Dodaj do ulubionych

Pedofil, to pedofil, bez względu na zawód!

09.10.18, 07:26
I śmiem twierdzić ,że najwięcej ich w domach rodzinnych,szkołach
Zaledwie dwutygodniowe dziecko walczy o życie po tym jak zostało zgwałcone przez 25-letniego łachudrę w Irlandii Północnej. Miejscowa policja nie podaje danych oprawcy. Ciekawe dlaczego?
www.bbc.com/news/uk-northern-ireland-45757510
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Pedofil z PO i WOŚP! 09.10.18, 07:28
      gniezno.naszemiasto.pl/artykul/rafal-p-byly-dzialacz-gnieznienskiej-po-skazany-za,3929813,art,t,id,tm.html
      • rena-ta49 Pedofil Polański 09.10.18, 07:31
        do dzisiaj jest przyjmowany na salonach nie ponosząc żadnej kary za swój czyn.
        • rena-ta49 Re: Pedofil Samson 09.10.18, 07:34
          przeniknął środowisko psychologów i był autorytetem na całą Polskę.
          • rena-ta49 Re: Pedofil Krollop 09.10.18, 07:36
            dyrygent Poznańskich Słowików
            Ilu zdeprawowanym przez niego chłopcom zniszczył życie-trudno wyliczyć!
            • rena-ta49 Pedofil z Zielonej Góry 10.10.18, 21:02
              wiadomosci.wp.pl/pedofil-z-zielonej-gory-uwiezil-dziewczynke-w-altanie-i-gwalcil-ja-teraz-stanie-przed-sadem-6304135943632513a
              • czarek_sz Re: Pedofil z Zielonej Góry 10.10.18, 22:22
                Reniu kościół to ostatnia instytucja która cieszy się dużym autorytetem wśród społeczeństwa dlatego tak zajadle atakowana jest przez lewactwo na wszelkie sposoby. Przez to samo lewactwo które po cichu popiera pedofilię oraz wszelkiego rodzaju zboczenia i patologie seksualne.
                • rena-ta49 Re: Pedofil z Zielonej Góry 11.10.18, 11:04
                  czarek_sz napisał:

> Reniu kościół to ostatnia instytucja która cieszy się dużym autorytetem wśród s
                  > połeczeństwa dlatego tak zajadle atakowana jest przez lewactwo na wszelkie spos
                  > oby. Przez to samo lewactwo które po cichu popiera pedofilię oraz wszelkiego ro
                  > dzaju zboczenia i patologie seksualne.

Oczywiście,nie kto inny jak lewactwo zajadle broni pedofila Polańskiego,nie kto inny jak autorytet lewactwa Hartman proponował związki kazirodcze,a Palikmiot chciał pozwolenia na seks z 13-latkiem.Jak inaczej to nazwać jak nie pedofilią?
                  • rena-ta49 Re: Pedofil z w domu rodzinnym! 18.11.18, 08:37
                    W akcję poszukiwawczą 12-letniego Daniela z Podkarpacia zaangażowało się około tysiąca osób. Chłopiec odnalazł się w lesie z psem, który ogrzał go własnym ciałem. Ale w tej sprawie nie ma happy endu. Zniknięcie 12-latka było prawdopodobnie ucieczką z domu. Jego ojciec usłyszał zarzuty dot. m.in. molestowania seksualnego.
                    www.poszukiwanimagazyn.pl/ojciec-odnalezionego-12-latka-mial-molestowac-seksualnie-jedno-z-dzieci-uslyszal-zarzuty.html
                    • rena-ta49 SB wiedziało o skłonnościach ks. Jankowskiego 04.12.18, 14:27
                      Ks. Henryk Jankowski. Pedofil, o którym - jak się okazuje - wszyscy wiedzieli, że był pedofilem. Ale (prawie) nikt nie zrobił nic, by nie wykorzystywał i nie krzywdził dzieci.
                      wyborcza.pl/duzyformat/7,127290,24228640,sekret-swietej-brygidy-dlaczego-kosciol-pozwalal-ksiedzu-jankowskiemu.html

W 2005 r Latkowski zrobił film pt"Pedofile"
                      latkowski.com/filmy/pedofile
                      Jankowski był chroniony przez SB?

"Kreacja afery pedofilskiej przy wieloletniemu zmilczaniu przez media, a teraz przerzucaniu na Kościół? Gdzie także byliście wtedy? Co zrobiliście po filmie Pedofile? Co ze znanym reżyserem? Ksiądz Jankowski, spokojnie, a co z nim? Kiedy o nim tekst?"
                      twitter.com/LatkowskiS/status/1069699279210434560
                      • rena-ta49 Re: SB wiedziało o skłonnościach ks. Jankowskiego 04.12.18, 14:31
                        PEDOFILE
                        FILMY
                        04.05.2016
                        Jedną z bohaterek filmu jest niespełna 16-letnia dziewczynka. Opowiada Latkowskiemu swoją historię siedząc po kolejnym zatrzymaniu w komisariacie na Dworcu Centralnym w Warszawie.

Pedofile - film dokumentalny Sylwestra Latkowskiego.
                        Czas 90 minut, 2005

Pedofile - MOCNY DOKUMENT

Sylwester Latkowski, twórca "Blokersów" "Klatki" i "Śledczaka", tym razem opowiada o świecie seksualnej dewiacji Ten film wywołuje wstrząs. Temat pedofilii powraca do mediów przy okazji kolejnych spraw o wykorzystywanie seksualne dzieci. Pojawiają się artykuły, reportaże, wywiady. Tym razem oglądamy pełnometrażowy dokument. Wszystko zaczyna się sceną rozgrywającą się w samochodzie. Młody gej, świadek w sprawie posądzenia ks. Jankowskiego o pedofilię, opowiada o swoich przeżyciach związanych z tą sprawą. W końcu wyciąga telefon komórkowy i dzwoni do swojej matki, by przyznać się do udziału w tej historii. W trakcie rozmowy mężczyzna zaczyna płakać. Ma świadomość, że środowisko, w którym się wychował potępi go za oskarżenie prałata.
                        Mężczyzna w samochodzie, nie licząc dziennikarzy, policjantów i prokuratorów, jest jedną z nielicznych osób, które występują w filmie z nie zamaskowaną twarzą.

Wykorzystywanie seksualne "nielatów" (tak nazywane są na ulicy osoby poniżej 15. roku życia) zaczyna się wcześnie. Jedną z bohaterek filmu jest niespełna 16-letnia dziewczynka. Opowiada Latkowskiemu swoją historię siedząc po kolejnym zatrzymaniu w komisariacie na Dworcu Centralnym w Warszawie. Jest filigranowa, seks za pieniądze uprawia od 12. roku życia. Mówi otwarcie, ze szczegółami, nie wiedząc, że jej spowiedź rejestruje kamera. Latkowski często nie informował rozmówców, a zwłaszcza pedofili, policjantów i funkcjonariuszy "tajnych służb", że są nagrywani. Z tego, co mówią wyłania się dramatyczny obraz niemocy. Szczególnym problemem jest działalność pedofili w internecie. Latkowski zorganizował prowokację, umawiając się przez internet z pedofilem na warszawskim Ursynowie. Mężczyzna wyłonił się z mroku. Rozmawiał z ekipą, potem uciekł. Materiał z prowokacji Latkowski chciał od razu przekazać policji. Pogotowie policji z ociąganiem przyjęło zgłoszenie, ale nie podjęto żadnych działań.

Latkowski sfilmował nieletnie męskie prostytutki w Warszawie przy ul. Żurawiej. Widać jak młodzi chłopcy lubieżnymi gestami sugerują seksualne usługi. Na Żurawiej ekipa filmowa została dwukrotnie zaatakowana. Dobrze zbudowany mężczyzna usiłował dostać się do samochodu Latkowskiego. Ponieważ drzwi były zamknięte, poprzestał na złamaniu lusterka. Reżyser zawiadomił o napaści policję. Chwilę później napastnik zadzwonił na jego poufny numer proponując ugodę. Zapytany, skąd zna numer, nie potrafił odpowiedzieć. Policja zakwalifikowała zajście jako kolizję drogową.

Alex Kłoś: Dlaczego zabrałeś się za ten temat?

Sylwester Latkowski: Pomysł pojawił się, gdy robiłem dokumentację do filmu o polskiej mafii. Jeden z oficerów CBŚ powiedział: "Przez pewien czas byłem przy śledztwie rozpracowującym pedofili. To byłaby dla pana historia. Ale tego pan nie zrobi. Nikt na to nie pozwoli". Dostałem z kierownictwa TVP zgodę na realizację "Polskiej mafii", ale uznałem, że ważniejszy jest temat pedofilii. Na początku TVP nie była zainteresowana. Wszystko zmieniło się po tym jak wybuchła sprawa Samsona. Wtedy dostałem pieniądze na film - głównie dzięki Ninie Terentiew i Piotrowi Gawłowi, który dziwił się, że mam problem z realizacją filmu.

Od czego zacząłeś?

Od sprawy pedofili z Dworca Centralnego w Warszawie. Sprawa jest niby zakończona, akty oskarżenia zostały wniesione do sądu. Dano mi sygnał, bym zainteresował się tą sprawą. To był pierwszy trop. Okazało się, że byliśmy pierwszymi ludźmi z mediów, którzy rozmawiali z podejrzanymi w tej sprawie. Doszło do szokującej sytuacji. Mój informator przyznał się przed kamerą do rzeczy, do których nie przyznał się przed sądem. Przyznał się do winy. Czuł się przy tym bezkarny.

Pracowałeś nad filmem rok. Miałeś sporo czasu.

Drążyłem temat. Dostawałem masę maili, jeździłem po Polsce, odkrywałem kolejne nazwiska, tropy, miałem dziwne spotkania. Ludzie bali się, że są śledzeni, obawiając się podsłuchu rozbierali na części telefony komórkowe. Spotykałem się ze śledczymi - czego nie ma w filmie - którzy próbowali prowadzić sprawy pedofili. Nic z tego nie wychodziło, bo gdy zbliżali się do znanej osoby, sprawie "ukręcano łeb". Mój notatnik pęczniał.

Służby specjalne, podsłuchy, znani ludzie. Jaki to ma związek z pedofilią?

Pedofili często werbowały służby specjalne jako agentów. Dla nich to najbardziej atrakcyjny łup. Tacy ludzie nie mogą odmówić współpracy. W zamian są chronieni, czyli bezkarni. Agentów tajnych służb się nie ujawnia. Nie mówimy o pionkach, tylko o ludziach wysoko postawionych. Z drugiej strony młodzi chłopcy z Centralnego nie świadczyli usług tylko tym, którzy zostali oskarżeni, ale i wielu innym. Padają znane nazwiska, m.in. reżysera, który wysyłał umyślnego po chłopców na dworzec. Natrafiłem na ślad chłopca, który uprawiał z tym panem seks. Miał jednak już skończone 15 lat. Nie jesteśmy w USA, gdzie ten pan byłby uznany za pedofila.

Inna grupa nacisku to geje. W środowisku gejowskim była kiedyś moda na branie chłopca dla "fanu" - tak na kilka razy. Dla gejów, szczególnie starszych i prominentnych, to temat tabu. Generalnie pedofilia jest "ponadpartyjna". Obowiązuje zasada solidarności ponad podziałami.

Nie boisz się, że dałeś się wmanewrować, poszedłeś za plotką, robisz komuś krzywdę?

W filmie wskazuję na system przyzwolenia na pedofilię, na brak systemu walki z tym zjawiskiem, a nie wytykam palcami X, Y, Z. Nie chodzi mi o skandal w ujawnieniu, że X jest pedofilem. Film jest o bezradności ludzi, którzy ilekroć próbują coś zrobić w tej sprawie, dochodzą do ściany. Czas zmienić w Polsce stan, w którym tylko media naprawdę zajmują się tym tematem, bo doszło do sytuacji, że to media ścigają pedofili, a nie powołane do tego organa.

