Dodaj do ulubionych

"AFERA MAILOWA-Dworczyka"

22.04.22, 07:16
którą tak się jarali bolszewicy to w/g amerykańskich śledczych to sprawka Rosji.
To co pochodzi z Rosji to jak wiadomo "najczystsza prawda"

Amerykańska firma wywiadowcza Recorded Future ustaliła, że to Rosjanie stoją za operacją cybernetyczną Ghostwriter. Jej częścią była głośna w Polsce afera e-mailowa, czyli ujawnienie szeregu wiadomości ze skrzynki ministra Michała Dworczyka.
wiadomosci.wp.pl/afera-mailowa-wedlug-amerykanskich-sledczych-stala-za-nia-rosja-6760313512749888a
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: "AFERA MAILOWA-Dworczyka" 25.04.22, 16:37
      Komu wierzyc? Boszewikom/lemingom czy Amerykanom?
      Ja oczywiscie Amerykanom.
      • rena-ta49 Re: "AFERA MAILOWA-Dworczyka" 26.04.22, 07:02
        al-szamanka napisała:

> Komu wierzyc? Boszewikom/lemingom czy Amerykanom?
        > Ja oczywiscie Amerykanom.
        >

No tak,ale ile to te "wolne mendia" mieszały w łepetynach lemingów,a te maile były tyle warte ile ich mózgismile
        • al-szamanka Re: "AFERA MAILOWA-Dworczyka" 26.04.22, 11:02
          rena-ta49 napisała:

> al-szamanka napisała:
          >
          > > Komu wierzyc? Boszewikom/lemingom czy Amerykanom?
          > > Ja oczywiscie Amerykanom.
          > >
          >
          >
          > No tak,ale ile to te "wolne mendia" mieszały w łepetynach lemingów,a te maile b
          > yły tyle warte ile ich mózgismile

Czyli tyle, co splesnialy sluz.
          • rena-ta49 Re: "AFERA MAILOWA-Dworczyka" 26.04.22, 16:04
            Przecież od początku było wiadomo,że to miał być element szerszej akcji dezinformacyjnej Kremla,
            ale te ameby intelektualne uwierzą we wszystko co sfabrykuje Kreml ,a poda Szechter w GW-no prawdzie.
            forum.gazeta.pl/forum/w,29055,173006833,173006833,Eskadry_kapelanow_z_bojowymi_kropidlami.html
      • rena-ta49 Re: "AFERA MAILOWA-Dworczyka" 26.04.22, 07:07
        al-szamanka napisała:

> Komu wierzyc? Boszewikom/lemingom czy Amerykanom?
        > Ja oczywiscie Amerykanom.
        >

Tacy ludzie jak Morawiecki i Dworczyk mają maile w domenach rządowych a nie na gmailu czy wirtualnych parówkach. To nie przyszło do tych tępych mózgownic lemingów.
        • al-szamanka Re: "AFERA MAILOWA-Dworczyka" 26.04.22, 11:01
          rena-ta49 napisała:

> Tacy ludzie jak Morawiecki i Dworczyk mają maile w domenach rządowych a nie na
          > gmailu czy wirtualnych parówkach. To nie przyszło do tych tępych mózgownic lemi
          > ngów.

No ale jakis Lis czy inny Giertych im powiedzial, wiec po co mozgownice wysilac - slowo takich "autorytetow" wystarczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka