.html biegnący facet zabrał mi kursor i wyrzucił. Jak się zatrzymał, miałem kursor umieszczony jakieś 2 cm nad jego głową. Czy on wszystkim zabiera kursor i wyrzuca jak go ma nad głową? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Takie coś się dowiedzieć....:) 21.04.12, 08:14 głosuję za rurą)))))))))))))) Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Takie coś się dowiedzieć....:) 21.04.12, 08:45 Pewnie, nikt nie che być wyruchany przez ZUS Odpowiedz Link
darima_ka Przyszła baba do lekarza... 21.04.12, 10:11 Przyszła baba do lekarza (to się ciągle jeszcze zdarza) I w radosnym jest amoku (rejestracja sprzed pół roku !) Tu ją strzyka, tam ją boli W strasznej baba jest niedoli. Lekarz spojrzał na nią ostro - Proszę lewatywę siostro! Najpierw jednak trochę gadki Płaci baba w ZUS-ie składki? Na nic ustne zapewnienie Ma przy sobie zaświadczenie? Ma, lecz lekarz nie lebiega pyta: Czy w Skarbowym nie zalega? Nie zalega, ale zamęt A czy płaci abonament? Płaci, no to głowa mała A na kogo głosowała? Czy posiada oszczędności? Członkiem jest Solidarności? Czy się z rządu linią zgadza? I czy męża swego zdradza? Słucha Tuska, czy Rydzyka? Czy wypluwa, czy połyka? Czy dorabia se na boku? Czy ma konto na facebooku? Czy ktoś w domu jest na rencie? Czy ma długi w Providencie? Gdzie wydaje swe pieniądze? W Lidlu, Tesco czy Biedronce? Czy bank przejmie po niej mienie? Czy ma teczkę w IPN-ie? Czy sejmowych bredni słucha? Pies przy budzie bez łańcucha? Doktor pisał coś na boku Kazał babie za pół roku Zgłosić się na konsultację Dziś zaś wziął gratyfikację Babę wysłał do apteki Niech se kupi paraleki Jakby co, to prosektoria Tańsze są niż sanatoria. Baba chociaż ledwie żywa To ogólnie jest szczęśliwa, Bo w tym bajzlu pełnym bzdetów W nowy limit NFZ-tu Weszła więc z radości Już na konto leków pości! Morał jest wynikiem draństwa Jeśli nie chcesz zostać "skórą" Miast obciążać budżet państwa Umrzyj przed emeryturą! Odpowiedz Link
darima_ka Wehikuł czasu? 27.04.12, 17:53 Jeśli czas to pieniądz, to bankomat jest wehikułem czasu. Odpowiedz Link
darima_ka Re: I coś na wesoło 04.05.12, 12:53 Wieczorne wiadomości zawsze zaczynają się od słów : ,,Dobry wieczór ", a później zaczynają pokazywać, że jednak nie. Odpowiedz Link
darima_ka Materialista 04.05.12, 12:54 Ojciec pyta syna. - Joshua co byś chciał mieć? - Pieniądze. - A potem? - Bardzo dużo pieniędzy. - A gdybyś miał bardzo dużo pieniędzy to co chciałbyś mieć? - Odsetki. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: I coś na wesoło 07.05.12, 14:45 Do pracy przyjmują nowego pracownika. - Jak długo był pan w poprzednim zakładzie? - Trzy lata. - Opuścił go pan wskutek wypowiedzenia? - Nie, dzięki amnestii! Odpowiedz Link
darima_ka Re: I coś na wesoło 07.05.12, 17:53 Rozmowa dwóch szefów: - Dlaczego twoi pracownicy są zawsze tak punktualni? - Prosty trick! 30 pracowników, a tylko 20 miejsc na parkingu... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: I coś na wesoło 08.05.12, 13:51 Suuuper wyglądają , ale ten mi się najbardziej podoba ,kapelusz ma od słońca? Odpowiedz Link
darima_ka Jaskra 12.05.12, 20:32 Kobieta dzwoni rano do swojego szefa i mówi, że nie przyjdzie do pracy, bo jest chora. - A co pani jest? - pyta szef. - Mam jaskrę analną. - Że co!? Czym to się objawia?? - Po prostu nie widzę dziś możliwości przytoczenia swojej dupy do pracy... Odpowiedz Link
rena-ta49 Rzucanie nałogów... 13.05.12, 08:28 Pogrążony w smutku mąż mówi do żony: - Rzuciłem papierosy, rzuciłem wódkę, teraz to już chyba kolej na Ciebie. Odpowiedz Link
rena-ta49 Dobre wrażenie... 14.05.12, 14:19 Na siłownię przychodzi młody chłopak i pyta trenera : - Którego przyrządu użyć, żeby zrobić dobre wrażenie na dziewczynie ? - Bankomatu. Stoi przed siłownią. Odpowiedz Link
rena-ta49 Bo nie awansował... 23.05.12, 14:04 Do śpiącego na ławce w parku pijaka podchodzi policjant i budzi go : - Wstawaj, dość tego. Od 5 lat cię tu spotykam i od 5 lat ci mówię, że nie wolno ci tu być. Dlaczego tak się dzieje ? - Bo nie awansowałeś ! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Bendem pałować 23.05.12, 17:57 Bendzie, jak go dopuszcza jeszcze kiedykolwiek do władzy! Odpowiedz Link