Gazeta Wyborcza/Telewizyjna, Rozmawiał Alex Kłoś 06-05-2005

Mój film to protest
                        Rozmowa z SYLWESTREM LATKOWSKIM, reżyserem dokumentu „Pedofile”

- Dzisiaj (środa) o godz. 22.45 w TVP2 zobaczymy Pana najnowszy film dokumentalny Pedofile. Pracował Pan nad jego realizacją przez rok, trzy razy podczas kręcenia ekipa została napadnięta. Nie boi się Pan?
                        - Nie. Jestem raczej przygotowany na zemstę postaci „czarnego public relations”. Niektórzy nie darują mi, że postanowiłem przyjrzeć się temu procederowi. Mają świadomość wiedzy, jaką w ten sposób posiadłem.
                        - Mówił Pan, że ten problem to swoista ściana, którą trudno przebić. Jak wiele udało się pokazać i odsłonić?
                        - Pokazałem bezradność, gdy ktokolwiek z mediów zabiera się za ten problem. Choć, mam nadzieję, mój film wykaże również nieprawidłowości, do których doszło w tzw. sprawie z Dworca Centralnego. Zadziwiające zdarzenia: umieszczanie poszkodowanego i oskarżonego w jednej celi sądowej; przewożenie oskarżonych jednym transportem do sądu – to wszystko jest złamaniem zasad stosowania tymczasowego aresztowania. Zdaję sobie jednak sprawę, że w jednym filmie zawsze można pokazać tylko wycinek problemu.
                        - Czy to nie było aby polowanie na czarownice? Bezpodstawne oskarżenia łatwo rzucić.
                        - Nie polowałem na konkretne osoby. W filmie wskazuję, iż w Polsce istnieje system przyzwolenia na pedofilię oraz brak systemu walki z tym zjawiskiem. Doszło do sytuacji, że to media ścigają pedofilii, a nie powołane do tego organa. Mój film to protest przeciwko braku działań powołanych do tego organów.
                        - Zapowiadał Pan, że ludziom odpowiedzialnym za ściganie pedofilii zada bezczelne pytania w rodzaju – dlaczego się Pan tym nie zajmuje? Czy je Pan zadał?
                        - Pytałem. Co z tego wyszło, zobaczą widzowie.
                        - Jak wiele zgodziła się pokazać TVP? Czy film nie został ocenzurowany wewnątrz telewizji?
                        - Telewizja wypikała padające nazwiska, zamazała wizerunki osób, bo takie mamy prawo w Polsce. Poza tym żadnych
                        • rena-ta49 Dlaczego nikt nic nie mówił, kiedy człowiek żył 04.12.18, 17:14
                          fakty.interia.pl/polska/news-ks-jankowski-otrzymal-medal-od-giertycha,nId,819791
                          A juz przypominanie sobie molestowania po 50 latach cuchnie jak ta afera w USA,
                          gdzie panienka po 40 latach sobie przypomniała,ze ja sędzia molestował. Ale za kilka tygodni pani
                          sobie przypomniała ,że to wszystko zmyśliła.
                          Żeby było jasne,nie twierdze ,że nie ma pedofilii w KK,ale ona jest wsród nauczycieli,dziennikarzy i innych grup.Dziwi mnie tylko czas pojawienia się zarzutów.
                          • rena-ta49 "Kochanemu księdzu Jankowskiemu"-Michnik 04.12.18, 22:25
                            https://pbs.twimg.com/media/DtkZm28W4AED1aF.jpg
                            twitter.com/palacz11/status/1069914550370217984
                            • rena-ta49 Legalna pedofilia 21.12.18, 16:08
                              takich oświeconych inżynierów i kochliwych specjalistów sprowadza się do Europy!
                              https://i0.wp.com/publiszer.pl/wp-content/uploads/2018/10/1a8f1627c25d343-1.jpg?w=512&ssl=1
                              www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/osmioletnia-panna-mloda-wykrwawila-sie-w-noc-poslubna,353742.html
                              • rena-ta49 Re: Legalna pedofilia Macronowej? 30.12.18, 19:43
                                Jak wiadomo,Macronowa uwiodła 13 letniego swojego ucznia,a dziś męża.
                                To jak komuchy ,jest to pedofilka czy nie?
                                newsbook.pl/2018/08/05/macron-sprzyja-pedofilom-nowe-francuskie-prawo-zezwala-na-seks-z-dziecmi/?fbclid=IwAR1cqO1SZ7HxCA-OWhgu0F9HSZ6YdHc0cv9mhMhiCwLNdUk93nUS2-OqGv8#
                                • al-szamanka Re: Legalna pedofilia Macronowej? 30.12.18, 22:04
                                  Makaronik był dzieckiem... oczywiście, że pedofilka.
                                  • rena-ta49 Re: Legalna pedofilia Macronowej? 31.12.18, 08:55
                                    al-szamanka napisała:

> Makaronik był dzieckiem... oczywiście, że pedofilka.
                                    >
                                    >
                                    A lewactwo jakoś o tym milczy,że ustawą wprowadza się zgodę na pedofilię?
                                    • al-szamanka Re: Legalna pedofilia Macronowej? 31.12.18, 10:16

Jeżeli swoi wprowadzają ustawę, to wszystko w porządku
                                      • rena-ta49 Re: Legalna pedofilia Macronowej? 31.12.18, 12:14
                                        al-szamanka napisała:

>
                                        > Jeżeli swoi wprowadzają ustawę, to wszystko w porządku
                                        >

No popatrz,jak łatwo z pedofili można zrobić nie pedofili.
                                        U nas chciał tego Palikot,komuchy pewnie by przyklaskiwali wtedy nawet pedofilom w kościele?
                                        • al-szamanka Re: Legalna pedofilia Macronowej? 31.12.18, 13:32
                                          Komuchy, jeżeli sami swoi, to przyklasną każdemu bezeceństwu, każdej degeneracji.
                                          Pamiętasz jak Palikot tańcował z z Grodzkom? Do dzisiaj, jak sobie przypomnę mam odruch wymiotny... obleśne to było!
                                          • rena-ta49 Większość pedofilów to homosie 11.01.19, 08:52
                                            https://pbs.twimg.com/media/DwlQ9lNW0AImXsh.jpg
                                          • rena-ta49 Re: Legalna pedofilia Macronowej? 11.01.19, 09:01
                                            al-szamanka napisała:

> Komuchy, jeżeli sami swoi, to przyklasną każdemu bezeceństwu, każdej degeneracj
                                            > i.
                                            > Pamiętasz jak Palikot tańcował z z Grodzkom? Do dzisiaj, jak sobie przyp
                                            > omnę mam odruch wymiotny... obleśne to było!
                                            >
                                            >

Palikot tańczył z Grodzką,Petru dla kariery zatańczy do kompletu z Biedroniem.
                                            • rena-ta49 Swój pedofil to dobry pedofil? 23.02.19, 08:42
                                              Ciekawe czy pan Suszek i jego wesoła ferajna brodaczy wybiera się do Brukseli wp..dolić pedofilowi Cohn-Benditowi? Pewnie nie, bo ten pedofil, to "swój", do tego rodak i kumpel Michnika!
                                              https://pbs.twimg.com/media/D0A1-PcX0AE-Kan.jpg
                                              https://pbs.twimg.com/media/D0A2yr_W0AA4l0O.jpg
                                              • rena-ta49 Re: Swój pedofil to dobry pedofil? 23.02.19, 08:52
                                                Poproszę dowody na pedofilię, wyrok sądu, bo fakty medialne mogą być jedynie wyssane z brudnych paluchów pismaków, więc proszę mi przedstawić te dowody skoro szafuje sie tak łatwo słowem "pedofil". Czekam.
                                                Kiedy Jankowski żył elyty zapraszały go na salony, całowali w pierścień i nisko się kłaniali Wiedza o nim była pełna,ale potrzebne było koryto , dobry nawet pedofil
                                                • rena-ta49 Re: Swój pedofil to dobry pedofil? 23.02.19, 09:03
                                                  https://pbs.twimg.com/media/D0A2yr_W0AA4l0O.jpg
                                                  pedofil Daniel Cohn-Bendit,
                                                  ten pedofil jest "swój" bo kolegą Michnika jest.
                                                  "Pedofil i przyjaciele...i wszyscy z pedofilem sie przyjaźnia
                                                  https://pbs.twimg.com/media/D0BkkwUXcAIiZN7.jpg
                                                  • czarek_sz Re: Swój pedofil to dobry pedofil? 23.02.19, 09:16
                                                    Ohydny i odrażający typ. Ja takiemu psa nie dałbym popilnować bo też pewnie by go wystukał. Bo jak pedofil to czemu nie zoofil ?
                                                  • rena-ta49 Medal Edukacji Narodowej dla Jankowskiego wręcza 25.02.19, 13:33
                                                    R.Giertych. Wzór dla młodzieży czytamy w uzasadnieniu ...
                                                    Czy wiedział o wątpliwościach dotyczących tego, że był agentem bezpieki?
                                                    https://pbs.twimg.com/media/D0PTEvfX4AEVIeH.png

wiadomosci.wp.pl/pralat-henryk-jankowski-odebral-medal-z-rak-giertycha-6037084955399297a
                                                  • rena-ta49 Re: Swój pedofil to dobry pedofil? 25.02.19, 13:38
                                                    czarek_sz napisał:

> Ohydny i odrażający typ. Ja takiemu psa nie dałbym popilnować bo też pewnie by
                                                    > go wystukał. Bo jak pedofil to czemu nie zoofil ?

Oczywiście ,że każdy pedofil to odrażająca kreatura,ale niektórym to nie przeszkadza,póki mają z tych wiedzy korzyści.
                                                    Pamiętasz jak zaciekle bronili Polańskiego?
                                                  • rena-ta49 Re: Swój pedofil to dobry pedofil? 10.03.19, 08:27
                                                    Hipokryzja lewusów! Jak żył Jackson i kasa się zgadzała to nie przeszkadzał im dramat dzieci!
                                                  • rena-ta49 Re: Swój pedofil to dobry pedofil? 10.03.19, 08:37
                                                    Rzeczpospolita pisze ,że jedna z rzekomych ofiar to mitoman. Oskarżył też o gwałt znanego polityka SLD. Miało do tego dojść z udziałem innego polityka SLD i przytrzymujących ofiarę BORowików. Prokuratura stwierdziła, że to bzdura.
                                                    www.rp.pl/Kosciol/303069932-Klopoty-z-wiarygodnoscia-oskarzyciela-pralata-Jankowskiego.html
                                                  • rena-ta49 Re: Swój pedofil to dobry pedofil? 10.03.19, 19:02
                                                    im są polscy pedofile? Dotychczas wielu sądziło, że najwięcej ich wśród katolickich księży, pedagogów a nawet - psychologów dziecięcych. Okazuje się jednak, że dane statystyczne Ministerstwa Sprawiedliwości mówią zupełnie co innego. Najczęściej to osoby bez żadnego wyuczonego zawodu. Głównie murarze, ślusarze i rolnicy. Z tych samych danych dowiadujemy się niestety tez, że średni wyrok za gwałt na małoletnim lub małoletniej wynosi tylko... nieco ponad 5 lat.

