rena-ta49 11.01.21, 18:12 W tym roku Owsiak prowadzi wojnę z Polakami: Nie wspieram głoszących hasło TO JEST WOJNA! Nie daję na Wielką Orkiestrę Wspierania Aborcji ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: W tym roku WOŚP pod symbolami aborcjonistów!! 13.01.21, 19:32 rena-ta49 napisała: > W tym roku Owsiak prowadzi wojnę z Polakami: > > Nie wspieram głoszących hasło TO JEST WOJNA! > Nie daję na Wielką Orkiestrę Wspierania Aborcji ! Straszne. Teraz to nie wiadomo czy datków z puszek nie przeznaczy na zakup armat. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: W tym roku WOŚP pod symbolami aborcjonistów!! 14.01.21, 08:07 al-szamanka napisała: > rena-ta49 napisała: > > > W tym roku Owsiak prowadzi wojnę z Polakami: > > [img]https://pbs.twimg.com/media/ErboW2oWMAAasEr?format=jpg&name=small[/i > mg] > > Nie wspieram głoszących hasło TO JEST WOJNA! > > Nie daję na Wielką Orkiestrę Wspierania Aborcji ! > > Straszne. > Teraz to nie wiadomo czy datków z puszek nie przeznaczy na zakup armat. > > Nic lepiej nie pokazuje, że WOŚP to nie dobroczynność a propagandowo-polityczny cyrk! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: W tym roku WOŚP pod symbolami aborcjonistów!! 14.01.21, 19:19 rena-ta49 napisała: > Nic lepiej nie pokazuje, że WOŚP to nie dobroczynność a propagandowo-polityczny > cyrk! W końcu tatunio Owsika to reżimowy milicjant w stopniu pułkownika. Pochodzenie zobowiązuje. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: W tym roku WOŚP pod symbolami aborcjonistów!! 14.01.21, 20:08 al-szamanka napisała: > rena-ta49 napisała: > > > Nic lepiej nie pokazuje, że WOŚP to nie dobroczynność a propagandowo-poli > tyczny > > cyrk! > > W końcu tatunio Owsika to reżimowy milicjant w stopniu pułkownika. Pochodzenie > zobowiązuje. > > Cała rodzinka bardzo zacna,ojciec był milicjantem i sekretarzem PZPR a matka pracowała w komunistycznej prokuraturze Odpowiedz Link
al-szamanka Re: W tym roku WOŚP pod symbolami aborcjonistów!! 14.01.21, 20:26 I jeszcze jedno. Pomysł WOSP też nie jest Owsika. Wymyślił ktoś inny, ale tatuś pomógł i załatwił, że synuś to przejął. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: W tym roku WOŚP pod symbolami aborcjonistów!! 15.01.21, 07:04 al-szamanka napisała: > I jeszcze jedno. > Pomysł WOSP też nie jest Owsika. Wymyślił ktoś inny, ale tatuś pomógł i załatwi > ł, że synuś to przejął. > Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: W tym roku WOŚP pod symbolami aborcjonistów!! 15.01.21, 07:13 al-szamanka napisała: > I jeszcze jedno. > Pomysł WOSP też nie jest Owsika. Wymyślił ktoś inny, ale tatuś pomógł i załatwi > ł, że synuś to przejął. > Dwa lata temu Owsiak nie przerywając Finału WOŚP po morderstwie Adamowicza potwierdził stara maksymę - Co znaczy jedno zycie ludzkie jak w gre wchodzą miliony dla niego i jego rodziny! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: W tym roku WOŚP pod symbolami aborcjonistów!! 15.01.21, 20:02 Jakby przerwał imprezę po morderstwie to by nie zarobił. Swoją drogą straszne! Zawsze się przerywa w takich sytuacjach, bo jak to, ktoś został zamordowany na naszych oczach, a my dalej się bawimy... kompletny brak ludzkich odruchów, zero człowieczeństwa. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: W tym roku WOŚP pod symbolami aborcjonistów!! 