rena-ta49 Oszczędność 25.05.12, 14:24 Marian, chodź, rzucimy palenie. Zaoszczędzimy kupę forsy. - Dobra, to weźmy i przestańmy też pić, będziemy mieli jeszcze więcej. - Zwariowałeś ? Po co nam tyle kasy ? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Oszczędność 25.05.12, 14:28 Mąż woła do żony : - Helcia, chodź szybko się opalać, zanim jeszcze nie wprowadzili podatku od słońca ! Odpowiedz Link
rena-ta49 Prawda.. 29.05.12, 14:07 Na rozprawie sądowej łysy świadek zeznaje: - Wysoki Sądzie, jak zobaczyłem to, to mi włosy dęba stanęły! - Przypominam, świadek miał mówić prawdę i tylko prawdę... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: stare ale jarrrrre ;) 25.05.12, 14:26 www.youtube.com/watch?v=0844il5P2hc&feature=related Odpowiedz Link
rawik-is-me Re: I coś na wesoło 29.05.12, 16:17 Nasz zus jest najlepszy....jesteś stary i schorowany i idziesz do zus po rentę i nagle cud twoje marzenie sie spelnia - nagle ci mówią ze jesteś zdrowy a przecież to marzenie kazdego człowieka Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: I coś na wesoło 30.05.12, 14:01 Dzień dobry, przyszedłem naprawić pianino. - Ale my pana nie wzywaliśmy. - Państwo nie, ale sąsiedzi - owszem. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: I coś na wesoło 04.06.12, 14:31 Żona wróciła do domu z kliniki chirurgii plastycznej. - Jak ci się podobam? Mąż przygląda się jej uważnie i mówi: - Zrobili ,co mogli. Odpowiedz Link
darima_ka Arystokrata 23.06.12, 11:46 Starszy, głuchowaty pan z zadowoloną miną pyta lekarza : Jak pan powiedział doktorze ? Mam wygląd arystokraty ? Nie. Powiedziałem, że to mi wygląda na raka prostaty. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: I coś na wesoło 24.06.12, 08:33 Rozmawiają dwie koleżanki : - Zosiu, dlaczego ty tyle jesz, skoro ciągle powtarzasz, że musisz dbać o linię ? - Bo linia powinna być gruba i wyrazista. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: I coś na wesoło 03.07.12, 14:14 Przychodzi do KGB stary Izaak Mojsiejewicz i powiada, że chce paszport, bo ma zamiar wyemigrować. Oficer pyta się go: Co się stało? Wytrzymaliście Stalina, Chruszczowa, Breżniewa, pierestrojkę i kryzys, a teraz, gdy nareszcie można odetchnąć, chcecie emigrować na stare lata? To z powodu homoseksualizmu. Przecież u was z tym wszystko w porządku! U mnie w porządku, ale widzę, co się dzieje. Za Stalina homoseksualistów rozstrzeliwali. Za Chruszczowa wsadzali do paki. Za Breżniewa przymusowo leczyli. Za Gorbaczowa przestali się nimi zajmować, a potem homoseksualizm zrobił się modny. To ja chcę wyjechać, póki jeszcze nie jest obowiązkowy... Odpowiedz Link
darima_ka "Widelec" 05.07.12, 19:42 Ksiądz udał się do dermatologa. Lekarz go zbadał i stawia diagnozę: - Proszę księdza, jakby to powiedzieć złapał ksiądz chorobę weneryczną. Ksiądz poczerwieniał: - No tak, trzy tygodnie temu jakaś młoda wczasowiczka kąpała się w stawie, po którym pływały moje kaczki. Ostatnio moja gosposia upiekła mi jedną i pewnie stąd to się wzięło. - Zapewne - przytakuje lekarz. - Ale następnym razem radziłbym jednak na widelec zakładać prezerwatywę... Odpowiedz Link
rena-ta49 Chrapiesz? 19.07.12, 14:37 Jasiu, czy ty chrapiesz w nocy ? - Nie. - A skąd wiesz ? - Bo kiedyś się specjalnie w nocy obudziłem, żeby to sprawdzić. Odpowiedz Link
rena-ta49 Za duże buty 19.07.12, 14:38 Trzyletnia Marysia wkłada buty sześcioletniego brata : - Mamo, te buty są o trzy lata za duże. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Chrapiesz? 19.07.12, 18:28 rena-ta49 napisała: > Jasiu, czy ty chrapiesz w nocy ? > - Nie. > - A skąd wiesz ? > - Bo kiedyś się specjalnie w nocy obudziłem, żeby to sprawdzić. Ja też sprawdzam w nocy Odpowiedz Link
rena-ta49 Mecz 20.07.12, 14:37 Oglądałeś wczoraj mecz? - Tak do pierwszej w nocy. - Ale mecz skończył się o jedenastej! - Ale piwo jescze zostało. Odpowiedz Link
darima_ka Wygrana... 23.10.12, 18:33 Brzydki sześćdziesięciolatek ożenił się ze śliczną dwudziestolatką. Koledzy pytają ; - Jakim cudem wyrwałeś taką laskę ? - Wygrałem w karty. - odpowiada i wyjmuje z portfela MasterCard, American Express, Visę... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: I coś na wesoło 05.01.13, 08:37 Kowalska opowiada córce ze wzruszeniem: - Twój ojciec uwielbiał klęczeć u mych stóp! - Co? Ja? W życiu! - słychać z drugiego pokoju. - Nie wtrącaj się! - odkrzykuje żona. - Chyba wyraźnie mówię: JEJ ojciec! Odpowiedz Link