Dane na temat skazanych za pedofilie opublikowano na stronach Senatu w zaadresowany do marszałka Bogdana Borusewicza liście podsekretarza stanu w Ministerstwie Sprawiedliwości Stanisława Chmielewskiego. Dokładnie raportuje on, jak długie są wyroki dla pedofilów w Polsce oraz jakie zawody wykonywali przed osadzeniem przestępcy.

natemat.pl/85477,kim-sa-polscy-pedofile-okazuje-sie-ze-nie-ksiezmi-ani-nauczycielami
                                                  • rena-ta49 Nauczyciel molestował uczennice. 18.04.19, 16:31
                                                    Popełnił ok. 400 przestępstw.
                                                    Lektor języka angielskiego z Pruszcza Gdańskiego stanie przed sądem za wielokrotne dopuszczenie się "innych czynności seksualnych" wobec 26 swoich uczennic. Żadna nie miała skończonych 15 lat.5
                                                    prokuratura gdańsk, policja, molestowanie seksualne
                                                    Ten artykuł czytasz w ramach bezpłatnego limitu
                                                    41-letni były lektor języka angielskiego w jednej z podstawówek w Pruszczu Gdańskim został oskarżony o szereg przestępstw o charakterze seksualnym. Zatrzymano go 13 czerwca 2018 roku.

Prokuratura Rejonowa w Pruszczu Gdańskim skierował przeciwko mężczyźnie akt oskarżenia do Sądu Rejonowego Gdańsk-Południe.

W toku śledztwa ustalono, że 41-latek wykorzystując zaufanie wynikające z relacji lektor-uczeń, dopuścił się czynów o charakterze seksualnym wobec uczennic. Pokrzywdzone były niepełnoletnie, nie miały ukończonych 15 lat. Do czynów, o które mężczyzna jest oskarżony, dochodził w latach 2017-2018 podczas lekcji języka angielskiego. Pokrzywdzonych w wyniku jego działań zostało 26 dziewczynek. Oskarżony dopuścił się wobec nich innych czynności seksualnych. Wobec niektórych wiele razy.

CZYTAJ TAKŻE: Rozebrali witraże, choć nie było pozwolenia. Proboszczowi kolegiaty grozi kara

Podczas zatrzymania policjanci przeszukali mieszkanie 41-latka. Zabezpieczyli m.in. laptopa z plikami zawierającymi treści pornograficzne.

Prokurator zarzuca mężczyźnie: nadużycia zaufania i dopuszczenia się wobec małoletnich poniżej lat 15 innych czynności seksualnych, zagrożonych karą pozbawienia wolności od lat 2 do 12, rozpowszechniania treści pornograficznych z udziałem małoletnich, zagrożonych karą pozbawienia wolności od lat 2 do 12, wreszcie posiadania treści pornograficznych z udziałem małoletnich, zagrożonych karą do 5 lat pozbawienia wolności. W sumie 378 przestępstw.

– Oskarżony nie przyznaje się do popełnienia zarzucanych mu przestępstw – informuje Grażyna Wawryniuk, rzecznik prasowy Prokuratury Okręgowej w Gdańsku.

Mężczyzna przebywa na wolności. Sąd nie uwzględnił wniosku prokuratora o tymczasowe aresztowanie. Zastosował dozór policji połączony z zakazem zbliżania się do pokrzywdzonych oraz do szkoły, zakazem opuszczania kraju oraz nakazem powstrzymania się od prowadzenia działalności związanej z edukacją małoletnich.
                                                    trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,24668250,molestowal-swoje-uczennice-w-sumie-popelnil-prawie-400-przestepstw.html

Jakoś komuszki przeoczyły tego pedofila,nie widać oburzenia.No ale to nie był ksiądz!

• rena-ta49 Czekam na raport o skali pedofilii wśród 12.05.19, 07:30
                                                    nadzwyczajnej kasty
                                                    cwelebrytów
                                                    dziennikarzy
                                                    nauczycieli
                                                    profesorów
                                                    aktorów
                                                    lekarzy
                                                    gejów
                                                    W tej antypedofilskiej nagonce chodzi o poniżenie, upodlenie kościoła,
                                                    a nie o sprawiedliwość. ..

• rena-ta49 Re: Czekam na raport o skali pedofilii wśród 12.05.19, 07:45
                                                    Aż nie mogę uwierzyć,że jest to prawdziwe zdjęcie"TW Stokrotk"i Moniki Olejnik walczącej mocno z pedofilią wśród duchownych ze znanym reżyserem-pedofilem...
                                                    https://pbs.twimg.com/media/D6T6-clW0AArkbp.jpg
                                                    wyborcza.pl/7,101707,22464673,renate-langer-byla-niemiecka-aktorka-oskarzyla-romana-polanskiego.html

Ale to "nasz komuszy pedofil" wiec dobry jest!!
                                                  • rena-ta49 Schetyna krzyczy, że żaden pedofil nie schowa się 12.05.19, 07:57
                                                    w kościele czy sejmie. Więc przypomnę, to działacz PO, oskarżony i skazany za pedofilię. Może niech Grzesiu zacznie porządki od swojego środowiska.
                                                    https://pbs.twimg.com/media/D6TkeU7W4AEfs3g.jpg
                                                    https://pbs.twimg.com/media/D6TkhPMWwAUSqCn.jpg
                                                  • rena-ta49 Film Sekielskiego,czy ktoś moźe wie 12.05.19, 08:33
                                                    dlaczego pedofile bez sutanny są tam zbyci milczeniem? Czyżby lojalność wobec kumpli?
                                                  • rena-ta49 W filmie Sekielskiego większość księży ukazanych 12.05.19, 09:59
                                                    to Tajni Współpracownicy,w tym dwóch z otoczenia tak uwielbianego przez komuchów Wałęsy.A jeden z bohaterów był podwładnym ks.Bonieckiego.Ale o tym się nie dowiemy z tego jakże obiektywnego dokumentu!!
                                                  • al-szamanka Re: Film Sekielskiego,czy ktoś moźe wie 12.05.19, 10:19
                                                    rena-ta49 napisała:

> dlaczego pedofile bez sutanny są tam zbyci milczeniem? Czyżby lojalność wobec k
                                                    > umpli?

No tak, pedofile bez sutanny to przecież dla nich sami swoi.
                                                  • rena-ta49 Re: Film Sekielskiego,czy ktoś moźe wie 12.05.19, 13:03
                                                    al-szamanka napisała:

> rena-ta49 napisała:
                                                    >
                                                    > > dlaczego pedofile bez sutanny są tam zbyci milczeniem? Czyżby lojalność w
                                                    > obec k
                                                    > > umpli?
                                                    >
                                                    >
                                                    > No tak, pedofile bez sutanny to przecież dla nich sami swoi.
                                                    >

Np. Tymochowicz doradzał Tuskowi skazany na 3 lata, za posiadanie treści pedofilskich i zoofilskich, z kim jeżdził na pedofilskie wycieczki do Tajlandii? Swój pedofil,bo kolaratki nie nosił?
                                                    https://pbs.twimg.com/media/DudQcKuWwAAQHuv.jpg
                                                  • al-szamanka Re: Czekam na raport o skali pedofilii wśród 12.05.19, 10:18
                                                    rena-ta49 napisała:

> Aż nie mogę uwierzyć,że jest to prawdziwe zdjęcie"TW Stokrotk"i Moniki Olejnik
                                                    > walczącej mocno z pedofilią wśród duchownych ze znanym reżyserem-pedofilem...
                                                    > https://pbs.twimg.com/media/D6T6-clW0AArkbp.jpg
                                                    > wyborcza.pl/7,101707,22464673,renate-langer-byla-niemiecka-aktorka-oskarzyla-romana-polanskiego.html
                                                    >
                                                    > Ale to "nasz komuszy pedofil" wiec dobry jest!!

O, właśnie, paniusia wyraźnie dumna z foty, ze znajomości z pedofilem celebrytą.
                                                  • rena-ta49 Re: Czekam na raport o skali pedofilii wśród 12.05.19, 13:10
                                                    al-szamanka napisała:

> rena-ta49 napisała:
                                                    >
                                                    > > Aż nie mogę uwierzyć,że jest to prawdziwe zdjęcie"TW Stokrotk"i Moniki Ol
                                                    > ejnik
                                                    > > walczącej mocno z pedofilią wśród duchownych ze znanym reżyserem-pedofile
                                                    > m...
                                                    > > https://pbs.twimg.com/media/D6T6-clW0AArkbp.jpg
                                                    > > wyborcza.pl/7,101707,22464673,renate-langer-byla-niemiecka-aktorka-oskarzyla-romana-polanskiego.html
                                                    > >
                                                    > > Ale to "nasz komuszy pedofil" wiec dobry jest!!
                                                    >
                                                    >
                                                    > O, właśnie, paniusia wyraźnie dumna z foty, ze znajomości z pedofilem celebrytą
                                                    > .
                                                    >
                                                    A jak tego pedofila zażarcie broniły komuchy przed deportacją do USA,za czyn pedofilski,
                                                    bo to ich pedofil!
                                                  • al-szamanka Re: Czekam na raport o skali pedofilii wśród 12.05.19, 10:16
                                                    rena-ta49 napisała:

> nadzwyczajnej kasty
                                                    > cwelebrytów
                                                    > dziennikarzy
                                                    > nauczycieli
                                                    > profesorów
                                                    > aktorów
                                                    > lekarzy
                                                    > gejów
                                                    > W tej antypedofilskiej nagonce chodzi o poniżenie, upodlenie kościoła,
                                                    > a nie o sprawiedliwość. ..
                                                    >

O ile wiem, pół Polski broniło Polańskiego, nie widząc w jego czynie nic złego.
                                                  • rena-ta49 Re: Czekam na raport o skali pedofilii wśród 12.05.19, 13:16
                                                    Oczywiście,bo to ich pedofil. Znacznie więcej jest pedofili wsród nauczycieli,czy to znaczy ,że trzeba zamykać szkoły?
                                                    www.se.pl/wiadomosci/polska/nauczycielka-gwalcicielka-z-legionowa-popelnila-samobojstwo-w-areszcie-aa-7aqd-Lp5G-SLe3.html

www.kryminalnapolska.pl/2018/06/25/dyrektor-szkoly-w-poznaniu-aresztowany-w-sprawie-pedofilii/
                                                  • rena-ta49 Homoseksualizm to największy odsetek pedofilów ! 12.05.19, 13:22
                                                    https://pbs.twimg.com/media/D6XHPmRWkAMeC1Q.png
                                                  • rena-ta49 Sekielski w swoim filmie nie wyraża 12.05.19, 13:33
                                                    oczywistej prawdy, że większość pedofilów to homoseksualiści. Tym samym robi to, co zarzuca hierarchii - chroni i ukrywa pedofilów i nie chce stanąć w prawdzie.
                                                  • rena-ta49 Co zrobił Biedroń z aferą pedofilską ? 12.05.19, 13:39
                                                    gp24.pl/robert-biedron-nie-beda-reagowal-na-przedwyborcze-zadania-radnych-wideo/ar/13249762
                                                  • rena-ta49 Re: Co zrobił Biedroń z aferą pedofilską ? 13.05.19, 05:51
                                                    Wojnę z Polską, rządzoną przez PIS prowadzą nie tylko folksdojcze, straszący Polexitem i pedofilami ale i zielone ludziki Putina - straszący roszczeniami Żydów!
                                                  • rena-ta49 Taka sytuacja: 13.05.19, 12:33
                                                    https://pbs.twimg.com/media/D6cEpu_WkAA4KkJ.jpg
                                                    Byli też homoseksualistami,bo większość pedofili to homosie.
                                                  • rena-ta49 Nauczyciel z Pruszcza Gdańskiego oskarżony 14.05.19, 05:49
                                                    o molestowanie uczennic.
                                                    Lektor języka angielskiego z jednej ze szkół podstawowych w Pruszczu Gdańskim oskarżony o molestowanie uczennic. Do czynów miało dochodzić w latach 2017 - 2018. Pokrzywdzonych jest 26 dziewczynek, które nie ukończyły 15 lat. Prokuratura zakończyła śledztwo w tej sprawie i skierowała do sądu akt oskarżenia.
                                                    radiogdansk.pl/wiadomosci/item/92819-26-dziewczynek-prawie-400-zarzutow-nauczyciel-z-pruszcza-gdanskiego-oskarzony-o-molestowanie-uczennic/92819-26-dziewczynek-prawie-400-zarzutow-nauczyciel-z-pruszcza-gdanskiego-oskarzony-o-molestowanie-uczennic?fbclid=IwAR0iuIhF6mH_btVjJUO-0EAK37xJUdkEOffqr-Ec29haxE_vep_WTsHdv-U#.XNkp06gb_N-.twitter
                                                  • rena-ta49 Przestępstwa pedofilii nie będą się przedawniać, 14.05.19, 06:56
                                                    będzie bezwzględny zakaz pracy z młodzieżą osób skazanych. Ma powstać specjalny zespół prokuratorów ścigających pedofilów.
                                                    https://pbs.twimg.com/media/D6gHbxKX4AAu1gi.jpg