15.01.21, 21:19 al-szamanka napisała: > Jakby przerwał imprezę po morderstwie to by nie zarobił. Swoją drogą straszne! > Zawsze się przerywa w takich sytuacjach, bo jak to, ktoś został zamordowany na > naszych oczach, a my dalej się bawimy... kompletny brak ludzkich odruchów, zero > człowieczeństwa. > Owsiak nie przerwal i kase zbieral. Spiewal,tanczyl i sie smial. Woodstock też nie przerywa, gdy policja znajduje kolejne ciała Ten koleś to hiena żerująca na krzywdzie ludzkiej. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: W tym roku WOŚP pod symbolami aborcjonistów!! 25.01.21, 17:23 TAK TO DZIAŁA: " byłem kilka lat konserwatorem sprzętu medycznego na Bloku Operacyjnym w jednym z warszawskich szpitali ..kiedy sprzęt od WOŚP stoi szósty rok w piwnicy i w pakamerze i się kurzy, nieużywany. Dlaczego ??? Bo dyrektor szpitala miał jaja i się przeciwstawił mafii medycznej, którą Owsik wspiera. A działa to tak: 1. Owsik dostaje pełne info od zaufanych kolesi , które szpitale są w stanie zaciągnąć kredyt na drogi sprzęt od koncernów medycznych i jaki to będzie sprzęt.n.p.od pana profesora gACIE NACIĄG. 2. Ogłasza "na co w tym roku zbiera". Po zbiórce i ogłoszeniu wyników rozpoczyna się "polowanie na frajerów". 3. W porozumieniu z NFZtem, gdzie przecież siedzą "sami nasi", przekazuje nieodpłatnie sprzęt do "potrzebujących placówek" w całej Polsce. Sprzęt jest oczywiście cały oklejony serduszkami. 4. Aby szpital mógł uruchomić drogi, zachodni sprzęt (kupić szkolenia, instrukcje, odczynniki) potrzebuje kosmicznych milionów, których oczywiście nie ma, bo ledwo przędzie .... Dlatego aby sprzęt z WOŚP zadziałał, szpital MUSI WZIĄĆ LICHWIARSKI KREDYT ! 5. Potem sytuacja jest już dość klarowna - szpital zadłuża się coraz bardziej bo eksploatacja drogiego sprzętu z zachodu kosztuje coraz więcej ... Fakty TVN pierdolą o "kolejnych niegospodarnościach w Służbie Zdrowia"i tak dalej i tak dalej ... A za rok rozpocznie się polowanie na kolejnych frajerów, tym razem będzie to Pogotowie ?? Czy oddziały pediatryczne ??? 6. To złodziejstwo i bandytyzm nie ma końca, bo: - Polacy chcą dawać na Owsiaka i się cieszą, - Owsik kombinuje coraz więcej i się cieszy, - lewackie media klepią po plecach Owsiaka, popierają i się cieszą z reklamy i wpłat od reklamodawców, - bandyci z mafii medycznej zarabiają krocie i się cieszą, - na koniec lichwiarski bank udziela niespłacalnego, ale gwarantowanego z budżetu Państwa Polskiego, bardzo drogiego kredytu i ten to dopiero się cieszy .... POLAKU, SKOŃCZ Z TYM BANDYTYZMEM, NIE DAWAJ WIĘCEJ OWSIaKOWI, DAJ LEPIEJ SWOIM RODZICOM ALBO SWOIM DZIECIOM, wnukom ! / A.L. Korczak. twitter.com/dareckii2233/status/1353110830598991872 Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: W tym roku WOŚP pod symbolami aborcjonistów!! 28.01.21, 14:52 Nie ma to jak zbierać kasę na dzieci które chce się zabijać!! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: W tym roku WOŚP pod symbolami aborcjonistów!! 28.01.21, 21:23 rena-ta49 napisała: > Nie ma to jak zbierać kasę na dzieci które chce się zabijać!! > Logiki w tym nie ma, ale lewizna właśnie jest kompletnie nielogiczna, więc co im tam. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: W tym roku WOŚP pod symbolami aborcjonistów!! 28.01.21, 21:56 al-szamanka napisała: > rena-ta49 napisała: > > > Nie ma to jak zbierać kasę na dzieci które chce się zabijać!! > > > [img]https://pbs.twimg.com/media/Es0qC_uXYAITtGf?format=jpg&name=small[/i > mg] > > > Logiki w tym nie ma, ale lewizna właśnie jest kompletnie nielogiczna, więc co i > m tam. > Na uniwersytetach "kształcą" kretynów? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: W tym roku WOŚP pod symbolami aborcjonistów!! 29.01.21, 17:58 Owsiak chwali się, że w niedzielę będą "grali" razem z czarnymi macicami, aborcjonistkami ze 'strajku kobiet'. Czy dzieci z puszkami będą zachęcać do datków sympatycznym hasłem - WYPIERDALAĆ ??? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: W tym roku WOŚP pod symbolami aborcjonistów!! 31.01.21, 07:48 Dzisiaj lempartowe Julki będą stały pod kościołami i kasę na cywilizację śmierci do puszek syna milicjanta będą zbierały nie dajcie się nabrać! Odpowiedz Link
rena-ta49 10-letnie dziewczynki będą z puszkami 31.01.21, 07:58 I takimi transparentami? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: 10-letnie dziewczynki będą z puszkami 31.01.21, 08:53 Zbierają dziś na usuwanie tych :nowotworów" Odpowiedz Link
rena-ta49 Zbiórka na walkę z kościołem pod kościołem 31.01.21, 11:16 bolszewiki to jednak bolszewicka maść! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Zbiórka na walkę z kościołem pod kościołem 31.01.21, 17:54 Apostazja,niszczenie kościolów ,ale gdzie ta bolszewia idzie na bolszewika Owsika zbierać?Własnie pod te koscioły! Odpowiedz Link
rena-ta49 "Bo wszyscy artyści to..." 31.01.21, 18:29 Kurdej Szatan: Aborcja na żądanie i Bóg się rodzi Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zbiórka na walkę z kościołem pod kościołem 31.01.21, 21:22 rena-ta49 napisała: > Apostazja,niszczenie kościolów ,ale gdzie ta bolszewia idzie na bolszewika Owsi > ka zbierać?Własnie pod te koscioły! > > > Tych żebrzących pod kościołami na Owsiaka powinno się polewać z armatek wodnych, to nie miejsce dla nich. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Zbiórka na walkę z kościołem pod kościołem 01.02.21, 06:52 Głupki z sekty Owsiaka mimo żebrania pod kościołami zebrali 127 mln Teraz na Służbę Zdrowia rząd wydaje 105 mld co roku, Tusk i jego banda wydawała "tylko" 70 mld. Tylko na tą różnice Owsiak musiałby zbierać 100 lat. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Zbiórka na walkę z kościołem pod kościołem 01.02.21, 07:02 Chyba by nie starczyło tych armatek,ale też byłabym za tym. Od dziś znów bolszewiki zaczną pluć na KK,zaczną wrzeszczeć o apostazji i niszczyć! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Puszka komuszka 02.02.21, 21:54 Stuletni dziadek w Wielkiej Brytanii zebrał na szpitale 33 miliony funtów, to jest 167 milionów złotych i natychmiast przelał wszystko brytyjskim szpitalom. Owsiak z 47 TV, 3 tys firm i 5 tys celebrytów, zabrał 127 milionów, z czego się rozliczy za 4 lata, po odjęciu kosztów.. twitter.com/PKontrowersje Ten stulatek akurat dzisiaj zmarł R.I.P Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Puszka komuszka 13.02.21, 18:07 Zgodnie z regulaminem sekty @fundacjawosp , najpóźniej do 5 lutego wszystkie sztaby musiały przelać kasę. Dziś mamy 13 lutego i tydzień po terminie, a stan konta sekty to 93 miliony ze 127 deklarowanych. Bez kreatywnej księgowości się nie uda twitter.com/PKontrowersje/status/1360618769308090376 Po tym "rekordzie" w Służba Zdrowia naprawdę stanie na nogi Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Puszka komuszka 13.02.21, 20:23 No to teraz zamiast słoika będzie Owsik szukał 34 milionów... pod stołem, na stole, i może na śmietniku historii. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Puszka komuszka 14.02.21, 08:29 al-szamanka napisała: > No to teraz zamiast słoika będzie Owsik szukał 34 milionów... pod stołem, na st > ole, i może na śmietniku historii. > No tak,znów się zdenerwuje i tylko czekać jak wskoczy na stół i odstawi cyrk. Odpowiedz Link