Polański to OK Bandit to OK Samsonowicz OK Palikot ze swymi bredniami OK Hartman z kazirodztwem OK Tymochowicz OK?
                                                  • rena-ta49 Re: Przestępstwa pedofilii nie będą się przedawni 14.05.19, 16:37
                                                    Na przestrzeni ostatnich 10-ciu lat skazano 1 tys. pedofilów z czego tylko 27-miu księży. Kto rozwiąże zagadkę z jakich środowisk pochodzi pozostałe 973-ch pedofilów? Wato też pamiętać, że 40% skazanych to pedofile-homoseksualiści.
                                                  • rena-ta49 Donald chciał kastracji pedofilów. 15.05.19, 06:58
                                                    Przypomnijcie mi,ilu wykastrował?
                                                  • rena-ta49 Re: Donald chciał kastracji pedofilów. 15.05.19, 17:34
                                                    W związku z licznymi prośbami publikuje wykaz osób skazanych przez Sądu za pedofilię z art 200, 200a, 200b KK z 1997 z podziałem na zawody.

Wkrótce również w #rejestrpedofilow będzie obok nazwiska oznaczenie zawodu.

Brak zawodu - 275
                                                    Pracownik prac dorywczych - 144
                                                    Murarz - 50
                                                    Magazynier - 22
                                                    Rolnik - 21
                                                    Robotnik bud. - 19
                                                    Technolog robót wyk. w bud.- 13
                                                    Elektryk - 12
                                                    Stolarz - 11
                                                    Reszta - jednocyfrowe.
                                                    Razem - 877

twitter.com/PatrykJaki/status/1128652326787518464
                                                  • rena-ta49 Re: Donald chciał kastracji pedofilów. 15.05.19, 17:39
                                                    www.dw.com/pl/szokuj%C4%85ce-szczeg%C3%B3%C5%82y-z-historii-partii-zielonych-chcieli-zalegalizowa%C4%87-pedofili%C4%99/a-17023892
                                                  • rena-ta49 Co zrobiono z tym? 16.05.19, 07:14
                                                    Ci ludzie świetnie sie mają, żyją i pewnie robią to nadal:
                                                    Czy w pedofilską aferę zamieszany jest pan X z telewizji? Czy nazwisko reżysera Y rzeczywiście pojawia się wśród klientów pedofilów? Czy na filmach skonfiskowanych przez policję naprawdę można rozpoznać twarz adwokata Z? Takie pytania zadawano reporterom "Wprost", którzy zdemaskowali pedofilską ośmiornicę. Rozmówcy przedstawiali się jako zachodni dziennikarze, rodzice pokrzywdzonych przez pedofilów dzieci, policjanci lub prawnicy zajmujący się seksualnym molestowaniem nieletnich. Żaden z nich nie przedstawił się z nazwiska i nie chciał podać numeru telefonu. Często mieliśmy wrażenie, że głosy są zniekształcane przez specjalne modulatory. Policyjni eksperci twierdzą, że dzwoniły znane osoby, które obawiają się, że ich nazwiska znajdują się w materiałach przejętych przez funkcjonariuszy. Policjanci z Centralnego Biura Śledczego mają sygnały, że w niektórych środowiskach zapanowała prawdziwa panika. Strach jest uzasadniony: klientami pedofilskiej siatki było co najmniej kilkanaście osób z pierwszych stron gazet, a niektórzy z nich byli szantażowani przez organizatorów siatki.
                                                    Po pierwszych aresztowaniach pedofilów okazało się, że ich siatka jest znacznie większa, niż przypuszczaliśmy. Prawie wszystkie działające w Polsce grupy pedofilów są z sobą powiązane. Ze zdemaskowaną przez nas siatką kontaktowali się na przykład pedofile działający na dworcach kolejowych w Warszawie i Katowicach (kilka z tych osób zostało w ubiegłym tygodniu aresztowanych). Różne grupy wymieniały się nie tylko materiałami z dziecięcą pornografią, ale też danymi najcenniejszych klientów oraz adresami wykorzystywanych dzieci. Dzięki tym materiałom policja i prokuratura przygotowują kolejne aresztowania. Także czytelnicy "Wprost" i widzowie Polsatu poinformowali nas o kilkudziesięciu nie ujawnionych dotychczas wypadkach molestowania dzieci przez pedofilów. Przekazano nam też informacje o wykorzystywaniu małych chłopców przez kobiety pedofilki.

Łódzka odnoga pedofilskiej ośmiornicy
                                                    Tydzień temu opisaliśmy mechanizmy działania członków pedofilskiej siatki. Kilkuletnimi dziewczynkami, najczęściej z patologicznych rodzin, pedofile handlowali jak mięsem na bazarze: rodzice brali około tysiąca złotych, a pośrednik - kilka tysięcy. Dzięki dziennikarskiemu śledztwu już w pierwszych dniach postępowania, które wszczęła Prokuratura Okręgowa w Warszawie, udało się zatrzymać najważniejsze osoby w grupie. Na zamku Książ koło Wałbrzycha wpadł Andrzej I., ps. Waga, wrocławski prawnik. Policjanci zatrzymali też Marka C., ps. Wolf, studenta z Poznania, i Ryszarda I., ps. Richard, nauczyciela z łódzkiego gimnazjum. Warszawski Sąd Okręgowy aresztował całą trójkę na trzy miesiące.
                                                    Mimo że dla dobra śledztwa zmieniliśmy nazwiska i pseudonimy pedofilów, w wypadku Ryszarda I. łódzka gazeta odkryła, kim jest i gdzie pracuje. Dziennikarze uzyskali z policji informację o aresztowaniu i połączyli fakty. W szoku są nauczyciele i uczniowie z łódzkiego gimnazjum, w którym Richard uczył geografii. Nikt nie podejrzewał, że jest on pedofilem. Co więcej, okazało się, że to już drugi w ostatnich tygodniach aresztowany nauczyciel z tej szkoły. Wcześniej zatrzymano Marka S. Prokuratura postawiła mu zarzut rozpijania uczniów, częstowania ich narkotykami i posługiwania się fałszywym dyplomem ukończenia studiów uniwersyteckich. Sprawą szkoły, w której uczył Richard, zajęła się specjalna komisja powołana przez łódzkie kuratorium oświaty.
                                                    Łódź była jednym z centrów zdemaskowanej przez nas pedofilskiej siatki. To właśnie w tym mieście najczęściej spotykali się bossowie grupy, tu wymieniali się pedofilskimi materiałami, tu planowali kolejne wyprawy do molestowanych przez siebie dzieci. To w Łodzi reporterzy "Wprost" i Polsatu zdobyli najwięcej dowodów obciążających członków pedofilskiego gangu.

Teczki Wagi
                                                    - Pedofilów udało się zdemaskować dzięki pracy dziennikarzy "Wprost" - to bezsporny fakt. Są już kolejne, ważne ustalenia w tej sprawie, ale na razie nie mogę ich ujawnić. Mogę tylko powiedzieć, że rozmiary pedofilskiej siatki i skala popełnianych przez nią przestępstw jest niebywała. Takiej sprawy jeszcze w Polsce nie było - mówi Zygmunt Kapusta, szef Prokuratury Apelacyjnej w Warszawie. Prokurator Kapusta zapewnia, że żaden pedofil nie uniknie odpowiedzialności. Dotyczy to także osób z pierwszych stron gazet - polityków, prawników, artystów, dziennikarzy. Kluczem do ustalenia ich roli w pedofilskiej siatce są zeznania Wagi, który - jak ustaliliśmy - miał najczęściej kontakt z tymi ludźmi. Waga dokumentował swoje spotkania, zakładał nawet swego rodzaju teczki na te osoby. Być może pomagały mu w tym umiejętności nabyte podczas półtorarocznej pracy w kontrwywiadzie Urzędu Ochrony Państwa.
                                                    Z analizy materiałów zgromadzonych przez nas podczas dziennikarskiego śledztwa wynika, że pedofile o znanych nazwiskach nie tylko zamawiali pedofilskie materiały, ale też korzystali z usług dzieci, najczęściej tych, które działały na warszawskim Dworcu Centralnym. Przez Internet osoby te wymieniały się zdjęciami dzieci oraz rezerwowały konkretne dzieci w konkretnych terminach. Dzięki tej korespondencji można ustalić, kto i kiedy zabierał do domu dzieci.

Zabójcy dzieci w dzieciach
                                                    Podczas naszego śledztwa po raz kolejny okazało się, jak płynna jest granica między homoseksualnymi skłonnościami a pedofilią. Kiedy niektórzy homoseksualiści mieli kłopoty ze znalezieniem partnera, korzystali z usług dzieci. Część z nich zaspokajała potem swoje potrzeby wyłącznie z dziećmi.
                                                    Śledztwo dziennikarzy "Wprost" i telewizji Polsat uświadomiło wielu osobom, że pedofilia jest przestępstwem bardzo często popełnianym, lecz rzadko demaskowanym. Po naszej publikacji sprawa ta stała się tematem numer jeden dyskusji w mediach i Internecie. Na stronach internetowych "Wprost", w portalach Interii, "Gazety Wyborczej" i innych mediów toczyła się (i nadal toczy) gorąca debata na ten temat. Wielu rodziców dopiero teraz uświadamia sobie, że zachowanie ich dzieci wskazuje na to, iż mogły one być wykorzystywane przez pedofilów.
                                                    Śledztwo reporterów "Wprost" i telewizji Polsat ujawniło zaledwie mały fragment zbrodni, jaka dotyczy co szóstego dziecka w Polsce - zbrodni zabijania dzieci w dzieciach. Czytelników będziemy informować o kolejnych dowodach przeciwko sprawcom tej zbrodni.

www.wprost.pl/14136/Pedofile-w-bialych-kolnierzykach
                                                  • rena-ta49 Dzieci z rozbitych rodzin pod opiekę pedofilom 16.05.19, 07:58
                                                    wiadomosci.wp.pl/skandal-w-niemczech-berlinskie-jugendamty-wydawaly-dzieci-pod-opieke-pedofilom-6205156545517697a?fbclid=IwAR005aAvS--Xy-oO14UcFE9_cCcl7fCBqPrAnE5vTT5GwKH4RWrX6ODQgqM
    • rena-ta49 Marcin Meller-TVN: 16.05.19, 08:13
      Czy Marcin Meller już się wypowiedział w sprawie pedofili?
      Powinien szczególnie po swoich doznaniach z afrykańskiej podróży z Kydryńskim
      https://pbs.twimg.com/media/D6qhLKSWkAAT7b1.jpg
      twitter.com/KaruzelaS/status/1128891907172642816
      • rena-ta49 Niech PO i PSL odpowie tylko na jedno pytanie 17.05.19, 13:51
        Dlaczego jak rządzili skrócili czas przedawnienia przestępstw pedofilskich z 10 lat do zaledwie 5 lat...Co lub kto stał za tą decyzją?
        • rena-ta49 Re: Niech PO i PSL odpowie tylko na jedno pytanie 17.05.19, 15:11
          "Kto i dlaczego usprawiedliwia pedofilów
          - Na świecie kolejni zdemaskowani pedofile na wysokich stanowiskach są społecznie potępiani, co wywołuje lawinę informacji o następnych pedofilach. W Polsce istnieje natomiast kulturowe tabu: pedofil o znanym nazwisku jest traktowany jak osoba o odmiennej orientacji seksualnej, podczas gdy jest to po prostu niebezpieczny przestępca - uważa prof. Zbigniew Izdebski. Zwraca on ponadto uwagę, że o ile pedofile z marginesu są jeszcze zatrzymywani i surowo karani, o tyle z grona osób znanych do więzienia trafiła w ostatnich latach tylko jedna osoba - Andrzej Sawicki, były szef Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich. "
          www.wprost.pl/14079/Miedzynarodowka-pedofilow
          • rena-ta49 Nie chronią dzieci ,tylko pedofilów!!!Łajdaki!!! 17.05.19, 16:49
            https://pbs.twimg.com/media/D6t7wjnXkAASd0B.jpg
            • rena-ta49 Seweryn Blumstein o Polańskim 2009r. 18.05.19, 12:18
              https://pbs.twimg.com/media/D61pGY_WkAAx6Hk.jpg