m.maska Re: W tym roku WOŚP pod symbolami aborcjonistów!! 17.02.21, 12:35 Po wojnie i jeszcze dlugie lata chyba do poznych 90-ych w Niemczech byl bardzo restrykcyjny zakaz aborcji, Niemki jezdzily usuwac ciaze do Holandii. Ciekawe za ile lat demografia zmusi ich ponownie do wprowadzenia zakazu. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: W tym roku WOŚP pod symbolami aborcjonistów!! 17.02.21, 16:29 m.maska napisała: > Po wojnie i jeszcze dlugie lata chyba do poznych 90-ych w Niemczech byl bardzo > restrykcyjny zakaz aborcji, Niemki jezdzily usuwac ciaze do Holandii. Ciekawe z > a ile lat demografia zmusi ich ponownie do wprowadzenia zakazu. > Raczej nie wprowadzą.Chyba po to zaprosiła Angela gości,żeby sie licznie rozmnażali? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: W tym roku WOŚP pod symbolami aborcjonistów!! 18.01.22, 07:21 WOŚP z Owsiakiem na czele żąda aby każdy sprzęt zakupiony przez fundację, oklejony był rozpoznawalnym serduszkiem orkiestry. Dlaczego zatem Land Rover za 0,5mln za pieniądze zebrane przez dzieci, którym jeździ Owsiak, nie ma tego symbolu? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Komu on nie daje....? 21.01.22, 21:47 rena-ta49 napisała: > Oj, a jemu chyba Śmiszek nie da. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Komu on nie daje....? 22.01.22, 22:15 al-szamanka napisała: > rena-ta49 napisała: > > > [img]https://pbs.twimg.com/media/FI_LBfyX0Ac-l2R?format=jpg&name=small[/i > mg] > > Oj, a jemu chyba Śmiszek nie da. > > A ja sądziłam ,że Biedroń jest żoną Na to by wskazywał ten kartonik Odpowiedz Link
rena-ta49 Stara UBecka szkoła. 24.01.22, 07:09 WOŚP licytuje prześmiewczy obraz kardynała Dziwisza w kapeluszu muchomora na głowie: „stary, trujący grzyb”. Wojna ideologiczna Owsiaka, syna pułkownika służb PRL. Pod kapeluszem starego, komunistycznego grzyba żerują na naiwności dzieci, które dla nich zbierają pieniądze głównie pod kościołami!! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Stara UBecka szkoła. 24.01.22, 23:11 rena-ta49 napisała: > WOŚP licytuje prześmiewczy obraz kardynała Dziwisza w kapeluszu muchomora na gł > owie: „stary, trujący grzyb”. > Wojna ideologiczna Owsiaka, syna pułkownika służb PRL. Pod kapeluszem starego, > komunistycznego grzyba żerują na naiwności dzieci, które dla nich zbierają pien > iądze głównie pod kościołami!! Pamietam jak ta zakala czolgala sie po stole szukajac niby pieniedzy. Pajac w czerwonych spodniach - nawet pomysl WOSP jest nie jego... tatus mu zalatwil. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: POyebany świat Super Niani i lewactwa 31.01.22, 15:10 Jak żyje to nie spotkałam mądrego lewaka. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Stara UBecka szkoła. 31.01.22, 15:08 al-szamanka napisała: > rena-ta49 napisała: > > > WOŚP licytuje prześmiewczy obraz kardynała Dziwisza w kapeluszu muchomora > na gł > > owie: „stary, trujący grzyb”. > > Wojna ideologiczna Owsiaka, syna pułkownika służb PRL. Pod kapeluszem sta > rego, > > komunistycznego grzyba żerują na naiwności dzieci, które dla nich zbieraj > ą pien > > iądze głównie pod kościołami!! > > Pamietam jak ta zakala czolgala sie po stole szukajac niby pieniedzy. Pajac w c > zerwonych spodniach - nawet pomysl WOSP jest nie jego... tatus mu zalatwil. > > Kto nie pamieta pajacowania tego charytatywnego oszusta IIIRP Odpowiedz Link