Blumsztajn, to ten Pan, który paradował z tabliczką "Pier...lę, nie rodzę".
              https://pbs.twimg.com/media/D61rqG4X4AAnQZL.png
              • rena-ta49 Pierwszy beneficjent "30 letnie wakacje na koszt 20.05.19, 18:09
                państwa+
                www.polsatnews.pl/wiadomosc/2019-05-20/9-letnia-dziewczynka-uwieziona-przez-24-latka-w-gorzowie-zwiazane-i-zakneblowane-dziecko-w-wersalce/
                Konkubent matki?
                • rena-ta49 Gdzie była opieka ,nauczyciele ,sąsiedzi? 23.05.19, 07:38
                  www.polsatnews.pl/wiadomosc/2019-05-22/dal-jej-jakies-tabletki-pozniej-zgwalcil-moja-corke-zakneblowal-ja-byla-zwiazana/
                  • rena-ta49 Re: Gdzie była opieka ,nauczyciele ,sąsiedzi? 24.05.19, 06:36
                    rena-ta49 napisała:

> www.polsatnews.pl/wiadomosc/2019-05-22/dal-jej-jakies-tabletki-pozniej-zgwalcil-moja-corke-zakneblowal-ja-byla-zwiazana/

Ktoś czytał na komuszych forach o tym brutalnym gwałcie?
                    NIE! Bo to nie był ksiądz.TVN i GW-no prawda komuchom o tym pedofilu nie powie!!
                    • rena-ta49 Pedofile w PO: 24.05.19, 08:39
                      dorzeczy.pl/obserwator-mediow/103665/GPC-Pedofile-w-PO-Czy-bracia-Sekielscy-nakreca-nastepny-film.html
                      • rena-ta49 Swój pedofil to dobry pedofil, 18.08.19, 21:42
                        Najważniejsze żeby uderzyć w kościoł:

– Wiesz, wszyscy się boją, że odwrócisz uwagę od pedofilii w kościele. Czas twoich publikacji jest fatalny. Wszyscy się zastanawiają w kogo to jeszcze uderzy. Trzeba było odczekać rok, może by to poszło – odparł.
                        www.salon24.pl/u/zielke/978104,media-probowaly-kryc-pedofilie-w-show-biznesie,2
                        • al-szamanka Re: Swój pedofil to dobry pedofil, 18.08.19, 21:57
                          Za pedofila Polańskiego prawie chcieli przelewać krew.
                          • rena-ta49 Re: Swój pedofil to dobry pedofil, 19.08.19, 06:59
                            al-szamanka napisała:

> Za pedofila Polańskiego prawie chcieli przelewać krew.
                            >
                            >

Dokładnie! Im nie chodzi o walke z pedofilią.Im chodzi o szukanie pedofilii w kościele,gdzie jest ich malutki promil. Wiekszośc pedofili mają we swoich kręgach i ich kryją!
                            • rena-ta49 Komuchy juz się wypowiedziały o tym pedofilu? 15.09.19, 07:07
                              NIE!!! Nawet nie zauważyli,bo to nie jest ksiądz!

szczecinek.com/artykul/szok-w-szczecinku-zwyrodnialec/762184
                              https://pbs.twimg.com/media/EEaU2e7XoAAvP06.jpg
                              https://pbs.twimg.com/media/EEaU2fIXkAAD4rK.jpg
                              twitter.com/PolskieSluzby/status/1172788452036874240
                              • rena-ta49 Re: Komuchy juz się wypowiedziały o tym pedofilu? 19.09.19, 19:28
                                Znany starachowicki instruktor aresztowany na 3 miesiące. Zarzuty, to seksualne wykorzystywanie małoletnich.
                                echodnia.eu/swietokrzyskie/znany-starachowicki-instruktor-aresztowany-na-3-miesiace-zarzuty-to-seksualne-wykorzystywanie-maloletnich-prezydent-materek/ar/c1-14433345
                                • al-szamanka Re: Komuchy juz się wypowiedziały o tym pedofilu? 19.09.19, 20:39

Otóż to, ani ksiądz i nawet nie organista... taki ich nie interesuje.
                                  • rena-ta49 Re: Komuchy juz się wypowiedziały o tym pedofilu? 20.09.19, 07:15
                                    al-szamanka napisała:

>
                                    > Otóż to, ani ksiądz i nawet nie organista... taki ich nie interesuje.
                                    >

Takiego są w stanie bronić,vide Polański!!
                                    • rena-ta49 Re: Komuchy juz się wypowiedziały o tym pedofilu? 06.11.19, 08:19
                                      A w Słupsku kolejny nauczyciel podejrzany o pedofilię (miał dopuszczać się czynów karalnych w stosunku do swojej 6-letniej córki).
                                      Fatum nad miastem😡
                                      (materiał TVP3 GDAŃSK PANORAMA z dn.4.11.2019)
                                      twitter.com/MrowinskaAnna/status/1191784614215520257
                                      • al-szamanka Re: Komuchy juz się wypowiedziały o tym pedofilu? 06.11.19, 11:07
                                        rena-ta49 napisała:

> A w Słupsku kolejny nauczyciel podejrzany o pedofilię (miał dopuszczać się czyn
                                        > ów karalnych w stosunku do swojej 6-letniej córki).
                                        > Fatum nad miastem😡
                                        > (materiał TVP3 GDAŃSK PANORAMA z dn.4.11.2019)
                                        > twitter.com/MrowinskaAnna/status/1191784614215520257

Wiadomy prezydent tego miasta nie widział problemów, ba, tuszował tego typu afery, bo jak to tak występować przeciw prawie braciom.
                                        • rena-ta49 Re: Komuchy juz się wypowiedziały o tym pedofilu? 06.11.19, 13:25
                                          Wychodzi na to że ,, zboczenie,, jest zaraźliwe..Ale Lewakow to nie zainteresuje, bo to nie ksiadz.
                                          Takich to oni wrecz bronia!
                                          • rena-ta49 Re: Komuchy juz się wypowiedziały o tym pedofilu? 23.11.19, 17:09
                                            Dziadzio pedofil:
                                            www.tvp.info/45464734/3-lata-wiezienia-za-wykorzystywanie-seksualne-wnuczek-to-razaco-nisko-prokuratura-chce-kasacji
                                            • rena-ta49 Re: Komuchy juz się wypowiedziały o tym pedofilu? 30.11.19, 08:07
                                              Czytam, że gwałciciel pedofil odwołał spotkanie ze studentami łódzkiej filmówki.
                                              Brawa dla studentów. Precz z hipokryzją!
                                              www.tysol.pl/a40307-No-prosze!-Polanski-odwolal-spotkanie-ze-studentami-Lodzkiej-Szkoly-Filmowej
                                              Pedofilia dla wybranych?
                                              Ksiądz pedofil - be
                                              Lekarz pedofil - be
                                              Nauczyciel pedofil - be
                                              Trener pedofil - be
                                              Robotnik pedofil - be
                                              Rolnik pedofil - be

Reżyser pedofil - cacy
                                              Aktor pedofil - cacy
                                              Kompozytor pedofil - cacy
                                              Muzyk pedofil - cacy
                                              twitter.com/jan_czapski/status/1200524809580548100
                                              • rena-ta49 Blady strach padł na komusze-pedofilskie elyty 18.05.20, 16:41
                                                Bo TVP zapwiedziała emisję filmu Latkowskiego o pedofilach wsród komuszych elyt.
                                                Dziennikarzyna z TOK FM obawia się tego filmu jak diabeł święconej wody :
                                                Wypuszczenie przez TVP teraz filmu @LatkowskiS jest skandalem. Mam nadzieję, że autor się na to nie zgodzi. Pedofilia w każdym środowisku jest złem. Ale puszczanie filmu Latkowskiego teraz oznacza, że TVP staje po stronie pedofilów. Puśćcie to koniecznie! Za 2 miesiące
                                                twitter.com/maslak_piotr/status/1262122365409992708
                                                Czy tam kumple z rynszTOKu?

Sekielski też nie nakręci filmu o swoich kolegach po fachu,on woli walić w KK.
                                                A o koledze z Trójki,tej Trójki z której rzekomo na znak protestu odszedł Kydryński ?
                                                https://pbs.twimg.com/media/EYSlrTKXkAECbp1.jpg

ależ to jest komusze zdegenerowane-pedofilskie bagno!!
                                                • rena-ta49 Re: Blady strach padł na komusze-pedofilskie elyt 19.05.20, 11:26
                                                  "lata mijają, a ludzie wpływowi, majętni, tak zwane elity mają przyzwolenie na pedofilię. Jeżeli dotyczy to ich ludzi, ich środowiska - to nie widzą problemu"
                                                  www.dorzeczy.pl/kraj/140568/pedofilia-wsrod-celebrytow-szokujacy-film-latkowskiego.html
                                                  • al-szamanka Re: Blady strach padł na komusze-pedofilskie elyt 19.05.20, 19:03
                                                    rena-ta49 napisała:

> "lata mijają, a ludzie wpływowi, majętni, tak zwane elity mają przyzwolenie na
                                                    > pedofilię. Jeżeli dotyczy to ich ludzi, ich środowiska - to nie widzą problemu"
                                                    > www.dorzeczy.pl/kraj/140568/pedofilia-wsrod-celebrytow-szokujacy-film-latkowskiego.html

Nie obejrzę tego filmu... miałabym depresję przez następne lata.
                                                  • rena-ta49 Re: Blady strach padł na komusze-pedofilskie elyt 21.05.20, 11:33
                                                    Ja obejrzałam,film i dyskusje po filmie.Bardziej mnie zdołowały słowa Latkowskiego.On jasno mówi o tym jak wszyscy tę podofilie wsród tzw. elyt kryja wszystkie służby.Za darmo tego nie robią,tam bywali adwokaci,aktorzy prokuratorzy.Nie damo prezydent Sopotu nazywa to miejsce kurwidołkiem.Ale umowę na najem tego lokalu wypowiedział im dopiero w 2015 roku!
                                                    Gdy afera pedofilska dotyczy księży, to leje się szambo i wszystkich księży wrzuca się do jednego wora. Gdy pedofilia dotyczy celebrytów i aktorów, to nikt w to nie wierzy i bronią tych skurw*synów! Czyli jest zły i dobry pedofil !?
                                              • rena-ta49 Re: Komuchy juz się wypowiedziały o tym pedofilu? 08.07.22, 19:48
                                                Dobry znajomy dupiarza pedofilem
                                                https://pbs.twimg.com/media/FXJ50JsXgAMCzv6?format=png&name=small
                                                • rena-ta49 PO głosowało przeciw zaostrzeniu kar dla pedofilów 08.07.22, 21:24
                                                  nie dalej jak wczoraj.Lewactwo ma w swoich szeregach sporo pedofiów i i musi ich bronić.
                                                  Dlatego w więzieniach mają takie poparcie w wyborach!!

• rena-ta49 Tylu pedofili w PO,a bolszewicy 29.12.22, 08:15
                                                    by odsunąć podejrzenia od siebie szukaja ich tylko w kościele?
                                                    Skazany pedofil Krzysztof F. to pełnomocnik marszałka Geblewicza z PO, mąż zaufania Trzaskowskiego, aktywista LGBT, psychoterapeuta. Kandydował z listy PO pod hasłem „Dobro powraca”. Jego ofiara to 13-latek, syn znanej polityk.

Krzysztof F. to osoba publiczna. Od ponad 20 lat pracował w Urzędzie Marszałkowskim, najpierw jako inspektor, potem dyrektor Wydziału Współpracy Społecznej. W karierze pomagało mu to, że jego ojciec był przed laty marszałkiem województwa, prominentnym działaczem SLD i później Platformy Obywatelskiej. W okresie PRL ojciec Krzysztofa F. pełnił funkcje sekretarza PZPR w Barlinku.
                                                    radioszczecin.pl/1,450144,pelnomocnik-marszalka-geblewicza-ds-uzaleznien-s

Ten F. to syn bylego marszalka zachodniopomorskiego Falińskiego?
                                                    twitter.com/Dariusz06239715/status/1608355004812861440
                                                  • rena-ta49 Re: Tylu pedofili w PO,a bolszewicy 29.12.22, 08:17
                                                    ". Matka oddaje swoje dzieci pod opiekę pedofila, on je krzywdzi i kończy w więzieniu, a ona milczy - w imię partyjnego interesu.
                                                    twitter.com/EmiliaKaminska/status/1608346296435507200
                                                  • al-szamanka Re: Tylu pedofili w PO,a bolszewicy 29.12.22, 09:14
                                                    rena-ta49 napisała:

> ". Matka oddaje swoje dzieci pod opiekę pedofila, on je krzywdzi i kończy w wię
                                                    > zieniu, a ona milczy - w imię partyjnego interesu.
                                                    > twitter.com/EmiliaKaminska/status/1608346296435507200

Potwor, nie matka, takiej prawa rodzicielskie odebrac!
                                                  • rena-ta49 Re: Tylu pedofili w PO,a bolszewicy 29.12.22, 13:21
                                                    al-szamanka napisała:

> rena-ta49 napisała:
                                                    >
                                                    > > ". Matka oddaje swoje dzieci pod opiekę pedofila, on je krzywdzi i
                                                    > kończy w wię
                                                    > > zieniu, a ona milczy - w imię partyjnego interesu.
                                                    > > twitter.com/EmiliaKaminska/status/1608346296435507200
                                                    >
                                                    > Potwor, nie matka, takiej prawa rodzicielskie odebrac!
                                                    >

Jak nie wiadomo o co chodzi to o kasę chodzi,o miejsce na listach wyborczych PO!! Będzie s*ała we własne szambo?
                                                    Dla tego poświęciła dzieci.
                                                    https://pbs.twimg.com/media/FlIguBJXwAEcPS5?format=jpg&name=900x900

„Milcząca zgoda obserwujących i potem ta bezduszność”

Przerażajace słowa matki…która teraz milczy
                                                  • rena-ta49 Re: Tylu pedofili w PO,a bolszewicy 29.12.22, 13:23
                                                    Tak to jest potwór nie matka! Kodziarstwo,lewactwo to potwory,które dążą do wprowadzenia tych dewiantów do szkół i niszczenia psychiki dzieci.
                                                  • rena-ta49 Re: Tylu pedofili w PO,a bolszewicy 29.12.22, 17:38
                                                    Każdy pedofil to wielki" przyjaciel ",tego nawet nie usunęli ze swojego towarzystwa:

tpd-polczyn.prv.pl/przyjaciele.html
                                                  • rena-ta49 Zbydlęcenie dla kasy 29.12.22, 18:09
                                                    Przez rok matka molestowanego dziecka nawet słowem nie pisnęła,ale" pedofilów w sutannach" tropiła.
                                                    Takie zbydlęcenie dla kasy i dla biorącego miejsca na listach wyborczych PO!!
                                                    https://pbs.twimg.com/media/FlJXNGsWQAI8Muu?format=jpg&name=small
                                                    https://pbs.twimg.com/media/FlJXMILXoAA0_7_?format=jpg&name=small
                                                  • rena-ta49 Pedofilskie szambo w PO 29.12.22, 12:52
                                                    https://pbs.twimg.com/media/FlIaujBXEAEy9_o?format=png&name=small
                                                    https://pbs.twimg.com/media/FlJD_k_WQAEdQrZ?format=jpg&name=small
                                                    https://pbs.twimg.com/media/FlH_Ub1WQAYLh2c?format=jpg&name=small

Przepraszam ale zaraz się porzygam 🤮🤮🤮🤮"MATKA ROKU"...Aaaaa i nie współczuję tej pani, ta panie dla kasy nawet własne dziecko poświęciła..
                                                    twitter.com/BarPa129i/status/1608422793858945024
                                                    Ja sądzę ,ze jak założyła mamusia te folię na łeb,to nic nie przenikało do pustego czerepu.
                                                    https://pbs.twimg.com/media/FlImeCeWYAE3VP5?format=jpg&name=360x360

• al-szamanka Re: Pedofilskie szambo w PO 29.12.22, 21:46
                                                    rena-ta49 napisała:

> Przepraszam ale zaraz się porzygam 🤮🤮🤮🤮"MATKA ROKU"...Aaaaa i nie współczuj
                                                    > ę tej pani, ta panie dla kasy nawet własne dziecko poświęciła..
                                                    > twitter.com/BarPa129i/status/1608422793858945024
                                                    > Ja sądzę ,ze jak założyła mamusia te folię na łeb,to nic nie przenikało do pus
                                                    > tego czerepu.
                                                    > https://pbs.twimg.com/media/FlImeCeWYAE3VP5?format=jpg&name=360x360
                                                    >

Rzeczywiscie obrzydzenie bierze na widok takiej matki.
                                                    To jest tak, jakby wyrzucila syna na smietnik.
                                                  • rena-ta49 Re: Pedofilskie szambo w PO 30.12.22, 08:16
                                                    Dla kasy i miejsc na listach są w stanie poświęcic nawet własne dzieci.Czyli "nasze" pedofile dobre!
                                                    https://pbs.twimg.com/media/FlLoWKAXkAAQLw-?format=jpg&name=small
                                                  • rena-ta49 Sekielski nakręci film, 30.12.22, 08:36
                                                    o pedofilskim szambie w PO
                                                    [img]https://pbs.twimg.com/media/FlLMrg1WIAA2nW3?format=jpg&name=900x900
                                                    twitter.com/Jowita_W/status/1608573268063293440
                                                  • rena-ta49 Re: Sekielski na[/img]kręci film, 30.12.22, 08:43
                                                    rena-ta49 napisała:

> o pedofilskim szambie w PO
                                                    > [img]https://pbs.twimg.com/media/FlLMrg1WIAA2nW3?format=jpg&name=900x900
                                                    > twitter.com/Jowita_W/status/1608573268063293440

https://pbs.twimg.com/media/FlLMrg1WIAA2nW3?format=jpg&name=900x900
                                                  • rena-ta49 Obrona "demokracji" Filiks za KOD-ziarskiej 30.12.22, 15:18
                                                    kariery wyglądała tak,co nawet chyba tu opisywaliśmy. KODziarski pseudonim "Kicia"; w kręgach powszechnie znana jako nałogowa pijaczka.
                                                    Za jej czasów autokary rozwożące Kodziarzy do domów musiały robić przystanki, by cyt. "towarzystwo mogło się wyrzygać".
                                                    Bliska koleżanka Kijowskiego, póki Schetyna z wdziecznosci nie umieścił jej na listach wyborczych.Ta teraz PO się odwdziecza i wolała dzieci poświęcić by na kolejnej liscie się znależć?
                                                    Przypominam jak to wyglądało :
                                                    https://pbs.twimg.com/media/Fg4TRiKWIAY--Di?format=jpg&name=small
                                                    https://pbs.twimg.com/media/Fg4TRtgXoAAee-1?format=jpg&name=360x360
                                                    https://pbs.twimg.com/media/Fg4TSFmWQAEDeKM?format=jpg&name=small

Tak dobrze się bawili,rzygali w autobusie...
                                                    www.tysol.pl/a41335-posel-magdalena-filiks-zarabiala-w-kod-to-co-sie-dziwicie-ze-na-protestach-wciaz-sa-te-same-osoby
                                                  • rena-ta49 Takie coś ,jak kac moralny 31.12.22, 07:05
                                                    u niej nie występuje.Kolega gej w lipcu 2021 usłyszał wyrok za pedofilię, a w październiku atakowała z trybuny sejmowej komitet "STOPLGBT" za ujawnianie związków LGBT z pedofilią.
                                                    Czy to nie jest załganie?

• rena-ta49 KOD-ziara straszy wyjazdem z Polski 23.01.23, 07:35
                                                    Dlaczego przez 8 lat nie wyjechała? Jeszcze pozwoliła zboczeńcowi z PO, swoje dzieci wykorzystywać?
                                                    https://pbs.twimg.com/media/FnFtxNJX0AAlsGC?format=png&name=small
                                                    Upałów nie ma a wali jej w czerep.
                                                    https://pbs.twimg.com/media/FnHx7KXXkAEykid?format=png&name=small

Który z POyebów straszący wyjazdem z Polski juz wyjechał?
                                                  • al-szamanka Re: KOD-ziara straszy wyjazdem z Polski 23.01.23, 21:34
                                                    rena-ta49 napisała:

> Który z POyebów straszący wyjazdem z Polski juz wyjechał?

ZADEN!!! Ale chyba juz przestali "terroryzowac" takimi obiecankami rodakow, bo zauwazyli, ze nikt im do kolan nie pada i nie blaga, aby sie zlitowali i jednak nie wyjezdzali.
                                                  • rena-ta49 Re: KOD-ziara straszy wyjazdem z Polski 24.01.23, 07:24
                                                    al-szamanka napisała:

> rena-ta49 napisała:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > Który z POyebów straszący wyjazdem z Polski juz wyjechał?
                                                    >
                                                    > ZADEN!!! Ale chyba juz przestali "terroryzowac" takimi obiecankami rodakow, bo
                                                    > zauwazyli, ze nikt im do kolan nie pada i nie blaga, aby sie zlitowali i jednak
                                                    > nie wyjezdzali.
                                                    >
                                                    >

No przecież gdzie ta elyta wyjedzie,przecież oni dobrze wiedzą ,ze tak czeka ich zlewozmywak,a tu za nasze pieniądze udają elity.
                                                    Ja byłabym za tym by wyjechała,ciekawe czy zabierze z sobą tego przyjaciela-pedofila ,który zabawiał się jej dziećmi?
                                                    Ta hołota nie zna granic upadku.
                                                  • al-szamanka Re: KOD-ziara straszy wyjazdem z Polski 24.01.23, 16:09
                                                    rena-ta49 napisała:

> al-szamanka napisała:
                                                    >
                                                    > > rena-ta49 napisała:
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > > > Który z POyebów straszący wyjazdem z Polski juz wyjechał?
                                                    > >
                                                    > > ZADEN!!! Ale chyba juz przestali "terroryzowac" takimi obiecankami rodako
                                                    > w, bo
                                                    > > zauwazyli, ze nikt im do kolan nie pada i nie blaga, aby sie zlitowali i
                                                    > jednak
                                                    > > nie wyjezdzali.
                                                    > >
                                                    > >
                                                    >
                                                    > No przecież gdzie ta elyta wyjedzie,przecież oni dobrze wiedzą ,ze tak czeka ic
                                                    > h zlewozmywak

A tym swoim straszeniem mysla, ze przekonaja ludzi, ze zachod przyjmie ich z otwartymi ramionami, bo oni tacy cywilizowani, utalentowani i wybitni.
                                                    Na to, to sie chyba nawet durnowate lewactwo nie da nabrac, gdyz troche juz slyszalo, ze na zachodzie trzeba byc jednak bardzo znanym kims, aby zrobic kariere.
                                                    Pamietam Beate Tyszkiewicz w jakims niemieckim filmie - dostala tam jakas rolke, kobiety pracujacej na polu przy wykopkach ziemniakow... raczej slawy na zachodzie nie zyskala i wolala siedziec w ojczyznianym, bezpiecznym ciepelku.
                                                  • rena-ta49 Kicia najbardziej znana jest ze spożycia: 27.01.23, 08:30
                                                    Słuchajcie:
                                                    twitter.com/SamPereira_/status/1618551130585432064
                                                  • al-szamanka Re: Kicia najbardziej znana jest ze spożycia: 27.01.23, 20:43
                                                    rena-ta49 napisała:

> Słuchajcie:
                                                    > twitter.com/SamPereira_/status/1618551130585432064

O rany, co za paskudny, obrzydliwy babsztyl!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • rena-ta49 Re: Kicia najbardziej znana jest ze spożycia: 28.01.23, 09:43
                                                    al-szamanka napisała:

> rena-ta49 napisała:
                                                    >
                                                    > > Słuchajcie:
                                                    > > twitter.com/SamPereira_/status/1618551130585432064
                                                    >
                                                    > O rany, co za paskudny, obrzydliwy babsztyl!!!!!!!!!!!!!!
                                                    >
                                                    >

Czego wymagać od pijaczki z KOD.Taką hołotę do Sejmu wprowadził Schetyna.
                                                  • rena-ta49 Stała się wielka tragedia, 08.03.23, 07:56
                                                    Syn Filiks popełnił 17 lutego samobójstwo.Trwa śledztwo i wychodzą różne sprawy,m/n to ,że to dziecko było pozbawione opieki przez matkę. Wyjdzie jeszcze wiele...
                                                    https://pbs.twimg.com/media/FqoXkDJXwAgvy3u?format=jpg&name=small

Wczoraj odbył się pogrzeb tego chłopca, Filiks prosiła o ciszę nad trumną syna, a Tuskz PO w pełnym składzie tuż po pogrzebie robi konferencję prasową dla TVN,Polsat i ZET-ki.
                                                    Z tyłu stoi Piotr Borys, który zdradził dane ofiar:
                                                    twitter.com/Lilly46851766/status/1633132172046467074

• rena-ta49 Re: Stała się wielka tragedia, 08.03.23, 15:35
                                                    Wychodzi wiele smutnych rzeczy,a wiele jeszcze wyjdzie.Dwa razy to dziecko miało nieudane próby samobójcze,trzecia zakończyła się tragicznie.W tym czasie mama nie otoczyła dziecka opieką,wolała na spędach KOD-ziarskich się bawić,posłuchajcie:
                                                    twitter.com/Maniek_53/status/1633411275756564486
                                                    https://pbs.twimg.com/media/FqsP6-1XwAYc4m5?format=jpg&name=small
                                                  • rena-ta49 Trwa atak na dziennikarza Radia Szczecin 08.03.23, 15:44
                                                    za ujawnienie tej szczecińskiej pedofilskiej afery,chociaż to nie Duklanowski pierwszy ujawnił te fakty, a dzień wcześniej Super Exspress:
                                                    https://pbs.twimg.com/media/FqsfpaaWwAQGHLG?format=jpg&name=900x900
                                                    Super ekspress już 28 grudnia pisał o pedofilu z PO i znanej parlamentarzystce 29 grudnia tekst zmieściły Gazeta pl. Na temat,Interia i media szczecińskie .
                                                    30 grudnia poseł Borys w audycji na żywo głosno rozgłosił że sprawa dotyczy posłanki PO!

Atak na Duklanowskiego jest zemstą za ujawnienie afery kopert Grodzkiego i afery melioracyjnej Gawłowskiego!
                                                  • rena-ta49 Re: Trwa atak na dziennikarza Radia Szczecin 10.03.23, 07:30
                                                    Krzysztof Faliński to piąty członek Platformy Obywatelskiej skazany za pedofilię! Ilu gwałcicieli jeszcze gwałcicieli jest w PO?!
                                                  • rena-ta49 No i dał głos Matczak,którego 11.03.23, 10:40
                                                    być może dziadek tworzył taką oto grafikę:
                                                    https://pbs.twimg.com/media/Fq4JaOQWIBQIYto?format=jpg&name=small
                                                    ten sam bolszewicki hipokryta ,który zastraszał córkę Wielkguckiego-blogera
                                                    https://pbs.twimg.com/media/Fq6zkZiWIAArKfG?format=jpg&name=900x900
                                                    Czy ktoś zna większego bydlaka wśród kasty?

Używa cap słowa FASZYZM, a nawet nie wie co ono oznacza. To chyba ulubione słówko lewackich obszczymurów kiedy nie mają innych argumentów.
                                                    https://pbs.twimg.com/media/FqypWVhWAAAwSNQ?format=jpg&name=900x900

• al-szamanka Re: No i dał głos Matczak,którego 11.03.23, 12:46
                                                    rena-ta49 napisała:

> https://pbs.twimg.com/media/Fq6zkZiWIAArKfG?format=jpg&name=900x900
                                                    > Czy ktoś zna większego bydlaka wśród kasty?

Podejrzewam, ze dla poparcia swoich slow chetnie by te corke cial powolutku scyzorykiem, aby pokazac ojcu, co moze spotkac jego dziecko za "mowe nienawisci" Patologia przez 1000 P
                                                  • rena-ta49 Re: No i dał głos Matczak,którego 12.03.23, 08:27
                                                    ", ze dla poparcia swoich slow chetnie by te corke cial powolutku scyzorykiem, aby pokazac ojcu, co moze spotkac jego dziecko za "mowe nienawisci" Patologia przez 1000 P"

To prawdopodobne ,bolszewikom morderstwa,tortury najlepiej wychodziły i gdyby tylko mieli możliwość to by stosowali.W ramach wprowadzania demokracji i wprowadzania ich zasad.
                                                    Ich przodkowie,ta ruska swołocz przywieziona do Polski na ruskich tankach chcą nas uczyć ich "kultury"
                                                    Jaka jest ich "kultura" widzimy na ich spędach. Genów się nie oszuka!
                                                  • rena-ta49 Matczaki i inne bolszewiki się zes*ają, 14.03.23, 16:35
                                                    bo zostali kretynami roku:
                                                    Nigdy nie twierdziliśmy, że Mikołaj popełnił samobójstwo z powodu publikacji Radia Szczecin i hejtu, który się na niego wylał. Te fakty połączyła opinia publiczna. My nie chcemy podgrzewać atmosfery – mówi adwokat Mikołaj Marecki, pełnomocnik posłanki PO Magdaleny Filiks.
                                                    https://pbs.twimg.com/media/FrLTMUUXwAILvs5?format=jpg&name=900x900

Chyba komuś pali sie pod dupskiem w trakcie śledztwa prokuratury,co jeszcze wyjdzie na jaw?
                                                    Ile jeszcze jest ofiar tego pedofila z PO?
                                                  • al-szamanka Re: Trwa atak na dziennikarza Radia Szczecin 11.03.23, 12:42
                                                    rena-ta49 napisała:

> Krzysztof Faliński to piąty członek Platformy Obywatelskiej skazany za pedofili
                                                    > ę! Ilu gwałcicieli jeszcze gwałcicieli jest w PO?!

Podejrzewam, ze wieeeelu, bo przeciez wiedza, ze tak dlugo jak beda siedzieli w PO wlos im z glowy nie spadnie, swoi beda ich bronic do upadlego.
                                                  • m.maska Re: Trwa atak na dziennikarza Radia Szczecin 14.03.23, 17:50
                                                    Matka, ktora nie dopelnila obowiazku opieki powinna zostac pociagnieta do odpowiedzialnosci.
                                                  • al-szamanka Re: Trwa atak na dziennikarza Radia Szczecin 14.03.23, 20:18
                                                    m.maska napisała:

> Matka, ktora nie dopelnila obowiazku opieki powinna zostac pociagnieta do odpow
                                                    > iedzialnosci.
                                                    >

No, ale mozna wszystko zrzucic na PiS i jest sie czystym
                                                  • rena-ta49 Platforma Obłąkanych zboczeńców 15.03.23, 19:23
                                                    Warszawski urzędnik aresztowany za dziecięcą pornografię.
                                                    www.tvp.info/68509897/warszawa-urzednik-podejrzany-o-posiadanie-i-rozpowszechnianie-tresci-pornograficznych-z-udzialem-maloletnich-aresztowany
                                                  • rena-ta49 Re: Trwa atak na dziennikarza Radia Szczecin 15.03.23, 20:08
                                                    al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
                                                    >
                                                    > > Matka, ktora nie dopelnila obowiazku opieki powinna zostac pociagnieta do
                                                    > odpow
                                                    > > iedzialnosci.
                                                    > >
                                                    >
                                                    > No, ale mozna wszystko zrzucic na PiS i jest sie czystym
                                                    >
                                                    >

Ona już spuszcza z tonu,nie wiadomo co sledztwo prokuratorskie pokaże!
                                                  • rena-ta49 Re: Trwa atak na dziennikarza Radia Szczecin 15.03.23, 20:05
                                                    m.maska napisała:

> Matka, ktora nie dopelnila obowiazku opieki powinna zostac pociagnieta do odpow
                                                    > iedzialnosci.
                                                    >

Matka sama sprowadziła do domu tego pedofila.
                                                    Sama napisała, że do pracy wychodziła w poniedziałek a wracała w piątek wieczorem.
                                                    Dzieci nie były dla matki ważne, tylko partia!!
                                                    W dzień śmierci tego dziecka o kotkach pisała:
                                                    twitter.com/FiliksMagdalena/status/1626513204569419777
                                                  • al-szamanka Re: Trwa atak na dziennikarza Radia Szczecin 15.03.23, 21:52
                                                    rena-ta49 napisała:

> m.maska napisała:
                                                    >
                                                    > > Matka, ktora nie dopelnila obowiazku opieki powinna zostac pociagnieta do
                                                    > odpow
                                                    > > iedzialnosci.
                                                    > >
                                                    >
                                                    >
                                                    > Matka sama sprowadziła do domu tego pedofila.
                                                    > Sama napisała, że do pracy wychodziła w poniedziałek a wracała w piątek wieczor
                                                    > em.
                                                    > Dzieci nie były dla matki ważne, tylko partia!!
                                                    > W dzień śmierci tego dziecka o kotkach pisała:
                                                    > twitter.com/FiliksMagdalena/status/1626513204569419777

Czyli nie znala swojego dziecka, bo inaczej zauwazylaby ze jest cos nie tak... tym bardziej, ze mial za soba dwie proby.
                                                  • rena-ta49 Re: Trwa atak na dziennikarza Radia Szczecin 16.03.23, 07:04
                                                    Jak miała znać swoje dzieci,kiedy od 2015 roku szlajała się pijana na spędach KOD.
                                                    Te dwie próby samobójcze niczego jej nie nauczyły.
                                                  • m.maska Re: Trwa atak na dziennikarza Radia Szczecin 16.03.23, 12:00
                                                    rena-ta49 napisała:

> Jak miała znać swoje dzieci,kiedy od 2015 roku szlajała się pijana na spędach
                                                    > KOD.
                                                    > Te dwie próby samobójcze niczego jej nie nauczyły.

Hmmm... w obliczu tego, ze tylu pedofilow ma PO w sswoich szeregach, jakos przestaje dziwic, ze Tusk na listy wyborcze wpusci wylacznie tych, ktorzy beda popierac aborcje - no w koncu musi chronic tych zboczencow przed alimentami.
                                                  • rena-ta49 Re: Trwa atak na dziennikarza Radia Szczecin 16.03.23, 20:21
                                                    m.maska napisała:

> rena-ta49 napisała:
                                                    >
                                                    > > Jak miała znać swoje dzieci,kiedy od 2015 roku szlajała się pijana na sp
                                                    > ędach
                                                    > > KOD.
                                                    > > Te dwie próby samobójcze niczego jej nie nauczyły.
                                                    >
                                                    > Hmmm... w obliczu tego, ze tylu pedofilow ma PO w sswoich szeregach, jakos prze
                                                    > staje dziwic, ze Tusk na listy wyborcze wpusci wylacznie tych, ktorzy beda popi
                                                    > erac aborcje - no w koncu musi chronic tych zboczencow przed alimentami.
                                                    >
                                                    >

Lewactwo (dawne PZPR) i Platfusy w swoich szeregach bardzo lubią wszelkie patologie!

• al-szamanka Re: Trwa atak na dziennikarza Radia Szczecin 16.03.23, 21:22
                                                    rena-ta49 napisała:

> Lewactwo (dawne PZPR) i Platfusy w swoich szeregach bardzo lubią wszelkie patol
                                                    > ogie!

I to jest nieslychane! Patole przyciagaja patole.
    • rena-ta49 Re: Pedofil, to pedofil, bez względu na zawód! 18.09.20, 21:42
      I niech mi ktoś powie że nie powinno być kary śmierci.
      https://pbs.twimg.com/media/EiM49aeWAAANmGs?format=jpg&name=small

Sąd zajmie się sprawą tego kolesia. Były żołnierz zgwałcił 13 miesięczną córkę sąsiadów, dotkliwie raniąc miejsca intymne dziecka. Maleństwo po tym bestialstwie przeżyło dzięki lekarzom w klinice ginekologicznej w Szczecinie. Po chuj sąd?
      twitter.com/i_adi1280i/status/1306950951249551360
      • rena-ta49 Pedofil Polański 13.11.20, 07:08
        Francuska Akademia Filmowa podjęła decyzję o wyrzuceniu Romana Polańskiego. Zakończyło to trwający od miesiąca spór o polsko-francuskiego reżysera.
        Oprócz Polańskiego, z akademii wyrzucono 17 innych osób. Los polskiego reżysera podzielili m.in. Costa-Gavras, Regis Wargnier i Thomas Langmann.

Polański i inni filmowcy otrzymali honorowy status za przyznane im nagrody, ale w związku z zarzutami o gwałt, którego dokonać miał polski reżyser, w ostatnich miesiącach coraz głośniej nawoływano do jego wyrzucenia.
        www.rp.pl/Film/201119775-Roman-Polanski-wyrzucony-z-Francuskiej-Akademii-Filmowej.html
        • al-szamanka Re: Pedofil Polański 13.11.20, 19:29
          rena-ta49 napisała:

> Francuska Akademia Filmowa podjęła decyzję o wyrzuceniu Romana Polańskiego. Zak
          > ończyło to trwający od miesiąca spór o polsko-francuskiego reżysera.
          > Oprócz Polańskiego, z akademii wyrzucono 17 innych osób. Los polskiego reżysera
          > podzielili m.in. Costa-Gavras, Regis Wargnier i Thomas Langmann.
          >
          > Polański i inni filmowcy otrzymali honorowy status za przyznane im nagrody, ale
          > w związku z zarzutami o gwałt, którego dokonać miał polski reżyser, w ostatnic
          > h miesiącach coraz głośniej nawoływano do jego wyrzucenia.
          > www.rp.pl/Film/201119775-Roman-Polanski-wyrzucony-z-Francuskiej-Akademii-Filmowej.html

Traktuję to jako mały kawałeczek sprawiedliwości... mały.
          • rena-ta49 Re: Pedofil Polański 13.11.20, 19:41
            Dokładnie! Lepiej późno niż wcale.
            • opuncja.figowa.1 Re: Pedofil Polański 13.11.20, 22:14
              Długo zbierali się na odwagę. Dopiero, jak stało się modne i zgodne z nurtem.
              • rena-ta49 Re: Pedofil Polański 14.11.20, 08:59
                opuncja.figowa.1 napisała:

> Długo zbierali się na odwagę. Dopiero, jak stało się modne i zgodne z nurtem.

Gdyby jeszcze tak ekstradycja do USA..
                • al-szamanka Re: Pedofil Polański 14.11.20, 22:15
                  rena-ta49 napisała:

> opuncja.figowa.1 napisała:
                  >
                  > > Długo zbierali się na odwagę. Dopiero, jak stało się modne i zgodne z nur
                  > tem.
                  >
                  >
                  > Gdyby jeszcze tak ekstradycja do USA..

Oby! Gdy do tego dojdzie wypiję szampana.
                  • rena-ta49 Re: Pedofil Polański 15.11.20, 07:04
                    Oby! Gdy do tego dojdzie wypiję szampana.
                    Nie tylko TY,wielu by tak zrobiło.
                    Tylko trzeba się liczyć z tym ,że on ma juz swój wiek,wiec nie wiem czy doczeka.
                    • rena-ta49 Pederaści pedofile i to nie ksiądz? 12.12.20, 11:18
                      Ale lekarz?
                      Wrocławska prokuratura wyjaśnia przyczyny zgonu lekarza w jednym z hoteli we Wrocławiu. O śmierci poinformował przebywający z nim w pokoju inny mężczyzna, któremu postawiono zarzut posiadania treści o charakterze pedofilskim. Mężczyzna przyznał się do ich posiadania.
                      Rzecznik Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu prok. Radosław Żarkowski powiedział w piątek PAP, że do śmierci lekarza Remigiusza D. doszło w czwartek 3 grudnia w jednym z hoteli we Wrocławiu. Powiadomił o tym przebywający z nim w pokoju inny mężczyzna - Robert B.

"Po potwierdzeniu zgonu odbyły się oględziny z udziałem prokuratora, który zdecydował o przeprowadzeniu sekcji zwłok w celu określenia przyczyny śmierci. Wyniki sekcji nie są jeszcze znane" - powiedział prokurator.

Jako pierwsza o sprawie napisała "Gazeta Wyborcza", która powołując się na anonimowe źródła, przekazała, że na zabezpieczonych w pokoju hotelowym telefonach miała być nagrana pornografia dziecięca oraz sceny z orgii osób dorosłych. Zasugerowano w materiale, że na nagraniach są sceny odurzania i upuszczania krwi nieświadomym i niezidentyfikowanym osobom.

Prok. Żarkowski nie potwierdził tych informacji i podkreślił, że treści o charakterze pedofilskim znaleziono na telefonie należącym do Roberta B. Stały się one podstawą do postawienia zarzutów.

"Mężczyzna został przesłuchany w charakterze podejrzanego i przyznał się do posiadania takich treści. Prokurator złożył wniosek o zastosowanie tymczasowego aresztu wobec niego, ale sąd nie przychylił się do tego wniosku i zastosował wobec podejrzanego dozór policji"

- powiedział prok. Żarkowski.
                      Za to przestępstwo grozi do 5 lat więzienia.

Prokurator Żarkowski dodał, że zabezpieczono w śledztwie nośniki elektroniczne, a ich zawartość jest częścią postępowania i będzie dopiero dokładnie analizowana.

"Sugerowanie, co na nich się znajduje i do kogo faktycznie należały te nośniki elektroniczne jest bezpodstawne i przedwczesne"

- powiedział prokurator.

4. Wojskowy Szpital Kliniczny we Wrocławiu wydał oświadczenie, w którym poinformowano, że doktor D. od marca tego roku pełnił po kilka dyżurów miesięcznie na podstawie umowy kontraktowej, jako firma zewnętrza. Lekarz nie był etatowym pracownikiem szpitala, ale placówka uruchomiła procedury sprawdzające jego zawodową aktywność na SOR.

niezalezna.pl/368634-tajemniczy-zgon-lekarza
                      • rena-ta49 Re: Pederaści pedofile i to nie ksiądz? 12.03.21, 16:54
                        Biała Podlaska: Znany lekarz i społecznik wykorzystał seksualnie dziecko. Sąd odracza mu karę a miejscowa przychodnia przyjęła go do pracy. Lokalne "elity" udają, że nie ma żadnej sprawy. Wiadomo - to nie ksiądz
                        wpolityce.pl/spoleczenstwo/542757-filipczyk-w-nowym-sieci-nic-wielkiego-sie-nie-stalo?utm_source=upday
                        • rena-ta49 Tego bolszewicy chcą dla naszych dzieci!! 13.05.21, 21:24
                          Telewizje w Danii i Holandii wyświetlają u siebie program, w którym dorośli rozbierają się przed dziećmi, a te zadają im intymne pytania. Teraz okazało się, że jeden z uczestników jest pedofilem i został skazany przez sąd w Glostrup pod Kopenhagą na zaledwie 9 miesięcy więzienia.Mężczyzna miał dopuścić się molestowania seksualnego dziecka i posiadać kilka tysięcy materiałów z pornografią dziecięcą. Audycja z jego udziałem ukazała się w listopadzie zeszłego roku w duńskiej stacji telewizyjnej dla dzieci.

Program jest skierowany do dzieci w wieku 7-12 lat i zdaniem jego autorów ma na celu „promować pozytywne nastawienie do ciała oraz rozwiewać wątpliwości dotyczące organów płciowych”. W Danii miał już dwa sezony i wygrał nawet festiwal telewizyjnych audycji dla dzieci. W zeszłym roku wprowadzili go u siebie także Holendrzy. W ich ślady zamierza pójść też norweska telewizja.

To zresztą nie jedyny jawnie propedofilski program wyświetlany w duńskiej telewizji. Niedawno dzieci w tym kraju mogły oglądać kreskówkę o Johnie Dillermandzie i jego…długim penisie, którym robił różne dziwne czynności, np. grał w badmintona albo kradł dzieciom lody.

Fundacja Pro-Prawo do Życia od dawna alarmuje, że tzw. edukacja seksualna i tego typu programy telewizyjne służą seksualizowaniu dzieci i oswajaniu społeczeństwa z pedofilią. Jak widać po duńskim przykładzie dewianci się nie zatrzymują i dalej realizują swoje plany. Pomaga im w tym systemowa seksualizacja w szkołach i bierność rodziców.
                          stronazycia.pl/golas-z-dunskiego-programu-dla-dzieci-okazal-sie-pedofilem-zaskoczenie/
                          • al-szamanka Re: Tego bolszewicy chcą dla naszych dzieci!! 13.05.21, 22:13
                            Najbardziej wkurza mnie bezczynność rodziców, bo to oni powinni walczyć o swoje dzieci, a tymczasem zachowują się tak, jakby im to wisiało.
                            • rena-ta49 Re: Tego bolszewicy chcą dla naszych dzieci!! 14.05.21, 07:55
                              al-szamanka napisała:

> Najbardziej wkurza mnie bezczynność rodziców, bo to oni powinni walczyć o swoje
                              > dzieci, a tymczasem zachowują się tak, jakby im to wisiało.
                              >

Dokładnie,zaraz się przypomina obrona Kroloppa, tego od Poznańskich Słowików.
                              Głupota rodzicow,dla których ważne było ze dzieci miały paszporty wyjeżdżały.
                              I od tamtego czasu nie wiele się zmieniło,ślepota dorosłych postepuje.
                              • rena-ta49 Re: Tego bolszewicy chcą dla naszych dzieci!! 21.07.21, 07:13
                                Gwiazdor aresztowany za pedofilię. Media ujawniły nazwisko.
                                www.tvp.info/54950486/premier-league-gylfi-sigurdson-everton-podejrzany-o-pedofilie

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka